Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.09.2015 21:28 - Историята на Българите според Ватикана/ вероятна/
Автор: leonleonovpom2 Категория: История   
Прочетен: 4766 Коментари: 7 Гласове:
31

Последна промяна: 17.09.2015 08:39

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                                                                                                    С признателност къв Адаша

Българите са доказано Европейски народ Живяли са  в Причерноморието
Най -  близки до тях, до Българите  са траките и илирите Но за разлика от тях, Българите не са радетели на уседналия живот Те обичат да странстват
И по тази причина ,те са се озовали в Азия  и основали Кушанската империя!

БЪЛГАРИТЕ СА ОТ БЯЛАТА РАСА,  НЕ СА ТАТАРИ ИЛИ МОНГОЛИ !!!!!

Оттам идва почитта и уважението, от Кушанската империя,   например на племената пущу/ пущуни/ към Българите , не затова, че са обикновен народ, като всички други в този район!! А защото са водещи!
Като всяка империя, тази империя  също се резпада.......

При разпадането последва верижна реакция- появяват се алани , след аланите- ефтали
От ефталите водят прозхода си народности в Северна Франция, Белгия, Австрия , Италия и така нататък

Може би тук е уместно да се припомнят думите на уважавания от всички, вече покоен бивш френски президент-Франсоа Митеран Преразказани ,те призовават французите да благодарят на Българите ,че са станали причина, те, французите  да се озоват във Франция!
Българите са арии Булг-арии , от индогерманските племена!

Знае се, че Хитлер е приемал за съюзници само тези, с който германците имат връзка-Българи, италианци, унг-ари, румънци, които са романизирани Бълг-  ари

Българите не са тюрки и езикът им не е тюркски
Откъде идва името на Турция?  От Туран Сион/ Турсион, Турция/!
Туран ,подчинен на Сион Само няколко  от турските султани не са евреи -От над 80  Такъв е и Сюлейман паша -Соломон Леви Е, не е падишах, но по разбираеми причини не е наказан за провала си, даже става, за награда може би и  министър на войната?

Когато Испания гони евреите, те намират подслон именно  в Турската империя Това е безкрайно показателно под чия егида е тази странна империя
Но Туран сион не е изолиран случай!
Ето имената, истинските на някои много известни световни личности:

Цюненблюр-Ленин
Кашел Мордохай- Карл Маркс
Барух Елцин- ?
Мойша ГЕРБЕР?- ? 
Може ли някой да каже кои се крият под последните две имена??

Е, не е целта тук да се настройваме срещу евреите Всеки си има някаква мисия в този свят -добра или лоша, според случая, няма защо да го виним!

Но ние сме в началото на цивилизацията, признати  и за родоначалници от другите,! Смешно е ние самите да се поставяме в унизително положение на  дребни бандити и разбойници и да се гордеем с това, че сме били такива
Разбойничеството не е чуждо наистина  на човешката природа, но ние не е необходимо и няма за какво да се гордеем с него!



Гласувай:
31


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. leonleonovpom2 - Може би от предишни материали някои ...
16.09.2015 21:33
Може би от предишни материали някои са разбрали, че понякога ползвам информация с източник от Ватикана
Най-важното от нея съм го направил достояние
Каква и от кого , по разбираеми причини няма да кажа

Приятна вечер на всички!
цитирай
2. monarh1991 - Здравей, Лео
16.09.2015 23:57
Интересни сведения. Както установи едно изследване, в генетичен план ние сме близки със средиземноморците, отколкото с Азия. Между другото връзка с Европа прави и йеромонах Спиридон в т.н. ,,Зографска история". Той разказва за българският цар Колад, който имал син - Болг. И имаше статия за произхода на Коледата, в която се твърдеше, че е възможно от ,,Болг се роди, Коладе", да е дошло ,,Бог се роди, Коледо". А исторически факт е, че келтите, нахлули в България, са били водени от Болг и Брен. Както ти беше писал, те са имали тук държава със столица Туле. За турците - в жилите им има доста примеси от кръвта на българи, гърци, арменци, всички, които са населявали Мала Азия. Няма как това население да е изчезнало от нищото. Елитът на империята е еврейски, евреи са и младотурците - главната движеща сила на четирите геноцида- срещу българите в Тракия, арменците, понтийските гърци и асирийците. Впрочем и зад Френската революция стоят Ротшилд и илюминатите- също и зад Руската, както и зад войните.
цитирай
3. leonleonovpom2 - Чудесно допълнение, приятелю!
17.09.2015 07:49
Много по- стойностно млади приятелю, вместо за коментар - за самостоятелен материал!
Е, не като теория, както бъркат някои, не само тук, но и историци с тапии, а като хипотеза, вероятност за произход на понятията!
Благодаря ти, ти придаде допълнително смисъл на иначе умишлено пестеливия откъм анализи материал!
Приятен ден и успех!
цитирай
4. leonleonovpom2 - Глас в пустиня
17.09.2015 16:41
Прочетох току що интересен коментар в блога на най известения антитраке?донист за същността на това измислено явление !
Че било неоосманизъм!? Без да знам за това му заключение/?/ май тук категорично е посочено ,че няма връзка между траки и тюрки И друг път съм го казвал. За какъв неоосманизъм става дума?
Помаците били траки Помаците не говорят турски Религията им не е християнска, но езикът е Български
Ами езикът е основен етнообразуващ елементПочти всички европейски народи са християнски Но това не ги прави един народ В Ирак, Сирия, Ливан има християни, но те не са друг народ
Все пак и аз си правя някои изводи!
цитирай
5. bezistena - ВАТИКАНА=ВАК ТИАНА=БАК ДИАНА=...
18.09.2015 03:08
ВАТИКАНА=ВАК ТИАНА=БАК ДИАНА=Бокиня Диана
ВАТИКАНА=КАН ВА ТИА=Кан(Жреци) на Богиня Диана–
изродени генетични ластуни и разклонения от Свещения Български род Дуло,потомци на Исус и Мария Магдалена


Владимир Улянов–Ленин няма и 0,000 % еврейска кръв,защото е 100 % чист и праведен Българин от волсжските ни имперски провинции,чиято родова характеристика и дела са тотално фалшифицирани от юдо=византийско–българските фалшификатори на изрода Сталин,отнел по коварен начин властта от наивния и доверчив Ленин–идеолог,знаме и символ–верую на десетки милионите Бъллгари в руската империя,вдигнали се след него за своето Освобождение от юдо–византийците и изродените българи,държащи в крепостно робство Българите и тракийските племена от повече от 500 години след падането на България под турско робство.
Ленин е въведен след раняването му (операция на Сталин и сие) в домащен арест и абсолютна изолация от външния свят,като Сталин започва да управлява от негово име и реализира избиването на надигналият се Български духовен и бунтовен елит,и да гради адовата диктатура на пролетариата,криейки се зад Ленин.
Когата Сталин овладявя всички позиции в бандитската анти–Българска държава и Ленин вече не му трябва дори като медикаментизирано чучело и параван,Сталин го убива,не подозирайки че увиличава бройката на Небесното светейшество с още един светец,но с голяма сила и мощ!
Тоталната документалната дезиформация за Ленин въобще не е проблем за Сталин,който преписва всичките си минали и бъдещи престъпления на Ленин и на декретите му,съчинявяни от Сталин,като официално го размахва като знаме на революцията,а в неофициален манипулационен план и стил го сатанизира и прехвърля и оправдава престъпленията си върху и чрез Ленин!
По подобен начин постъпва Сталин след трийсетина години и със сина на Петър Дънов и внук на Васил Левски–Героят от Лайпциг Георги Димитров, когото с помоща на урода Тито подлъгва и отвлича в Москва и го убива, след като Димитров се противопоставя категорично срещу македонизирането на западните Българи–заговор на Сталин и Тито срещу димитров и Българите!
Дезинформацията след това и сатанизирането на Георги Димитров е стихията на Сталин и на инквизиционните служби на НКВД,КГБ и българските им филиали и послушници от КДС.
цитирай
6. bezistena - Адаш, Митеран и той е от чистите Б...
18.09.2015 03:29
Адаш,

Митеран и той е от чистите Български династични издънки на Дуло:

ФРАНСОА МИТЕРАН=Вер(Змей) Иса и Матера=Вер Иса и Диана Матара

Всички по–долу посочени от теб,са изродени издънки от Българския династиен род Дуло,посяти от Българите върху съответните племена при регулярните периодични цивилизационни мисии от Българите сред всички племена,в случая на посочените–върху евреите.

БАРУХ ЕЛЦИН=Иса Бълхарина
МОЙША ГЕРБЕР=Мария и Ешуа Барг–Мария и Исус Българина

Бъди благословен!
цитирай
7. leonleonovpom2 - Благодаря ти, Адаш!
18.09.2015 07:24
Много съм чел за Сталин и положително и отрицателно И винаги ми е правило силно впечатление, че той по никакъв повод не пропуска Ленин- да го спомене
Даже ,когато 10 дена след началото на войната е в дачата си, ни жив, ни умрял, при първото събиране на полит бюро в негово присъствие, преди да се появи и с реч по радиото, казва пред съратниците си:
"Великият Ленин създаде държавата ни, а ние всички дружно я осрахме"

Та наистина има такъв нюанс в поведението му- да хвали и да се прикрива зад Ленин Повече съм се впечатлявал от хваленето и съм подминавал прикриването Но нещата са свързани Ако е грузинец е данаец, ако е от остров Джуга според фамилията му- в Грузия няма друга фамилия Джугашвили е евреин Така ,че при всички случаи ще бяга от отговорност и ще търси други виновни
Той е върховен главнокомандващ, но заповядва да разстрелят командващия фронта Павлов, защото на въпроса му защо отстъпват, той отговорил, че няма директиви Иначе е находчив, погледнал часовникът си и казал, че той върви без директиви
Смее ли някой да му каже, че трябва да се навива!
Та за Сталин имаш право

За останалото, предавам информацията такава, каквато съм я получил Един от малкото случаи, безкритично

Бъди благословен и ти Адаш!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: leonleonovpom2
Категория: История
Прочетен: 9217423
Постинги: 1355
Коментари: 29744
Гласове: 103058
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930