Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.05.2018 21:38 - Възможностите на багетата
Автор: leonleonovpom2 Категория: История   
Прочетен: 6697 Коментари: 26 Гласове:
34

Последна промяна: 31.05.2018 12:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Преди промяната беше, наложи се да превеждам на французин-от едно градче на Ривиерата до Марсилия
Засегнахме при един разговор, вечерно време и исторически , и археологически теми.
И той ми каза, че негов познат  с помощта на багета открил малка златна статуетка!
Имал разрешително за работа с багета, но каквото намери, трябвало да декларира, да плати също  данъци при продажба . Такъв бил законът! Та , чисто спечелил пет хиляди долара !
Огромна сума за нас тогава-равняваща се на кола и апартамент в пакет При курс на долара на черно!
Но аз се впечатлих от багетата!  Как така с пръчка ще открие злато?  И той потвърди, че става дума за пръчка наистина, не нещо друго!  Обикновено от  метал, но се използвало биополето на човека?!

След не много време, един приятел, който се ровеше в разни технически новости ми донесе френски патент, свързан именно с  ползването на багета За откриване на вода, метални предмети, руди!  Да му го преведа Попадна точно в целта, темата ми беше интересна, на въпроса  за цена, казах и ,че ще почерпя дори, пари няма да искам

В сградата ,където работех ,беше станала авария при каналите за мръсна вода Тя ,строена от трудоваци, плановете били при военните и се загубили.  Търсеха мястото на канала в дългия ,близо 100 метра коридор на първия етаж?!

Колегата, с който бяхме в една стая, явно беше видял превода.  Заварих го един ден да кръстосва коридора с две скалъпени по схемата медни пръчки в ръце.  Каза ми ,че е открил мястото на канала?  Дойдоха и хората от ремонтната бригада.  Не вярваха, въпреки демонстрацията- Пръчките силно тръгваха една към друга на мястото на тръбата.
Реших и аз да пробвам. Но не вярвах особена да имам подобни способности.  Осланях се само на твърдението, че всеки трети човек, статистически, ги има!
Учудващо  и при мен реагираха Наистина -по- слабо

Но хората не бяха доволни.  Искаха да знаят и дълбочината Тук вече гаратгирах, че ще им я определя
Сметката е проста, според патента!  Засича се мястото  на началото на отклоняване  на пръчките  и се измерва разстоянието до максималното им отклонение! Това е и дълбочината,  а там е каналът! Ще рече ,че това са катетите на равнобедрен, правоъгълен триъгълник!
Малко сбърках, само 10 сантиметра! Каналът наистина беше на това място!Благодариха ни след ремонта със специално писмо! Можело да се наложи да разкопаят дори целия коридор!

След време, на мястото ми, което обработвах,  се наложи да копая кладенец . Вода, подземна,  имаше, но исках да намеря място с най - силен напор на водата .  Най-близко до повърхността!  Да не се налага да копая надълбоко и кладенецът да е пълен  винаги с вода!

Почнах да проучвам с багетата терена!  Българинът е любопитен!  Не го интересува толкова неговата работа, колкото работата на околните!?
Цъфна веднага един съсед, да разбере какви ги върша?

Обясних му ,че търся вода.  Изсмя се, каза ,че се правя на интересен,  където и да се копне има вода!  Огледа подозрително и си тръгна Явно смяташе, че го лъжа!?

Но бързо маркирах място, където едва удържах пръчките
На една линия с кладенеца на  любопитния и недоверчив съсед! И там изкопах кладенеца...
Действително водата се появи бързо, а после, когато кладенецът беше готов, поддържаше постоянно ниво, независимо  от  количеството на ползваната вода!

Дойде и август месец Суша, но водата от кладенеца не свършваше, почти не му се отрази и ползването и от други дори!
Съседът гледаше замислено към кладенеца.  Виждаше ,че има вода?
Накрая дойде и не можеше да се начуди! Накара ме да видя и неговия . Доста по-дълбок, беше почти пресъхнал  На тридесетина метра по права линия?Трябваше да чака с часове ,да се събере малко вода, за да полее!

И си призна греха, че на времето не ми е повярвал, помислил си, че го будалкам. Но сега се е убедил, че съм му казал истината!



 



Гласувай:
35


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. vaquero - leonleonovpom2,
30.05.2018 21:44
И аз се интересувам от радиестезия. Запали ме един по-възрастен колега, който още при социализма ми даде литература по въпроса.
Имам книга за радиестезията, имам и багети.
цитирай
2. leonleonovpom2 - И аз се интересувам от радиестезия. ...
30.05.2018 22:06
vaquero написа:
И аз се интересувам от радиестезия. Запали ме един по-възрастен колега, който още при социализма ми даде литература по въпроса.
Имам книга за радиестезията, имам и багети.


Здравей, приятелю!

Да, тази тема се оказа ,че има много почитатели
Даже един възрастен турчин, работил като миньор, ми показа неща, неописани в патента!

Хубава вечер ти пожелавам!
цитирай
3. zaw12929 - Най българско посрещане на иновативно решение:
30.05.2018 23:30
Обясних му ,че търся вода. Изсмя се, каза ,че се правя на интересен, където и да се копне има вода! Огледа подозрително и си тръгна Явно смяташе, че го лъжа!?

Но бързо маркирах място, където едва удържах пръчките
На една линия с кладенеца на любопитния и недоверчив съсед! И там изкопах кладенеца...
Действително водата се появи бързо, а после, когато кладенецът беше готов, поддържаше постоянно ниво, независимо от количеството на ползваната вода!

Дойде и август месец Суша, но водата от кладенеца не свършваше, почти не му се отрази и ползването и от други дори!
Съседът гледаше замислено към кладенеца. Виждаше ,че има вода?
Накрая дойде и не можеше да се начуди! Накара ме да видя и неговия . Доста по-дълбок, беше почти пресъхнал На тридесетина метра по права линия?Трябваше да чака с часове ,да се събере малко вода, за да полее!

И си призна греха, че на времето не ми е повярвал, помислил си, че го будалкам. Но сега се е убедил, че съм му казал истината!

цитирай
4. gessos - А моят дядо( светла му памет!) без ...
31.05.2018 01:44
А моят дядо( светла му памет!) без никакви патенти и описания намираше вода с пръчки или багети, както сега ги наричат. Даже в един княжевски двор, когато изкопали кладенеца, намерили сандък с китайски сервизи, опаковани в някаква непромокаема хартия. А не е личало, че преди там е копано и заравяно нещо. Сервизите (за чай и за храна) бяха страхотни, така и не разбрали кой и кога ги е заровил. Но предполагат, че по време на войната, а собствениците са емигрирали.На дядо ми подарили две чинии и две чаши за чай с чинийките, та от тях знам колко красиви са били. Сега са мои и не мога да им се нагледам. Такъв порцелан и рисунки не съм виждала, въпреки че много красиви неща в различни музеи съм видяла.
Е, не е по темата съвсем, но пък си спомних за дядо. Беше търсен най-вече да открива вода.
Поздрав, Leo!
цитирай
5. mrazekoff - И аз имам багети
31.05.2018 05:56
Правил съм го преди много години и дълги години стояха в куфарчето с което ходех всеки ден на работа. Малко налудничаво изглежда, но те не ми пречеха и с тях демонстрирах различни способности. С една приятелка обсъждахме възможностите на този уред. От нея разбрах, че с багета може да се открие и здравословен проблем. Дори и го демонстрирах на колеги. Предварително им казвах да не ми казват за здравословния си проблем, а след това преминавах с уреда по цялото им тяло. Пръчките се кръстосваха на проблемното място и колкото по-голям беше проблема, толкова по-бързо реагираха пръчките. Резултата беше почти стопроценто. Опитвах се да търся и вода, но при нас тя почти липсва, така, че не съм открил. За светка на това каналите винаги се откриват. Благодаря ти за хубавата тема. Пожелавам ти лек и успешен ден!
цитирай
6. vesever - За мен това е много интересно, и не ...
31.05.2018 09:43
За мен това е много интересно, и не съм можела да си обясня как се получава.
Преди години един познат ми беше на гости и точно така, с две кръстосани пръчки, обиколи двора ми, и намери едно място, където твърдеше, че има вода.
А точно на това място някога е имало кладенец....той нямаше как да знае, дори аз по-късно го разбрах, след неговото интересно и на пръв поглед странно обикаляне на целия ми двор с кръстосаните пръчки....
Мечтая да имам кладенец, както някога, старите българи, по дворовете си са имали...
Поздрави, Иване!
цитирай
7. nedovolen - Поздравления! Отново любима ...
31.05.2018 09:50
Поздравления!
Отново любима тема. Радиестезията е велика наука!Основател Луи Тюрен. С приложение във всички области на живота.
Откриването на вода, каквото и да е, където и да е, проста работа.
Мога да споделя много, но утре, като съм на работа, съм по-свободен. Тогава ще ти прочета и поста, Иване!
:)))))
цитирай
8. vmir - Ха-ха. Убедил си го накрая. Но не и мен.
31.05.2018 11:38
Нали стандартния коректен от изследователска гледна точка израз е "опитните данни НЕ ПРОТИВОРЕЧАТ на издигнатата хипотеза", а не както медиите за по-лесно твърдят: "Опитните данни ПОТВЪРЖДАВАТ издигнатата хипотеза".

Разбира се, не смятам, че ме лъжеш. Само се придържаш към публицистичния стил. В него няма как да дадеш оценка на това доколко резултата НЕ ПРОТИВОРЕЧИ на хипотезата, защото не са много хората, които знаят какво е статистическа значимост или поне доверителен интервал. Споменавам го само от изследователска гледна точка, в която дори и правдоподобието си има оценка, отвъд границата на която важи принципът на практическата увереност, а не истината от последна инстанция.

Приятен ден!
цитирай
9. leonleonovpom2 - Здравей, Зав!
31.05.2018 12:40
zaw12929 написа:
Обясних му ,че търся вода. Изсмя се, каза ,че се правя на интересен, където и да се копне има вода! Огледа подозрително и си тръгна Явно смяташе, че го лъжа!?

Но бързо маркирах място, където едва удържах пръчките
На една линия с кладенеца на любопитния и недоверчив съсед! И там изкопах кладенеца...
Действително водата се появи бързо, а после, когато кладенецът беше готов, поддържаше постоянно ниво, независимо от количеството на ползваната вода!

Дойде и август месец Суша, но водата от кладенеца не свършваше, почти не му се отрази и ползването и от други дори!
Съседът гледаше замислено към кладенеца. Виждаше ,че има вода?
Накрая дойде и не можеше да се начуди! Накара ме да видя и неговия . Доста по-дълбок, беше почти пресъхнал На тридесетина метра по права линия?Трябваше да чака с часове ,да се събере малко вода, за да полее!

И си призна греха, че на времето не ми е повярвал, помислил си, че го будалкам. Но сега се е убедил, че съм му казал истината!



Имаш право!
Българинът, може би защото е много лъган и от свои също, не вярва!
Особено пък на чужди способности и постижения!
Все си мисли, че има измама, мошеничество, връзкарство!
Ами покрай сухото, тори и мокрото!

Хубав ден ти пожелавам!
цитирай
10. leonleonovpom2 - Здравей, gessos!
31.05.2018 12:55
gessos написа:
А моят дядо( светла му памет!) без никакви патенти и описания намираше вода с пръчки или багети, както сега ги наричат. Даже в един княжевски двор, когато изкопали кладенеца, намерили сандък с китайски сервизи, опаковани в някаква непромокаема хартия. А не е личало, че преди там е копано и заравяно нещо. Сервизите (за чай и за храна) бяха страхотни, така и не разбрали кой и кога ги е заровил. Но предполагат, че по време на войната, а собствениците са емигрирали.На дядо ми подарили две чинии и две чаши за чай с чинийките, та от тях знам колко красиви са били. Сега са мои и не мога да им се нагледам. Такъв порцелан и рисунки не съм виждала, въпреки че много красиви неща в различни музеи съм видяла.
Е, не е по темата съвсем, но пък си спомних за дядо. Беше търсен най-вече да открива вода.
Поздрав, Leo!


Радвам се, че написаното е предизвикало в тебе мили спомени за дядо ти!
Да и аз си спомням често за големия и добър човек - моят дядо!
Има такива хора, според патента всеки трети има тази способност
Аз например мерех кръвно със златен пръстен, вързан на конец, с линийка, чиято нула се нагласяше върху пулса на ръката Милиметрите оттам нагоре показваха двете граници
Бях то прочел някъде
Един колега имаше главоболие, смяташе ,че кръвното му е високо! Предложих да му го премеря Задвижих внимателно " апарата" ,на първото силно отклонени на пръстена отчетох долната граница, после и горната Няколко пъти повторих, повтаряше се резултатът
Кръвното беше нормално , но той не ми повярва Смяташе, че е шашмалогия Отиде в поликлиниката Върнва се и каза ,че не съм сбъркал
Та често замествах докторите за мерене на кръвно
И на майка ми също Оказа се, че тя също има тази способност, явно моята е наследена от нея И си мереше сама кръвното, и знаеше ,че е вярно!

Хубав ден ти пожелавам!
цитирай
11. leonleonovpom2 - Здравей, Весе!
31.05.2018 13:38
vesever написа:
За мен това е много интересно, и не съм можела да си обясня как се получава.
Преди години един познат ми беше на гости и точно така, с две кръстосани пръчки, обиколи двора ми, и намери едно място, където твърдеше, че има вода.
А точно на това място някога е имало кладенец....той нямаше как да знае, дори аз по-късно го разбрах, след неговото интересно и на пръв поглед странно обикаляне на целия ми двор с кръстосаните пръчки....
Мечтая да имам кладенец, както някога, старите българи, по дворовете си са имали...
Поздрави, Иване!


Да, странни способности са тези!
Всъщност и двата кладенеца правих аз При първия не знаех за възможностите си! Понеже почвата е песъчлива, копаеш, слагаш автомобилна гума, тя потъва, добавяш нова и така до два- три метра
На съседа аз го копах, после той до удълба
Той беше в мой терен, но после изместиха границите и стана негов
Не ме предупредиха, аз ходех там един път седмично Вдигнах голям скандал, но не си струваше да водя дела! Всъщност ядът ми дойде от друго
Съседът, понеже бях пръснал оборска тор,ме компенсира с две каруци тор Намери гуми за камион, искаше да ми копае кладенеца, но това отказах Беше преместил и оградата
На последния ден на старото място реших да се пробвам за злато! На шега, но на две места ми показа! Маркирах ги и реших на следващ път да ги проуча! Но нямаше вече как да влеза там и да търся Той беше махнал и маркировките
Но не му и казах какво има там! Затова ,че не ме предупреди!

Хубав ден под Швейцарско небе ти пожелавам
цитирай
12. leonleonovpom2 - Здравей, приятелю!
31.05.2018 13:40
nedovolen написа:
Поздравления!
Отново любима тема. Радиестезията е велика наука!Основател Луи Тюрен. С приложение във всички области на живота.
Откриването на вода, каквото и да е, където и да е, проста работа.
Мога да споделя много, но утре, като съм на работа, съм по-свободен. Тогава ще ти прочета и поста, Иване!
:)))))


Имаш трибуна тука!
чакам с нетърпение!

Хубав ден!
цитирай
13. leonleonovpom2 - Здравей, Вмир!
31.05.2018 13:54
vmir написа:
Нали стандартния коректен от изследователска гледна точка израз е "опитните данни НЕ ПРОТИВОРЕЧАТ на издигнатата хипотеза", а не както медиите за по-лесно твърдят: "Опитните данни ПОТВЪРЖДАВАТ издигнатата хипотеза".

Разбира се, не смятам, че ме лъжеш. Само се придържаш към публицистичния стил. В него няма как да дадеш оценка на това доколко резултата НЕ ПРОТИВОРЕЧИ на хипотезата, защото не са много хората, които знаят какво е статистическа значимост или поне доверителен интервал. Споменавам го само от изследователска гледна точка, в която дори и правдоподобието си има оценка, отвъд границата на която важи принципът на практическата увереност, а не истината от последна инстанция.

Приятен ден!


По начало, тези способности са много оспорвани
Например един колега, на велик специалист се правеше, дори и при точно замерване на кръвното му, което нямаше как да зная какво е, посочваше неща, които не трябвало да се правят и тогава нямало и да има резултат
Контрирах му, че за да се проявят някакви способности и да дадат резултат, това става със съдействане, а не с пречене и отраничение
Веднъж майка ми попита, дали мога да открия злато?
Накарах я да скрие дребен златен накит Да ми каже само в коя стая е Да не губя време да търся навсякъде!
За няколко минути го намерих Тя не можеше да повярва, чудеше се, аз ли съм или някой друг!
Но, странно Не се запалих по иманярство
Имах само един свободен ден в седмицата и той беше посветен на родителите-предиобедът,а следобедът- на мястото
Даже и не помислях за друго Работния ми ден продължаваше и в къщи-до късно, нямах никакво свободно време!Отчети, внедрявания, командировки, докторат, те ми поглъщаха времето!

Хубав ден, приятелю!
цитирай
14. nedovolen - Благодаря за доверието за трибу...
31.05.2018 14:03
Благодаря за доверието за трибуната. Ще стане по-дълго от коментарите.
Ако ти е мил живота, не копай за злато. Всеки закопал с надежда да го прибере, или наследници. И го ”омагьосва”.
Разбира се, има начин.
Както казва един - няма начин да няма начин.
:)))
цитирай
15. leonleonovpom2 - Здравей, приятелю!
31.05.2018 14:26
nedovolen написа:
Благодаря за доверието за трибуната. Ще стане по-дълго от коментарите.
Ако ти е мил живота, не копай за злато. Всеки закопал с надежда да го прибере, или наследници. И го ”омагьосва”.
Разбира се, има начин.
Както казва един - няма начин да няма начин.
:)))


Вярно е, убедил съм се!
Това е и другата причина, заради която и не помислям дори
Движа се,преди години по главната
Среща ме съученик и ме пита ,видял ли съм друг съученик?
Който ме търсел Току що се видели! Намерил седем стари златни монети,с неразбираеми надписи и портрети, да му ти определя Учуди се, къде ли сме се разминали?Защото тръгнал в посоката , от която идвам!
Върнах се , но не го открих
На следващата седмица, минавам по обичаен маршрут Периферно, на един некролог мярнах познато име Върнах се, на съученика, който ме търсел преди 7 дни А аз се оглеждах за него Починал преди пет дни!
Бях потресен! Само на 35 години Всичко съвпадаше, той беше
Златото носи проклятие! Всеки грам от него е платен с много кръв Особено опасно е злато от гробница- неговото било от каменен саркофаг, така ми казаха
И нещастието се случи Инсулт, на 35 години?

Хубав ден , приятелю!
цитирай
16. leonleonovpom2 - Здравей, Стефане!!
31.05.2018 17:39
mrazekoff написа:
Правил съм го преди много години и дълги години стояха в куфарчето с което ходех всеки ден на работа. Малко налудничаво изглежда, но те не ми пречеха и с тях демонстрирах различни способности. С една приятелка обсъждахме възможностите на този уред. От нея разбрах, че с багета може да се открие и здравословен проблем. Дори и го демонстрирах на колеги. Предварително им казвах да не ми казват за здравословния си проблем, а след това преминавах с уреда по цялото им тяло. Пръчките се кръстосваха на проблемното място и колкото по-голям беше проблема, толкова по-бързо реагираха пръчките. Резултата беше почти стопроценто. Опитвах се да търся и вода, но при нас тя почти липсва, така, че не съм открил. За светка на това каналите винаги се откриват. Благодаря ти за хубавата тема. Пожелавам ти лек и успешен ден!


Извинявай, неволно съм пропуснал коментара ти!
Да, така е! Има един македонец, от Охрид, който открива по този начин проблемни места при човека!
Природата, господ, явно са дали възможности на човека, но той трябва сам да ги открие и да ги използва!
Както кучетата и котките знаят кои треви да ядат, когато имат проблеми!

Хубава вечер, приятелю!
цитирай
17. leonleonovpom2 - Обадиха ми се от скрит телефон?
31.05.2018 20:33
Връзката беше лоша, само това разбрах- някаква помпа от каскада помпи била ззсякла? Не помпела!
И други неясни работи!
Казах им да се обърнат към главния помпиер, това е от негова компетенция!
И още нещо подразбрах, но него само конфиденциално!
цитирай
18. leonleonovpom2 - Казал съм ти, нямаш никаква работа тук!
31.05.2018 21:25
rustam написа:
leonleonovpom2 написа:
Връзката беше лоша, само това разбрах- някаква помпа от каскада помпи била ззсякла? Не помпела!
И други неясни работи!
Казах им да се обърнат към главния помпер, това е от негова компетенция!
И още нещо подразбрах, но него само конфиденциално!


това е всъщност твоят "втори" глас, а ако предпочиташ "второ Аз"! В смисъл твоето "куку"! Капиш?


Освен да направиш това, което единствено ти се отдава! Наистина!
Да сложиш минус! Направи го!
Изчезвай!



цитирай
19. batogo - !!!:))) Поздравления, Иване!
01.06.2018 08:27
Ето това е един много полезен постинг за метод, в който неколкократно съм се убеждавал лично, защото имам съсед, който на стотици хора е помогнал да намерят най-удачното място за кладенец. Явно колкото повече човек познава и вярва в природните закони, толкова по-благодатен е животът му.
Хубав ден, приятелю!
цитирай
20. leonleonovpom2 - Здравей, Огняне!
01.06.2018 08:53
batogo написа:
Ето това е един много полезен постинг за метод, в който неколкократно съм се убеждавал лично, защото имам съсед, който на стотици хора е помогнал да намерят най-удачното място за кладенец. Явно колкото повече човек познава и вярва в природните закони, толкова по-благодатен е животът му.
Хубав ден, приятелю!


благодаря ти за разбирането и за позитивната позиция
Вярно е и много хора дори и не са наясно, че имат такива способности
И аз не вярвах и не правих и опит, въпреки ,че документацията беше в мен
Реших да опитам, за да проверя и едновременно и защитя твърдението на колегата
И резултатът беше изненадващ В дългия коридор бе локализирано мястото, дори и на дълбочина!
Природата не е оставила безпомощен човека! Все пак, той трябва да открие какво му е дадено
Често и не подозира за него!

Хубав ден, приятелю!
цитирай
21. leonleonovpom2 - Поздрави, Николай!
01.06.2018 14:32
анонимен написа:
Добър ден и честит празник на всички Божии деца!
Заглавието и без корекция може, но все пак.
Багетата е само инструмент, с определени възможности, както отвертката с други. Това са възможности на човека. Какво са без него. Естествено някои могат успешно да ползват и двете, примерно за чесане по гърба.
:)))
До после.


Игра на думи е!
да ,инструментите са дело на човека, но те му са необходими и не може без тях!
Чрез тях реализира възможностите си
И багетата ма дял в успеха, защото например камък вместо нея, до нищо няма да доведе!
Да съгласен съм-Възможностите на човека, ползваш багета... това би било също приемливо и пълно заглавие!

Хубав ден ти пожелавам!
цитирай
22. schumpov - Струва ми се, че в тази история има ...
01.06.2018 15:27
Струва ми се , че в тази история има нещо сбъркано. Не може багетите да са френски патент, някога ни учеха чу всички открития са направени от руснаци. Всъщност може и да е така, багетите да са открити от руски мужици и после да са патентовани във Франция.
цитирай
23. nedovolen - 21, 24, 25 бе nedovolen. Телефон...
01.06.2018 17:24
21,24,25 бе nedovolen.
Телефончето ли, блог.бг ли, не знам.
цитирай
24. leonleonovpom2 - Здравей, приятелю!
01.06.2018 20:12
schumpov написа:
Струва ми се , че в тази история има нещо сбъркано. Не може багетите да са френски патент, някога ни учеха чу всички открития са направени от руснаци. Всъщност може и да е така, багетите да са открити от руски мужици и после да са патентовани във Франция.


Всъщност, в коментар №7 николай посочва като родоначалник Луи Тюрен, котоняма как да е руснак!
Да, търсеха на всякозначимо откритие руснак автор
напълно излишна Дори само Менделеевата таблица да бе, предостатъчно
В основите на съвременния живот е!

Иначе в тази област не пречи да се патентоват неща, отнасящи сед о разширяване на приложението, усъвършенстване на методите и от други автори от други страни-също!
Както е и с автомобилите!

Хубава вечер ти пожелавам!
цитирай
25. leonleonovpom2 - Поздрави, Николай!
01.06.2018 20:30
Да, съгласен съм! Това е вероятно бъдещата медицина
Акулата не боледува от рак и сърдечни болести Някои го отдават на това,че е в непрекъснато движение
А китът се самолекува
Ако се разболе от рак, участъкът около мястото се калцинира и то се изолира напълно Няма доктори, няма операции Китът сам си е доктор
Човекът, който ти прави анализ, може от енергийните импулси на гласа ти, при разговор, оттам да черпи данните!

И аз не приемах сериозно нещата с този феномен, въпреки литературата ,която ми беше под ръка Но случаят с тръбата промени мнението ми

Много неща не знаем, само си мислим ,че държим всичко под контрол!?

Хубава вечер!
цитирай
26. nedovolen - Е, пак, наместо лека нощ :) Луи ...
01.06.2018 21:32
Е, пак, наместо лека нощ :)
Луи Тюрен е французин. Има в бг една дебела книга.
За Менделеевата таблица, друг руснак, който е жив украинец, академик Борис Болотов, казва за м. таблица, че авторът е ”спестил” 10 /десет/ пъти броя на действително съществуващите елементи. Учудващо, нали. За повечето специалисти е така. Той има повече дебели книги.И е гонен от режимите.
Не е лекар, но в една дебела книжка показва как да излекуваш сам себе си.Няма що да ставаш кит или акула.:)
Изобретенията му се оценяват в трилиони, също в ”дебела” валута.
Хай, на всички сполай!
:)))
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: leonleonovpom2
Категория: История
Прочетен: 9134832
Постинги: 1348
Коментари: 29643
Гласове: 102592
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031