Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.09.2020 08:45 - Институциите, Които Контролират Военните, Парите, Енергетиката, Правителството, Медицината, Корпорациите, Медиите И Образованието, Са Глобални Картели
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 600 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 26.09.2020 08:46

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Институциите, Които Контролират Военните, Парите, Енергетиката, Правителството, Медицината, Корпорациите, Медиите И Образованието, Са Глобални Картели


imageHAF22 Септември 2020 Г.

от Джон Рапопорт

Следващата информация идва от вътрешни интервюта с Елис Медавой и Ричард Бел, двама души, с които интервюирам обширно в моята колекция, The Matrix Revealed . Това е само кратък вкус на това, което имат да кажат ...

Основните институции на тази планета, които контролират военните, парите, енергетиката, правителството, медицината, корпорациите, медиите и образованието, стават все повече и повече глобални картели, хоризонтално интегрирани през националните граници.

image

Това е нещо повече от команден процес отгоре надолу. Органично се развива. Три крачки напред, две стъпки назад.

 

Има голяма конкуренция между компонентите на даден картел, но има и сътрудничество. И в дългосрочен план, ножовката се преобръща в посока на сътрудничество, тъй като тези субекти осъзнават, че може би ще имат повече да спечелят по този начин.

Не мога да подчертая твърде силно този EVOLVING процес. Всички опити да се приеме, че дванадесет мъже в една стая управляват планетата, са крайно кратки.

Вместо това, с течение на времето хората, които ръководят мощна институция (като енергетиката например), внимават и разпознават повече големи играчи и в това признание има импулс да се състезават и да печелят и унищожават, но има и импулс за изграждане на общ характер и следователно монополизира цялата територия.

По време на един разговор с пенсионирания майстор пропагандист Елис Медавой го попитах за степента на взаимно сътрудничество в дадената му област, психологическа война. Той отговори:

„Преди двадесет години бих казал, че всички работим поотделно и ревниво. Всеки от нас добиваше свои собствени контакти и изграждаше своите фалшиви картини на реалността за масите. Но след това нещата започнаха да се променят. В световен мащаб.

На първо място, повече от нас натискаха едни и същи холограми. И тъй като комуникацията и пътуванията се ускоряваха толкова бързо, работехме на много едни и същи места. Бихме се сблъсквали по-често. Започнахме да споделяме информация. Искам да кажа, беше предпазливо. Не ни бликаше с необуздана любов, уверявам ви.

 

Конкурентният фактор все още беше силен. И имахме битки. Но през всичко това започнахме да виждаме през мъглата, така да се каже. Започнахме да разбираме ефективността на сътрудничеството. Бихме се тествали взаимно с привилегирована информация, за да видим дали можем да си имаме доверие, за да я запазим поверителна. Малка част тук, малка част там.

„И виждате ли, че зад нас други групи също намираха общо. Например в областта на медицинската пропаганда, където оперирах много време. И тези групи видяха, че могат да се обединят за конкретни операции в международен мащаб.

„Те биха могли да прокарат огромни лъжи в световен мащаб и всеки от техния клас ще спечели и ще получи по-широк контрол. Така че бих намерил себе си да работя с човек за психична война от, да речем, Франция или Германия в съвместно предприятие. Бихме търкали лакти. Щяхме да се храним от същото основно корито за пари.

„И двамата щяхме да бъдем информирани от екип от разузнавателни експерти и тези експерти ще бъдат от няколко националности. Бавно видях как се появява нов вид чадърна структура.

„Вижте, да предположим, че по време на тайното водене на планирана икономическа криза [паричен картел], можете да разсеете всички с фалшива епидемия [медицински картел]. Виждаш ли? Лидерите възприемат причина да си сътрудничат. Планировъците стават по-интелигентни и умни. Те достигат през линии, които никога преди не биха стигнали ...

„Започвате да виждате очертанията на много по-приобщаваща бъдеща структура. Това е война с много фронтове. "

Ричард Бел, друг бивш вътрешен човек, ми каза:

„Хората обичат да приемат, че парите са всичко. Ако можете да ограничите сумата на парите, които публиката разполага, в крайна сметка те отслабват и се провалят и са по-лесни за контрол. И това със сигурност е вярно.

„Но от друга страна, тъй като мегакорпорациите придобиват повече мощ и обхват и пазари, вие имате сблъсък, защото тези корпорации, които сега си сътрудничат по начини, които никога не са имали, като картел в някои отношения, искат клиенти за своите продукти . Те не искат крайна бедност. Хората трябва да могат да купуват своите продукти.

„Значи има тежък конфликт. Това е конфликт между елитни банкери [паричен картел] и мегакорпорации [корпоративен картел]. Тя трябва да бъде разрешена чрез предварително планиране, в дългосрочен план.

„И така, сега тези мощни мъже седят и говорят по нов начин. Включват се и други големи играчи [правителство, медии, енергийни картели, например]. “

Това е само началото на това, което тези хора трябва да кажат за Матрицата в своите интервюта и как тя наистина работи.




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39760784
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031