Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.09.2017 15:35 - ЗА СЪВЕТСКИТЕ "ХОРА" БЪЛГАРИТЕ НЕ БИЛИ БРАТЯ,А ПОДЧИНЕН КОЛОНИАЛЕН НАРОД - ИМА ДОКАЗАТЕЛСТВА!
Автор: bojil Категория: Политика   
Прочетен: 3917 Коментари: 10 Гласове:
18

Последна промяна: 24.09.2017 21:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ЗА СЪВЕТСКИТЕ "ХОРА" БЪЛГАРИТЕ НЕ БИЛИ БРАТЯ,А ПОДЧИНЕН КОЛОНИАЛЕН НАРОД - ИМА ДОКАЗАТЕЛСТВА!


   За съветските "хора" Българите не били братя а подчинен и окупиран народ,вкаран със сила в тяхната колониална империя. Основно доказателство за това е фактът,че цели 41 години те държаха само за себе си ядреното оръжие,а на нас по никакъв начин не позволиха да си отимаме собствено. За сравнение- американците не бяха братя на англичани,французи и израелци,но им дадоха ядрено оръжие като на свои съюзници и така доказаха своето истинско приятелство към тях. Лъжливата червена пропаганда твърдеше,че ние на руснаците сме нещо много повече от приятели: родни кръвни братя,братя по оръжие и братя в граденето на социалистическия "строй",с чиято "чистота" и вярност помежду ни не можел да се равнява нито един "капиталистически" съюз. Това обаче са били голи фрази- те не получиха ясно покритие на дело и не бяха нищо друго освен заблуждаване на партийните членове и народа за истинската колониална същност на Българо-съветските взаимоотношения.

  СССР даде на Китай ядрено оръжие което бе голяма глупост но и доказателство,че истински братя и съюзници на Сталин са били китайците- не ние. Той е имал доверие на тях,но никакво доверие на нас което доказва,че винаги е кроял подмолни планове зад гърба ни,с които да ни удари или уязви. Китайците дадоха ядрено оръжие на Сев.Корея с което доказаха,че имат корейците за истински братя и истински приятели- не за фалшиви като нашите. Ако ядрените разработки на Северна Корея не бяха драги на Китай,той отдавна щеше да я е ударил и нямаше да чака Тръмп да се намеси. Те обаче бяха направени с негова благословия а удар срещу режима на Кимчовците не последва което значи,че Китай е искал Корея да има ядрено оръжие.

  Сега Китай мълчи и предпочита да не се намесва в словесните пререкания,които избухват от време на време между новия американски президент и стария нов диктатор на Северна Корея което значи,че Кимовите глупости и на него вече са му писнали,затова предпочита нещата да бъдат най-после овладени,за да не застрашават успешната му търговия по света. Така Китай дава негласен знак на САЩ,че те може да ударят диктатора когато преценят,а преди това да си поиграят на "котка и мишка" с него. Крахът на сатиричната червена династия ще дойде бързо но примерът за приятелство,който й даде предишния Китай остава като жив разобличител на нашето "безпримерно" "братство" със Съветския съюз.

  Шепата русофилски куковици,излюпени от нашето гнездо опитват да оправдаят своите "братушки" с лъжата,че те не могли да ни доверят такова оръжие,понеже сме щели да го продадем или подарим на Щатите. Не са познали- такова нещо нямаше да се случи понеже нивото на охрана и дисциплина,което се поддържа в една ядрена сила е в класи по-високо от онова,което се поддържа в която и да било неядрена държава. Ако ние бяхме станали ядрена сила овреме,не се знаеше дали и комунизмът щеше да си е отишъл,или още ще крееше,изолиран от целия свят и ще поддържаше връзка само с няколко "водещи" страни като Куба, Виетнам, Ангола, Сърбия, Русия, Етиопия и Северна Корея.

                      image

  Тъй или инак Америка се доказа като брат и приятел на своите съюзници включително на своята стара метрополия Англия,от която е взела писмо,език,култура и държавност. България за всички "славяни" е стара метрополия,която им е дала писмо,религия,език,култура и държавност. За днешната "славянска" суперсила Русия народът ни обаче е нищо- само боксова круша и резервна банкова сметка,в която може да бъркаш когато закъсаш с финансите. Така постъпи с нас Съветска Русия през 1958-1959 г.,когато ни направи съдлъжник по своите космически заеми към Световната банка и ни взе целия валутен резерв от 34 тона злато,за да покрие "по братски" своите собствени харчове с тях.

        image

  От това остана нещо и за нас- купонната система,която няколко години поред измъчваше изстрадалия от следвоенните години народ,понеже България не можеше да върже своя перманентно обиран бюджет Другата ни полза от това "братство" бе затварянето на множество културни институции като малките общински театри,музеи и читалищни отдели,поддържани със средства на същия фалирал от пладнешките обири на Московските ни "братя" бюджет. Такава купонна система ни бе сложена и през 1944 г.,когато Червената армия обра за отрицателно време всички възможни ресурси на България,до последната филийка хляб и до последното яйце,за да храни милионите свои ненаситни фронтоваци и добре че войната свърши скоро след това- инак в България щеше да настъпи масово измиране на част от населението заради глад и недоимък (опазил ни Бог)!

        image

  С братята всичко се дели поравно- и плячката от войната,и ползите от победата,и пленените чужди технологии,и ядреното оръжие! Никой не къса парчета от снагата на своите братя,за да прави от тях фалшиви нации- това обаче правеше с нас Есес-Сер по простата причина,че за него ние бяхме само част от плячката! Затова всички съветски колониални служители,на които се привижда съществуващото само в зашеметените им мозъци "братство" трябва да бъдат вкарани в лудница и лекувани от най-добрите световни офталмолози и психиатри!



Гласувай:
18


Вълнообразно


1. apostapostoloff - Съвременните българи
24.09.2017 17:33
пет пари не дават нито за Русия, нито за руснаците. Като изключим някои откачени червени дъртаци.
цитирай
2. get - - Пост-комунистическите зомбита и симпатизантите им са НЕВЕЖИ - разчитащи, че и ние сме такива - Ама, Не!
24.09.2017 18:43
- Най-напред за "бомбата" ... но не тази от тъпата реклама за "Щуменско пиво" - а за ядрената?

- Ръководител на американският "Манхатънски проект", имащ за цел създаване на ядрено оръжие си казва Робърт Опенхаймер! Ако отворим примерно Уикипедия на английски, ще прочетем - той е много "добро момче" - въпреки левичарските му, както обкръжение така и пристрастия ... Защото? - не бил член на Американската компартия - Но?

- Но отваряме книгата на Серго Берия, сина ръководителя, на съветското ОГПУ(за не разбралите по-старото име на КГБ ?) Лаврентий Берия - ще прочетем следният интересен факт-откровение?

Цитат:

"Отец курировал все работы по созданию атомной бомбы. Еще в конце 30-х Лаврентий узнал, что немцы разрабатывают атомную проблему, и доложил об этом Сталину. Иосиф Виссарионович приказал более глубоко изучить проблему. Советская разведка по приказу Лаврентия сразу же начала разрабатывать эту тему. Мне рассказывали профессора МГУ Иваненко и Соколов, что отец вызывал их в то время и спрашивал: возможно это в принципе или нет?
- А ТОВА ГО ПРОЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО(!):
Потом он привез в Москву Оппенгеймера.
Это факт: в сентябре-октябре 1939-го Оппенгеймер полтора месяца жил у нас в доме."

- Значи ръководителя на американският ядрен проект с кодово име "Манхатън" - бил гост на всесилният чекист Берия ... но инак, е "чиста вода ненапита" :)))!

"Отец устроил это через Жолио-Кюри и грузинских эмигрантов. Оппенгеймер встречался в Москве с нашими физиками, ...
Но Лаврентий был упрямый человек. В 1943-м он получил новые разведданные о немецких разработках — и снова пошел к Сталину. Иосиф Виссарионович приказал возобновить работы. Ученые, Курчатов и другие, сами предложили поручить дело Лаврентию. (...)
Бомбу наши ученые сделали в 1949 году. После того как ее взорвали, Лаврентий получил Сталинскую премию. Так и было написано: "Создателю атомной бомбы — Лаврентию Павловичу Берии". "

- На нашите комунисто-русофили с калцирали от идеологическа пропаганда глави ... как ли ще им прозвучи това - Вероятно, като ПРОВОКАЦИЯ НА "ФАШИСТ"?

- За да не ми прикачат такива епитети - да взема да цитирам и поне специалист от руското разузнаване генерал Павел Судоплатов - та на него дано повярват?

- Нека четат ... ?
"
«Оперативное обеспечение визита Михоэлса и разработку его связей в еврейских общинах осуществлял Хейфец» (советский резидент в Сан-Франциско, США).
(...)
«По их (двух советских разведчиков — д.м.) сообщению, Оппенгеймер и Эйнштейн были глубоко тронуты тем, что в СССР евреям гарантировано безопасное и счастливое проживание». Вскоре удалось уговорить Оппенгеймера «взять на работу специалистов, известных своими левыми убеждениями, на разработку которых уже были нацелены наши нелегалы».
(...)
«Таким образом, Оппенгеймер и Ферми и Сциллард ПОМОГЛИ ВНЕДРИТЬ НАМ надёжные агентурные источники.»

- Поздрав ... и кога ще дойде ден, когато тази русофилска напаст, ще освободи мисленето на народа ни!
цитирай
3. bojil - пет пари не дават нито за Русия, нито ...
24.09.2017 21:23
apostapostoloff написа:
пет пари не дават нито за Русия, нито за руснаците. Като изключим някои откачени червени дъртаци.

Обикновените хора са точно така: те са благодарни на нашите приятели руснаците за това,че ни помогнаха да се освободим по-бързо от нечестивите турци но колониалната сила Русия не ги впечатлява повече от една Бразилия или Италия например.
цитирай
4. putinoid - Путиноидите не са хора!
24.09.2017 22:28
Путиноидите не са хора!
цитирай
5. yoan2015 - Това съветските хора са голяма р...
25.09.2017 00:41
Това съветските хора са голяма работа. Като две малки.
Поздрав.... денят няма да дойде скоро.
цитирай
6. batogo - !!!:))) Поздравления, приятелю! Много точно!
25.09.2017 06:09
Както сам казваш, руснаците никога не са ни били приятели и това до ден днешен не са го проумели само изкукалите русолюбци, съветолюбци и путинолюбци, които се облажват от антибългарските си, роболюбиви и русолюбиви позиции.
цитирай
7. bojil - Путиноидите не са хора!Такова е ...
25.09.2017 16:42
анонимен написа:
Путиноидите не са хора!

Такова е явно правилото а дали има изключения,това още не знам.
цитирай
8. bojil - Това съветските хора са голяма р...
26.09.2017 14:55
yoan2015 написа:
Това съветските хора са голяма работа. Като две малки.
Поздрав.... денят няма да дойде скоро.

"Голямата им работа" отиде по дяволите,а те се изпокриха под земята и няма да излезнат вече от там,понеже на никой не са изпотрябвали освен на шепа мръднали мутри с фирма "русофили".
цитирай
9. bojil - Както сам казваш, руснаците никога ...
26.09.2017 14:58
batogo написа:
Както сам казваш, руснаците никога не са ни били приятели и това до ден днешен не са го проумели само изкукалите русолюбци, съветолюбци и путинолюбци, които се облажват от антибългарските си, роболюбиви и русолюбиви позиции.

Ручофилите-гнусолюбци не искат и да чуят за престъпленията на своя господар- те живота си дават за него камо ли да признаят,че са му бърсали задника и продължават с удвоена енергия да се въртят около него след всяко изхождане.
цитирай
10. bojil - - Най-напред за "бомбата&...
28.09.2017 15:42
get написа:
- Най-напред за "бомбата" ... но не тази от тъпата реклама за "Щуменско пиво" - а за ядрената?

- Ръководител на американският "Манхатънски проект", имащ за цел създаване на ядрено оръжие си казва Робърт Опенхаймер! Ако отворим примерно Уикипедия на английски, ще прочетем - той е много "добро момче" - въпреки левичарските му, както обкръжение така и пристрастия ... Защото? - не бил член на Американската компартия - Но?

- Но отваряме книгата на Серго Берия, сина ръководителя, на съветското ОГПУ(за не разбралите по-старото име на КГБ ?) Лаврентий Берия - ще прочетем следният интересен факт-откровение?

Цитат:

"Отец курировал все работы по созданию атомной бомбы. Еще в конце 30-х Лаврентий узнал, что немцы разрабатывают атомную проблему, и доложил об этом Сталину. Иосиф Виссарионович приказал более глубоко изучить проблему. Советская разведка по приказу Лаврентия сразу же начала разрабатывать эту тему. Мне рассказывали профессора МГУ Иваненко и Соколов, что отец вызывал их в то время и спрашивал: возможно это в принципе или нет?
- А ТОВА ГО ПРОЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО(!):
Потом он привез в Москву Оппенгеймера.
Это факт: в сентябре-октябре 1939-го Оппенгеймер полтора месяца жил у нас в доме."

- Значи ръководителя на американският ядрен проект с кодово име "Манхатън" - бил гост на всесилният чекист Берия ... но инак, е "чиста вода ненапита" :)))!

"Отец устроил это через Жолио-Кюри и грузинских эмигрантов. Оппенгеймер встречался в Москве с нашими физиками, ...
Но Лаврентий был упрямый человек. В 1943-м он получил новые разведданные о немецких разработках — и снова пошел к Сталину. Иосиф Виссарионович приказал возобновить работы. Ученые, Курчатов и другие, сами предложили поручить дело Лаврентию. (...)
Бомбу наши ученые сделали в 1949 году. После того как ее взорвали, Лаврентий получил Сталинскую премию. Так и было написано: "Создателю атомной бомбы — Лаврентию Павловичу Берии". "

- На нашите комунисто-русофили с калцирали от идеологическа пропаганда глави ... как ли ще им прозвучи това - Вероятно, като ПРОВОКАЦИЯ НА "ФАШИСТ"?

- За да не ми прикачат такива епитети - да взема да цитирам и поне специалист от руското разузнаване генерал Павел Судоплатов - та на него дано повярват?

- Нека четат ... ?
"
«Оперативное обеспечение визита Михоэлса и разработку его связей в еврейских общинах осуществлял Хейфец» (советский резидент в Сан-Франциско, США).
(...)
«По их (двух советских разведчиков — д.м.) сообщению, Оппенгеймер и Эйнштейн были глубоко тронуты тем, что в СССР евреям гарантировано безопасное и счастливое проживание». Вскоре удалось уговорить Оппенгеймера «взять на работу специалистов, известных своими левыми убеждениями, на разработку которых уже были нацелены наши нелегалы».
(...)
«Таким образом, Оппенгеймер и Ферми и Сциллард ПОМОГЛИ ВНЕДРИТЬ НАМ надёжные агентурные источники.»

- Поздрав ... и кога ще дойде ден, когато тази русофилска напаст, ще освободи мисленето на народа ни!

Че Опенхаймер е бил червен боклук,който е продавал страната си на чужденците почти не съм се съмнявал но не съм допускал,че страната му умишлено е позволила ядрените й тайни да бъдат откраднати а после си е измила ръцете с две дребни риби,подбрани за изкупителни жертви. Както обаче можем да заключим по всичко,точно това се е случило.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojil
Категория: Политика
Прочетен: 1771800
Постинги: 292
Коментари: 5326
Гласове: 64245
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Интересен комплект от финансови съвети
2. Русия искала да провали Илинденското въстание
3. Няма "славянска" азбука- има Българска
4. Как бе посърбен Българския град Пирот
5. Съвецки грабежи в България до 1947 г.
6. Коронавирусите не са нови за човека
7. Русия помагала на турците в арменския геноцид и карала султана да окупира половин България
8. Ботев за истинския лик на сърбите и "румънците"
9. Българските контрачети през Втората световна война
10. 6-те ястребинчета убити от шумкари,за да не ги издадат
11. Руският фокус с македонския заек
12. Какво е направила Русия за България
13. Царска Русия забранявала украинския език,няма общо с Кирил и Методий
14. Уранови находища в България
15. Насраните руски орли - велики стихове
16. Фалшивата ни история е резултат от руската хибридна война срещу нас
17. Москва се е подписала под договор, изрично позволяващ разширяване на НАТО
18. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу България
19. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу народа ни
20. Русия умишлено оставяла хората си да измират от глад,за да краде подаяния от Запада