Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.11.2017 13:16 - Чудо-крем против много недъзи, вкл. гангрена. 3rm.info
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 4794 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 05.11.2017 18:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Лекува много болести: фиброми, мастит, гангрена, язви (в т.ч. трофични), изгаряня, циреи, отоци, болни стави, и най-стари хайморити, гнойни отити, отоци в гърлото, екзема, кисти на яичниците.

В емайлиран съд сипете 1 чаша олио, добавете пчелен восък, колкото кибритена кутия, и поставете съда на слаб огън, за да се разтопи восъка. Вземете и половин жълтък от твърдо сварено яйце, размачкайте го с вилица, върху чинийка, и с пръсти постепенно го добавяйте в съда с олиото и восъка, разбъркайте, и свалете съда от огъня, и го оставете да престои 10-15 минути. После процедете сместа през капронова тъкан и я сложете в хладилник, в стъклен съд.

image

Този крем е много ефективен. Преди употреба загрейте крема, на водна баня, до 40 градуса.

 Той лекува:

1. Хайморит. Напълнете капкомер с разтопен в лъжица, крем, и капете в носа, и при най-страшни хайморити. И го правете бързо, за да не застине кремчето. Достатъчно е да накапете два пъти в носа, с интервал 1 час, и може да се избавите даже от едномесечен хайморит. Кремчето пробива хайморитовите джобчета и изтегля гнойта, с грамадна сила!

2. Гнойни отити. Намотайте памук с крем и го сложете в ухото. И при нужда, сменяйте вложката, като едновременно намазвайте с крем и зад ухото. И крема ще издърпа гнойта. Така може да се лекуват всякакви отити, а не само гнойни.

3. Отоци и абцеси в гърлото, и гнойна ангина. Мажете с крема гърлото и слагайте компрес на гушата. Ако започнете така вечерта, като повтаряте процедурата всеки час, - до сутринта отокът ще пробие и ще потече.

4. Бронхи, болки в стомаха, в дебелото черво, фурункули по тялото, ечмик на очите. Три пъти на ден, преди ядене, вземайте по половин чаена лъжичка, крем.

5. Женски болести: фибромиома /до 10 седмична/, киста на яйчника, възпаления на израстъците, мастопатия, мастит. Във влагалището слагайте тампони с крема, и ги сменяйте сутри и вечер. След седмица, ще останат само спомени за кистата, а с фибромата ще трябва да се позанимавате по-дълго. На гърдите поставяйте салфетка, напоена с крема, а отгоре хартия за компреси или целофан. И по възможност, сменяйте през всеки 2 часа.

6. Изгаряня, циреи, рани, отоци, зъбобол и ставни болки в коленете се лекуват с крема. Нанасяйте крема, за през нощта, на болното място и го обвивайте, а с чист пръст намазвайте болния зъб и венеца, и ще видите, как болките започват да отстъпват, и резултатът непременно ще е отличнен.

7. Трофически язви и гангрена: също полагайте салфетки с крем, и ги сменяйте през 2 часа. От раните обилно ще потече гной, и сами ще се убедите, как бързо напредва вашето спасително лечение, въпреки всичките други скъпи, не действащи препарати. При изгаряня, циреи, рани, оточни възпаления на кожата, зъбобол (слагайте на венците памуче с крема).

9. Всичко, което трябва да се намаже, се прави за през нощта, полагат се компреси на болните колена, увиват се — и болките започват да отстъпват от вас, благодарение на “вълшебния“ крем.

10. С този крем може да се укрепят и ноктите, като се натриват с крема, за през ноща.

Забележка: восъкът трябва да е пчелен, натурален. За външна употреба ползвайте всякакво олио, а за вътрешна, по-добре е, маслиново.

 

http://3rm.info/publications/61619-budte-zdorovy-chudo-maz-ot-mnogih-nedugov.html

 

Превод, Григор Симов




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28318766
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031