Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.05.2020 13:18 - ПЪЛНО РАЗКРИТИЕ 51
Автор: deusson Категория: Други   
Прочетен: 1583 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 11.06.2021 12:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

Краят на света, който познаваме… Падането на Кабала

 

Във филмът, който ви представям са вложени стотици часове работа и проучвания. Той е труд на холандката Джанет Осебаард. Документите, с които ще се запознаете са уникални заради две основни причини:

Първата от тях е, че макар и достъпни (повечето), те не се откриват лесно. Потънали в огромното информационно море, чиято повърхност е покрита с дезинформация, на всеки изследовател са нужни – смелост, търпение и умения за дълбоко проучване, което те оставя без дъх.

Втората причина, която свързвам с уникалността на материала е изобилието на тези свидетелства и най-вече подреждането им заедно, в един цялостен логичен архив. Извадени от информационното море те представляват плашеща планина, не само с обема си, но и със съдържанието, което изисква истинско усилие от страна на зрителя.

Предупреждавам ви! Колкото добре да владеете емоциите и нервите си, видяното ще ви извади от равновесие. Колкото добре да сте проучвали темата, тук ще намерите допълнителни сведения и доказателства. А тези, които за пръв път виждат паралелния свят, скриван от широката публика с АБСОЛЮТНО всички средства, вие ще трябва да се въоръжите с истинско търпение, което ще бъде изложено на немислимо досега изпитание.

Точно в това отношение авторката на филма е направила на всички нас огромна услуга, като се е постарала и е успяла да притъпи шока за зрителя с отличното си чувство за хумор и плавността, с която ни превежда през темите и събитията. Последвайте нейната молба и изгледайте филма докрай. Там има светлина, но само с търпение и усилие на волята ще я достигнете. Моята препоръка е да се запознаете с две понятия – „Когнитивен дисонанс”, „Прозорец на Овертон” и се съобразите с тяхното въздействие върху вас.

Когато ни кажат, че историята е манипулирана по начина описан от Оруел в „1984”, ние си казваме: „Знаем за това – изкривяват историческите факти в полза на победителите”. Тук нещата не стоят точно така, защото това не е още история, това е нашето настояще, за което дори не си даваме сметка, колко перверзно ни се пробутва една голяма лъжа. Едни (всякакви други, но не и хора) информационни вампири се опитват да отнемат от нас човешкото и да ни принудят да им служим. А перверзното се крие във факта, че искат ние сами да се разчовечим, т.е. да се откажем от човешкото в себе си.

Подготвихме превода и субтитрите на първите пет части от филма с помощта на много доброволци, на които искам да изразя личната си благодарност. Благодаря ви, приятели! Засега ви предоставяме тях и работим по останалите. Това има и добрата си страна, защото наистина смятам, че филма не трябва да се гледа „на един дъх”.

THE END OF THE WORLD AS WE KNOW IT... The Fall of the Cabal
 https://bgprevedi.com/cabalisti/



Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: deusson
Категория: Други
Прочетен: 94926
Постинги: 73
Коментари: 12
Гласове: 49
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930