Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.10.2021 21:31 - Неврологът Андрю Моулдън е убит за разкриване на рекет с ваксина
Автор: zahariada Категория: Други   
Прочетен: 1082 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 24.10.2021 21:33

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Неврологът Андрю Моулдън е убит за разкриване на рекет с ваксина

17 октомври 2021 г

https://www.youtube.com/watch?v=EhmD6F5t73A

image (Канадският невролог Andrew Moulden, PhD. MD 1964-2013  обяснява всичко тук в 20 шестминутни сегмента. Казаха му да играе с топка или да му отнеме топката. Той не би играл с топка и те го убиха. )  
Сатанински култ експлоатира и контролира своите членове, като ги разболява. Това се случва с ваксинираните.   Според проф. Делорес Кейхил ваксините срещу короната са геноцидни . Началото е в 31.20ч.    

Тя казва, че ваксините създават "ГМО човешки същества" и умирането ще бъде очевидно след шест месеца.

Дистопията на Оруел е тук. На хората се дава възможност. Вземете неодобрена „ваксина“, разболейте се и умрете; ИЛИ да бъде уволнен.

Ще преследват и ловят неваксинираните.  Андрю Моултън не доживя да разгърне тази пародия. Но той хвърли светлина върху това колко наистина са токсични ваксините и как фармацевтичната индустрия и правителството ни тровят от много дълго време.

Здравеопазването е по -голям бизнес от войната.   Те не могат да оставят болестта на случайността.

  Често кометата ще се появява  през нощното небе  и ние я пропускаме. Така че Андрю Moulton, а истински шампион на истината и свободата е убит и  изхвърлят в дупката в паметта, докато  шарлатани и предатели е чест и богато възнаградени. Обществото ни е много болно.

Свързано -  д-р Андрю Моулдън: Всяка ваксина   причинява микросъдови увреждания (Bitchute)
  от 2 април 2019 г. и 20 май 2020 г
от доктор на Хенри Маков
Андрю Моулдън трябваше да получи Нобелова награда за това, че показва как "здравната индустрия"  трови населението с ваксини. Той показа как ваксините са отговорни за причиняването на "микроскопични удари",  като ограничават притока на кислород в кръвния поток, достигащ до капилярите. 
В интервюто си от 2009 г. на vactruth.com , Moulden заявява: „Сега категорично показах, че ВСИЧКИ ваксини, от ранна детска възраст до гериатрични, причиняват точно същите мозъчни увреждания, независимо от това какво заболяване или разстройство се появява. Уврежданията са специфични за края на съдовата система. "мини удари" ??, които са под резолюцията на нашето невро-изображение, но измерими в протокол за ваксинация преди/след. Те също са директно измерими в реално време-това обаче включва техники и технологии, които не съм разкрил на все още обществено." 
И "Доказателствата вече са очевидни. Всичко, което трябва да направите сега, е да получите образованието, което трябва да оцените, и да видите какво е пред очите ви - мирянин и доктор." 
И „Това вече не е мнение, тъй като сега имам убедителни доказателства, които показват, че ВСИЧКИ ваксини причиняват точно същите щети за всички нас по абсолютно същия начин, както вирусът на дивия полиомиелит причинява парализа, дихателна недостатъчност, смърт, кървене в мозъка, и още." 
    image За това, че разкри истината и се опита да спаси невинни милиони от болести и смърт, които обогатяват здравната индустрия и техните съучастници в правителството и медиите, Молдън, напуснал, умира преждевременно през 2013 г. предполагаемо от самоубийство. Те твърдяха, че е биполярен, но видеоклиповете показват много компетентен и надежден млад невролог. Той се присъединява към множеството холисти лекари, за които се съобщава, че са убити през последните години.     Колега на д-р Моулдън, който желае да остане анонимен, съобщи на Health Impact News , че е имал контакт с него две седмици преди да почине през 2013 г. Д-р Моулден каза на наш източник и малък брой доверени колеги през октомври 2013 г., че той беше на път да наруши мълчанието си и щеше да пусне нова информация, която би могла да унищожи модела на ваксина за управление на болестта, да унищожи основен източник на финансиране за фармацевтичната индустрия и в същото време сериозно да увреди основите на теорията за зародишите на болестта . Беше готов да се върне. Въпреки че беше мълчалив, той никога не беше спирал изследванията си.
След това, две седмици по-късно, д-р Моулдън внезапно почина.
Знам, че Moulden представляваше истинско предизвикателство поради непростимото подмазване в тази статия на рационално уики:   Андрю Моулдън (около 1964-2013) беше канадски шарлатан, който наложи екстремна форма на измама срещу ваксините, твърдейки, че ваксините са причините за повечето заболявания и болести, включително аутизъм. В допълнение към идеологията си против ваксините (която често е твърде крайна дори за други антиваксери ), Андрю Моулдън беше отричащ теорията за зародишите, маниак на конспирацията, истина за 11 септември, провален политик и продавач на змийско масло, предлагащ Интернет-базирана магическа процедура, която ще разкрие истинските причини за всичко-от синдрома на разклатеното бебе и синдрома на внезапната детска смърт (SIDS) до деменция и болестта на Алцхаймер. Моулдън претендира за няколко академични степени, включително медицинска степен, но няма лиценз да практикува медицина никъде. Всъщност имаше очевидно ограничителни заповеди, за да не участва в големи медицински конференции - така или иначе според него.
Моулдън не е практикувал медицина, защото е невролог. Статията оспорва неговите пълномощия, но всички те са автентични. Той притежава докторска степен и докторска степен и е изучавал ефекта на ваксините върху мозъка в клинични условия в продължение на 20 години. 
Той написа:   Както мнозина знаят, аз официално напуснах медицинската си кариера през 2007 г. Направих това, за да пътувам из Северна Америка, за да правя изследвания за безопасността на ваксините и да представя изследванията си за безопасността на ваксините в Канада и Съединените щати. Аз казах само истината. Не ме приеха добре. Опитах се само да ви помогна да се спасите от мястото, където се намирате в момента... Вредата, вие СТЕ в него. То Е във ВСИЧКИ ВИ. Като тиктакаща бомба е на път да избухне.
къде съм бил? През 2010-11 г. се върнах към обучението си за докторантура, за да завърша целогодишен акредитиран стаж по клинична невропсихология в Центъра за гериатрични грижи Baycrest в Торонто. През това време преподавах и университетски курс по здравна медицина в Йоркския университет в Торонто. Спрях да говоря за моите изследвания и ваксини ...
Отделът за обществено здравеопазване препоръча да НЕ ми бъде позволено да се върна към клиничната медицина, тъй като те бяха разгневени от посланието (истината) на моите лекции и преподаване преди „изчезването“. Единственият начин, по който ми беше позволено да се върна към организираната медицина, за да работя с медицински пациенти, беше, ако подпиша договор, съставен от отдела за обществено здравеопазване, който гласи: 1) Аз съм психично болен и следователно моите изследвания и учения относно безопасността на ваксините бяха заблудени. 2) Не ми е позволено изобщо да говоря или представям своите изследвания или възгледи относно безопасността на ваксините публично, като условие за връщане към клиничната медицина, получаване на медицински лиценз и за запазване на този лиценз.
В този момент договорът, с който отделът за обществено здравеопазване ме е оковал (все едно умът, свободата на волята ми, мисълта и словото ми са в затвора) гласи, че могат да ми отнемат медицинския лиценз и да ме изгонят от Университета на колежа. Медицина, за която съм нает. На път съм да наруша мълчанието си. За да изнеса моята истина, за вас отново заемам позиция. САМО ще отстоявам Истината и ще говоря Истината, така че помогни ми Господи.
Rationalwiki твърди, че Моулдън не е представил доказателство, когато всъщност е пуснал шестчасова презентация.
image (Дел Бигтри е продуцент и режисьор на Vaxxed)     Гледайте го тук.     Той пише:по много фундаментални начини. Очаквам с нетърпение да споделя това, което открих със света. 
„Медицинското заведение е много защитено от „основната догма“ и неохотно и бавно приема промяната. Осъзнавайки това, избрах да предам това, което открих, на непрофесионалните и научните общности, както и на системата на наказателното правосъдие, в кратка последователност - началото на август 2008 г. СВЕТЪТ НЕ Е ПЛОС! 
"Приливът на приемане и промяна може да е бавен. Въпреки това, с увереността на Колумб, сега мога категорично да кажа, че "светът на човешките болести е "кръгла", а не плосък, и не толкова веществото, поставено в тялото, е това, което причинява заболяване. Забележително е, че независимо от задействащото „вещество“, токсин, метал, частици, живи или мъртви „насекоми“ или части от тях, реакцията на тялото е една и съща при много категории болести и в крайна сметка медицински диагнози и забележително от ранна детска възраст до зряла възраст - патофизиологичният механизъм е същият. 
„Разрешаването на тази медицинска мистерия доведе до решението не само за причината за аутизма, но и за много други заболявания на бозайниците, „болести“ и механизма, чрез който много инфекциозни заболявания, включително тетанус, едра шарка, испански грип, рубеола, морбили , и други причиняват щети и болести на човешкото тяло.Оказа се, че не микробите са били врагът, заради който „атакуваме“ с ваксини и лекарства, а нещо в защитата на телата самите системи. Очаквам с нетърпение да разкрия тази медицинска мистерия, която е обвита в тъмнина, на света. Виждам истината. Елате да се уверите сами - направих го толкова лесно за вас
 
ЗАКЛЮЧЕНИЕ 
Призовавам ви също да гледате това видео, защото то демонстрира осъзнаването на Моулдън за Новия световен ред. Той знаеше, че измамата с централните банки поражда всички други измами, включително войната и здравеопазването. Те трябва да ни разболеят и да ни поробят, за да защитим този кредитен монопол. Моулдън беше активен в редица политически партии, които се опитваха да реформират банковата система. 
Изводът е, че светът е разделен между сравнително малък брой хора, които печелят от измамата на централната банка, и овцете, които са експлоатирани от нея. Първите включват нашите предателски политически, културни и бизнес лидери. Независимо дали става дума за миграция, захар, chemtrails, полова дисфория или ваксини, ние сме отровени. Сатанински култ като западното общество контролира и експлоатира своите членове, като ги извращава, развращава и ги разболява.
Моулдън ми напомня за Лари Макдоналд , динамичният лидер на обществото Джон Бърч, който загина, когато полет на Korean Air беше свален от руснаци през 1983 г. Когато не ги убиват в безвъзмездни войни, това правят с истинските патриоти, които са потенциални лидери.   
Свързани - Интервю с Moulden от 2009 г. -  Какво не ви казаха за ваксините
------------ Не вземане на пленници - Войната за култура на ваксините ------------------  Препоръчително - Защо трябва да кажете не на ваксините ----------------  Ваксинираните деца имат 2-5 пъти повече болести  ----------------- Юстас Мълинс - Медицинското заведение на Рокфелер ------------ Бебешкият шампоан J & J причинява рак? 
http://vaccinepapers.org/wp-content/uploads/Moulden-Biography.pdf   https://www.drandrewmoulden.com/   Неговото 6-часово доказателство - първа част       Част 2 -- Продължение на видеото по-горе    част 3 http://www.youtube.com/watch?v=JhnImVnAwYs   http://vaccinepapers.org/dr-andrew-moulden/   Първи коментар от Джеймс К-
Повечето хора в Америка днес не знаят , че историята на ваксините е била фалшифицирана, за да изглежда, че големите епидемии от болести от 1700 и 1800 г. са приключили с въвеждането на ваксините. Тази лъжа на историята, както би я нарекъл Оруел, се повтаря в учебниците по история в гимназията и се повтаря почти всеки ден в новините.
 Всъщност, по времето, когато употребата на ваксини стана широко разпространена в Америка, в края на 50-те години на миналия век повечето от основните болести вече бяха унищожени, не чрез ваксини, а чрез цялостно почистване на околната среда, което направи предаването на болести много по-трудно. Сузане Хъмфрис е написала книга за това и споменава фактори като въвеждането на централни водопроводи, увеличаването на личното къпане и приемането на по-добри хранителни навици. Освен това, въпреки че не се говори много, замяната на конете на улицата с автомобили също така се отърва от основен предавател на тиф.
Знаейки, че в умовете на американците е инсталирана фалшива версия на историята, лесно е да се види, че приетата фалшива версия на историята се използва като платформа за стартиране на кампании за страх, които обикновено се въртят около заплахата на обществото да се върне в миналото, когато болестите бягаше безкрайно, убивайки милиони.
Dawn написа:
БЛАГОДАРЯ, благодаря, благодаря за публикуването на тази статия !!! Съпругът ми е пенсиониран лекар по инфекциозни заболявания, който беше медицински директор за контрол на инфекциите в голяма регионална болница в Северозападен Охайо в продължение на 25 години. От него се изискваше годишни ваксини срещу грип и т.н. Сега той страда от болестта на Паркинсон и аз съм убеден, че това се дължи главно на излагането му на много невротоксини, които се задържаха в мозъчната му тъкан през годините.





Гласувай:
4



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39737450
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031