Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.05.2021 11:36 - Изтриване на нулирането: Предстоящата борба напред
Автор: zahariada Категория: Други   
Прочетен: 710 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 07.05.2021 11:39

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Изтриване на нулирането: Предстоящата борба напред

Кевин Смит

image

Преди малко написах статия, обясняваща моето учебно пътешествие към програмата за Голямо нулиране. В това парче казах, че мисля, че това хорър шоу ще продължи известно време, но в крайна сметка ще се провали, но на голяма цена за нашето общество и за всички нас.

Съвсем наскоро изследвах информация за новите „ваксини“ и подобно на други, сега сериозно се чудя дали това е част от нещо зловещо и може би дори по-голяма заплаха за самото ни съществуване.

За да се освободя от лудостта и тежкото четене на научните изследвания, гледам много онлайн-презентации на Ivor Cummins , Dr Mike Yeadon и Dr Sucharit Bhakdi, които са професионални, ясни и мощни. Скорошното интервю на д-р Bhakdi тук е брилянтно, но най-ужасяващото, което съм гледал по отношение на ваксините.

Има някои експерти с истинска страст, интелигентност и невероятна способност да преодолеят сложността. Всички трябва да сме благодарни, че имаме такива смели хора, които излагат фактите.

Разбира се, много от тези експерти и коментатори имат ограничен достъп до така наречения мейнстрийм. Те са цензурирани безмилостно. Лесно е да станете унили, че очевидните сега факти за Covid-19, заключванията и ваксините все още не получават слуха.

За мен е разочарованието, че обществеността все още е в голяма степен забравена за предстоящия кошмар, който ще се спусне върху тях и техните семейства. И безсилие да го спре, като бавна кола катастрофа.

Д-Р РАЙНЕР ФЮЕЛМИЧ

Съвсем наскоро бях привлечен към някои презентации и интервюта с участието на виден германски адвокат Райнер Фюелмих. Немалко читатели тук може да са гледали същия материал.

Той е добре известен с това, че преди това е предприел успешни правни действия срещу огромни компании, Volkswagen , заради измамни данни за емисиите, както и Deutsche Bank заради финансов скандал.

Миналата година вниманието му беше насочено към отговора на така наречената коронавирусна криза и с няколко други създаде Германския разследващ комитет по корона, който да я проучи. Сега тази комисия е провела голяма част от техните разследвания и продължава с правни действия в световен мащаб.

Мисля, че си струва да обобщим част от това тук.

Освен това, въпреки че много от нас са наясно с много от причините, мотивите, времето за т. Нар. Голямо нулиране, мисля, че прозренията и мислите на Рейнер са интересни и колективно предоставят по-пълно разбиране на това, което стои зад всичко. И може би има малко светлина в края на тунела.

По-долу включва моя преглед и някои мисли за горните клипове, подходът на Райнер, наблюдения и констатации, с някои от моите мисли.

ЗАДЕН ПЛАН

Райнер създаде разследващата комисия през юли 2020 г. Това е добро обобщение на графика , опасенията и повдигнатите въпроси и последвалите заключения.

Те решиха, че трите основни въпроса, на които трябва да се отговори в контекста на съдебен подход по въпросите на коронавируса, са:

  1. Има ли пандемия на  короната или само  PCR-тест пандемия ? По-конкретно, дали положителен резултат от PCR-теста означава, че тестваното лице е заразено с Covid-19, или не означава абсолютно нищо във връзка с Covid-19 инфекцията?
  2. Служат ли така наречените  антикоронарни мерки , като блокиране, задължителни маски за лице, социално дистанциране и наредби за карантина, за защита на населението на света от корона или тези мерки служат само за да накарат хората да изпаднат в паника, за да повярват - без да задават въпроси - че животът им е застрашен, така че в крайна сметка фармацевтичната и технологичната индустрия да генерират огромни печалби от продажбата на PCR тестове, тестове за антиген и антитела и ваксини, както и събирането на генетичните ни пръстови отпечатъци?
  3. Вярно ли е, че германското правителство е лобирано масово, повече от която и да е друга държава, от главните действащи лица на тази така наречена корона пандемия, г-н Дростен, вирусолог в благотворителната болница в Берлин; Г-н Wieler, ветеринарен лекар и ръководител на германския еквивалент на CDC, RKI; и г-н Тедрос, ръководител на  Световната здравна организация или СЗО; защото Германия е известна като особено дисциплинирана държава и следователно трябваше да се превърне в модел за подражание за останалия свят заради нейното стриктно и, разбира се, успешно придържане към коронарните мерки?

При изследването на тези точки и за да разбере по-добре общата картина, Райнер казва, че е говорил с над сто експерти и е давал показания. От учени, лекари, психолози и много други експерти в своите области, включително сигналисти със знания за великото нулиране.

Райнер уверено заявява в интервюто, че има добър случай да покаже, че комбинираните мерки за вземане на решения и блокиране в отговор на тестове Covid-19 и PCR и други доказателства са скандал в мащаб и най-голямото престъпление срещу човечеството, някога .

Без да се повтарят всички събития през последните 14 месеца (които са до голяма степен разгледани в горните връзки), сега е очевидно, че практически всяко официално западно правителство, научен разказ и мярка са пълната противоположност на това как да се справим с истински кризи в общественото здраве . Ясно е, че Covid-19 се използва за въвеждане на режим на пълен контрол над нас.

ПРАВНИ ВЪЗМОЖНОСТИ 

Райнер обяснява в интервюто, че правните действия се планират и ще бъдат многопластови и ще се провеждат в различни юрисдикции в международен план. Той вярва, че в светлината на благоприятните преценки в Португалия и Австрия относно неефективността на PCR теста, това е добър подход. 

Той също така обяснява, че тъй като програмата за нулиране също не е ограничена до една юрисдикция, има смисъл от тази гледна точка.

Струва ми се, че само по фактите той би имал сериозен аргумент във всеки справедлив съд. Но мисля, че всички сме виждали примери европейски съдилища да издават необясними решения или да избягват решение по изключително важни въпроси по даден правен въпрос или юрисдикция.

Райнер казва, че може би най-добрите шансове за юридически успех са в познатите му правни системи в САЩ и Канада, които позволяват групови искове . Към колективните искове могат да се присъединят лица, които смятат, че са били поставени в неравностойно положение от решения на държавата или голяма компания, например чрез измама, небрежност или дискриминация.

По време на интервюто Райнер заявява, че националните държавни системи може да не са подходящи за този тип дела поради огромния мащаб на измамата Covid-19 и в крайна сметка предвижда сценарий „Нюрнберг 2“.

Някои хора може да почувстват, че правният процес, дори и да не е купен и платен от глобалистите, отговорни за тези престъпления, ще отнеме твърде много време, за да спре случващото се. Мисля, че това е опасност, но следственият комитет на Германската корона вече е извършил много работа и много доказателства вече са публично достояние, а делата скоро са в процес.

Във всеки случай вярвам, че ще бъде интересно да наблюдаваме тези събития, може би в контекста на продължаващия ужас от продължаващото здравеопазване, социално и икономическо разрушаване и програмата за Голямо нулиране. Подобно повишаване на обществената информираност може да определи резултата, начина, по който протичат или се съди по тези дела, или дори да продължат изобщо.

ИНТЕРЕСИТЕ, ДВИЖЕЩИ ГОЛЯМОТО НУЛИРАНЕ: МНЕНИЕ НА АДВОКАТ

Най-интересното от интервюто е това, което Райнер каза за хората, участващи в този дневен ред и възможните мотиви зад него. Въпреки че аз и много от нас имаме добра представа за това какви са те и изглежда, че са много, мисля, че се борим да разберем структурата зад всичко това, как работи заедно и как да разпределим отговорността към всяка движеща се част (финансова и банково дело, големи фармацевтични организации, световни организации, програма за изменение на климата, медицинска професия, съдебна система и др.)

Наблюденията на Райнер по този въпрос са интересни и мисля, че дават някои основания за оптимизъм.

Той казва, че от наученото според него има около 3000 души в света, които са най-пряко съучастници, действащи срещу население от около 8 милиарда. Той ги нарича „Давос клик“ . Той казва обаче, че според него между 10 и 20% от хората в света са се събудили с този дневен ред и вероятно много повече са по пътя към откритията.

Това са 3 000 твърди престъпници срещу около 1,5 милиарда до момента.

Райнер казва също, че тези престъпници са съставени от хора с конкуриращи се интереси и там, където се водят бойни действия. Той смята, че това може да е възможност да се оттеглим точно по същия начин, по който те ни разделиха. Изглежда, че подателите на сигнали са предоставили информация и докато тази ужасяваща програма се разгръща, това трябва да набира скорост.

По същия начин, попитан кои са тези хора и какви комбинирани мотиви са включени, той обяснява, че те са съставени от „обичайните заподозрени“ на световни организации като, СЗО, WEF, МВФ, милиардерите технократи, фармацевтичните гиганти, големите медийни платформи , банки и инвестиционни фондове.

Той казва, че мотивът не е преди всичко финансов, защото тези хора вече са безобразно богати. Той го описва като повече за контрола над човечеството. Това действа под прикритието на няколко мотива и програми, самосъхранение и консолидация, Covid и ваксини, идеология за изменение на климата, но по същество става въпрос за власт. Но парите им са това, което смазва машините под тях.

Мисля, че може би структурата, описана от Райнер и други, е като пирамида. Той казва, че тези елитарни култове са филтрирали пари, за да смажат различните командни вериги под тях, като правителства, опозиционни партии, медии , учени, университети, болнични тръстове и т.н.

Райнер казва, че също така вярва, че някои лица в правителството са могли да бъдат подкупени, принудени или заплашени да си сътрудничат. Виждали сме възможни признаци за това и на други места като Беларус , Танзания и Бурунди.

Предполагам, че колкото по-надолу слизате надолу по пирамидата, получавате „средни мениджъри“ и „пехотинци“. Някои, които са подкупени с безвъзмездни средства. Някои, които подозират нещо, но се страхуват да говорят. Някои, които не забравят какво се случва.

Не е трудно да си представим, че всички гореизброени сили да се съберат, съобразително или по друг начин могат да започнат такова огромно начинание на глобален преврат. Моята аналогия е подобна на нацистка Германия и командната структура изглежда много подобна.

Райнер също спомена два интересни сценария, които не бях разглеждал толкова много. Той казва, че му е било казано от доносник, че първоначалният план е да се въведе нулирането през 2050 г. Това е пренесено към 2030 г. и след това до момента, когато някои елементи в тази група стават нетърпеливи. Той казва, че вярва, че това, с което се бърза сега, е защо те правят толкова много очевидни грешки, които могат да бъдат използвани.

Освен това Райнер казва, че му е казано, че Европа е бойното поле, където те се опитват да получат контрол над най-много. Това е така, защото Европа и централната банка са по същество в несъстоятелност и особено големите пенсионни фондове, които по очевидни причини не искат хората да знаят. Те смятат, че прокарването на дневния им ред под прикритието на пандемии, климатични промени, конфликти и други кризи ще разсее обществеността и докато се събудят, те ще бъдат под пълен контрол.

След като същите хора причиниха предишния финансов срив, те ни увериха, че всичко отново е наред, но оттогава печатаме пари и грабим още.

Райнер вярва, че тъй като финансовата система започна да показва признаци на взрив отново през 2019 г., това беше, когато глобалистите решиха да се срещнат и се съгласиха да прокарат повествованието за коронавируса към Голямото възстановяване.

КАКВИ СА ШАНСОВЕТЕ ДА СПРАТ ГРАБВАНЕТО ИМ?

Райнер се надява, че това може да се случи и по-добър свят може да се появи и да се отдалечи от глобализма, който е създал проблемите в света. Той казва, че ако се провалим, това може да е краят на човечеството, така че не можем да се провалим. Споделям тази оценка и предпазливия оптимизъм.

Лично аз мисля, че глобалистките култове може да са отхапали много повече, отколкото могат да дъвчат наведнъж. Тъй като общата програма е споделена цел между различни интереси, но се комбинира с много по-малки програми в рамките на тези групи (които понякога противоречат), мисля, че е трудно да се постигне.

Вярвам, че съдилищата на теория предлагат средства за защита, стига да са независими или поне има шанс, глобалистите да отстъпят или да се уредят, ако видят, че доказателствата срещу тях са поразителни и нарастващата информираност.

Доносниците могат да започнат да излизат повече, може би причинени от неочаквано събитие или опозиция, за които елитите не са взели предвид или допълнителни грешки, които правят. И така, има силен психологически елемент в тази битка.

По същия начин много повече хора, отколкото осъзнаваме сега, може да са на ръба да се събудят и да избухнат някъде, може би големите граждански вълнения могат да причинят заразяване. Елитът може да загуби нервите си, да стане прекалено алчен, да последват разделения и бой, което да доведе до самоунищожение.

Но вярвам, че елитът може да се удвои с допълнително генерирана криза. Проблеми с хранителната верига, прекъсване на захранването с нови варианти и други разсейващи фактори. Може да има зло, което не сме взели предвид.

Трагедията за човечеството е, ако хората не се събудят сега, те може да не осъзнаят, докато не са в кошмара, където няма да притежават нищо и да се очаква да бъдат щастливи или много по-лоши.

КАКВО МОЖЕМ ДА НАПРАВИМ?

Райнер казва, че не си струва усилието да се опитва активно да убеди хората, които изглежда са изключили мозъка си и са запретнали ръкави. По-скоро се концентрирайте върху разпространението на съобщението и се свържете с хора със съмишленост или онези, които просто се съмняват в случващото се.

Според мен има две неща, които трябва да правим като личности. Да спечелим и да се справим, докато не го направим.

Моята собствена мисъл е да отделям по един ден, а не да преосмислям немислимото. Моето виждане е също така да разпространява мощните послания, сериозните съмнения относно ваксините, паспортите, цифровите валути, подчертавайки Голямото нулиране и какво ще означава това за живота на всички нас, ако приемем пълния контрол от куп Bond Villain- престъпници в стил.

Използвайте силен език, наречете този дневен ред такъв, какъвто е. Комунизъм, фашизъм, еко-авторитаризъм или аналогии с нацистка Германия.

Използвайте страх от реалния им, ужасяващ дневен ред, точно както те са използвали страх от „вирус“, който не е заплаха, срещу нас. Когато разпространявате тази информация, използвайте образи, подигравки и хумор.

И накрая, за мен една много завладяваща част от интервюто на Райнер беше свързана с духовността, която той спомена в части от своя клип в края и си заслужава да я слуша.

Той казва, че не е религиозен, но е повярвал, че някои хора имат може би дарба или способност да виждат неща, които мнозинството не може или не иска. Предполагам, че е предполагал нещо, което не е само изследване на събитията. Възможно е по-добро възприемане на събитията, духовност или естествен инстинкт, надвишаващ общата способност на човека да възприема или рационализира нещата - което той смята, че има отношение към това и свързва помежду си.

Райнер даде пример с приятел, който описваше детето им в компанията на други деца, като той беше различен от останалите.

Това е нещо, с което мога да се свържа, в посоката на живота си от един, който до голяма степен беше безцелен и неосъществен, до днешната борба с несправедливостта, където и да я видя.

Чувствам, че там има духовно измерение и усещам това с другите, които се борят с тази и подобни каузи. Независимо дали е духовно или има друго обяснение, мисля, че същността на това, което казва Райнер, е много вярна и ще резонира при много хора, независимо дали се противопоставя на чужди войни или се бори срещу войната, която глобалните елити и техните марионетки вече са отприщили за цялото човечество под маската на Covid-19.

В края на интервюто интервюиращият пита Райнер дали историята би погледнала нежно назад към него и другите, участвали в тази битка сега. Райнер отговори „абсолютно, разбира се“

Райнер очевидно е човек с много почтеност, страст и интелигентност. Един от многото отлични хора, за които се борим.

Първоначално публикувано в One World Press



Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39922528
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31038
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930