Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.11.2012 09:31 - ДВЕ ДЕСЕТИЛЕТИЯ ЧУЖДА ВЛАСТ В БЪЛГАРИЯ (1989-2012)
Автор: jivko1128 Категория: Политика   
Прочетен: 10601 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 26.11.2012 13:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

Лицата на прехода към разорение и техният чужд произход.

 Имената, снимките и племенната им принадлежност красят сайтове на "Шалом" и на масонски ложи.

 Те идват от САЩ, от Русия, от Испания, от Световната банка и откъде ли не, някои са карали казарма в Израел - това са управниците на днешна България.

Юдейската талмудистка идеологияи  ционизмът делят хората на две категории: евреи и "гои" (буквално - добитъци, животни). Според нея хора са само евреите. Всички останали народи по света са гои (добитък).image



                     image

Водачът на преврата от 10 ноември - Андрей Луканов - руски евреин по майка.  (Хора с еврейски произход в голямата политика)  Протежето на Горбачов в България, основен участник в налагането на плана Ран-Ът у нас.  Произхожда от руски евреи. Свързан с международния аферист и шпионин Робърт Максуел (евреин).

Филип Димитров - евреин по майка.  (Хора с еврейски произход в голямата политика)
image
Филип Димитров и негов израелски братовчед  Известен хомосексуалист. Възстановил незаконно българското гражданство и имоти на 40 000 евреи. А етнически българи зад граница чакат с години български паспорт. Разрушител на България; за благодарност е изпратен като посланник в САЩ; сътрудник на българската ционистка организация "Шалом", член на Атлантическия клуб.

Той идва от Ню Йорк
Гео Юрай

             image
 

ГЕОРГИ ПИРИНСКИ  евреин по майка.

 (Хора с еврейски произход в голямата политика) Гео Юрай (Пирински) е син на словашката юдейка Полин Юрай. Има данни че са роднини на Робърт Максуел. Считан за протеже на Андрей Луканов.


Мистър 10%


                                image

Александър Божков - евреин по майка.  (Хора с еврейски произход в голямата политика) По майка Бакиш.

                                              image


Иван Костов - копанарин?

                    image


 Иван Костов не бил циганин. Само баща му е бил циганин навремето.

                                    image
- „Дайте да не праим сигански работи!”    .. Клиент влиза в бар и поръчва:  - Келнер, един ром.  - Момент - келнера излязъл за малко и се върнал с един циганин.  - Абе келнер, за какво ми го водиш тоя циганин, искам един малък ром.  - Момент - келнера след малко се върнал с малко цигане.  - Абе келнер, защо ми ги мъкнеш тия мангали? - ядосъл се клиента.  - Е ти за 2 лева Иван Костов ли искаш да ти доведа? Проклятие тегне над хората на Костов! Зловеща карма е надвиснала над кабинета „Костов”. Потресаващото заключение прави в. „Уикенд”.


Еврейката Надежда Михайлова

image image

Еврейските черти са ясно изписани и на физиономията й!   В-к "Монитор" повтаря..., че майката на бившия външен министър Надежда Михайлова е еврейка. Спомнете си изявлението на ... Надежда Михайлова /еврейка по майка/, че трябва да се води борба с национализма. „Гаражната принцеса” Надежда Михайлова

Ционисткият фанатик

                                    image

Син шаман за бой се стяга   Едвин Сугарев (СДС) евреин, бивш депутат и посланик в Монголия и Индия, поет-дегенерат.  Извратената поезия на дегенерата: Стихове на откачалката Откачалката пърди и си похапва киселец Откачалката пикае и си мисли за есента Откачалката нихилства с тебешир под езика На 10 юни 1990 г, когато сините унищожители на България разбраха за позорните си изборни резултати, група инициирани от ционизма вандали решиха да насъскат българи срещу българи. В дъното стоеше евреинът Едвин Сугарев... Те провокираха разделение на обществото, накараха честни, но наивни хора да проповядват откровени лъжи в т.нар. "Градове на истината". Целта на враговете на България /евреинът Едвин Сугарев предизвика националния скандал/ бе постигната. Омразата овладя българското общество, омраза, предизвикана от преднамерената провокация, цинична и юдейска, на един небългарин.  

image

Петър Стоянов   с кипа (еврейска шапка) като студент   Един вестник отпечата копие от студентската му книжка с еврейска шапчица на главата. Не последва нито опровержение, нито обяснение. Петър Стоянов празнува Йом Кипур с евреите в Ел Ей   Еврейска дипломация: пред лицето...                            image
...и зад гърба.


Той идва от Испания
Мадридският Пришълец - Шимон Кохари

image


Симеон Сакскобурготски (Кобург-Кохари) - космополит авантюрист, без националност и образование, но затова пък член на три масонски ложи. По линия на дядо му Фердинант в жилите му тече еврейска кръв на рода Кохари – богата еврейска фамилия, която си купува благороднически титли. Според “Католическата енциклопедия” том XIII, Ню Йорк, 1912 г. и някои по-стари немски книги от XIX и XX век, родоначалника на фамилията Сакс-Кобург и Гота – Ернст Благочестиви бил със саксонска, френска и еврейска кръв. Самият Симеон Сакскобурготски (Кобург-Кохари) в свое интервю пред израелското списание “Фар” потвърждава своя еврейски произход. Фердинанд и Борис III също са били масони, а Фердинант е бил сатанист и окултист. Публична тайна, е че е бил бисексуален и двуфазен педераст (каквото и да означава това).
           image
Саксофонски: Бидейки, мисля, че реално погледнато...без бомбастика

 При опит на психиатри да преведат изказванията Му от саксофонски на български, науката се е предала безуспешно. Шимон Кохари Кобург е от стар юдо-хазарски род. Прабаба му графиня Кохари е от най-богатия юдо-хазарски род в Австро-Унгария. Родът на Кобурзите също има еврейска кръв. Самият Шимон е заявил пред израелско списание, че е евреин.
image

Малцина знаят, че истинската фамилия на Симеон, която е носена до Фердинанд е Кобург-Кохари. Богата фамилия покатоличени евреи, които са купили благородническата си титла от австроунгарския двор. През 1816 г. дядото на Фердинанд се жени за богатата наследница Мария-Антоанета принцеса Кохари, чиито баща е един от най-богатите хора в Европа и е свързан с клана Ротшилд във Виена. В свое интервю пред израелското списание "Фар", Симеон Сакскобурготски изтъква своя произход. Същото той прави и пред наши сънародници-емигранти в Мадрид през 90-те години на миналия век. Затова не бива да се учудваме, че в плана за докарване на Симеон в България и безогледното му лансиране във властта се включиха хора като Уилям Монтгомъри, Яков Джераси, Линдел Грей, равин Хаим Асса, Емил Кало и др., както и масоните Гиньо Ганев, Георги Марков, Стоян Денчев, Любен Гоцев, Васил Гоцев, Илия Павлов, Стоян Ганев и др.
Дедо Хазар(т)

image
Опит за размисъл
ФЕРДИНАНД - "СЪВЕТИ КЪМ СИНА"

Вилхелм Краус
image
Министър на транспорта в правителството на Иван Костов. Важна фигура, заедно с Александър Божков (също евреин) в престъпната приватизация на БГА Балкан (купувач, също евреин - Гад Зееви). Синовете му държат всички маршрутни таксита в София. Получили са лиценз по времето, когато баща им е министър. Олигарсите: Вилхелм Краус - министърът, който стана олигарх  Има много министри от емблематичното правителство Костов, които ""намазаха"" от управлението на синята партия, но един направо ги удари в земята.  Лъвският пай от баницата се пада на синовете на Краус – Антон и Михаил. Те стават крале на маршрутките. Според прогнозите на икономисти печалбата на една линия е 30 000 евро на месец.
image
От Соломон Паси Бог да ни спаси"
Соломон Исак Паси - (СДС, НДСВ) – председател на “Атлантическия клуб”, министър на външните работи, член на “Бнай Брит”.

сайта е в процес на редактиране!




Гласувай:
3



1. zaw12929 - Поздравление за постинга
28.11.2012 19:02
Поздравление за постинга
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: jivko1128
Категория: Политика
Прочетен: 4397855
Постинги: 1901
Коментари: 943
Гласове: 1926
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031