Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.05.2020 04:27 - БОРБАТА НА БЪЛГАРИЯ С МАКЕДОНСКИТЕ ИЗМАМНИЦИ Е НА ЖИВОТ И СМЪРТ - КОЙТО ОТСТЪПИ В НЕЯ ЩЕ ЗАГИНЕ !
Автор: bojil Категория: Политика   
Прочетен: 3394 Коментари: 16 Гласове:
22

Последна промяна: 24.05.2020 03:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
БОРБАТА НА БЪЛГАРИЯ С МАКЕДОНСКИТЕ ИЗМАМНИЦИ Е НА ЖИВОТ И СМЪРТ - КОЙТО ОТСТЪПИ В НЕЯ ЩЕ ЗАГИНЕ !


   Македонските измамници,узурпирали властта в Скопие се надяват че наказанието за масовия анти-Български геноцид,който проведоха във Вардарско и за кражбите,с които малтретират България от 76 години все пак ще им се размине:

     image

  Крадливите македонисти не правят това случайно а знаят,че в София има овластени продажни душици защитаващи интересите на Русия,която създаде македонизма! Затова продължават да бъдат нагли и вместо да се извинят на Българския народ за убийствата и кражбите,на които без жалост го подлагаха в условията на тежък рецидив,те продължават с упорство да защитават твърдата позиция на закоравелия престъпник и негодник,който е свикнал с години да краде на спокойствие и съвсем не е свикнал жертвата да го засича,да му прави забележки и да го съветва как да постъпва! Тези неразкаяни титофашистки хамелеони очевидно не могат да разберат,че краят на престъпленията им вече е дошъл!

  Да говорят с безподобна наглост,че се надяват България да ги блъфира за блокиране на преговорите с ЕС е все едно заловен масов убиец да казва:

"Надявам се полицаите да блъфират,че ще ме предадат на закона"! ...

  Наглостта на македонските измамници говори,че прикритите им защитници в София още са много силни,а Скопската шайка е наясно с това и разчита на тях,за да се измъкне безнаказано! Спорът между жертвата и крадеца досега бе вежлив,но вече загрубява и се превръща в борба на живот или смърт за едните и за другите! За това говорят зачестилите протести в София,организирани от руското посолство и опитите на арогантни руски агенти да свалят правителството,което пресича пътя на македонските измамници към Европа!

  Фалшивата "македонска" "нация" не е рожба на Коминтерна- тя е рожба на Русия и е замислена още в 19-ти,ако не и в 18-ти век! Затова примерите на руско-сръбска наглост срещу Българщината в Македония са твърде стари но химерните блянове на нейните създатели се изпълниха едва тогава,когато Сталинските орди окупираха България. Те ни набутаха свои марионетки,които послушно да потурчват македонските Българи и избиха или прогониха от България онези свестни хора,които можеха да попречат на престъпните им планове! Днес обаче България се възражда а варварските орди не могат да я окупират отново,затова са сменили тактиката и я притискат подмолно ту отвън,ту отвътре.

  Шайката измамници,завзела властта в Скопие не отстъпва,понеже чака Русия да свали правителството на Бойко,за да премине в настъпление и да сключи сепаративен договор с руските агенти,които за пореден път се домогват до властта! Нея я устройва решение,близко до Жанвиденовото профанско изригване,че нямало Западни покрайнини на България,а имало "източни покрайнини" на Сърбия! В същото време на нас ни се пускат подвеждащи внушения,че новата "нация" била вече реалност и затова сме били длъжни да я признаем!

  Логиката на г-н Съветник Исти и на Колобърския съвет по въпроса обаче е желязна и ни казва следното:

1. До 1944 г. Българската нация в цяла Македония бе далеч по-голяма реалност,но това не попречи на вилнеещите Сталински орди да я изтребват и потурчват.

2. Да признаем фалшивата "нация" за реалност означава да узаконим насилието като признаем,че крадецът е имал право да обере своята жертва и дори да я пребие и осъди,ако тя опита да се защити! Това е като да накараш жертва на въоръжен грабеж да признае,че откраднатото имущество е законна собственост на крадеца,който е честен труженик за разлика от потърпевшия и е престъпно да бъде обиждан с покани да върне откраденото! Ако нашите власти отстъпят сега,всеки опит да си върнем присвоената от Скопие Българска култура, земя, население и история ще бъде посрещан на нож,третиран като престъпление и осъждан в съдилищата на Европа от крадците в Северна Македония,които ще ни спукат от съдебни дела с глоби и ще ни залеят с порой от нови претенции за целия Български фолклор, гайдите, гъдулките, кукерите, нестинарите, езика, Черноморието и целия Български генофонд!

3. Да признаем родения от изнасилване за реалност е едно,но да признаем изнасилването за законно право на изнасилвача е съвсем друго нещо! Гадовете,които ни карат да направим това все едно ни казват следното: признайте,че престъпника в Москва,Белград и Скопие е имал реалното право да ви краде и още по-реално право: да задържи за себе си ограбеното! Признайте че героите,които си дават живота за правда и свобода са реални мижитурки,а терористите-негодници са реални благодетели на народа,който поробват и изтребват!

4. Ако направим такова "признание" е все едно да кажем,че измисления в Москва "продажен" манталитет на Българите е реалност а белите деца,откраднати от цигани са съвсем реални цигани и никой няма право нито да ги търси,нито да наказва циганите за кражбата!

5. Такава постъпка ще означава,че сме признали гаврата с Вардарските Българи за законно право на червената мафия а разпореждането с техните народностни чувства: за монопол на руско-сръбския фашизъм!

  Тук ще спомена и това че за нас е пределно ясен механизма,по който се избират марионетните узурпатори в Скопие:

1. Групи от наивни "македонски" момчета редовно биват пращани в Москва или Белград,за да се обучават на "бизнес" (предателства и шпионаж).
2. Там те биват насъскани срещу България до припадък и който преживее това,става проклет враг на собствения си народ. Едновременно с това ги обучават да станат прикрити подлеци,които да крият истинските си планове и в един момент да забият нож в гърдите на народа,който ги е родил и отгледал.
3. Оживелите от това "обучение" младежи се връщат в Северна Македония или България,за да довършат пъкленото дело на мизерните си господари.
4. Постепенно те биват назначени на ръководни постове с предимство пред всички останали,а основната им задача е да пречат на сближението между България и "Македония" и да помагат на шаврантия-Русия да ни ликвидира или превземе до шуш!

  Затова борбата на България срещу македонските измамници е на живот и смърт и е тръгнала така че всеки,който отстъпи сега ще загине! Ако отстъпим ние,България загива (опазил ни Бог!) а ако крадците отстъпят,цялото им "дело" ще се срине но ще повлече и тях,а правдата най-после ще възтържествува!

  По тази причина България В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ не бива да отстъпва а за крадците е добре да знаят,че ние тук не пасем доматите с колците и не рупаме орехи с черупките! Затова тези номера да си ги прилагат в чужбина: нека предложат на Белград например да признае,че албанската нация в Косово,Българската в Сърбия и мюсюлманската в Босна са реалност! Хубаво е същите нещастници да предложат на Кремълската хунта да признае,че украинската нация е вековна реалност,Крим е украински а смъртта  на Сталин е толкова реална колкото и факта,че той заедно с Хитлер и Мао отдавна врат в казаните на Ада,където ще отиде един ден и хунтата заедно с най-проклетите македонисти!



Гласувай:
23


Вълнообразно


1. eva666 - здр, божо, абсолютно поддържам тв Патриот идея..хВала, друже!
21.05.2020 08:44
Шайката измамници,завзела властта в Скопие не отстъпва,понеже чака Русия да свали правителството на Бойко,за да премине в настъпление и да сключи сепаративен договор с руските агенти,които за пореден път се домогват до властта! /

но,ББ, е марионетка на тези същите, които "владеят" и Русия../и куклата"путя"
Такава "личност", НЕ съшествува, затова са и тези аномалии, и всеобща
паника в Москва, както и "срива" на Нефта , и на рублата, и колапса на
на Стоковата борса и €кономически живот в страната..и, масовата цензура...
нека да погледнем..Пътят на Парите, Капитала...
другото са приказки, да минава..времето...и да се налага Хаос и противоречия
в Обществото, това и наблюдаваме...уви!
държа да добава това пояснение, защото..такъв ми е Морала..
ХеРвейската жидомасон.Хунта, има Огромен Апетит към БолгАрия..
от векове, и "борбата" с у нас, продължава..с най различни средства..
най вече- полит- икономически, както, отбелязваш и ти..
и, ЗАБЕЛЕЖИ, под най различни МАСКИ - ББ и Атака, и ВМРО, и БСП , ДПС)
ето така,за всеобщ ужас, вървят нещата от...векове!!!
....
а, тези, т н..русофилии, те просто НЕ знаят Историята на Света..
или, са на дребни Копейки/ както и поредният .Копейкин от Варна..
вижте ги :баба Рассса,Трол с 25 имена. Кукушеля, ваГинаеро, €кономо, и Черното Пред.влечуго, и някои др.червени мисирки 1917 )
има ли..
смисъл, да давам още примери..
цитирай
2. bojil - Шайката измамници, завзела вла...
22.05.2020 00:21
eva666 написа:
Шайката измамници,завзела властта в Скопие не отстъпва,понеже чака Русия да свали правителството на Бойко,за да премине в настъпление и да сключи сепаративен договор с руските агенти,които за пореден път се домогват до властта! /

но,ББ, е марионетка на тези същите, които "владеят" и Русия../и куклата"путя"
Такава "личност", НЕ съшествува, затова са и тези аномалии, и всеобща
паника в Москва, както и "срива" на Нефта , и на рублата, и колапса на
на Стоковата борса и €кономически живот в страната..и, масовата цензура...
нека да погледнем..Пътят на Парите, Капитала... другото са приказки, да минава..времето...и да се налага Хаос и противоречия в Обществото, това и наблюдаваме...уви! държа да добава това пояснение, защото..такъв ми е Морала..
ХеРвейската жидомасон.Хунта, има Огромен Апетит към БолгАрия.. от векове, и "борбата" с у нас, продължава..с най различни средства.. най вече- полит- икономически, както, отбелязваш и ти.. и, ЗАБЕЛЕЖИ, под най различни МАСКИ - ББ и Атака, и ВМРО, и БСП , ДПС) ето така,за всеобщ ужас, вървят нещата от...векове!!!
....
а, тези, т н..русофилии, те просто НЕ знаят Историята на Света.. или, са на дребни Копейки/ както и поредният .Копейкин от Варна.. вижте ги :баба Рассса,Трол с 25 имена. Кукушеля, ваГинаеро, €кономо, и Черното Пред.влечуго, и някои др.червени мисирки 1917 ) има ли.. смисъл, да давам още примери..

Хамелеоните са се намножили- така е,а за Бойко мисля че ако бе човек на руснаците,нямаше да строи газови хъбове,за да ги пореже но знае ли човек?
цитирай
3. krumbelosvet - Баста на омразата между българите.
22.05.2020 06:38
Баста на Ванче Михайловия БЯС.
Защото РАЗДЕЛЕНИЕТО на българите дава шанс на македонските измамници-сьрбомани.
НЯМА български предатели русофили.
Още в 1875-та Ботев пише за асимилаторските ДЕЙСТВИЯ на гърци и сърби:
"Ако така продължи още 5 (пет, б.м.) години, Македония е изгубена за назе."
Дебелеещият блондин-министър на отбраната(!!!?!?) до днес бълнува за Коминтерна. Над тоя Коминтерн е бил СТАЛИН. След като изслушал нашето и Титовото становище, СТАЛИН решава да подкрепи Тито, вероятно за да запази излаза на Адриатика. Нашите не могат да гъкнат повече, защото сме били СЪЮЗНИК на Хитлер и сме участвали в ОКУПАЦИЯТА на Гърция и Сърбия, А те искат Пловдив и София. А и Тито и Гърция са АНГЛИЙСКИ протежета, а наша ЕДИНСТВЕНА опора срещу тях е същият тоя Сталин. ТОЙ казва на нашите в прав текст, че ТРЯБВА ДА СЕ СЪЗДАДЕ МАКЕДОНСКА НАЦИЯ, както ТОЙ е създал Азербайджан, за да не решат азерите, че да турци. Нашите НЯМАТ СИЛАТА да опонират повече.
Това е то "предателството". И причината е, че сме били СЪЮЗНИЦИ на Хитлер и окупатори, и наши простаци НАИСТИНА са правили някой диващини при окупацията.
Това е.
БАСТА на разделението между българите. Иначе И ТОЯ ПЪТ ще спечелят сърбите и гърците.
А ИМАМЕ ШАНС да се защитим. Щото тоя път гърците и сърбите не са любимци на англосаксите.
цитирай
4. batogo - !!!:))) Поздравления, приятелю!
22.05.2020 10:00
Каквито и политически лупинги да прави Путландия /Русия/ на Балканите, тя може да влияе само на червените, полирани варовикови мозъчета /ленинските, сталинските и путинските прототипчета/ които никога няма да осъзнаят, че са извън реалността, а досадната им, коминтерновска песен отдавна е писнала на грамотните и почтените хора. Вече и децата знаят, че империята на злото е една, отдавна фалирала сбирщина от крадци, измамници, садисти, мазохисти и алкохолици, която няма место в третото хилядолетие, защото е безполезна не само за света, но и за себе си.
За разлика от тях, България има духовния потенциал и Божията благословия да издържи изпитанията на времето с чест и достойнство, запазвайки съзнателно избрания, почтен път на свободното, необременено от зависимости, развитие и просперитет.
Бъди жив, здрав и благословен за будителската дейност, Божо!
цитирай
5. bojil - Баста на ...
22.05.2020 19:13
krumbelosvet написа:
Баста на Ванче Михайловия БЯС.
Защото РАЗДЕЛЕНИЕТО на българите дава шанс на македонските измамници-сьрбомани.
НЯМА български предатели русофили.
Още в 1875-та Ботев пише за асимилаторските ДЕЙСТВИЯ на гърци и сърби:
"Ако така продължи още 5 (пет, б.м.) години, Македония е изгубена за назе."
Дебелеещият блондин-министър на отбраната(!!!?!?) до днес бълнува за Коминтерна. Над тоя Коминтерн е бил СТАЛИН. След като изслушал нашето и Титовото становище, СТАЛИН решава да подкрепи Тито, вероятно за да запази излаза на Адриатика. Нашите не могат да гъкнат повече, защото сме били СЪЮЗНИК на Хитлер и сме участвали в ОКУПАЦИЯТА на Гърция и Сърбия, А те искат Пловдив и София. А и Тито и Гърция са АНГЛИЙСКИ протежета, а наша ЕДИНСТВЕНА опора срещу тях е същият тоя Сталин. ТОЙ казва на нашите в прав текст, че ТРЯБВА ДА СЕ СЪЗДАДЕ МАКЕДОНСКА НАЦИЯ, както ТОЙ е създал Азербайджан, за да не решат азерите, че да турци. Нашите НЯМАТ СИЛАТА да опонират повече.
Това е то "предателството". И причината е, че сме били СЪЮЗНИЦИ на Хитлер и окупатори, и наши простаци НАИСТИНА са правили някой диващини при окупацията.
Това е.
БАСТА на разделението между българите. Иначе И ТОЯ ПЪТ ще спечелят сърбите и гърците.
А ИМАМЕ ШАНС да се защитим. Щото тоя път гърците и сърбите не са любимци на англосаксите.

Което според теб е право,за мене не е! България била нарочена за жертва от сталинската хунта още преди да вземе каквато и да било страна,преди да се замеси с Хитлер и с Митлер! Кой ни насърчаваше да влезем в "Тройния" съюз? Ами Сталин разбира се- този кретен е имал уговорка с Хитлер как да завърши войната и нарочно ни е вкарал в неговия "отбор" в който отначало и той беше,за да има после оправдание,въз основа на което да ни разпарчетосва и малтретира!
цитирай
6. bojil - Каквито и политически лупинги да ...
22.05.2020 19:18
batogo написа:
Каквито и политически лупинги да прави Путландия /Русия/ на Балканите, тя може да влияе само на червените, полирани варовикови мозъчета /ленинските, сталинските и путинските прототипчета/ които никога няма да осъзнаят, че са извън реалността, а досадната им, коминтерновска песен отдавна е писнала на грамотните и почтените хора. Вече и децата знаят, че империята на злото е една, отдавна фалирала сбирщина от крадци, измамници, садисти, мазохисти и алкохолици, която няма место в третото хилядолетие, защото е безполезна не само за света, но и за себе си.
За разлика от тях, България има духовния потенциал и Божията благословия да издържи изпитанията на времето с чест и достойнство, запазвайки съзнателно избрания, почтен път на свободното, необременено от зависимости, развитие и просперитет.
Бъди жив, здрав и благословен за будителската дейност, Божо!

Благодаря приятелю- хора като теб също са нужни на България,и ти не прощаваш мръсотиите на мракобесите!
цитирай
7. get - Чрез Божил - обръщение към Крум-червено-БЕСНИ да престане да пише ГЛУПОСТИ ... ?
22.05.2020 19:36
krumbelosvet написа:
Баста на Ванче Михайловия БЯС.

...


По теми ДОТАМ ДАЛЕЧНИ И НЕИЗВЕСТНИ МУ ... като ВСЕКИ ЕДИН НЕБЪЛГАРИН - тоест КОМУНИСТ !?

ЧЕРВЕНОБЕСНИ-КРУМЕ ... Още ОТ МОМЕНТА НА ОКУПИРАНЕТО НИ ОТ РУСИЯ ... Не не го бъркай с това от 1944-та - Защото имам в предвид ПЪРВОТО ОТ 1878 година.
Русия ЗАПОЧВА ДА ОСЪЩЕСТВЯВА - ТОВА ЗА КОЕТО Е ДОШЛА ТУК НА БЪЛКАНИТЕ ... в БЪЩИНИТЕ НА ВСКИЧКИ БЪЛГАРИ ЗЕМИ ... Пак уточнявам БЪЛГАРИ-БЪЛГАРИ-БЪЛГАРИ ... като изключвам с това ПРЕДЦИТЕ НА ТАКИВА ЧЕРВЕНИ-КОМУНИСТИЧЕСКИ, като ВАС ... Червено-бесни - Защото?
- Тъй като НЕ Е В УГОДА ПОДГОТВЯНОТО от МАКЕДОНСКИТЕ БЪЛГАРИ ВЪСТАНИЕ през 1879 г. - с оглед СЛЕДВАНАТА ОТ ТЯХ ПОЛИТИКА НА БЕРЛИНСКИЯ КОНГРЕС ?!!?
- Та по нейната НА РУСИЯТА - ЗАПОВЕД - военният ръководител НА РАЗПАЛВАЩОТО СЕ ВЪСТАНИЕ, войводата Стоян Карастоилов е убит ОТ НАПРАВЛЯВАНА ОТ РУСКАТА ИМПЕРИЯ предателска РЪКА ... въстанието въпреки първоначалният успех, е потушено.

- Но това НЕ Е ЕДИНСТВЕНИЯ СЛУЧАЙ - КОГАТО РУСКАТА ПОЛИТИКА ... ОТНОВО РАБОТИ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ И ЗА НЕЙНОТО на Македония(!!) ОБЕЗ-БЪЛГАРЯВАНЕ?!
Да отидем на 90-те години на 19-ти век и да прочетем САМО ЕДИН ДОКУМЕНТ ОТ ТАЙНАТА ДИПЛОМАТИЧЕСКА ПОЩА В КОЙТО отново се ПИШЕ - КАКВА Е РУСКАТА ПОЛИТИКА, СПРЯМО НАС БЪЛГАРИТЕ И ПОРОБЕНИЯТ ДЯЛ НА БЪЛГАРИЯ - МАКЕДОНИЯ?!
- Цитат(а), е от доклада на българският дипломатически-агент в Македония:

"Доклад от А. Шопов до министър Стоилов

писано: Солун, 26.1897.

Поверително!

Господине Министре,
...
Днес мъчно можеш да убедиш македонската интелигенция, че чувствата на руските консули спрямо българите в Македония са приятелски и благоприятни. Днес българската интелигенция, знае, че руската политика не е в интереса на правото българско дело в Македония, защото го е слушала и слуша от самите руски консули, па и защото ежедневно гледа факти, които не оставят никакво съмнение, че това е тъй.

Преди всичко, ТОВА С НИЩО НЕОПРАВДАНО МНЕНИЕ НА РУСКИТЕ КОНСУЛИ в Македония, че МАКЕДОНСКИТЕ БЪЛГАРИ НЕ БИЛИ БЪЛГАРИ, мнение противно на историята, противно на народната съвест и съзнание, противно на етнографията, противно на филологията в отношение езика на македонците, противно на вековните понятия, предания и сведения както на самото българско население тъй и на другите меншества в Македония, това мнение, казвам, до такава степен е изстудило добрите чувства на македонските българи към руските консулства, щото явно се вижда, че тия чувства се преобръщат в враждебни. И каква преданост и симпатии могат да се изискват от една интелигенция, която открито се укорява от руските консули в най-святото нещо, което тя има днес, – в нейната народност, в най-святите чувства и идеали, които са я въодушевлявали! Няма съмнение, че додето се продължават тия криви възгледи, това поведение и тая враждебност на руските консули спрямо българската народност, чувствата на българите в Македония не могат да се не обръщат във враждебни спрямо представителите на великата славянска държава.

Не трябва да си правим илюзии; в Македония и малко и голямо знае, че ТУРСКИТЕ ВЛАСТИ ПОЗВОЛЯВАТ ИЗКУСТВЕНО И ЧРЕЗ ПОДКУПИ ДА СЕ ОТВАРЯТ СРЪБСКИ УЧИЛИЩА САМО ПО НАСТОЯВАНЕТО И ПОДДРЪЖКАТА НА РУСКИТЕ КОНСУЛИ. Това не е тайна за никого.
Това изповядват и с това се оправдават и самите турски власти. И може ли след това да се очакват русофилски чувства от македонската интелигенция?

В Македония има епархии, които до 40 години насам стоят без архиереи по единствената причина, че християнското население желае пастири, които да му проповядват словото Божие, да го учат и наставляват на родния му език, да го оставят да се развива в езика и народността си.
...
Македонската интелигенция знае, че БЪЛГАРСКИ ВЛАДИЦИ В КАЗАНИТЕ ЕПАРХИИ НЕ СЕ ИЗПРАЩАТ, ЗАЩО Е БИЛО И Е ПРОТИВНО НА РУСКОТО ПОСОЛСТВО в Цариград, на руската политика в Македония. Това не крият и самите турски власти. И разбира се, че при подобни условия не може да се очаква, християнското население в Македония да питае същите приятелски чувства и същото доверие, които е питаело от векове към великата Русия и нейната политика.
..."

- Край на цитата.

- Прочете(прочетохте) ли го? Ти Божиле ЗАЩИТАВАЩ БЪЛГАРЩИНАТА ОТ ПОЗИЦИИТЕ НА ПАТРИОТ-БЪЛГАРИН ... а ти КРУМ, Червено-бесе?! - Поради същото, РУСКИ АРГАТИНО, СЛЕД КАТО ГО ПРОЧЕТЕ ще продължаваш ли ПРАВЕЙКИ СЕ НА РУСКИ АДВОКАТ да ЛАЕШ - НАМЕСТО малко от малко поне, ДА СЕ ЗАСРАМИШ И СПРЕШ С КОНТРАПРОДУКТИВНАТА СИ за нас Българите - съветско-РУСКА И комунистическа ПРОПАГАНДА ?!!

- Докога-а-а, ти Круме и ПОДОБНИТЕ(ти) поради това, че сте комунисти и русофили ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА СТЕ С ПОВЕДЕНИЕТО СИ РУСКИ-ПСЕТА ... и се НЕ обърнете от НЕ-БЪЛГАРИ, в достойни за името "Български Синове"?!
цитирай
8. bojil - Баста на ...
23.05.2020 01:12
get написа:
krumbelosvet написа:
Баста на Ванче Михайловия БЯС.

...


По теми ДОТАМ ДАЛЕЧНИ И НЕИЗВЕСТНИ МУ ... като ВСЕКИ ЕДИН НЕБЪЛГАРИН - тоест КОМУНИСТ !?

ЧЕРВЕНОБЕСНИ-КРУМЕ ... Още ОТ МОМЕНТА НА ОКУПИРАНЕТО НИ ОТ РУСИЯ ... Не не го бъркай с това от 1944-та - Защото имам в предвид ПЪРВОТО ОТ 1878 година.
Русия ЗАПОЧВА ДА ОСЪЩЕСТВЯВА - ТОВА ЗА КОЕТО Е ДОШЛА ТУК НА БЪЛКАНИТЕ ... в БЪЩИНИТЕ НА ВСКИЧКИ БЪЛГАРИ ЗЕМИ ... Пак уточнявам БЪЛГАРИ-БЪЛГАРИ-БЪЛГАРИ ... като изключвам с това ПРЕДЦИТЕ НА ТАКИВА ЧЕРВЕНИ-КОМУНИСТИЧЕСКИ, като ВАС ... Червено-бесни - Защото?
- Тъй като НЕ Е В УГОДА ПОДГОТВЯНОТО от МАКЕДОНСКИТЕ БЪЛГАРИ ВЪСТАНИЕ през 1879 г. - с оглед СЛЕДВАНАТА ОТ ТЯХ ПОЛИТИКА НА БЕРЛИНСКИЯ КОНГРЕС ?!!?
- Та по нейната НА РУСИЯТА - ЗАПОВЕД - военният ръководител НА РАЗПАЛВАЩОТО СЕ ВЪСТАНИЕ, войводата Стоян Карастоилов е убит ОТ НАПРАВЛЯВАНА ОТ РУСКАТА ИМПЕРИЯ предателска РЪКА ... въстанието въпреки първоначалният успех, е потушено.

- Но това НЕ Е ЕДИНСТВЕНИЯ СЛУЧАЙ - КОГАТО РУСКАТА ПОЛИТИКА ... ОТНОВО РАБОТИ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ И ЗА НЕЙНОТО на Македония(!!) ОБЕЗ-БЪЛГАРЯВАНЕ?!
Да отидем на 90-те години на 19-ти век и да прочетем САМО ЕДИН ДОКУМЕНТ ОТ ТАЙНАТА ДИПЛОМАТИЧЕСКА ПОЩА В КОЙТО отново се ПИШЕ - КАКВА Е РУСКАТА ПОЛИТИКА, СПРЯМО НАС БЪЛГАРИТЕ И ПОРОБЕНИЯТ ДЯЛ НА БЪЛГАРИЯ - МАКЕДОНИЯ?!
- Цитат(а), е от доклада на българският дипломатически-агент в Македония:

"Доклад от А. Шопов до министър Стоилов

писано: Солун, 26.1897.

Поверително!

Господине Министре,
...
Днес мъчно можеш да убедиш македонската интелигенция, че чувствата на руските консули спрямо българите в Македония са приятелски и благоприятни. Днес българската интелигенция, знае, че руската политика не е в интереса на правото българско дело в Македония, защото го е слушала и слуша от самите руски консули, па и защото ежедневно гледа факти, които не оставят никакво съмнение, че това е тъй.

Преди всичко, ТОВА С НИЩО НЕОПРАВДАНО МНЕНИЕ НА РУСКИТЕ КОНСУЛИ в Македония, че МАКЕДОНСКИТЕ БЪЛГАРИ НЕ БИЛИ БЪЛГАРИ, мнение противно на историята, противно на народната съвест и съзнание, противно на етнографията, противно на филологията в отношение езика на македонците, противно на вековните понятия, предания и сведения както на самото българско население тъй и на другите меншества в Македония, това мнение, казвам, до такава степен е изстудило добрите чувства на македонските българи към руските консулства, щото явно се вижда, че тия чувства се преобръщат в враждебни. И каква преданост и симпатии могат да се изискват от една интелигенция, която открито се укорява от руските консули в най-святото нещо, което тя има днес, – в нейната народност, в най-святите чувства и идеали, които са я въодушевлявали! Няма съмнение, че додето се продължават тия криви възгледи, това поведение и тая враждебност на руските консули спрямо българската народност, чувствата на българите в Македония не могат да се не обръщат във враждебни спрямо представителите на великата славянска държава.

Не трябва да си правим илюзии; в Македония и малко и голямо знае, че ТУРСКИТЕ ВЛАСТИ ПОЗВОЛЯВАТ ИЗКУСТВЕНО И ЧРЕЗ ПОДКУПИ ДА СЕ ОТВАРЯТ СРЪБСКИ УЧИЛИЩА САМО ПО НАСТОЯВАНЕТО И ПОДДРЪЖКАТА НА РУСКИТЕ КОНСУЛИ. Това не е тайна за никого.
Това изповядват и с това се оправдават и самите турски власти. И може ли след това да се очакват русофилски чувства от македонската интелигенция?

В Македония има епархии, които до 40 години насам стоят без архиереи по единствената причина, че християнското население желае пастири, които да му проповядват словото Божие, да го учат и наставляват на родния му език, да го оставят да се развива в езика и народността си.
...
Македонската интелигенция знае, че БЪЛГАРСКИ ВЛАДИЦИ В КАЗАНИТЕ ЕПАРХИИ НЕ СЕ ИЗПРАЩАТ, ЗАЩО Е БИЛО И Е ПРОТИВНО НА РУСКОТО ПОСОЛСТВО в Цариград, на руската политика в Македония. Това не крият и самите турски власти. И разбира се, че при подобни условия не може да се очаква, християнското население в Македония да питае същите приятелски чувства и същото доверие, които е питаело от векове към великата Русия и нейната политика.
..."

- Край на цитата.

- Прочете(прочетохте) ли го? Ти Божиле ЗАЩИТАВАЩ БЪЛГАРЩИНАТА ОТ ПОЗИЦИИТЕ НА ПАТРИОТ-БЪЛГАРИН ... а ти КРУМ, Червено-бесе?! - Поради същото, РУСКИ АРГАТИНО, СЛЕД КАТО ГО ПРОЧЕТЕ ще продължаваш ли ПРАВЕЙКИ СЕ НА РУСКИ АДВОКАТ да ЛАЕШ - НАМЕСТО малко от малко поне, ДА СЕ ЗАСРАМИШ И СПРЕШ С КОНТРАПРОДУКТИВНАТА СИ за нас Българите - съветско-РУСКА И комунистическа ПРОПАГАНДА ?!!

- Докога-а-а, ти Круме и ПОДОБНИТЕ(ти) поради това, че сте комунисти и русофили ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА СТЕ С ПОВЕДЕНИЕТО СИ РУСКИ-ПСЕТА ... и се НЕ обърнете от НЕ-БЪЛГАРИ, в достойни за името "Български Синове"?!

Невероятни факти изнасяш приятелю- пиши ги по-често и натривай носовете на кривоглавите русофили!
цитирай
9. slavimirgenchev1953 - Като загинат макетата,
23.05.2020 08:47
ще се родят българи!
цитирай
10. bojil - (Като загинат макетата,)
24.05.2020 02:52
slavimirgenchev1953 написа:
ще се родят българи!

Това е ясно- проблемът ще е ако не загинат т.е.: ако признаем гаврата с Вардарските Българи за законно право на червената мафия а разпореждането с техните народностни чувства- за монопол на руско-сръбския фашизъм!
цитирай
11. krumbelosvet - Фашето си е фаше
24.05.2020 04:04
Сталин ни бил дал на Хитлер.
Ами "Соболеваъа акция"?
Ако ОТНОВО катастрофираме, пак ще е заради фашета като Ванчето.
цитирай
12. get - До 9. slavimirgenchev1953 - Слави, Слави и ти Божиле, уви но сте твърде оптимисти?
24.05.2020 21:55
slavimirgenchev1953 написа:
ще се родят българи!


Докато СЛАВО-РУСОФИЛИТЕ в самата България, не станат това което са БЪЛГАРИ - просто забравете, че национално деперсонифицираните "македонци" - ще станат българи?!

В момента МАКЕДОНСКИ ЕЗИК, ЛИТЕРАТУРА И КУЛТУРА - се преподават, в Московския държавен университет, още от 1975 год. Оделно ръководителя на катедреата по Славистика(славянистика) Р.П. Усикова има богата издателска дейност ЧРЕЗ КОЕТО РАБОТИ ЗА "КАУЗАТА" ... Македонците, като отделна КУЛТУРНА, ЕЗИКОВА И НАРОДНОСТНА ОБЩНОСТ?!
Накратко същата е издала - статията в Голямата съветска енциклопедия(от 1976 г.) за "Македонския език". Следват «Македонский язык» (1985). «Грамматика македонского литературного языка» . Македонско-русские словари (в трёх томах, 1997; втори в одном томе, през 2003 г.).

Но тази политика за НАУЧНО ДИФИНИРАНЕ НА МАКЕДОНСКИ ЕЗИК и НАРОД - ОТДЕЛЕН ОТ БЪЛГАРСКИЯ ... При Съветска Русия, датират още 1925 г.? От същата датира опита чрез диплимотически, разузнавателни и политически средства ДА СЕ СТИГНЕ ДО РАЗЕДИНЕНИЕ на политическата организация ВМРО.
Продължава с убийства на ръководители на Организацията и ред още неблогавидни факти ... докато стигнем до определящото за СССР и Международната политическа органазация КОМИНТЕРН?
Именно КОМИНТЕРНА на 11 януари 1934 г. ИЗЛИЗА С РЕЗОЛЮЦИЯ В КОЯТО СЕ ПРОГЛАСЯВА ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО ЗА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ПАРТИИ И ТЕХНИТЕ ЧЛЕНОВЕ - решение? Само два абзаца от него:
А//
"Борбата за обединена независима македонска република на трудещите се е дело не само на македонските трудещи се маси, но и на борещите се под ръководството на компартиите работническа класа и селячество в България, Югославия и Гърция."
Б//
"В тази борба централен лозунг ... трябва да бъде лозунгът за правото на нацията на самоопределение до отделяне и завоюване на независима обединена македонска република на трудещите се."

- Коминтерна бе разтурен от Сталин през 1943 г. ... Тогава, какво ръководи съвременна Русия по "македонския въпрос"?!
цитирай
13. get - До 11. krumbelosvet - Точно така изявен ЧЕРВЕН-ФАШИСТЕ и лаещо по руска угода, русофилЧе :)))
25.05.2020 18:44
krumbelosvet написа:
Фашето си е фаше
Сталин ни бил дал на Хитлер.
Ами "Соболеваъа акция"?
Ако ОТНОВО катастрофираме, пак ще е заради фашета като Ванчето.


През ОКТОМВРИ МЕСЕЦ 1940 год. ДОКАТО В. МОЛОТОВ води в Берлин ПРЕГОВОРИ със СЪВЕТСКИТЕ СЪЮЗНИЦИ, Хитлер и Рибентроп ПРЕГОВОРИ за БЪДЕЩАТА СЪДБА НА БЪЛГАРИЯ ... Сталин изпраща извънредния и с ранг на ПОЛНОМОЩЕН МИНИСТЪР ПРАТЕНИК Аркадий Соболев ДА КАРА БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ВКЛЮЧИ НА СТРАНАТА на ТРОЙНИЯ СЪЮЗ?

- Това ГЕОРГИ ДИМИТРОВ - тогава ОГЛАВЯВАЩ КОМИНТЕРНА ... ни го е оставил КАТО ИНФОРМАЦИЯ В ДНЕВНИКА СИ ?!!!

- Ама КОЙ ДА ЧЕТЕ ... а ако е прочел ТАЗИ ИСТИНА ... съветско-червения ФАШИСТ Крум-Безпросветний КАК ЩЕ КОМЕНТИРА ФАКТИ ... Та нали по този начин САМ СЕБЕ СИ ЩЕ СЕ РАЗОБЛИЧИ - Като национален предател КАКВИТО ПО СЪЩНОСТТА СИ - ВИНАГИ СА БИЛИ ВЕРНИТЕ АРГАТИ НА МОСКВА - неБЪЛГАРИТЕ, те и КОМУНИСТИ ?!

П.П.
Круме ... А си се опитал ДА ОСПОРИШ ДОСТОВЕРНОСТТА в ТОВА, че СТАЛИН Е НАСТОЯВАЛ ПРЕД ДИМИТРОВ? БЪЛГАРИЯ СЛЕДВА ДА СЕ ВКЛЮЧИ КАТО СЪЮЗНИК НА СТРАНАТА НА ХИТЛЕРОВА-ГЕРМАНИЯ !!! ... Ще ме принудиш ЦИТИРАЙКИ - за пореден път, да те срамя, РАЗОБЛИЧАВАЙКИ теб, беловласия руски-мракобес КАТО БАНАЛЕН ЛЪЖЕЦ, колаборационист и отцепредател !!!
цитирай
14. bojil - Сталин ни бил дал на ...
28.05.2020 05:23
krumbelosvet написа:
Сталин ни бил дал на Хитлер.
Ами "Соболеваъа акция"?
Ако ОТНОВО катастрофираме, пак ще е заради фашета като Ванчето.

Сополевата акция е била точно затова- ти да не помисли,че е била за нещо друго?
цитирай
15. bojil - ще се родят българи! Докато ...
28.05.2020 05:26
get написа:
slavimirgenchev1953 написа:
ще се родят българи!


Докато СЛАВО-РУСОФИЛИТЕ в самата България, не станат това което са БЪЛГАРИ - просто забравете, че национално деперсонифицираните "македонци" - ще станат българи?!

В момента МАКЕДОНСКИ ЕЗИК, ЛИТЕРАТУРА И КУЛТУРА - се преподават, в Московския държавен университет, още от 1975 год. Оделно ръководителя на катедреата по Славистика(славянистика) Р.П. Усикова има богата издателска дейност ЧРЕЗ КОЕТО РАБОТИ ЗА "КАУЗАТА" ... Македонците, като отделна КУЛТУРНА, ЕЗИКОВА И НАРОДНОСТНА ОБЩНОСТ?!
Накратко същата е издала - статията в Голямата съветска енциклопедия(от 1976 г.) за "Македонския език". Следват «Македонский язык» (1985). «Грамматика македонского литературного языка» . Македонско-русские словари (в трёх томах, 1997; втори в одном томе, през 2003 г.).

Но тази политика за НАУЧНО ДИФИНИРАНЕ НА МАКЕДОНСКИ ЕЗИК и НАРОД - ОТДЕЛЕН ОТ БЪЛГАРСКИЯ ... При Съветска Русия, датират още 1925 г.? От същата датира опита чрез диплимотически, разузнавателни и политически средства ДА СЕ СТИГНЕ ДО РАЗЕДИНЕНИЕ на политическата организация ВМРО.
Продължава с убийства на ръководители на Организацията и ред още неблогавидни факти ... докато стигнем до определящото за СССР и Международната политическа органазация КОМИНТЕРН?
Именно КОМИНТЕРНА на 11 януари 1934 г. ИЗЛИЗА С РЕЗОЛЮЦИЯ В КОЯТО СЕ ПРОГЛАСЯВА ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО ЗА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ПАРТИИ И ТЕХНИТЕ ЧЛЕНОВЕ - решение? Само два абзаца от него:
А//
"Борбата за обединена независима македонска република на трудещите се е дело не само на македонските трудещи се маси, но и на борещите се под ръководството на компартиите работническа класа и селячество в България, Югославия и Гърция."
Б//
"В тази борба централен лозунг ... трябва да бъде лозунгът за правото на нацията на самоопределение до отделяне и завоюване на независима обединена македонска република на трудещите се."

- Коминтерна бе разтурен от Сталин през 1943 г. ... Тогава, какво ръководи съвременна Русия по "македонския въпрос"?!

Несъмнено я ръководи шизофренното мислене на мръдналите й ръководители!
цитирай
16. bojil - Фашето си е ...
28.05.2020 05:29
get написа:
krumbelosvet написа:
Фашето си е фаше
Сталин ни бил дал на Хитлер.
Ами "Соболеваъа акция"?
Ако ОТНОВО катастрофираме, пак ще е заради фашета като Ванчето.


През ОКТОМВРИ МЕСЕЦ 1940 год. ДОКАТО В. МОЛОТОВ води в Берлин ПРЕГОВОРИ със СЪВЕТСКИТЕ СЪЮЗНИЦИ, Хитлер и Рибентроп ПРЕГОВОРИ за БЪДЕЩАТА СЪДБА НА БЪЛГАРИЯ ... Сталин изпраща извънредния и с ранг на ПОЛНОМОЩЕН МИНИСТЪР ПРАТЕНИК Аркадий Соболев ДА КАРА БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ВКЛЮЧИ НА СТРАНАТА на ТРОЙНИЯ СЪЮЗ?

- Това ГЕОРГИ ДИМИТРОВ - тогава ОГЛАВЯВАЩ КОМИНТЕРНА ... ни го е оставил КАТО ИНФОРМАЦИЯ В ДНЕВНИКА СИ ?!!!

- Ама КОЙ ДА ЧЕТЕ ... а ако е прочел ТАЗИ ИСТИНА ... съветско-червения ФАШИСТ Крум-Безпросветний КАК ЩЕ КОМЕНТИРА ФАКТИ ... Та нали по този начин САМ СЕБЕ СИ ЩЕ СЕ РАЗОБЛИЧИ - Като национален предател КАКВИТО ПО СЪЩНОСТТА СИ - ВИНАГИ СА БИЛИ ВЕРНИТЕ АРГАТИ НА МОСКВА - неБЪЛГАРИТЕ, те и КОМУНИСТИ ?!

П.П.
Круме ... А си се опитал ДА ОСПОРИШ ДОСТОВЕРНОСТТА в ТОВА, че СТАЛИН Е НАСТОЯВАЛ ПРЕД ДИМИТРОВ? БЪЛГАРИЯ СЛЕДВА ДА СЕ ВКЛЮЧИ КАТО СЪЮЗНИК НА СТРАНАТА НА ХИТЛЕРОВА-ГЕРМАНИЯ !!! ... Ще ме принудиш ЦИТИРАЙКИ - за пореден път, да те срамя, РАЗОБЛИЧАВАЙКИ теб, беловласия руски-мракобес КАТО БАНАЛЕН ЛЪЖЕЦ, колаборационист и отцепредател !!!

Ти покажи истините тук или в блога си приятелю- нека беловласият ни колега ги прочете и сам ще разбере как са го лъгали червените руски малоумници!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojil
Категория: Политика
Прочетен: 1772300
Постинги: 292
Коментари: 5326
Гласове: 64247
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Интересен комплект от финансови съвети
2. Русия искала да провали Илинденското въстание
3. Няма "славянска" азбука- има Българска
4. Как бе посърбен Българския град Пирот
5. Съвецки грабежи в България до 1947 г.
6. Коронавирусите не са нови за човека
7. Русия помагала на турците в арменския геноцид и карала султана да окупира половин България
8. Ботев за истинския лик на сърбите и "румънците"
9. Българските контрачети през Втората световна война
10. 6-те ястребинчета убити от шумкари,за да не ги издадат
11. Руският фокус с македонския заек
12. Какво е направила Русия за България
13. Царска Русия забранявала украинския език,няма общо с Кирил и Методий
14. Уранови находища в България
15. Насраните руски орли - велики стихове
16. Фалшивата ни история е резултат от руската хибридна война срещу нас
17. Москва се е подписала под договор, изрично позволяващ разширяване на НАТО
18. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу България
19. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу народа ни
20. Русия умишлено оставяла хората си да измират от глад,за да краде подаяния от Запада