Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.08.2019 23:09 - Лекарите - най-ужасяващото изобретение на дявола
Автор: missana Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1239 Коментари: 3 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

         Вероятно всеки човек доживял зряла възраст е попадал в лапките на онези същества с белите престилки. Ако не пряко - персонално за себе си, то поне косвено - за някакви свои близки. Повярвайте ми, по-добре е да ви вдигнат 10 пъти данъците, отколкото да ви се случи подобно събитие. Известни като Бялата мафия, тези ужасяващи същества въздействат чисто сугестивно с помощта на страха причинен от инстинкта ни за самосъхранение. През 90-те години в Полша силно нашумя едно чудовищно престъпление на ариегарда на Бялата мафия - т.нар. Бърза помощ. Оказа се, че тя е била в "интимна връзка" с редица частни погребални агенции. Резултатът - осигурявала на последните пресни трупове, за да могат те да изпълняват най-хладнокръвно и регулярно професионалните си задължения. Тогавашният президент на Полша - Квашневски, разпореди ексхумацията на 1800 трупа и така се разбра за този истински хорър, пред който бледнеят холивудските. Нещастниците бивали умъртвявани чрез задушаване в линейките, по пътя към болниците, от сръчни лекари и санитари, а душите им скоропостижно се възнасяли към най-високото небе. Задавам си простия въпрос:  Какво пречи подобен сценарий да се разиграе и у нас, или той отдавна вече е функциониращ? За всеки случай аз се въздържам да се возя в линейка, дори и като придружаващо лице, защото не се знае докъде се простират неограничените възможности на специалистите в бяло! Пък и не ми се вярва някой бг-президент да разпореди ексхумация, дори и с предизборна цел. Да не забравяме и клиниките за трансплантация. Те очакват свежи органи, за да им послужат за дебели и богати дебелосерци. И едва ли биха стояли примирено и набожно в смирено очакване. Така, че не избързвайте с декларациите за даряване на органи в случай на смърт. Нищо чудно при подобен подпис да се срещнете предсрочно със смъртта си, която не би възразила срещу подобен ускорен и форсиран вариант:

https://blitz.bg/obshtestvo/mariela-nordel-razkri-kholandski-lekari-obyavikha-nashenets-za-mrtv-i-iskakha-da-mu-vzemat-organite-no-eto-kakvo-napravikha-roditelite-mu_news515530.html

На лековерните /в това отношение/ препоръчвам спешно да гледат канадския филм "Единственият изход е смъртта", както и германския филм "Месо" /филми прожектирани още през 80-те години у нас, с мрачен футуристичен оттенък, но и до днес не загубили актуалност/.

       Баща ми, бог да го прости, беше лекар патоанатом и от него - от първа ръка, научавах страховити истории, на които е бил неведнъж свидетел. Самият той изпитваше истински ужас от колегите си, защото ги познаваше по-добре от всеки друг. Един от най-фрапиращите случаи, които той ми разказа, беше отстраняването погрешка /при хирургична операция/ на здравия бъбрек на пациент /вместо на болния/. В резултат пациентът беше предал незабавно богу дух, а нещастният хирург умолявал на колене баща ми да покрие случая. Това, обаче, не се е случило, въпреки предложената значителна сума. Но колко ли пъти съвесттта е замълчавала пред подобни данайски дарове...? Забравянето на операционни инструменти в тялото на пациента по време на "успешна" хирургична операция е от разряда на лекарския фолклор. Напоследък, във връзка със спецификата на ситуацията с НЗОК, хирурзи назойливо преследват пациенти с искане да ги оперират, убеждавайки ги на какви рискове са изложени, ако не осъществят подобна хирургична интервенция. В резултат нерядко се отстраняват гърди и матки на невръстни пациентки, на които е лепната диагноза рак. При произнасянето на това страховито кодово име си готов да се оставиш в ръцете на цели екипи, за да те изтърбушат отвсякъде - дори и чисто профилактично, както постъпи например известната актриса Анджелина Джоли, в резултат на което днес е само сянка на предишната жена. Моя първа братовчедка - френска поданица, почина в елитна френска клиника от рак с метастази, развит вторично от първонално наличен рак на гърдата. За онколог й бе назначена онкознаменитост, която плещи щедро и наедро приказки за победата над рака на научни сбирки и конференции по цял свят, както и пред медиите, и на практика се е превърнала във филмова звезда от документален филмов сериал. Последната се оказа фактически върла некадърница и извърши куп бездарни действия, довели до леталния изход на моята братовчедка, въпреки първоначалните обнадеждаващи успехи чрез химиотерапия, която във Франция е един успешен метод  за лечение на рака /за разлика от България/.

       Има едно необяснимо обстоятелство, което винаги ме е изумявало. Болните благоговеят пред човека с диплома и бяла пристилка и напълно доброволно, безкритично и наивно му поверяват живота си. Свидетел бях как майка на мой много близък приятел, благодареше със сълзи на очи на лекарите убили другия й син, отстранявайки единия му бял дроб. Младежът имаше хроничен воден плеврит. Пункциите не можеха да отстранят докрай водата от единия му бял дроб. Останалото минимално количество от нея, във влажните есенни дни, нерядко водеше до появата на много ниска температура. Амбицирана да реши докрай казуса, решителната майка помъкна рожбата си по всевъзможни пулмологични отделения. "Специалистите" бяха длъжни да изпробват всички модерни антибиотици върху опитното зайче, в каквото се беше превърнал синът й в ръцете им. Накрая, когато не беше постигнат никакъв напредък, тези "специалисти" препоръчаха отстраняването на болния бял дроб. Няколко дни след злощастната операция момчето почина, уж излекувано. Както вече споменах по-горе, майката благодареше /със сълзи на очи/ на убийците на сина си, затова, че са опитали всички средства, за да го спасят /разбирай - загробят/! А той и до ден-днешен щеше да е още жив и вероятно щеше да доживее до дълбока старост, ако просто си бе затраял и се качваше по-честичко на планината.

       Друг драстичен случай споходи неотдавна мой приятел. Същият беше пълен, но здрав мъж на 52. Работеше като хладилен техник и изглеждаше жизнерадостен човек. За нещастие, обаче, имаше много енергична съпруга. По време на семейна екскурзия в Турция му прилошало на сърцето. Оттук започна неговата медицинска одисея. Вместо да използва незабавно мудрата апана ваю:

https://zdravivsekiden.com/mudra-apana-vayu/,

която е винаги животоспасяваща по време на сърдечен пристъп и е за предпочитане пред нитроглицерина, а после да си даде няколко дена почивка, вземайки регулярно препаратът Huatuo zaizao wan:

https://www.chinesemedicine.store/huatuo-zaizao-wan ,

кръстен на името на изобретателя си - древнокитайският лекар Хуа Туо /китайският Хипократ/ и представляващ най-добрата билкова комбинация за профилактика срещу исхемично заболяване, както и срещу исхемични инсулти, а после да се достабилизира с ДОПЕЛХЕРЦ ЕНЕРГОТОНИК, който препятства тахикардиите и отделянето на тромби, той се втурна в лапите на специалистите с бели престилки. И те го понесоха като необяздени мустанги в прерия. Назначиха му тутакси мощен бетаблокер, от който косата му побеля цялата, а после окапа напълно, а той се славеше с невероятно буйната си коса. Дадоха му и силно кръворазреждащ препарат /без такива не може да се приемат бетаблокери/. Очевидно човекът беше алергичен към бетаблокера, но вместо да минимизарат дозата, "специалистите" решиха да я удвоят. Това доведе до белодробни проблеми у нещастния човечец. Изследваха белите дробове с модерна апаратура и някакъв доцент - "специалист", се произнесе: Налице са образувания вътре в единия бял дроб. Той постави диагноза рак. Съпругата му ми се обади силно разстроена, за да ми съобщи мрачната вест. Казах й, че приятелят ми не е раково болен, а диагнозата е напълно погрешна. Така се и оказа. Наличните образувания бяха капсулирана гной /вероятно причинени от прекарана пневмония в детството/. Но лекарите настояваха, че ако се получи спукване на дори едно от гнойните топчета, ще се стигне до летален изход. И настояваха за операция. Контролният преглед, обаче, показа, че сърцето не е в състояние да понесе такава. Затова беше препоръчано /от пулмолозите/ кардиолозите да укрепят сърцето му. И те го сториха, като утроиха бетаблокера. Помолих енергичната му съпруга да престане да води мъжа си по лекари и да бъдат спрени всякакви лекарства. Тя не се съгласи, защото вярата й в "специалистите" беше по-голяма и от тази в Бог. В резултат нещастният човек беше подложен на агресивна мендикаментозна интервенция. Седмица по-късно той получи остър сърдечен пристъп, вероятно начало на откъснал се тромб. Но от болница "Царица Йоана" дежурният лекар, вместо да го приеме незабавно и да поиска спешно разреждане на кръвта му, го изгонил с думите:

"Ти си много пълен. Пий един аналгин и бягай вкъщи да отслабнеш!"

Още същата нощ приятелят ми почина от инфаркт. А можеше да доживее до дълбока старост. Ала точно затова е казано:

"Ако Бог реши да погуби някого, най-напред му взема акъла!"

А дежурният лекар-убиец ще продължава безнаказано да отнема човешки животи!

       Уважаеми читатели, Лев Толстой пише в своя "Трактат о жизни" /неговата най-велика книга, четена, уви от малцина щастливци, защото и днес е не по-малко апокрифна, отколкото по времето, когато той е живял/, че Разумът е нашето божествено сетиво. Затова служете си с Разума, а не със сляпото доверие в Бялата мафия! То ще ви излезе солено. И имайте предвид, че целта на съвременната медицина не е да ви излекува. Тази цел не е и да ви убие. А тя е само една:

Ако може до края на дните ви да ви поддържа болни!!!

Защото само така се превръщате в дойна финансова крава за нея. А тя само от това се нуждае.

На добър час в ръцете на хората с бели престилки!

И дано ви донесат повече щастие, отколкото на хората, чиито случаи описах в настоящия материал!

 

 

 




Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

1. zaw12929 - ОТИДОХ ПРИ ЛИЧ ЛЕКАР С ОСТРА БОЛКА ...
30.08.2019 12:40
ОТИДОХ ПРИ ЛИЧ ЛЕКАР С ОСТРА БОЛКА ОКОЛО ДЕСЕН БЪБРЕК. ЗАПОЧНА ПРЕГЛЕДА ПРИТИСКАЙКИ ТОЧКИ ОКОЛО МЯСТОТО НА БОЛКАТА И В ЕДИН МИГ ИЗПИЩЯХ, А ТОЙ ОПРЕДЕЛИ:НАТЪРТЕНО
УПОРСТВАХ- ДА ПРЕДИ СЕДМИЦА ПАДНАХ, НО НЕ МЕ БОЛЯ...
ЩЕ ТИ МИНЕ- КАЗА ПОДАВАЙКИ МИ РЕЦЕПТАТА
В АПТЕКАТА МИ ПОИИСКАХА 24 ЛЕВА И СЕ ДРЪПНАХ МЪРМОРЕЙКИ- УТРЕ ЩЕ ДОЙДА

ПРИБРАХ СЕ И НАПРАВИХ, КОЕТО ОТ БАБА ЗНАЯ- НАЛОЖИХ МЯСТОТО С НАСТЪРГАН КАРТОФ. СЛЕД ДВА ЧАСА СМЕНИХ С НОВ НАСТЪРГАН КАРТОФ И БОЛКАТА СПРЯ....
НАРОДНИТЕ ЛЕЧИТЕЛИ ЗНАЯТ ТОЧНИ ПРОЦЕДУРИ, АКО ДИАГНОЗАТА Е ДАДЕНА ОТ ЛЕКАР. ... ЗА ДРУГОТО- САМИ ПРЕЦЕНЕТЕ...
цитирай
2. missana - Благодаря за споделеното, zaw12929!
30.08.2019 12:59
zaw12929 написа:
ОТИДОХ ПРИ ЛИЧ ЛЕКАР С ОСТРА БОЛКА ОКОЛО ДЕСЕН БЪБРЕК. ЗАПОЧНА ПРЕГЛЕДА ПРИТИСКАЙКИ ТОЧКИ ОКОЛО МЯСТОТО НА БОЛКАТА И В ЕДИН МИГ ИЗПИЩЯХ, А ТОЙ ОПРЕДЕЛИ:НАТЪРТЕНО
УПОРСТВАХ- ДА ПРЕДИ СЕДМИЦА ПАДНАХ, НО НЕ МЕ БОЛЯ...
ЩЕ ТИ МИНЕ- КАЗА ПОДАВАЙКИ МИ РЕЦЕПТАТА
В АПТЕКАТА МИ ПОИИСКАХА 24 ЛЕВА И СЕ ДРЪПНАХ МЪРМОРЕЙКИ- УТРЕ ЩЕ ДОЙДА

ПРИБРАХ СЕ И НАПРАВИХ, КОЕТО ОТ БАБА ЗНАЯ- НАЛОЖИХ МЯСТОТО С НАСТЪРГАН КАРТОФ. СЛЕД ДВА ЧАСА СМЕНИХ С НОВ НАСТЪРГАН КАРТОФ И БОЛКАТА СПРЯ....
НАРОДНИТЕ ЛЕЧИТЕЛИ ЗНАЯТ ТОЧНИ ПРОЦЕДУРИ, АКО ДИАГНОЗАТА Е ДАДЕНА ОТ ЛЕКАР. ... ЗА ДРУГОТО- САМИ ПРЕЦЕНЕТЕ...


То красноречиво говори за ситуацията с традиционната медицина. Аз се занимавам с билколечение вече от 20 години, а с йога от 1982г. Занимавам се и с акупресура. Зная предостатъчно, за да се справям с проблемите си сам. Жал ми е за тези нещастници, които сами се напъхват под колелата на ортодоксалната медицина и илизат от нея инвалиди или в катафалки. Културата на един човек се мери най-вече по осведомеността му в областта на здравето. Махатмаганди в своята книга "Път към здраве" зове да не се подлагаме на ваксинации. Но кой да го послуша! Тълпите правят точно обратното. Винаги ще съм благодарен на моя ангел пазител, че ме срещна с личности като проф.Иларион Янчев, сър Янко Балиев и моя гуру Иван Иванов. Те ми отвориха очите за истините в този живот.
цитирай
3. lexparsy - Лелей Младен, само от заглавието на ...
02.09.2019 00:44
Лелей Младен, само от заглавието на постинга ти потръпнах от съпричастно възмущение!!!
Тази медицинска мафия е наистина подвластна на сериозни демонични същности!
И не само фармацевтичната. която ни разболява с медикаментозно лечение за да ни в вмени и предизвика хиляди болести. С този бизнес е свързана даже храната и водата и профилактичните средства предоставени ни, в които са напомпани с хлор и флор като всички пасти за зъби даже...
Аз лично от дете намразих докторите, докато постоянно ме лекуваха, докато се чудех защо... не е за разказване...
100% съм сигурен че баща ми щеше да е жив, ако не беше отишъл в болница заради един грип, както и много други хора, които помня...
В последните 7-8 години ми се наложи и да съм по близка комуникация в средите на „доктори“ поради бизнес, още повече се отвратих от откровеното им споделяне на мародерството, което извършват спрямо „пациентите“.
Скоро се наложи да помогна на приятелка приета в реанимация Военна болница и бях УУУУЖАСЕН от отношението не като към човек, а като към парче месо....
После се смяхме... защото така се нахъсах, и какво съм им наговорил, че се оказа че си помислили че е ВИП персона, и взели да държатмалко по-нормално брат :-)))
Да не говорим за мафията в родилните отделения търгуващи с плацента...
Да не говорим за факта че в „етиката“ е прието сами да решават кой пациент им е в повече разход и си му правят ефтаназия тихомълком... (знам го от източници)
Да не говорим че е известно как орган за трансплантация не може да се вземе от мъртво тяло, а упойката даже не е желателна. И катастрофирал човек примерно, го режат на живо в зъзнание за да му вземат органите...
Да не говорим... че ... добре че контролират продажбата на калашников брат... честно :-))))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: missana
Категория: Поезия
Прочетен: 5042211
Постинги: 2886
Коментари: 18683
Гласове: 3348
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031