Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.09.2017 14:13 - Българите са телета кротко чакащи на опашката в кланицата
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 3939 Коментари: 8 Гласове:
11

Последна промяна: 17.09.2017 14:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  •  Гледам прочитите в блога си и се възхищавам на рушняците ни.
Където се рече нещо, каквото и да е - черно, бяло, хубаво, лошо - за Ушанките и православния им султан - сите българЕ скачат като мухи на лайно.

Четат, коментират, вадят шашки, нахлупват уша нки...ще се изпотрепат да бранят с камене и дърве, с гърди и задници майната си Райна - матушката им Русия...гаче рускиня отСибир ги е раждала. Руски патриоти бе, по - руски от руснаците!...

А като им напишеш нещо от рода - "..българите след пет години ще изчезнат като етнос"..ги хваща дрямката.
Дреме им на уя, че българите се топели с по 80.000 на година, с по 8000 на месец и с по 250 на ден..
По им е важно някой, сакън, да не посочи рушняците с крив пръст.

Ама Лукойл крадял милиарди, не плащал данъци.
Ама, че нито една руска фирма не е на печалба в България..
Ама, че половината от европарите ни се препират в посока и полза на Русията им..
Ама, че рушняците лъгали и мазали...
Ама, че беднотията и простотията ни идвали от Русията...
Ама, че рушняците ни бъркат в държавата, полицията, службите, прокуратурата, в историята, в учебниците, в Македония, в азбуката...в задниците.
Българите това не ги сепва.

Сепват се амо речеш да им бръкнеш в очите и да им кажеш нещо за Русията им. Ама да е хубаво...може и лошо, за да ти скочат. Може и истина да е, за да се разбеснеят.

Закачи ги българЕто за Русията и стават лъвове.
Продумай им за българското и освен да пропсуват някой невинен циганин, друго не чакай.
Телета.
Още 100 години да им късат гъзовете рушняците, на българЕто все ще им е кеф...

Ама след десет години нали няма да има българЕ...!?

Пука им на българЕто. Нали ще ги има рушняците. Те все ще намерят някой друг народ от телета за да им дерат кожите.





Тагове:   БСП,   Нинова,   Русия,   демография,   радев,


Гласувай:
13


Вълнообразно


1. nkf - Чакай сега, Демографе, с този начин ...
17.09.2017 15:17
Чакай сега, Демографе, с този начин на говорене косвено наливаш вода в мелницата на русопитеците. Кои са тези "българи", дето скачали в защита на русийката? Всичките Българи ли, целокупно? Хайде де. Ми аз съм Българин и нещото, което никога и при никакви обстоятелства няма да направя е да защитавам русия. И много други хора така смятат. Хайде, маааалко поне от малко да сме обективни и да вкарваме здрав разум, а? 15-те % процента русопитеци ли са твоята представа за Българите? Ако е тъй - жалко наистина. Впрочем, русопитеците същото казват, че 99% от Българите любят русия. Да ти кажа, ако не схващаш: това е война, не точно класическа, но е война, и реториката която използваш те позиционира от едната или другата страна на линията, а начина на изразяване и думите, които ползваш могат да се окажат в полза на тези, срещу които УЖ си.
цитирай
2. nedovolen - Такива сме, и света е така. Овчарят ...
17.09.2017 15:23
Такива сме, и света е така. Овчарят си води стадото ... към края на заглавието. Ама ти го каза :))) Няма повече, ще превиши многократно постинга.
Някои блогъри ми правят бележка, че съм бил нулев от към постинги. Ами постен съм, не съм мазен. На въпрос - отговор :)))
Хубав празник!
ПП - сетих се. Казвам в кафенето, знаете ли що се казва празник. Щото е празно, ако бе пълно, щеше да е Пълник.
цитирай
3. apostapostoloff - Има все още българи, които
17.09.2017 16:26
благоговеят пред тази страна. А Русия, Северна Корея и Иран са най- изостаналите азиатски страни!

Защо някои нашенци все пак се прекланят пред тази клоака? Защото, видите ли, ако не били руснаците, още сме щели да ходим с фесове.

Изумителна идиотия е това и точно тези са русофилистиците- малоумни български простаци с комунистическа закваска. Повечето българи обаче не щат и да чуят за Русия.

Русофилситиците в блогбегето са известните на всички ни малоумници Кухелят, баба Венка Червенка, Ико Плешко, Черното лайно, дедо Мунчо Борн и пр. Под пр. разбирам оше 5- 6 малоумника, които не заслужават моето внимание.
цитирай
4. 1997 - ПОДКРЕПЯМ
17.09.2017 21:04
"Закачи ги българЕто за Русията и стават лъвове."
цитирай
5. demograph - БългрЕто вече и в българско се държат като емигранти
17.09.2017 21:43
За да угодят на рушняците. Ботев добре ги е описал какви лъвове са в кръчмата на три ракии. И какви мърши са като изтрезнеят. ПатрЕоти... Ето - още думкат тъпаните в циганската махала. Цял град не може да спи, българЕто лъвове полицаи и юнаци си пъхат тапи в ушите и се спотайват като мишоци, насрани от страх, че ако ги докачат ще гласуват за другата рушняшка партия. Която патрЕотично ще измяука един дваж и после пак ще раздава детски надбавки "на цигански калпак". Видяхте ли как на руския орел пРезидент му омекнаха колената като му скръцнаха със зъби от Кремъл да не си вре гагата в демографските проблеми и Македония. Да не посяга на българските чайки и на рушняшките лукойли.
И той, като баш патрЕотите подви опашка и забрави коя майка го е раждала. Майната им Райна... Да се чуди човек, в България ли живее или е емигрант зад Дунава. Тук българско ли е или е руско...
цитирай
6. shtaparov - Народ без водачи не може- без зна...
17.09.2017 22:07
Народ без водачи не може- без значение дали е Български,френски или американски. Ние бяхме лишени от националните си водачи на 3 пъти: кой да поведе народа към свободата?
цитирай
7. get - 1. Захари Стоянов - Кой? - Да ...
18.09.2017 14:16
1.
Захари Стоянов - Кой?

- Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка!
- Аман, бей, аман! Лошо нещо било московлука… То не прилича ни на даалии, ни на кърджалии, ни на фанариоти!
Право имали ония старци, съвременници на Екатерина, на Александра I и на Николая, които ни говореха: „Ще плачете за зеленото парцалче“. Видели тия и патили, на основание на факти и на събития говорели горните думи. Цял свят, хора, които не ни бяха ни в клин, ни в ръкав, припознаха нашата висока култура и благородните ни борби, само московците стоят настрана и викат: „Стрижено е!“ — Необяснимо. Царуванието на нагайката, монголското иго, татарщината и крепостното право може би да са едни от най-силните фактори, които са направили от руските държавни мъже зверове и идиоти.....
"ЗНАМ ГИ АЗ ТЯХ!"

2.
Стефан Стамболов: Защо Русия пречи на Съединението?"

С допълнение мое, ако това бе писано в контекста "Съединение на източна Румелия с княжество България" - на още едно такова съединение с братята ни от Беломорска Тракия и Македония - руската ИМПЕРСКА ПОЛИТИКА ПРЕЧЕШЕ, а по отношение на Македония И ДО МОМЕНТА ПРЕЧИ - Но да прочетем - Какво обяснява Стефан Стамболов ... прогледнал от русофилството си политик - а от това станал ПАТРИОТ?

Мнозина у нас живяха дoскоро време с твърдо убеждение, че наший народ трябваше да очаква добро от Русия; но от 6 септемврий миналата година всеки разбра, доколко тя е била искрено (разположена) в благопожеланията си спрямо нашата страна.
От този знаменит ден 6 септемврий се забелязва постоянно, че политиката на руското правителс¬тво е устремена против нашата независимост и самостоятелност.
Всеки здравомислещ человек разсъждава, че ако Русия е желаела една силна, съединена и независима България, тя трябваше освен да се възползва от извършеното на 6 септемврий и да поддържа Съединението. Нейните доброжелателства за наший народ щяха да се покажат пред целий свят, че са искрени, несвързани с никаква задня мисъл. Обаче Русия какво направи? Тя употреби всички средства само и само да попречи на народний идеал – Съединението. Не искаме да упоменаваме тука за всички интриги и подлости, които се вършеха против интересите на нашето Отечество.
Делото на Съединението беше общонародно, а не частно на княз Александра, както претендираше руското правителство и поради което най-много го обвиняваше, като тръбеше чрез своите органи, че княз Александър щял бил да продаде България ту на англичаните, ту на турците и пр.
Интригите на руското правителство имаха своето зловредно влияние над нашата интелигенция, която, заслепена от страстта на властолюбието, мереше народните интереси и нужди според своите лични. По този начин кликата на цанковистите проповядваше чрез печата, че злото на България бе княз Александър, а министрите Каравелов, Цанов и Никифоров приготовляваха почва измежду войската за свалянието на Негово Височество, чрез което тези господа искаха да се нап¬равят приятни и услужливи на руското правителство, което в замяна на това да ги закрепи на властта, тъй като почвата им в народа беше почнала да се изплъзва изпод краката им.
Гнусните замисли на властолюбците се осъществиха посредством легкомислието и клетвопрестъпничеството на някои военни. После свалянието на княз Александра от българский престол руската политика захвана все повече и повече да си разкрива картата.
Всеки, който по-напред предполагаше, че може би с отиванието на княз Александра из България ще се премахнат причините за едно сдобрявание с руското правителство, остана смаян, като видя как царский пратеник г. Каулбарса работеше не за едно сближаванье и споразумение, а приготовляваше бунтове и смущения в страната с цел да предизвика една окупация на България с руски войски и за окончателно завоевание (на) Отечеството ни. За всекиго вече стана ясна тая цел на руските дипломати и на царя.
Грубите отношения на руския пратеник спрямо нашето правителство, неговото незачитанье на законите в страната, приготовлението на бунтове посредством подкупничества и още други гнусни работи на този господин, накара всеки един честен и съвестен человек да изгуби всяка симпатия към "покровителката" и да са позамисли върху нейните благопожелания за наший народ. Настана вече решителний час за нашите ръководящи елементи, нашата интелигенция да покаже пред света доколко наший народ е достоен за свободен индивидуален живот.
И действително, трудно беше да се произнесе човек отстрана като как ще се покаже наший народ. Борбата беше неравна: от една страна, една велика империя, която разполага с грамадни материални средства, а от друга, млад един беден, малочислен и неопитен народ, току-що излязъл из пелените на политический живот и който нямаше на своята страна друго, освен правдата.
При такава една неравна борба, при такива критически времена, каквито преживя и преживява нашето Отечество, когато нашата независимост и самостоятелност са изложени на опасности да бъдат закопани завинаги, поражда се неволно въпроса: как е възможно да се намерват българи, които под булото на патриотизма да стават още оръдия на чуждите замисли против самостоятелността на своето Отечество, които с четири очи гледaт да дойдат неприятелите по-скоро у нас!
На този въпрос може лесно да се отговори, щом направим една повърхностна анализа върху нравствената самостоятелност на нашата интелигенция. При тази борба за съхранението (на) самостоятелността на Отечеството нашата интелигенция се е поделила тъй: първий ред се състои от хора, снабдени с инициатива и твърда решимост, които се въодушевляват и ръководят от идеята за съхранението на истинската народна независимост и самостоятелност, като са в същото време твърдо убедени във високонравствеността и ползотворността на тази идея. Към тази интелигенция принадлежи болшинството от нашата интелигенция начело с днешното правителство.
Подир това следват личности, които не притежават твърди политически убеждения и на които е се едно каквото и да бъде управлението в Отечеството им, стига само техните лични интереси да не бъдат докачени. Тези хора, без всякакво по-нататъшно разсъждение, са обаяни от блясъка на грубата сила на руското правителство и очакват от него всичко добро за България. Към този ред не принадлежат мнозина.
Последний ред обхваща ония хора, които се явяват много пo-активно в полето на политический живот, отколкото тези във вторий ред, които не се ръководят от никакви високонравствени принципи, а мерят народните интереси според своите лични. Те не се спират пред никакви средства, за да могат да си постигнат целта, държението (на) властта. Те се обявяват и коленичат пред величието на грубата сила и се стремят да й се представляват угодни и приятни, за да може тази груба сила да ги умилостивява, те са готови да вършат всякакви безобразия, да направят престъпления, да предадат Отечеството си, само да имат милостта на по-силний. От този род са напр. Каравелов, водителите на бившата Источна Румелия — лъжесъединистите.
От характеристиката, която дадохми за нашите хора, се вижда кой какво върши и кой какво е. Работата е много ясна. Но какъв е в действителност успеха на тази наша борба, ще възразят може би някои. "Ето и досега не се е решило още кой и какъв ще бъде бъдъщий български княз?"
В отговор на това ний ще кажем, че един успешен резултат от нашата национална досегашна борба съществува. Той се състои в разкриванието на истинский исторический ход по нашите работи от страна на общественото мнение в образований мир. Да се обясним: в началото на преврата от 9-й август хората в Европа мислеха, че ний българите сми един нищожен народ, който не се ръководи в своя обществен живот от никакви високонравствени политически принципи, а инстинктивно и без всякакви по-нататъшни разсъждения се покланя пред блясъка на грубата сила и е в състояние да се откаже от всичко свято и мило като самостоятелна нация. Днес общественото мнение за нашите работи не е вече така. То високо признава, че българский народ крие в себе си такива жизнени сили, които му гарантират пълно самостоятелно развитие в политический му живот. Това обществено мнение, в убеждението на тази истина, заставя своите правителства през печата и своите народни представители да помогнат на нашия народ в борбата му за неговата независимост поне чрез морална поддръжка.
Като видя, че нашия народ не желае да бъде сляпо оръдие на завоевателните стремления на руското правителство, издигна знамето на възражданието и уякчаванието на българите, като прогласи, че на мястото на болна Турция трябва да се основе силна самостоятелна държава. То казва, (че) европейските интереси не могат да не бъдат еднакви с тези на нашия народ.
Мислим, прочее, че днешният резултат от нашата национална борба не е маловажен, и твърдо сме убедени, че българският народ е повикан да играе немаловажна роля в политическия живот на Балканския полуостров.

- Привет ... пък нали знаеш ... капката, дето е една нищо и никаква - камък пробива!
цитирай
8. batogo - !!!:)))
21.09.2017 11:16
Съгласен съм с първия коментар на nkf, че като поставяш мекеретата и руските подлоги на един кантар с достойните, почтени и родолюбиви Българи, само подпомагаш гадната русъветска политическа дезинформация, целяща постоянно да ни оплюва. Забелязал съм го и в други твои постинги, което не ти прави чест като интелигентен и родолюбив Българин.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7960295
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10304
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол