Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.03.2018 21:59 - Путин провокира! Анексирането на Крим било пример за истинска демокрация
Автор: samarinof Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1030 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Със своето решение вие възстановихте историческата справедливост, нарушена през съветската епоха, заяви той   image

Снимка: ЕПА/БГНЕС

14MAR2018  

Дни преди четвъртата годишнина от анексирането на Крим от Русия руският президент Владимир Путин приветства възстановяването на историческата справедливост и определи събитието като пример за истинска демокрация, предаде Франс прес, цитирана от БТА. Едно изказване, което може да бъде определено само като нова провокация срещу международния ред.

"Със своето решение вие възстановихте историческата справедливост, нарушена през съветската епоха", заяви Путин в реч пред свои привърженици, събрали се в кримския град Севастопол за концерт в негова подкрепа.
По съветско време Крим е отнет административно от Русия и дадена на Украйна, отбелязва АФП.
Руските президентски избори ще се състоят в неделя - деня, когато Русия ще отбележи четвъртата годишнина от анексирането на Крим, одобрено през март 2014 г. от преобладаващото рускоезично население на украинския полуостров на референдум, който международната общност не призна.
"С решението си вие показахте на целия свят какво е истинска, а не фалшива демокрация, дойдохте на референдума, взехте решението си и гласувахте за своето бъдеще и това на децата си", отбеляза Путин.
Предстои да се направи още много за развитието на Крим и Севастопол, каза президентът, говорейки за пристанищния град където е базиран руският Черноморски флот.
Ние обаче ще го направим, ще направим абсолютно всичко, защото когато сме единни, сме голяма сила, способна да решава и най-трудните проблеми, увери Путин.
Осъдено от Киев и Запада, но приветствано от повечето руснаци, анексирането на Крим стана причина за налагане на Русия на тежки американски и европейски санкции.
Путин вече отхвърли всякакви изгледи за връщане на Кримския полуостров на Украйна. Той направи това във филм на телевизия "Русия 1", излъчен в неделя от руските социални мрежи Вконтакте и Однокласники.
http://www.faktor.bg/bg/articles/putin-provokira-aneksiraneto-na-krim-bilo-primer-za-istinska-demokratsiya



Тагове:   изолация,   избори,   2018,   Путин,   крах,   крим,   крым,   Украина,


Гласувай:
3



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: samarinof
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1070540
Постинги: 786
Коментари: 1361
Гласове: 1787
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930