Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.07.2017 12:07 - Къде е златото?-Златото и Новият Световен Ред 6
Автор: koshava Категория: Други   
Прочетен: 544 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 22.07.2017 12:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Обратно в ден днешен, фазите на НСР



Първата фаза от НСР в „модерният му вариант“, който всъщност е невероятно древен гледайки го от перспективата на един човешки живот, но в същност изобщо даже не е стар, е била унищожаването на империите, като това разбира се е допринесло за съвсем нови изживявания и ето – красотата на многообразието folks, това е то!

Първата паднала от тези империи е испанската империя (която освен това е и наследник на Рим) с процеса за еманципация на Америките между 1823 и 1898 г. След нея падат и останалите 3 велики империи на нашето време от периода на Първата световна война – австро-унгарската, руската и германската империи. Тази така да кажа „първа фаза“ носи след себе си създаването на ред международни организации. Фамилиите Ротшилд, Морган и Рокфелер са основните финансирали Версайският договор, но освен това, именно те са основните 3 фракции зад идейното съдържание на това, което те наричат „проект за един нов свят“. Затова те създават няколко международни институции: Съветът за Чуждестранни Връзки и Институтът за Международни Отношения в UK.

Втората фаза включва разрушаването на нациите, тоест от 1919 г. до ден днешен, и все още работи с пълна пара, а ако не ми вярвате направете си ей така на ташак едно проучване като това, което аз си бях направил преди няколко години, след което останах абсолютно шокиран (в ден днешен вече въобще не ми пука). Задайте 2 въпроса на 10 деца. Единият да е нещо от типа „Кой е Вазов“, а другия да отразява някой виден чалга персонаж от настоящето. Резултатите ще ви смаят, и разбира се са променливи и варират според населеното място и други определящи фактори. Това отразява именно обезкултуряването, унищожението на автентичните култури чрез 2 метода – атентат срещу многообразието и същевременно нова платформа, да, но на какво... Положението в България е повече от трагично, и когато дойде моментът да има критична маса, която е осъзнала +/- какво се случва ще хвърчат глави на общо основание...

Та тази фаза според мен би имала 3 под-фази отговарящи на 3те „Нови Световни Реда“, които 20 век донесе със себе си:


Първият „Нов Световен Ред“ на 20 век: 1919-1945 г. с избухването и завършека на Втората световна война европейските сили слизат от световният трон и биват заменени от 2 супер-сили с интернационалистични заложби, едната с нейният всеобщ комунизъм и другата с нейната си лъжа – световната демокрация. Да става въпрос за СССР и САЩ.

Вторият „Нов Световен Ред“ в рамките на 20 век идва отново след Втората световна война – договореностите от Ялта и Техеран. От утробата на този нов ред се ражда ООН и взема върхова позиция в световната политика. ООН е подготовката за новото световно правителство, което вече СЪЩЕСТВУВА ОФИЦИАЛНО именно там. От друга страна тези срещи на супер високо ниво дават като продукт също така тайното събрание в Бретън Удс след което се ражда Световният валутен фонд, Световната банка, и световната търговска организация (за унищожение и погром). Заради това, че победителите имат правото да го направят – се насажда доларът като световна валута. В геополитически план светът изглежда някак така: САЩ, Великобритания, Франция vs СССР, Китай и техни сателити. Шибан свят, но все пак по-стабилен от това, което идва после. Кукловодите решават да спрат комунистическият експеримент и дърпат шалтера на СССР, разрушавайки така съветската супер-сила, част от която по това време е и нашата страна. Този втори световен ред вижда през 1954 г. създаването на клубът Билдерберг, който събира под един покрив най-влиятелните личности на планетата... ей така да пийнат, да хапнат и да си поприказват малко, че не са се виждали отдавна.

Третата суб-фаза, и този „Трети нов Световен Ред“ се раждат с падането на Берлинската стена и в крайна сметка – САЩ вземат контрола в свой ръце. В този период кукловодите дълбоко се замислят, дали е по-добре да се налага контрол чрез кютек и полиция или е по-добре май да се използва джангър-кутията, тоест медиите и най-вече телевизията. Това разбира се съвпада с кампаниите „във всеки дом – телевизор“ и т.н. На местата където хората не могат да си го позволят работи безотказно кютек методът. Телевизиите са главните виновници за прогресивното приспиване на мозъците на милиарди души по света, промоцията, рекламата и т.н. са просто инструментчета и нищо сериозно, ако ги съпоставим с целият План. За обслужване на нуждите на новият ред, разбира се отново САЩ поемат инициативата за глобализацията на света, именно по техният модел живеем и ние в нашият „западен демократичен свят“.

В този етап започват да се създават организациите, които ще имат грижата да обслужват разрушаването на семейството и нациите. Раждат се хипитата, дивите феминистки, и прочие пацифисти с психични отклонения. Старателно се поддържа и подсилва заместването на националите ценности и идеали, които са изконна част от човешкото многообразие, със суб-култури, рапъри, метъли, шмъркачи на червен пипер и т.н. Тези движения и суб-култури са създадени, за да заместят автохтонните такива. Подкрепя ги и ги подсилва цялата мода и шоу-бизнес, които хипнотизират масите с това, което е актуално и модерно... все механизми от системата за изравняване на всичко под един тоталитарен планетарен ботуш – отново първоначалният модел, за който говорихме в началото. Тези процеси са актуални и днес, те са много динамични и никога няма да спрат до постигането на крайната цел.

Следващата фаза (вече не суб-фаза) се измерва +/- от 1999 г. до ден днешен и закотвя все по-дълбоко идеите за един световен лидер, едно световно правителство, един световен парламент и т.н. Видяхте в

статията за учебниците в Испания

 

, това е което децата учат... тоест, това е бъдещето. Това е и сегашната ни позиция. Оттук насетне ще бъдат провокирани още и още събития, които да обслужват тези идеи. Да, те са си програмирани принципно с десетилетия предварително и варират много малко. Първоначално идват идеите, идеите се раздухват, и после започват да идват събитията обслужващи едната или другата страна на идеите, а много често и двете, защото така конфликт винаги има, а за Полярностите това е важно. А кой стои зад идеите за Новите Световни Редове? Досещате се нали? Досетете се тогава, че която и карта да се разиграе, все тая – защото те печелят, понеже контролират всички страни.

Това обикновено създава конфликт на някакво ниво, но не, Играта си има създатели, има си администратори, има си вируси, има си всичко нужно, ние сме просто играчи дошли да играят, приели доброволно да играят точно тази Игра.

Все още не съм чел някой да е казал със сигурност: „през този и този канал изсипват с багери тонове злато, което заминава в космоса и оттам – еди си къде“. Съмнявам се да изтече официално такава информация, не за друго, ами защото в тези организации най-често не работят хора.

 


 

Другата перспектива


Цивилизациите, и в частност генните инженери създали нашите тела са се занимавали усилено с добив на злато, и именно златото е един от важните за тях ресурси. След заминаването им, и всичките битки помежду им преди и след това да се случи, тук на Земята остават да властват техни генетични потомци, които ние днес познаваме под името „Елит“. Когато казвам „Елит“ нямам предвид публичният псевдо-елит, не, Мадона не е част от Елита, нито Барак Обама, нито Бил Гейтс. Истинските кръвни линии не се показват току-така по телевизии и медии, те не са публични личности, а кралските особи, които сме свикнали да виждаме по телевизиите са техни наместници – но не са истинският Елит. За истинският Елит ние сме просто това, което сме били винаги за създателите си – ресурс. Погледнато от друга призма обаче, те нямат реален контрол извън Играта... тази е любимата им Илюзия, за чието поддържане те правят всичко, те са пристрастени към Играта – властта им реално е илюзия...

Генетичните потомци на извънземните генни инженери имат като част от занятията да се грижат за това, простолюдието да не разбере истината за тях самите, и за това с какво се занимават те...

Няма нищо случайно в създаването на различните земни държавни, народни и икономически системи. Няма нищо случайно във френската революция поставила началото на конституционализма, няма нищо случайно в комунизма, няма нищо случайно в капитализма с присъщата му илюзия за напредък... Тези неща са по план скъпи Приятели. Не е възможно една система тук да бъде пропусната просто ей така, оп и готово. Няма как да стане. Те знаят, че все още не могат да контролират абсолютно всичко, заради самото разнообразие тук на Земята, и в частност милиардите инкарнации, голяма част от които са именно такива „продължения“ на Висши Аз, а Висшите Аз не са 3 или 4D същества... Висшите Аз не могат да бъдат контролирани току-така от извънземните фракции в нашата Галактика именно защото бидейки там където са, те имат контрол и визия над глобалната картина по-долу, а самите извънземни фракции, колкото и технологии да разгънат, те просто имат власт над територията на собствените им тела и мъъъъъничко отвъд това, но никога в мястото от където ние играем Играта.

Представете си един вид каталог. От тази до еди си коя страница. Хиляди вариации на офертата. Каталогът обаче има и последна страница, има финална страница. Времевата линия, в която се намираме в този момент е нещо като „преходна“, тоест, има огромна смесица от изживявания, нови и стари, не е като едно време, нито е като в бъдещето както и да звучи това. Помните ли

трансхуманизма

 

? Помните ли търсенето на безсмъртието? От една друга страница до края на каталога те са реалност, те са последната реалност преди „голямото събитие“, чиито отзиви вече обособяват моделите тук на Земята, променят ги... От еди си коя страница на каталога започва смяната на инкарнационният модел на хората, от една друга страница до края на каталога инкарнационният модел е вече изцяло последователен, хората вече могат да са безсмъртни, защото вече използват „новооткритите технологии“ за имплантиране на душата в ново тяло след физическата смърт, които са им донесли техните „космически братя“. От еди си коя до еди си коя страница е открит лекът за смъртта, за който в момента се говори, и който обаче е реална технология достъпна за Елита. След няколко други страници тази технология ще стане нещо масово. Каталогът... много, супер много народ се е забил и се е загубил именно в някоя от страниците и изходът изглежда невъзможен.

Но уви, не само е възможен, изходът е неизбежен.

Написано от Nahuatl



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: koshava
Категория: Други
Прочетен: 1751755
Постинги: 1229
Коментари: 1512
Гласове: 1943
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930