Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.01.2015 15:19 - ИДВА ГОЛЯМА ВОЙНА, ЕТО КОЙ НАРОД ЩЕ ОЦЕЛЕЕ АПОКАЛИПСИСА
Автор: kolevm38 Категория: Политика   
Прочетен: 4542 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image Идва голяма война, ето кой народ ще оцелее апокалипсиса

03.01.2015

В пророчеството , което датира от 17 век, чийто автор е неизвестен немски свещеник , се споменава, че една държава в южната част на Европа ще бъде много важна. Пророчеството е публикувано в книгата „Тайните на пророка“ , а в него за 21-ви век се казва, че е най-изопачен от всички, и разкрива страната, която ще бъде храм Божий.

„Отровни изпарения и лъчи, които могат да излъчват силно от Слънцето. Ще маршируват железни войски, в небето ще летят самолети пълни с страхотни бомби и стрели. Фатални летящи звезди и огън ще унищожат много градове „, това е описанието на оръжието, което ще се използва в 21-ви век. „В по-голямата част от държавите децата ще се обърнат срещу своите родители, гражданите срещу властта, вярващите срещу Бога, цялото човечество ще се бори срещу установения ред. Ще се случи голяма война, в която смъртоносно оръжие ще пада от небето, по начин, който досега не се е виждал. Ще се стигне до временен застой, а след това до още по-ожесточена войната и целия свят ще се преобърне с главата надолу. Ще се стигне до големи финансови кризи и унищожаване на стоки. Хората ще бъдат като без разум и уважение дори към най-близките „, се казва в пророчеството.

image

Най-важната част от пророчеството се отнася до страната, която се намира в южната част на Европа или Близкия изток, и която ще бъде много важна в „последните периоди“. „Една страна, която се намира или в южната част на Европа, или в Близкия изток, ще се опитат много да унищожат. Тази страна ще бъде една от най-важните и чрез нея ще се чупят много копия. Поради тази страна много народи ще воюват, а народът, който живее в тази страна многократно ще бъде пред тотално унищожение. Ще започне страшна война , а веднага след нея още по-голяма война. Когато поминe тази война, от която тази страна отново ще се роди, ще дойде един цар, който първо ще бъде най-мразеният човек, а после всички ще искат, и когато умре всички крале и царе ще отидат да се поклонят. Тази страна мнозина няма да искат, защото се знае, че Бог в нея е създал Адам и тук много отдавна е била Райската градина. Сатана ще се опита да унищожи тази страна по няколко начина. Винаги ще използва злато. Хората там са много алчни и заради златото ще се пролее много кръв. В тази страна вече са се случили две големи войни в далечното минало и в двата случая хората са оцелели „, се казва в пророчеството.

„Когато дойде краят и всички народи ще воюват, в тази страна ще слезе от небето Божия храм. Оттогава тази страна ще бъде уважавана в света, защото в нея ще живее самия Бог. Девата ще се опита да го каже, но никой няма да я слуша, защото по това време хората ще бъдат заети с алчност. ,,

bg-vestnik.eu





Гласувай:
3



1. dartanjan - Не знам от къде черпите информация, ...
03.01.2015 17:08
Не знам от къде черпите информация, но това изобщо не е по библейските пророчества записани от Данаил и Йоан в Откровение. Наистина в последните времена ще се изправят народ срещу народ, баща срещу син , но няма да оцелеят определени етноси или народи, а само божиите хора следващи по стъпките на нашият спасител Исус Христос. Пазете се да не ви заблудят, защото има много лъжепророци и затова плътно трябва да се придържаме към библията. Лукавите използват истината примесена с малко лъжа за да заблуждават но да звучи достоверно. А божият храм и божията църква не са физически обекти. Те са истинските християни. Запомнете че божието царство не е от този свят.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kolevm38
Категория: Изкуство
Прочетен: 10387959
Постинги: 7858
Коментари: 2111
Гласове: 1996
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930