Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.04.2020 22:06 - Коренните старейшини споделят истории за „звездни хора“, живеещи вътре в земята
Автор: zahariada Категория: История   
Прочетен: 1473 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 27.04.2020 22:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Коренните старейшини споделят истории за „звездни хора“, живеещи вътре в земята


image

Публикуван преди 2 дни 

На 25 април 2020 г.от

 Арджун Валяimage

image

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=rHH3yg3ReHY&feature=emb_title
https://www.collective-evolution.com/2020/04/25/indigenous-elders-share-stories-about-star-people-living-inside-the-earth/?fbclid=IwAR3C_22GgYxjpBXfDms7nXSNUNIhryy-hsxKRq0_PUuxFE0Qa9J40E-TDPE


НАКРАТКО
  • Фактите:

    Д-р Арди Шестикър Кларк, професор Emeritus от Държавния университет в Монтана, който е Чероки / Чоктау, изследва звездите и събира срещи между тях и индианците от много години. Тази статия споделя една от многото.

  • Отразяват върху:

    Сами ли сме? Ако не, какви са последиците, когато обществеността стане напълно наясно с това? Как ще промени начина, по който гледаме на реалността? Наука? Технология? История?

Вярата в подземните светове е предадена като митове или легенди сред поколения хора от цял ​​свят. Например, Сократ говори за огромни кухини на Земята, които са били обитавани и огромни пещери, където текат реки. Индианците Чероки разказват, че когато за първи път дойдоха в югоизточните Съединени щати, намериха много добре поддържани градини, но не и хората, които се грижеха за тях. В крайна сметка те откриха група хора, които живееха под земята и излизаха само през нощта, за да се грижат за градините. Те прибраха храната и я занесоха под земята в градовете си. Тези хора бяха малки, със синя кожа и големи черни очи. Слънчевите лъчи бяха твърде сурови за тях, така че те построиха градовете си под земята и излизаха само през нощта, използвайки светлината на Луната. Чероки ги нарече „хората на Луната“.

реклама - научете повече

Цитатът по-горе идва от д-р Арди Шестикър Кларк, професор Emeritus от Държавния университет в Монтана, който е Cherokee / Choctaw и изследва звездите от много години, събирайки срещи между тях и индианци. Наскоро публикувах две статии, в които подробно се разказват коренните истории за срещи с „Звездни хора“. Единият беше по повод на коренния старейшина, който сподели история за „Звездни хора“, които се разбиха при резервацията му, която можете да прочетете тук . Втората статия, публикувана преди няколко дни, беше за старейшина, която показа на д-р Кларк вкаменено извънземно сърце, за което той твърди, че принадлежи на звездите и можете да прочетете това тук .

Тези хора са споменати и в книга от 1797 г. на  Бенджамин Смит Бартън , който обяснява, че ги наричат ​​„лунооки”, защото са виждали лошо през деня. По-късните варианти добавят допълнителни подробности, твърдейки, че хората имат бяла кожа и че са създали руините от преди Колумбия в района. Бартън цитира своя източник като разговор с полковник Леонард Марбъри.

В своята книга Кларк разказва история, разказана й от 84-годишен старец, когото тя нарече „чичо Боу“. Според него „Старите разказват истории за хора от звездите, които са живели под земята близо до Танана. Има много истории, които старите са разказвали за звездите, които живеят сред тях и са отишли ​​в нелегалност близо до Танана. Inupiat вярват, че са дошли на Земята на космически кораб. "

След това Кларк го попита дали някога е виждал космически кораб, на което той отговори:

Много пъти. Роден съм тук, на територията на Атабаскан. Бях тук преди Аляска да стане държава и моят народ е живял тук хиляди години, преди някой бял човек някога да дойде тук. Имаше космически кораби, които посещаваха Аляска, когато се казваше Alaxsxaq, и те ще посещават дълго, след като няма повече Аляска. Мисля, че винаги са били тук, както са казали старите. Правителството знае за това, но има малко неща, които могат да направят. Те бяха тук много преди да има правителство. Мисля, че в този момент военните просто се опитват да ги сдържат и да мълчат. Те не искат да знаем за това.

В близост има и военна база, където живее Бо и когато Кларк го попита дали някога е разговарял с някого в базата за НЛО, той отговори:

Едно от момчетата на племенницата ми работеше в базата преди около 10 години. Те наемат около сто цивилни в базата. Той каза, че една сутрин той отишъл на работа и базата била затворена. Казали на работниците да се приберат. Когато се отчете за работа на следващия ден, един от приятелите му, който е бил разположен там, му казал, че предишната нощ е кацнал НЛО. Той каза, че има място там, където НЛО отиват под земята. Той каза (племенникът му), че е пазена нощ и ден. В близост до обекта никой не беше допуснат, но той каза, че неговият приятел, който има разрешение за сигурност, му е казал за това.

Той продължи да обяснява как смята, че това е място, където „извънземните и военните си сътрудничат и където извънземните могат да отидат свободно под земята, без нас редовни хора да ги виждат. Не знам какво правят заедно, но мисля, че по този начин използват мястото. Приятелят на племенника ми каза, че извънземните приличат на нас. Така че може би те са предците. "

Сега, работейки в тази област дълго време, попаднах на няколко много интересни връзки. Танана, Аляска, е точно до планината Хейс, Аляска. За тези от вас, които не знаят, правителството на САЩ съвместно с ЦРУ и Станфордския изследователски институт инициира програма, наречена STARGATE , а една от нейните функции беше да изучава дистанционно гледане, което е способността да възприема и описва отдалечено местоположение независимо от разстоянието.  Това е способност, която позволява на зрителя да може да опише отдалечено географско местоположение до няколкостотин хиляди километра (дори повече) от физическото им местоположение - място, което никога не са били.

Накратко, беше изключително успешен, уважаван и точен за събиране на интелигентност. След нейното разсекретяване през 1995 г. или поне частично разсекретяване Министерството на отбраната и участващите разкриха изключително висок успех.

В обобщение, през годините назад и напред критиката към протоколите, усъвършенстването на методите и успешната репликация на този вид дистанционно гледане в независими лаборатории даде значителни научни доказателства за реалността на феномена [отдалечен преглед]. В допълнение към силата на тези резултати беше откритието, че все по-голям брой хора могат да бъдат намерени да демонстрират висококачествено отдалечено гледане, често за собствена изненада ... Развитието на тази способност в SRI се развива до момента, в който посещават служители на ЦРУ с никое предишно излагане на такива понятия не е било добре при контролирани лабораторни условия. " ( източник )

Няколко отдалечени зрители от тази програма, след като тя беше разсекретена, изведнъж започнаха да говорят много за извънземни явления. Едно от обсъжданите неща бяха разположенията на множество ЕТ бази тук на Земята. Един от най-добрите зрители на програмата успешно е гледал дистанционно 4 извънземни „бази“, разположени на Земята. Едното се намирало под връх Зиел, друго било под връх Пердидо в Испания, друго било под връх Инянгани в Зимбабве, а друго било  под връх Хейс, Аляска. Можете да прочетете повече за тази конкретна история тук .

Лин Бюканън, един от дистанционните зрители на армията на STARGATE, твърди, че му е поставена задача да открие информация за извънземни групи, които са / посещават планетата. Той също споменава тези бази. Можете да прочетете повече за това тук. (Можете да прочетете повече за това тук:  източник )Й СЕ

 

Тези имена винаги присъстват в електронната читалня на ЦРУ, така че можете да ги потърсите и да проверите достоверността им. След разсекретяването на програмата повечето от хората, участващи в програмата, също станаха обществено известни.

И така, какъв е смисълът? Маунт Хейс е точно до Танана, Аляска, където Елдър говори (както беше споменато по-рано в тази статия). А по отношение на неговия племенник, в близост има множество военни бази, като например военновъздушната база Айлсон. 

Интересно е, че прочетох тази история, споделена от д-р Кларк и след това попаднах на тази връзка с програмата за дистанционно гледане.

Джо и аз наскоро седнахме и навлязохме много по-дълбоко в подземните цивилизации и как тя е свързана с извънземното явление. По-долу е клип от нашата часова дискусия по темата на  The Collective Evolution Show.  Вижте клипа по-долу, а ако искате да гледате цялото предаване, можете да се регистрирате за  CETV.

 

 

Друга интересна история, разказана от д-р Кларк, идва от Мери Уинстън. На 87-годишна възраст тя е смятана за един от единствените традиционни художници, които все още живеят. Има толкова много истории от коренни старейшини за звездите, че е наистина невероятно и завладяващо.

Според Уинстън:

Имаме история, че нашите предци са били пренесени в тази земя в страхотни метални летящи машини от звездите. Предците са живели на студена планета, много като арктическия регион. Така ни доведоха тук, за да колонизираме тази планета. По това време ледът покрива Земята. Не беше като Земята на днешния ден. Ние знаехме за звездните хора от нашите баби и дядовци. Историите се предават хиляди години. Ние бяхме докарани тук от звездните хора, които живеят на върха на нашия свят. Те живеят под Северния полюс. Това е върхът на света. Дядо ми говореше с тях, когато беше жив. Той каза, че приличат на нас, но че имат по-големи очи, защото на родната планета всички живеят под земята. Той каза, че когато бяхме докарани за първи път, имахме и големи очи, но слънцето и снегът направиха очите ни малки.

Кларк продължава да цитира няколко други много интересни интервюта с коренни старейшини за живеенето под земята на нашата планета.

„Моите хора разказват за звездни хора, дошли при нас преди много поколения. Звездните хора донесоха духовни учения, истории и карти на Космоса и те ги предложиха безплатно. Бяха мили, любвеобилни и дадоха страхотен пример. Когато ни напуснаха, моите хора казват, че е имало самота като никой друг. "  ( източник ) - Ричард Уагамезе, един от най-големите автори и разказвачи на Канада от Първата нация Wabaseemoong в Северозападен Онтарио.




Гласувай:
5



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39738480
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031