Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.02.2018 20:14 - Защо в институциите бият деца? ЗАРАДИ законите в Европа. Мартин Карбовски. Автор: elahikari
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1484 Коментари: 1 Гласове:
-1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Мисля, че доказах нужното - директивите на Европа са малоумни и ненадеждни, с тотален отрицателен резултат. А журналистите продължават да не могат да снимат домове за сираци, възпитатели-педофили, бременни (питомници) сиракини, изнасилени от по-големи деца и от възпитатели,  и родители, които спят с дъщерите си. Възпиращият ефект изчезна. А ние работехме по-добре от полицията, повярвайте ни. image

Вярвам във възпиращата роля на журналистиката, и че институции, и чиновници трябва да бъдат контролирани от журналистическите разследвания.
Преди шест години се наложи европейската идея, деца да не бъдат снимани от журналисти. Ние приехме безропотно тая идея и това спря разследвания за педофилията, инцеста, насилието на възпитатели върху деца и други страшни събития. Забременяването в домовете за изоставени или отнети от родителите, деца, се превърна в тема табу - а забременяването в домове за сираци и защитените жилища продължи и се превърна в нещо непоказвано и ненаказано.
За педофилите-възпитатели и директорите на домове за сираци (обикновени крадци), евродирективата за забрана за снимане на деца беше манна небесна. Манна небесна беше най-вече за възпитатели и учители, които биеха яко. Защото всяко разследване и дори фотоснимка на дете от дом или дете в опасност, (навремето) веднага влизаше в съда и в СЕМ.
Сега искам да питам СЕМ - как помогна евродирективата за забрана на снимането на детски проблеми? Никак. Ама въобще. Нямате нито един разследван педофил последните години. Защо ли? Измряха ли? (Г.С: Всъщност, Евродирективата много помогна именно на инициаторите на подобни евродирективи, - юдосатанистите, -  за да имат на разположение, неограничено количество беззащитни деца, с които да задоволяват извратените си содомитски, сатанински страсти. Да им запрети Господ! Амин.)
И последен щрих - след като забраниха на журналисти да снимат деца, днес снимки на бити деца избиха като цирей. Това докара идеята, децата да се снимат непрекъснато от интернет камери. Забраниха на журналистите, но ще пуснат стрийминг от детската градина?? Идиоти.
Мисля, че доказах нужното - директивите на Европа са малоумни и ненадеждни, и са с тотален отрицателен резултат.
А журналистите продължават да не могат да снимат домове за сираци, възпитатели-педофили, бременни сиракини, изнасилени от по-големи деца, и родители, които спят с дъщерите си. Възпиращият ефект изчезна.
А ние работехме по-добре от полицията, повярвайте ни.

Автор: Мартин Карбовски




Гласувай:
0



1. zaw12929 - За педофилите-впитатели и дирек...
14.02.2018 05:04
За педофилите-впитатели и директорите на домове за сираци (обикновени крадци), евродирективата за забрана за снимане на деца беше манна небесна. Манна небесна беше най-вече за възпитатели и учители, които биеха яко. Защото всяко разследване и дори фотоснимка на дете от дом или дете в опасност, (навремето) веднага влизаше в съда
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28314949
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031