Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.09.2022 20:51 - Уважаеми Българи към вас
Автор: apollon Категория: Други   
Прочетен: 13273 Коментари: 5 Гласове:
12

Последна промяна: 21.11.2022 21:39

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Руските хакери са получили разрешение от Путин в условията на хибридна война и не само президента и българските институции са хакнати, но и голяма част от българските граждани.
Така наскоро и аз като един лапни шаран бях заразен с http//blacklist.ru.
Направих персонално сканиране на АВ програмата, после целево сканиране и също сканиране при стартиране. След като вируса бе въведен в карантина, изпратих за анализ вирусните файлове. Веднага германските ни събратя от ЕС ликвидира руските вируси. Така че не се стеснявайте да се обърнете към подръжката на АВ програмата ви.
Така че, просто е , пазете се от руските братски вируси, но най-много желая компотите на БСП да спрят по заповед на ПУтинистите.
Смело и честно ли е поведението на Президента на България

Българското общество вижда кражбите на политическия елит и закономерно не иска да произведе избор за правителство. Българите не са отборни играчи. 5 години соц плюс 33 годинки демонична демокраия водят до най-изпипаните предатели в Европа. Няма по-голямо назание за изнудвачи и крадци.
„Президентът е с по-нисък рейтинг отвсякога, защото много лесно критикуваше другите правителства, а когато неговите правителства постигат рекордна инфлация, той не разбира , че управлението не е лесна работа. Все пак той няма подкрепата на ЕНП.
Румен Радев не протестира когато Европа плати за украинското хотелско настаняване. А в Каравелово дърветата от наводнението се продават за 50 лева кубика, тъй като се изисква рязане и превоз.
Не хресвам, че правителството на Румен Радев се подиграва с Каравеловските селяни, защото наводнението им докара дървен материал, който после се налага да да эси платят. Ето така се дикриминира българско население. Вече започвам да харесвам грандиозните гафове на българските президенти. Няма по-добри президенти от нашите. Карловската община не иска да даде 8 0000 лева и затова карловския кмет се молел на министерството на земеделието. Препоръчвам молбите да бъдат отправени и към арменския поп.
Румен Радев доказа, че е абсолютно неспособен да управлява. Но гова няма да му попречи да си изкара мандатчето.
Приказката Тумба Лумба се раставрира пред приказката на промяната
Най-безсрамното цесионно джудже в културния свят на България Вежжди Кашлидов, на което Снежанка бе замразила жезъла ме, обяви, че желае да стане Председател на народното полусъбрание след благословията на троловия гигант Бибит и о, чудо - така и станало.
image
image

Смело и честно ли е поведението на Президента на България

На фона не невъзможността на партийната политическа система да поддържа парламентаризма и с оглед на неъзможност да се управлява в партийни коалиции институционалната слабост на  Президентството изпъква все повече.
На първо място когато е налице криза на партийния политически модел, инфлационни процеси и ковид стагнация, Президента във своите правомощия можеше да обяви Парламентарна Република. Това обаче не се случи и е възможно самите непрекъснати избори да изтощат изнемощялата държава.
На второ място Президентът можеше да инициира спирането на строежа на Турски поток с парите на данъкоплатците и най-малкото самото Президентство да сезира прокуратурата, а това не стана, което показва, че Радев също е марионетка на Путин.  По никакъв начин Радев не се разграничи със строежа и бързото осъществяване на Турски Путинов Поток, което е и причина за инвазията в Украйна.
В последният ден няма да упражня правото си на глас, тъй като няма независима политическа сила, която да не  се влияе от външниполитически сили и бъде независима. Изводът от многобройните и чести парламентарни избори на последък е, че българския гражданин губи все по-голямо доверия от компрометираната, корумпирана и силно подвластна на външни фактори  политически сили в България.
Не само, че не желая да участвам в подобен парламентарен фарс за избори, но също така желая да поискам импичмънт поради безсилие и руско влияние,за Румен Радев.
Една единствена добра услуга на Радев следва да му се признае-  като благодарност към Нинова, той успя заедно с нея да ликвидира тази политическа сила и да я девалвира заслужено в продължение на нейното десетилетно политическо лицемерие. ИТН също заслужено си намират майстора на сегашните избори, като закономерно излизат извън парламента, за да помислят редно ли е да са толкова честни.
Наглата Лора Крумова и  Нова Телехизия агитираха да се гласува, но тези хора не разбират, че народа като не гласува упражнява своя наказателен и всеки неномрален журналист, който агитира да се гласува, само показва колко платен и подкупен. След като има демокрация трябва да има свобода и негласуване, защото най наакрая така че разберат политиците, че не могат да се подиграват с народа.
Нали като не се гласува много лъжливи партии не могат да преминат парламентарната бариера и така фалшивите им политически формации, жадни за власт, излизат извън каросерията на българската политическа каляска.












Гласувай:
12


Вълнообразно


1. morskipesni - Кратко, ясно, вярно.
30.09.2022 22:11
Но защо присъства в мен чувството, че Радев сам не знае на кой бог служи? Ту "атлантик", ту "русофил" според вятъра (и някои парични потоци). Така или инак- парламентаризмът ни менте, президентът и той.
цитирай
2. apollon - Много ми хареса комеклараСега ...
01.10.2022 18:54
Много ми хареса комеклара

Сега лростете му на момчето многх бедну е мумчетуядв му съ пий му съ а жина му голъ милътъ ама ни знае как да се облече хем сака дъ носи Лрада
цитирай
3. apollon - Народът казваше ко много сгрШно да ...
01.10.2022 19:20
Народът казва че е много сграШно да си в периферно Хаскьой и изведнъж даскокнеш на челото

Ако жена ви иска много пари да се облича хубаво вие откъде ще намерите повече, пари ако сте родом от периферията. Почвате да търсите опции да потоците да ви залеят, така както заляха Карловско, но те бяха с кал.
цитирай
4. apollon - https://www. hellenicgods/ap...
14.11.2022 21:20
https://www.hellenicgods/apollon-epithets
цитирай
5. apollon - file:///C:/Users/workstatio...
20.11.2022 22:55
file:///C:/Users/workstation/Downloads/ARCH_161_0107.pdf
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: apollon
Категория: Изкуство
Прочетен: 14465010
Постинги: 5335
Коментари: 10421
Гласове: 19320
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031