Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.09.2021 07:16 - НАБУЧКВАНЕТО НА РОБИТЕ И СЪВРЕМЕННИТЕ БОЧКАДЖИЙНИЦИ
Автор: adassa Категория: Други   
Прочетен: 739 Коментари: 0 Гласове:
20

Последна промяна: 22.09.2021 07:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ВСИЧКИ СМЕ АСИМЕТРИЧНИ, У ВСИЧКИ НЕ ФУНКЦИОНИРА НОРМАЛНО ДЯСНОТО ПОЛУКЪЛБО НА МОЗЪКА ПОРАДИ ВАКСИНАЦИЯТА СРЕЩУ "ЕДРА ШАРКА" В ЛЯВОТО РАМО, А СЕГА Я ПОСТАВЯТ В ЛЯВАТА ПЕТА НА БЕБЕТО В РОДИЛНИЯ ДОМ.

image

От ваксината лявата ни част на тялото е по-слаба и по-глупава от дясната половина. Дори при левичарите само лявата ръка става умна и ерудирана, останалата част от лявата половина на тялото е слаба и глупава. Можете да работите усилено, за да помпате и развивате лявата страна на тялото през целия си живот, но все пак дясната половина на тялото винаги ще бъде по-бърза, по-силна и по-умна.
Ваксинацията срещу "едра шарка", която отдавна е победена от медицината, наранява дясното полукълбо на мозъка, лишавайки ни от ярко и бурно въображение, а също така заглушава нашето творческо свободолюбиво начало.
Остава ни само логическото мислене в лявото полукълбо, програмиран робот, който върви през живота с програма за „правилен“, безалтернативен живот, вградена в него, уж със свободна воля, която може да се контролира само от дясното работещо полукълбо.
Без ваксинация едно дете е по-активно и ерудирано, такова дете се проявява ярко, с течение на времето такива деца започват да проявяват мистични способности.
Такива деца са изчислени и биват осакатени чрез ваксинация, потискане на активното и творческо дясно полукълбо, създаване от децата на контролируеми роботи, които могат да бъдат манипулирани и насочвани.
Симетрични са само децата на "Небесните господари", а робите не се нуждаят от силата и волята на двете ръце и интелекта на двете полукълба, системата се нуждае от послушни роби, в противен случай робите ще престанат да се подчиняват и да умират.
Телепатията е заместена при нас oт телефони, левитацията - със самолети, телепортацията - с транспорт, а чрез интернет - връзката ни с универсалната банка данни на Абсолюта.
Всички ние сме ограничени живи роботи с увреждания на тази планета.
Знаейки, че родителите ще разберат, че на детето са били поставени инжекции в детската градина или училище, тварите също толкова успешно и сега ваксинират с капки в устата или носа, където течността навлиза в кръвния поток през епитела ... И родителите никога няма да узнаят какво се е случило с нормалното до вчера дете ... Това бяха сладки капки ... Черешов сироп ... Детето никога няма да си спомни ...

image


image

image


image

image

image

image






За тези, които все още не знаят какво е Тимерозал (Thimerosal) - това е ЖИВАК !!!!!!
ТОВА Е ЖИВАК !!!!!! Специално въведен в състава на генетичния боклук, сякаш е ваксинален консервант, но по някаква причина напълно нарушава работата на невроните в мозъка на детето, причинявайки трайни смущения в развитието и функционирането на мозъка, както и практически унищожаване на всички екстрасензорни божествени функции както на мозъка, така и на всички секреторни обекти, включително третото око - епифизата ...

image


image


Децата от елита и децата на "знаещите лекари" не подлежат на ваксинация априори ...

https://neonula.blogspot.com/2021/09/blog-post_7.html 



Гласувай:
24



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930