Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.04.2021 20:18 - Резултати от проучването от Артур Фърстенбърг
Автор: humanity21 Категория: Други   
Прочетен: 412 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Резултати от проучването

От Артур Фърстенбърг

 

В четвъртък, 25 март 2021 г., почти всички, с които разговарях, както тук в Санта Фе, така и другаде в САЩ и Канада, казаха, че не се чувстват добре и не са спали добре предишната вечер. Тъй като това беше и моят опит, започнах да питам за подробности и започнах да си водя бележки. Историите бяха съвместими и шокиращи.

На следващия ден ми стана очевидно, че се случва нещо необикновено. Направих някои изследвания и открих, че все още сме във време на ниска слънчева активност, така че изключих това като причина. Моите изследвания обаче посочиха причина - безпрецедентен брой сателити бяха изстреляни в космоса предишния ден. SpaceX изстреля 60 сателита в сряда сутринта (4:28 UTC), а OneWeb пусна 36 сателита в сряда вечер (2:47 UTC четвъртък). Освен това SpaceX внезапно увеличи скоростта на своите сателитни интернет връзки в сряда до над 400 Mbps, както съобщават онлайн някои от хората, които тестват бета услугата.

В събота пуснах бюлетин с въпроса колко широко е разпространено това. Писах само, че аз и други не се чувствахме добре от няколко седмици и изведнъж се разболяхме много в сряда и четвъртък, напълно неспособни да заспим, боли и сърби навсякъде. Не дадох други подробности.

Отговорите се изсипаха, хиляда от тях, от всеки континент. Те идват от хора, живеещи в Ню Йорк, Лондон, Париж и Мадрид, и от хора, живеещи в отдалечени места на километри от най-близката клетъчна кула. Те произхождат от хора, които се наричат електрочувствителни и хора, които не са. Те идват от хора, които изобщо не използват безжична технология и са защитили домовете си, и от хора, които имат интелигентни измервателни уреди в домовете си и 5G антени отвън, които ми изпратиха имейл от своите мобилни телефони. Дойдоха от млади и стари хора. Нямаше значение, всички те имаха сходни преживявания. Отговорите дойдоха от:

Държави - Австралия, Австрия, Азорските острови, Белгия, Канада, Канарските острови, Централна Америка, Чили, Колумбия, Кипър, Дания, Еквадор, Англия, Финландия, Франция, Германия, Гърция, Унгария, Индия, Индонезия, Ирландия, Италия, Япония, Джърси (остров), Лаос, Литва, Люксембург, Мексико, Молдова, Непал, Холандия, Нова Каледония, Нова Зеландия, Норвегия, Пакистан, Панама, Полша, Португалия, Русия, Шотландия, Сърбия, Словения, Южна Африка, Испания, Швеция, Швейцария, Турция , Украйна, САЩ, Уелс

САЩ - Алабама, Аляска, Арканзас, Аризона, Калифорния, Колорадо, Кънектикът, Флорида, Джорджия, Хаваи, Илинойс, Индиана, Айова, Канзас, Кентъки, Луизиана, Масачузетс, Мейн, Мериленд, Мичиган, Минесота, Мисури, Монтана, Небраска , Ню Хемпшир, Ню Джърси, Невада, Ню Мексико, Ню Йорк, Северна Каролина, Северна Дакота, Охайо, Орегон, Пенсилвания, Южна Каролина, Тенеси, Тексас, Юта, Върмонт, Вирджиния, Вашингтон, Уисконсин

Канада - Алберта, Британска Колумбия, Манитоба, Ню Брънзуик, Нова Скотия, Онтарио, Квебек, Саскачеван

Австралия - Нов Южен Уелс, Виктория, Куинсланд, Тасмания, Западна Австралия.

Хората, които си водят дневник, са могли да бъдат по-точни от хората, които не го правят, но историите са изключително съвместими. Много хора не се чувстваха добре от няколко седмици, а някои определиха началото на заболяването си или на 3 март, или на 10 март. По случайност двете предишни изстрелвания на SpaceX, 60 сателита всеки път, се случиха през нощите на 3 и 10 март. Всеки, независимо дали преди това е бил болен или не, става внезапно и изключително болен на 24 март или 25 март и повечето спят малко или изобщо не през нощта на 24 март. Денят зависи отчасти от това къде живеят; 24 март в САЩ беше 25 март в Австралия. Болестта на няколко души започна един ден преди това, на 23 март.

Хората често съобщават, че не само те, но и техните съпруг/съпруга, деца, родители, съседи, приятели, колеги, клиенти и всички останали, които познават, са болни, изтощени и раздразнителни на 24 или 25 март и имат проблеми със съня. Понякога съобщават, че техните домашни любимци или селскостопански животни са болни едновременно - котки, кучета, пилета, кози, крави.

Тези, които съобщават подробности за симптомите си, са съвместими. Те не можеха да спят една, две, три или повече нощи, започвайки на 24 или 25 март. Някои са пили мелатонин или други помощни средства за сън и пак не са могли да заспят. Те са имали болки и сърбеж по цялото или в определени части на тялото, обикновено ходилата и краката. Имаха главоболие. Имаха мускулни спазми. Те бяха слаби и изтощени и трудно можеха да стоят или да ходят, а някои се спъваха или падаха. Имат кожни обриви. Те бяха замаяни и им се гадеше, имаха болки в стомаха и диария. Звънът в ушите им изведнъж стана по-интензивен. Очите им бяха зачервени или възпалени или зрението им внезапно се влоши. Те са имали сърцебиене, ускорен или неправилен сърдечен ритъм или внезапно високо или много ниско кръвно налягане. Няколко от тях са кървели от носа или са кашляли кръв или се е спукал кръвоносен съд в окото. Те бяха тревожни, депресирани или самоубийствени и раздразнителни.

Следва малка извадка от това, което получавах:

Жена от Индиана [САЩ] написа на 28 март, че много от нейните приятели са ходили за спешна операция на гърба, коленете или бедрата си през последните няколко седмици и че друга приятелка е била планирана за операция през следващата седмица. „Всички казаха, че това се случи бързо и казаха, че е ужасно болезнено... Знам, че огромно брой хора са получили инсулти през последните две седмици... Шефът ми се почувства ужасно зле миналата седмица.“

Жена от Словения написа на 28 март, че не й идва менструалния цикъл, има температура без причина, черният дроб я боли четири дни, а тялото й е подложено на мъки. И че майка й и котката й са болни едновременно.

Мъж от Куинсланд, Австралия пише на 25 март „спях ужасно, събудих се в петък сутринта с главоболие, както и служителят ми, и той казва, че също и членовете на семейството му.“

Жена от Нова Зеландия написа на 28 март, че от 24 март е имала безсъние, била е неспокойна, превъзбудена, замаяна, с главоболие и гадене и че е трябвало да се отбие от пътя, за да избегне припадък по време на шофиране. И че нейните приятели също са болни.

Жена от Белгия, в 13:00 ч. точно на 24 март внезапно е имала „главоболие, повишено кръвно налягане, гадене, усещане за сърдечна аритмия“, трябвало да си тръгне от работа, за да си легне и през следващите два дни е била болна.

Мъж от Онтарио [Канада] е почувствал мускулни болки в краката си, „болка, която никога преди не съм изпитвал“ и изтръпване на скалпа, както и гадене и лош апетит.

Жена от Англия има роднина, която събира данни, и съобщи на 28 март за наличието на „висока честота от хора, които имат проблеми с бъбреците, проблеми с пикочните пътища, сърбеж и кожни обриви и умора“.

Мъж от Южна Африка изпитваше проблеми с дишането през нощта от 25 до 27 март. „Дори синът ми имаше същото.“

Жена от Англия изпитва мъки от 3 март, като усеща кожата си като горяща, има силно подути клепачи и горене по врата, гърдите, лицето, подмишниците и в гънките на ръцете.

Жена от Нова Скотия [Канада] написа на 27 март, че през последните няколко дни се е чувствала много уморена, имала е лош сън, разтърсваща болка в тялото, болка като главата, екстремно изтръпване на лицето и шията, световъртеж, задушаване/ подуване в областта на шията, задух и „чувствах, че ще умра“.

Жена от Мичиган [САЩ] написа, че е била отпаднала, болна и тъжна на 24 март, не може да заспи и „чувствах се така, сякаш ще умра“.

Мъж от Унгария пише, че на 25 и 26 март е бил с ужасно главоболие, болки в стомаха, повръщане, рухва на улицата и е откаран с линейка в болницата, където кръвното му налягане е било супер ниско в продължение на много часове. Кучетата му са били неспокойни, уплашени, напрегнати и са спяли повече. Познава много хора с много лош шум в ушите, главоболие, гадене, болки в стомаха, храносмилателни проблеми и безсъние през тези два дни.

Жена от Швеция написа на 28 март, че не може да заспи, изпитва странен неспокоен натиск и че котката й е имала като епилептичен припадък и не е можела да ходи.

Жена от Русия на 28 март написа, че тя, децата и приятелите й са имали безсъние, лошо настроение, безпокойство, летаргия, депресия и чувство на натиск върху главата.

Жена от Южна Каролина [САЩ] пише на 28 март, че не е спала от 24 март, има парещи болки по цялото тяло, спазми през нощта, безпокойство, нервност, сърбеж и болки в ушите. „Това е агонизираща ситуация като да бъдеш отровен до смърт.“

Жена от Уелс пише: на 24 март „преживях ниво на изтощение и някакво болно тежко неразположение, че ми се стори почти невъзможно да седна на стол“. Нито тя, нито дъщеря й са могли да спят, а снаха й също се е чувствала наистина ужасно.

Жена от Англия пише, че кокошка се разболява внезапно на 23 март и умира на 24 март.

Жена от Ню Йорк пише, че съпругът на нейната приятелка е откаран в болницата на 25 март с ниски нива на кислород.

Мъж от Илинойс [САЩ] пише на 30 март, че е имал 2% до 3% намаление в насищането на кръвта си с кислород в началото на 26 март.

Жена от Холандия написа, че е загубила гласа си на 24 март и знае за две деца, които също са загубили гласа си този ден.

Мъж от Тексас [САЩ] с лечебна практика написа на 29 март „бях наводнен от клиенти от четвъртък, 25 март, които съобщават, че са много тревожни, притеснени, имат проблеми със съня, имат болки в долната част на гърба, гадене и т.н.“

Мъж от Швейцария написа на 29 март, че сутринта на 25 март дясната му ръка внезапно е студена и болезнена и че тази нощ е имал непоносима болка в дясната ръка. И че през следващите дни е изпитвал стегнатост в гърдите и затруднено дишане и все още му е студено, изтръпващо и изтощено, със сковани, възпалени мускули. Той е отглеждал разсад в къщата си и забелязва, че в продължение на три дни расте по-бавно или спира да расте и че част от разсада има деформирани листа.

Жена от Охайо [САЩ] написа на 30 март, че 7-годишната й дъщеря внезапно е вдигнала температура на 24 март с главоболие и повръщане през нощта и че се е възстановила до 28 март. Освен това пише, че собственото й тяло я боли, тя е имала главоболие, мъгливо усещане и умора и че никой от семейството й не е спал добре през последната седмица. Тя добави, че котката й е била „зле, трепереща и не на себе си“. И че кокошките й крещят по цял ден на 24 март и издават звуци, които тя никога не е чувала да издават.

Жена от Флорида [САЩ] написа на 31 март, че е била болна от една седмица с главоболие, гадене, лош сън и тревожност и че нейната 4-годишна котка е безволна и не се храни добре.

Жена от Илинойс [САЩ] написа: на 24 март в 21:00 часа „стомахът ми започна да ме боли, гадеше ми се, потявах се и се чувствах като пияна.“

Жена от Калифорния [САЩ] пише, че от 29 март кучето й повръща и се разхожда като пияно.

Това се случи и с котарака ми Зори. На 7 април, в деня на поредното изстрелване на 60 спътника, той почти не ядеше и се разхождаше като пиян.

Жена от Калифорния [САЩ] пише на 28 март, че от 24 март има силни болки във врата през нощта, мускулни крампи и главоболие и че синът й има диария. Тя също така написа, че вижда мъртви птици след изстрелванията на сателитите.

Жена от Норвегия видя мъртъв скорец на своята алея, който е паднал от небето.

Жена от Спокейн, Вашингтон [САЩ], която е една от областите, където се провежда бета тестване за спътниците Starlink на SpaceX, написа на 31 март, че има нощни гърчове/треперене на краката и торса, мускулна слабост, мудна е, има главоболие, замъглено зрение, отрицателно настроение/отчаяние/гняв, болки в краката и умора. И че на 24, 25 и 26 март бяха „ужасни“.

Жена от Швеция написа, че на 24 март се е събудила с болки навсякъде и не е могла да ходи правилно.

Друга жена от Швеция пише: на 24 март „бях много зле, повръщах и бях замаяна и се строполясах.“

Жена от Австрия написа на 2 април, че е имала инфекция на пикочните пътища на 24 март, която е по-болезнена, отколкото някога е изпитвала, че не е спала през следващите нощи и все още се чувства слаба.

Жена от Германия написа, че майка й е получила мини инсулт на 25 март.

Жена от Уисконсин [САЩ] написа, че майка й е имала мини инсулт на 24 март.

Жена от Русия пише, че и трите й деца са се събудили болни сутринта на 24 март и не са отишли на училище.

Мъж от Калифорния [САЩ] написа, че не може да заспи в сряда вечерта и отива в болницата с панкреатит в 01:00 ч. „Моят лекар направи много изследвания и не може да намери причина за панкреатита“ и два дни по-късно са го изпратили у дома.

Жена от Охайо [САЩ] пише: „сряда беше един от най-лошите дни в живота ми.“

Мъж от Швейцария, който преподава йога и медитация в продължение на 40 години, е усетил внезапна липса на енергия, неспособност за концентрация, замаяност и лошо настроение на 24 март.

Жена от Аляска [САЩ], с която разговарях по телефона, ми каза, че сутринта на 24 март е имала температура и че кръвното й налягане е спаднало рязко и че котката й я е събудила с плач тази сутрин.

Мъж от Вашингтон [САЩ] написа, че има съсед с терминал на Starlink с три WiFi бийкъна и че за разлика от нормалните WiFi рутери, рутерът на Starlink няма копче за изключване. Той каза, че изпитва болка и мускулни спазми от рутера на Starlink, че го усеща на разстояние ј мили [402 м] и че се е влошило на 24 март.

Жена от Уисконсин [САЩ], която оперира медицинска клиника, пише, че на 24 и 25 март те не са могли да започнат интравенозна терапия при пациенти. „Дори пациентите с огромни добре напълнени вени се нуждаеха от 3-5 опита, преди да успеем да влезем интравенозно и да започнем.“

Лекар от Нова Зеландия пише, че съпругата му е отишла на проверка на сърдечния пейсмейкър на 25 март и „техникът се нуждаеше от 3 хода, преди устройството да се свърже по електронен път. Никога преди това не се беше случвало с никого”.

Пенсиониран лекар от Уелс пише, че сърцето му е влязло в предсърдно мъждене на 24 март от 16:00 часа. Продължило е един час.

Жена от Британска Колумбия [Канада], която е частен следовател и чиято работа изисква тя да бъде наблюдателна, забелязва като цяло лошо поведение на хората на 24 и 25 март.

Асистентката ми Анджела, Флорида [САЩ], ми каза, че и тя, и дъщеря й са се събудили на 25 март болни, с главоболие, болки в гърлото и болки в мускулите и че звънът в ушите й се е увеличил. Тя каза, че племенникът й е бил с конюнктивит този ден, а очите на майка й са се подули толкова силно този ден, че тя не е могла да шофира. Тя каза, че приятели, които са били на гости от Мейн, са били болни по същото време, както и нейните съседи. Тя има ферма с крави, кози и пилета. Един от нейните петли се е разболял на същия ден, а на 26 март четири кози, включително две козлета, са получили конюнктивит и диария и не са искали да ядат. Двете малки козлета починаха през следващата седмица, въпреки че са били наистина здрави, когато са се родили.

Анжела също ми разказа за своя опит миналата година, седмицата на 22 април 2020 г., когато броят на спътниците на Starlink достигна 400 и SpaceX започна първоначалното тестване на новата си сателитна система. Същата седмица десет от нейните петли не могли да дишат и посиняли, а четири от тях умрели. Някои от кокошките й също имали проблеми с дишането, но не толкова тежки. И всичките й 16 млечни крави се разболяли едновременно с течащи носове и диария.

И някой ми изпрати имейл от Мейн, за да ми каже, че Центърът за контрол на заболяванията в Мейн съобщава, че има повече случаи на COVID-19, диагностицирани в Мейн на 24 март, отколкото по всяко време през предходните два месеца. Затова реших да разбера дали това е вярно за целия свят и беше така. На 25 март 2021 г. са регистрирани най-много случаи от 8 януари 2021 г. и петият най-голям брой случаи от началото на пандемията.

Докладите за болка или сърбеж в ходилата и краката, а понякога и в горната част на главата, имат смисъл, ако причината е замърсяването на глобалната електрическа верига от милиони честоти от спътници. Тази верига се влива в тялото ни от небето през върха на главата ни и изтича от тялото ни в земята през краката и стъпалата ни. Когато тази верига е замърсена, точките на свързване с небето и земята ще бъдат силно засегнати.

Данни за контакт:

Arthur Firstenberg

P.O. Box 6216

Santa Fe, NM 87502

USA

Имейл: arthur@cellphonetaskforce.org

 

Източник: https://www.cellphonetaskforce.org/…/04/Survey-Results.pdf

 

Превод на български - Страничката “Монтагю Кийн”

 




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: humanity21
Категория: Други
Прочетен: 450842
Постинги: 675
Коментари: 78
Гласове: 369
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930