Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.05.2017 18:32 - КОМУНИСТИТЕ, ЧИИТО НАСЛЕДНИЦИ СА СЕГАШНИТЕ „СОЦИАЛИСТИ“, СЛЕД 1944 ГОД. СА ИЗБИЛИ 322 000 БЪЛГАРИ!
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 2100 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 22.05.2017 19:33

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image


ВРЕМЕ Е ДА ЗАЖИВЕЕМ БЕЗ КОМУНИСТИ! СТИГА ТОЛКОВА!
БСП е комунистическа партия и е наследница на БКП. Тя е в предизборна коалиция с Комунистическата партия на България.

image

Комунисти и нацисти, шебец гои на ционисткия евреонал, убиха между 60-135000000 неевреи. Възможно ли е това да е копнеж да отмъстят, за мнимите жертвите на така наречения "Холокост"( конспирация измислена от сатрапите Сталин и Хитлер) или е еврейско ритуалното клане?

Наскоро БСП проведе своя 49-ти Конегрес, демонстрирайки комунистическа приемственост: първият конгрес на БКП е проведен през 1919 г., четвъртият – през 1922 г., после въстание, атентат на църквата „Св. Неделя“, партизанлък, мандри, забрана на БКП и т.н.

След съветската окупация, през 1945 г. комунистите си провеждат своя Пети конгрес, после Шести, Девети и т.н., стигат до наскоро проведения 49-ти конгрес, избрал др. Нинова от с. Крушовица за комунистически гаулайтер. На мен тя ми напомня за Вълко Червенков.

Значи БКП съществува, даже иска властта, да ни управлява пак по комунистически, защото „демокрацията ни отне много“, както наскоро обяви развеселената Нинова.

image

Комунистическото управление винаги е било всъщност демоцид, избиване и малтретиране на некомунистите.

image

Според световни учени от същия елитен американски университет, дето се обучава синчето на Нинова (защо ли всички деца, те все са гениални, на комунистическата ни номенклатура все бягат в капиталистическа Америка, а не в Русия или в Северна Корея?), изследваха комунистическия демоцид и установиха, че комунистическите партии като БКП/БСП общо за света са избили около 260 милиона души. Цели 260 милиона!
На долната таблица проф. R. J. Rummel дава броя на убитите по страни и по периоди в три варианта – минимален, среден и максимален.

image

Виждаме, че нашенските комунисти от 1944 г. до 1987 г. са умъртвили в най-тежкия вариант 322 000 българи. Тези данни се крият дълги години.

Други стотици хиляди са малтретирани, интернирани, по затворите и лагерите, имотите им са отнети и раздадени на простоватите и некадърни комунисти от ъндърграунда.
Убитите българи са елитът на нацията: индустриалци, предприемачи, професори, офицери, лекари, инженери, учители, свещеници и др.
Оттогава нашият национален генофонд е непоправимо увреден.
Увреждането му продължи с емигрирането на почти всички по-кадърни млади българи в чужбина, тъй като те не можаха да изтърпят наглата алчност на посткомунизма у нас, установен от наследницитв на същата комунистическа номенклатура и от агентите на ДС, които окрадоха до шушка всичко, което можеше в запуснатата България да се открадне.

Шестте правителства на БСП доведоха само бедствия и национални катастрофи.
България е в клинична демографска смърт, с най-ниска раждаемост (въпреки циганската комерсиална плодовитост) и с най-висока смъртност в целия свят.

Дали не е време окончателно да се разделим с комунистите и агентите веднъж и завинаги?

tornadobg.com/komunistite-sa-izbili-stotici-hiliadi-bulgari/


image

В Украйна фактически няма семейство, което да не е пострадало от репресии, гладомори, депортации или други престъпления на тоталитарния комунистически режим, които взеха животите на милиони хора. Това е част от националното им съзнание. По традиция на 21 май e Деня за възпоменание на жертвите на политическите репресии и върху сградите на държавните институции държавното знаме на Украйна се спуска наполовина.
Всъщност, почти във всяка една област украинска земя крие тайни гробища, братски могили, пази останките на невинни жертви на терора.
Периодът на 30-40-те години на миналия век в страната е белязан с терор, насилие и престъпления от тогавашната съветска комунистическа власт
Между нацизма и болшевизма няма разлика, те са двете страни на един и същ медал.
Формално касапите от НКВД и сталинската пропаганда са насаждали в съзнанието на хората митове за „шпиони“, „диверсанти“, „врагове на народа“, но на практика репресиите са били насочени срещу елита на украинската нация – интелигенцията, към която принадлежат културни дейци, учени, писатели, по-късно справедливо наречени «разстреляно Възраждане». Тяхната вина е била в това, че те са обичали земята си и са били против насилственото въвеждане на комунистическата идеология. Не са успели да избегнат трагичната съдба нито работници, нито селяни, нито учители и др.
Маховикът на масовото и цинично унищожаване на хора заработи от март 1937 година и действа непрекъснато чак до началото на войната, когато сталинската окупация доброволно отстъпила място на нацистката. Въпреки че мащабните престъпленията на комунистическия режим са имали място и по време на Втората световна война и в следвоенния период. Ние не трябва да забравяме и за това, че преди масовите политически репресии Украйна е преживяла инициирания от Сталин Гладомор, при който загиват най-малко 7 млн. души. По този начин, периодът на 30-40-те години на миналия век в Украйна реално е белязан с терор, насилие и престъпления от тогавашната комунистическа власт.
За престъпленията на комунистическия режим в България и Украйна нямат срок на давност.

image




www.youtube.com/watch





Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8687423
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031