Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.07.2020 16:43 - Цензуриран Лекар Публикува Резултати: 100% Коефициент На Втвърдяване На SARS-CoV-2 Без Лекарства Или Ваксини
Автор: zahariada Категория: Други   
Прочетен: 821 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 16.07.2020 16:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Цензуриран Лекар Публикува Резултати: 100% Коефициент На Втвърдяване На SARS-CoV-2 Без Лекарства Или Ваксини


imageHAF13 Юли 2020 Г.

 от Брайън Шилхави

В продължение на много години, News Impact News често представяше публикациите в блога на лекаря в Мичиган д-р Дейвид Браунщайн.

Когато кризата COVID избухна по- рано тази година, д-р Браустайн продължи да блогира за естествените методи, които използва за лечение на пациенти, които са били тествани за SARS-CoV-2 или проявяващи симптомите, а успеваемостта му е била 100%.

Но през май, FTC принуди д-р Браунщайн да спре блоговете си за неговите лечения, тъй като те не бяха одобрени от FDA.

image

 

Уважаеми пациенти на CHM
- искам да Ви уведомя, че от FTC са ни поръчали да спрем да правим изявления за нашите протоколи за лечение на витамини A, C и D, както и хранителни вещества, йод, озон и пулверизация в подкрепа на имунната система по отношение на коронавирусните болести 2019 (COVID-19).

Според това писмо:

„Незаконно е съгласно Закона за FTC, 15 USC Sec. 41 и сл. да рекламирате, че продукт или услуга може да предотврати, лекува или излекува човешка болест, освен ако не притежавате компетентни и надеждни научни доказателства, включително, когато е подходящо, добре контролирани клинични проучвания при хора, доказващи, че твърденията са верни в момента, в който са направени.

 

„За COVID-19 засега не е известно такова проучване за продуктите или услугите, идентифицирани по-горе. Следователно, всякакви претенции за превенция или лечение на коронавирус по отношение на такива продукти или услуги не се подкрепят от компетентни и надеждни научни доказателства. Трябва незабавно да спрете да отправяте всички подобни искания. "

Това означава, че за известно време няма да мога да правя блог, публикации, туитър, имейл и т.н.

Искам да знаете, че CHM НЕ се затваря. Все още съм тук и такива са моите колеги. За мен е чест да бъда ваш лекар.

На цялото ни здраве! ~ DRB

И така не сме се чували от него от тогава, до днес.

Този месец (юли 2020 г.) д-р Браунщайн, заедно с няколко други лекари, публикува резултатите си в независимо списание с отворен код „ Наука, политика за обществено здраве и закон“ .

Заглавието на изследването е Нов подход за лечение на COVID-19 с помощта на хранителни и оксидативни терапии .

Ето резюмето:

абстрактен

Цел: Този доклад представлява поредица от случаи на последователни пациенти с диагноза COVID-19, лекувани с хранителен и оксидативен медицински подход. Описваме лечебната програма и отчитаме отговора на 107 пациенти с COVID-19.

Дизайн на проучването: Последователни серии от наблюдения.

Обстановка: Офис за семейна практика в предградие на Детройт, Мичиган.

Пациенти: Всички пациенти, наблюдавани в кабинета от февруари до май 2020 г. с диагноза COVID-19, бяха включени в проучването. COVID-19 беше диагностициран чрез PCR или тестване на антитела, както и тези, които не са тествани, диагностицирани чрез симптоматика.

Интервенции: Перорални витамини A, C, D и йод са били дадени на 107 лица (99%). Интравенозни разтвори на водороден пероксид и витамин С бяха дадени на 32 (30%) и 37 (35%) лица.

Тридесет и седем (35%) от кохортата са били лекувани с интрамускулен озон. Разредена, небулизирана смес от водороден пероксид / физиологичен разтвор с йод на Лугол е използвана от 91 (85%).

Основни мерки за резултатите: Историята и физикалният преглед бяха прегледани за симптоми на COVID-19, включително кашлица, висока температура, задух и стомашно-чревни оплаквания.

Лабораторните доклади бяха изследвани за резултати от SARS-CoV-2. Симптоматично подобрение след лечението се съобщава за всеки пациент, състоящ се от първо подобрение, предимно по-добро и напълно по-добро.

Резултати: Общо 107 пациенти с диагноза COVID-19. Тридесет и четири са тествани за SARS-CoV-2 (32%), а двадесет и седем (25%) са положителни.

Трима са хоспитализирани (3%) с двама от трите хоспитализирани преди започване на лечение и само един, който изисква хоспитализация след началото на лечението. Нямаше смъртни случаи.

Най-честите симптоми в кохортата са треска (81%), задух (68%), URI, включващ кашлица (69%), и симптоми на стомашно-чревен дистрес (27%).

За цялата кохорта беше отбелязано първо подобрение след 2,4 дни. Кохортата отчита симптомите предимно по-добре след 4,4 дни и напълно по-добри 6,9 дни след започване на програмата.

При положителните пациенти на теста SARS-CoV-2 треска е била налице при 25 (93%), задух при 20 (74%) и симптоми на горните дихателни пътища, включително кашлица при 21 (78%), докато стомашно-чревните симптоми са били налични при 9 ( 33%).

Времето за подобрение в положителната група за тест SARS-CoV-2 беше малко по-дълго от цялата кохорта.

Заключение: Понастоящем няма публикуван лек, лечение или превантивни за COVID-19, с изключение на скорошен доклад за дексаметазон за тежко болни пациенти.

Нова програма за лечение, съчетаваща хранителни и окислителни терапии, показа, че успешно лекува признаците и симптомите на 100% от 107 пациенти с диагноза COVID-19.

Всеки пациент е бил лекуван с индивидуализиран план, състоящ се от комбинация от орални, IV, IM, и небулизирани хранителни и окислителни терапии, което е довело до нулева смърт и възстановяване от COVID-19.

Прочетете цялото проучване .

Доста очевидно е за всеки, който не поглъща пропагандата, която се завърта от корпоративните медии, че цялата Plandemic COVID не е да спре разпространението на нова болест и да намери лек, а да поробва масите с техните токсични продукти, докато изключва световните икономика и завършване на най-големия трансфер на богатство в съвременната история към фармацевтичната индустрия и империята на Бил Гейтс.

Пригответе се за натиска на ваксините срещу COVID срещу вирус, който досега няма надежден тест за идентифициране и симптомите на който са напълно лечими чрез естествени методи.




Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39919856
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31038
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930