Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.03.2018 20:59 - Кой има интерес
Автор: leonleonovpom2 Категория: История   
Прочетен: 6459 Коментари: 30 Гласове:
33


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Ще подходим неутрално!
Само ще се ползваме от практиката на Цицерон, в заплетени правосъдни казуси да търси ,кой има интерес от тях!  и това да е червената нишка на делото, която следва!

Кой има интерес от отравянето на бившият двоен шпионин на руска служба?
Путин?
Някак си липсва логиката . Ами той е бил в ръцете му!  Можели са безшумно да го ликвидират някъде в Русия и никой даже и да не разбере !
Да, но е използван като разменна монета! Свършил си е работата и вече не е необходим! Това ще кажат опонентите!
Но точно преди изборите?  Путин да поеме негативите от подобен акт? Ами светът ще се настрои срещу него и срещу Русия!  Което и стана ! Значи някой има интерес от това!  Но не и Путин

Тереза Мей? Тя директно го обвини!
Англия е грешница!  Скандално напусна ЕС И провежда политика, добре позната от времето на колониалната империя!
Много е удобно,  да намери обект и да отклони вниманието от себе си върху него!
С един куршум- два заека, доказва верността си от една страна към САЩ с този ход, а от друга- действа сплотяващо на страните от Ес по отношение на врага-Русия!

Но има и още едно но!
Проследих важните моменти от интервюто с автора на " Новичок"!
Той е публикувал формулата на " Новичок"!  Сигурно е скрил нещо важно около синтеза, това е нормална практика, но и това ,което дава,  е добра база за опитни химици, чрез експеримент да се доберат до синтеза!  В тази връзка каза и нещо друго, че " Новичок" не се пренася като краен продукт . Състои се от няколко компонента, които не са отровни, но при смесването им се получава това БОВ/ бойно отровно вещество/, което е от ново поколение и една ракета ,заредена с компонентите му при взрива и може да унишожи изцяло  населението  на стохиляден град!

Излезе ,че дъшерята на ексшпионина е пренесла " Новичок", в куфар с дрехите й Вероятно в ампули ! Няма практика, сигурно е невъзможно, вероятно поради нетрайност, "Новичок" да се пренася в готов вид, това разбрах от интервюто.  За нетрайността съдя косвено-от сложната формула и  от получаване в момента на употреба
Транспортът на такъв свръхопасен продукт също не е никак лесна работа!

Та, ако дъщерята пренася отровата с ампули, то съдържанието на тези ампули трябва да се смеси и да се образува " Новичок"!
Кой , как и по какъв начин го е направил Отровени са двама души!  С килограм вероятно-един милион милиграма ще загинат сто хиляди души
Следоватеелно на човек стигат и десет милиграма в реални условия
Какви са тези ампули, в които има по десет милиграма от компонентите При по- големи количества, би трябвало и други да пострадат ! Излиза, че баща и дъщеря са направили смесването!?  Базирайки се на описанията, няма друг с тях ! Дори и с антидот, перспективите за извършителя са лоши, това каза авторът на  това БОВ от най-ново поколение!

Излиза ,че ако Путин и Русия са го направили ,то е за да услужат на Мей и да навредят на себе си!
От второто нямат никакъв интерес!

Мей има интерес, но нещо около схемата  на случилото се е е много сбъркано и не може да се твърди, че тя и Англия са извършители!

Станалото по - скоро прилича на самоубийство и интересно е, защо то не се обсъжда?



Гласувай:
38


Вълнообразно


1. leonleonovpom2 - Губи се връзката! Дъщерята пр...
20.03.2018 21:48
Губи се връзката!
Дъщерята пренася ампулите, без да знае ,в куфар с дрехи и после тези ампули отиват в трети-убиецът! Как?
Бащата е опитен, едва ли би оставил куфара и в рецепцията Или пък стаята - без мерки за сигурност!
цитирай
2. rustam - Така е, едва ли би го оставил. Без ...
20.03.2018 22:47
Така е, едва ли би го оставил. Без мерки за сигурност.
Тайната е разбулена!!! Ела да хвърлиш едно око при мен.
цитирай
3. vmir - Самите руснаци поддържат, че тях никой не може да ги разбере и затова трябва да им се вярва.
20.03.2018 22:59
И това обяснява цялата им комуникация с противници и приятели. Следователно, каквото и да направят, значението му за тях е не в действието, а в инициативата при коментирането му. Прочее, обичайните хипотези за предмет на интереса при тях са лишени от смисъл, освен като претекст за нещо следващо. Както казва за тях Бисмарк - никога не знаеш с каква глупост ще ти отвърнат. Все едно Патриарх на единствената християнска църква, отстояваща душите на починалите, да се гневи, че се споменават загинали.

Лека вечер!
цитирай
4. leonleonovpom2 - Здравей, приятелю!
20.03.2018 23:57
vmir написа:
И това обяснява цялата им комуникация с противници и приятели. Следователно, каквото и да направят, значението му за тях е не в действието, а в инициативата при коментирането му. Прочее, обичайните хипотези за предмет на интереса при тях са лишени от смисъл, освен като претекст за нещо следващо. Както казва за тях Бисмарк - никога не знаеш с каква глупост ще ти отвърнат. Все едно Патриарх на единствената християнска църква, отстояваща душите на починалите, да се гневи, че се споменават загинали.

Лека вечер!

Имаше в неделя интервю със създателя на " Новичок" По наша телевизия
За кратко показаха формулата му, публикувана и в научно списание
Интересното беше, че той се получава в момента на употреба! В резултат на взаимодействие на няколко компонента, които иначе са нетоксични
Следователно атентът, Скрипал мисля ,че беше и дъщеря му са отровени от БОВ , получено на място
Тук е загадката! Или те са го направили, или е имало и трети човек Но той би привлякъл вниманието, защото би трябвало да е със специална екипировка
Да, хипотези са наистина нещата около случая, но признанието ,че една ракета може да унищожи населението на стохиляден град, говори за равностойност с атомна бомба! На нея зарядът е от порядъка на килограми, затова предполагам ,че тази ракета има един килограм БОВ, като краен продукт?
Да, руснаците са непредсказуеми, всякакви изненади могат да поднесат! Кой очакваше например, че ще се намесят в Сирия ? Или за Крим?

Лека нощ, Вмир!
цитирай
5. leonleonovpom2 - Повтарям една елементарна сметка ...
21.03.2018 00:08
Повтарям една елементарна сметка за някой, който трудно смята
В един килограм има един милион милиграма
Ако той е достатъчен за летален изход за сто хиляди души, то дозата за един човек в такъв случай е десет милиграма!
Задача за учениците от автото:
С букви, защото те по литература са на ниво!
Сто хиляди по десет е равно.....на един милион!
цитирай
6. kvg55 - leonleonovpom2,
21.03.2018 03:15
Кому эта выгодна? На британците!
цитирай
7. batogo - !!!:))) Здравей, Иване! Като излагаме хипотези, защо да не допуснем,
21.03.2018 10:26
че може би тайните руски служби са искали да изглежда именно като самоубийство или като нещастен случай, което си е типичен техен патент, а?!?! А след възмущението и острата реакция на Английското правителство да обвинят за пореден път Запада в антируска кампания и така косвено да мобилизират путинските избиратели, които разчитат на "бащицата" да ги опази от враговете?!?! Тази версия не ти ли се струва твърде правдоподобна, предвид изолацията, в която е изпаднала феодалната империя чрез неправомерните си действия и демонстрация на сила, без никой да я е заплашил?!?!
Хубав ден, приятелю!
цитирай
8. didanov - здравей Леоне
21.03.2018 12:04
съгласен съм, че руската страна има най-малко интерес преди изборите и преди Световното да поема такъв риск за публичното отстраняване на един вече маловажен за тях британски агент и полковник от ГРУ. Секретните служби имат къде по-рафинирани начини за отстраняване на нежелани лица - автокатастрофи, предизвикан инфаркт, инсценирано самоубийство. Публичният опит за убийство с невропаралитичен газ си е чиста провокация, която цели максимално латерални жертви и масова паника. Много по-вероятно това да е дело на британски служби или ЦРУ по няколко причини - масовата психоза, която британските медии организирано подеха срещу Русия, пълното нарушаване на приетите дипломатически език и методи от британското правителство, непредставянето на никакви доказателства за случилото се, а директно обвиняване на една ядрена страна с аргумент "highly likely", като същевременно се нарушава международното право с поставянето на двудневен ултиматум, за "признаването" на вината си. Решителен отказ от британска страна за предоставяне на някаква материали по делото или проби от Новичок, както и за съвместно обсъждане на станалото. Военният министър на Англия допълнително нажежи обстановката с думите си "Русия да си затваря устата", нещо недопустимо в дипломацията. Тереза Мей че вече е още по-уверена във вината на Русия, цитирайки....СЕБЕ си при първото съобщение за "highly likely"...Разследването веднага се засекрети като цялата информация идва от британските медии, няма нито една снимка на мястото на местопрестъплението, нито видео нито информация какво става със Скрипал и дъщеря му, която е руска гражданка.
има нещо друго важно - за да се установи дали е използвано определено БОВ трябва да има НЕГОВ АНАЛОГ. Тоест няма как службите да твърдят, че е това Новичок без да имат негов аналог. Британската лаборатория, която би могла да го синтезира или съхранява се намира на няколко километра от местопрестъплението. поздрави
цитирай
9. dolsineq - Естествено, че Путин не би имал н...
21.03.2018 14:11
Естествено, че Путин не би имал никакъв интерес да се замества в подобен скандал преди изборите.
цитирай
10. leonleonovpom2 - Здравей, Красимире!!
21.03.2018 14:13
kvg55 написа:
Кому эта выгодна? На британците!


Да, изгодно е на британците, след непремерента стъпка с излизане от ЕС Отклоняване на вниманието от тях!

Хубав ден!
цитирай
11. leonleonovpom2 - Здравей, Огняне!
21.03.2018 14:28
batogo написа:
че може би тайните руски служби са искали да изглежда именно като самоубийство или като нещастен случай, което си е типичен техен патент, а?!?! А след възмущението и острата реакция на Английското правителство да обвинят за пореден път Запада в антируска кампания и така косвено да мобилизират путинските избиратели, които разчитат на "бащицата" да ги опази от враговете?!?! Тази версия не ти ли се струва твърде правдоподобна, предвид изолацията, в която е изпаднала феодалната империя чрез неправомерните си действия и демонстрация на сила, без никой да я е заплашил?!?!
Хубав ден, приятелю!


Да, политиката е мръсна игра и всичко е възможно!...
Мисля си нещо друго! Това е страшна отрова, както бе описана Цианкалият действа мигновено, а това е много по-силно от него! Каке пренесено, в какво? И как е активирано?
Ако не е от тях самите, би трябвало да има трети, който е невероятно, да е останал невредим?!
Случаят е мистериозен!?
Английските служби трябва да предоставят информация по станалото и тогава да търсят международно разследване с участието на Русия А така излиза, че ако отровата наистина е " Новичок", че обвинението се базира на факта ,че е руско производство! Това не е достатъчно !
Кой е извършителят, физическият! Защо не дават информация за него?

Хубав ден, приятелю!
цитирай
12. leonleonovpom2 - Здравей, Диляне!
21.03.2018 14:36
didanov написа:
съгласен съм, че руската страна има най-малко интерес преди изборите и преди Световното да поема такъв риск за публичното отстраняване на един вече маловажен за тях британски агент и полковник от ГРУ. Секретните служби имат къде по-рафинирани начини за отстраняване на нежелани лица - автокатастрофи, предизвикан инфаркт, инсценирано самоубийство. Публичният опит за убийство с невропаралитичен газ си е чиста провокация, която цели максимално латерални жертви и масова паника. Много по-вероятно това да е дело на британски служби или ЦРУ по няколко причини - масовата психоза, която британските медии организирано подеха срещу Русия, пълното нарушаване на приетите дипломатически език и методи от британското правителство, непредставянето на никакви доказателства за случилото се, а директно обвиняване на една ядрена страна с аргумент "highly likely", като същевременно се нарушава международното право с поставянето на двудневен ултиматум, за "признаването" на вината си. Решителен отказ от британска страна за предоставяне на някаква материали по делото или проби от Новичок, както и за съвместно обсъждане на станалото. Военният министър на Англия допълнително нажежи обстановката с думите си "Русия да си затваря устата", нещо недопустимо в дипломацията. Тереза Мей че вече е още по-уверена във вината на Русия, цитирайки....СЕБЕ си при първото съобщение за "highly likely"...Разследването веднага се засекрети като цялата информация идва от британските медии, няма нито една снимка на мястото на местопрестъплението, нито видео нито информация какво става със Скрипал и дъщеря му, която е руска гражданка.
има нещо друго важно - за да се установи дали е използвано определено БОВ трябва да има НЕГОВ АНАЛОГ. Тоест няма как службите да твърдят, че е това Новичок без да имат негов аналог. Британската лаборатория, която би могла да го синтезира или съхранява се намира на няколко километра от местопрестъплението. поздрави


Напълно съм съгласен с написаното от тебе!Не може да обвиняваш официално само на база твърдения, неподкрепени с достоверност!
Това не е дипломация, а детинщина!
Както се описва, " Новичок" е страшна отрова Как са оцелели все пак баща и дъщеря, ако наистина са подложени на атака с него?
Знам случай с мухоморка , с двама съученици, лекари!
Единият вижда мухоморката, познава я, но решил да я разгледа отблизо Навел се и я помирисал И усетил,че става нещо с него Успял да каже на другият ,че получава алергичен шок! Може и да умре За щастие, другият съученик имал ампула с лекарство за такъв случай и му бие инжекция!
Спасява го!
И това от помирисване на мухоморка?.....

Хубав ден, Диляне!
цитирай
13. born - Истината е открита !
21.03.2018 14:42
Свекървата на дъщерята е набутала в багажа й БОВ . Със съдействието на КГБ, ГРУ, МВнР с прякото участие на Лавров и Захарова по лична заповед и контрол на ВВП. Това е неумолимата истина !
А причината за това, че потърпевшите са все още живи, макар и в не особено добро състояние е, че поради вроден алкохолизъм на всички участвали в операцията вместо смъртоносния "Новичок" са използвали друга версия с по-малка токсичност, която е позната на западните служби под названието "Старичок" и представлява изветрял "Новичок" / с изтекъл срок на годност/.
И "Новичока" и неговия аналог са частично приложими към алкохолнозависими субекти, поради което са неприложими към подобни обекти, които са от руски или бивш руски произход.
цитирай
14. leonleonovpom2 - Здравей, Стефане!
21.03.2018 15:05
born написа:
Свекървата на дъщерята е набутала в багажа й БОВ . Със съдействието на КГБ, ГРУ, МВнР с прякото участие на Лавров и Захарова по лична заповед и контрол на ВВП. Това е неумолимата истина !
А причината за това, че потърпевшите са все още живи, макар и в не особено добро състояние е, че поради вроден алкохолизъм на всички участвали в операцията вместо смъртоносния "Новичок" са използвали друга версия с по-малка токсичност, която е позната на западните служби под названието "Старичок" и представлява изветрял "Новичок" / с изтекъл срок на годност/.
И "Новичока" и неговия аналог са частично приложими към алкохолнозависими субекти, поради което са неприложими към подобни обекти, които са от руски или бивш руски произход.


Интересна версия, оспорваща авторството ми!
Защото известният ЛАУРЕАТ на блоговата награда е намерил , вчера в акваторията на Бургаския залив един ЖЕМЧУЖИН, бял, не ЧЕРВЕН! И го е изложил на показ, ТУК
Според този ЖЕМЧУЖИН, извършителят съм АЗ !
За база служи откритието му ,че съм велик алхимик, заради което е и станал ЛАУРЕАТ на Дим-...., не, блогова награда!Литераторът-ЛАУРЕАТ!
А алхимиците имат възможност да тровят от разстояние и по - голямо от 2. 000 километра...
Велик е прероденият Нептун- Посейдон! Нали е бог, няма място за чудене!Това е откритие, дребно за него!

С тебе цъфна и още един минус
Сигурно е дело на двойникът ми, чийто баща е лауреатът!

Хубав ден!
цитирай
15. apostapostoloff - Вече
21.03.2018 15:05
не можеш да прецениш дали вече си се напил. Или все още не си... Нали?...
цитирай
16. leonleonovpom2 - не можеш да прецениш дали вече си се ...
21.03.2018 15:10
apostapostoloff написа:
не можеш да прецениш дали вече си се напил. Или все още не си... Нали?...


Апостолофф, току що съобщиха ,че било създадено ново министерство- Пиянството на един народ!
Ти да не си от него или ....да не би, да си самият....?
цитирай
17. born - Крайно време е да си признаеш авторството на "Новичока".
21.03.2018 16:34
За да не обвиняват несправедливо Русия.
В такъв случай моята прецизна версия отпада като меродавна.
Присъединявам се към справедливия призив да си признаеш коленопреклонно това престъпно деяние, както и личното си участие в престъплението. Ако не си признаеш- -ще премина към строги санкции - през сезона няма да стъпя в "Хепи"- Бургас, както и отказвам да ползвам гаровата тоалетна. Ако дотогава не си признаеш - ще потърся съдействието на БХК за организиране на целия им бургаски контингент при ползването на централния плаж за тоалетна.
цитирай
18. merlin68 - Да интересен случай, а преродения в ...
21.03.2018 17:12
Да интересен случай, а преродения в Борис Джонсън, Шерлок, го реши за няколко минути - Елементарно "Новичок", това си е на руски, значи руснаците са виновни, на който не му понася, значи не е демократ.
Иначе има още някои интересни въпроса по случая, например - на 15км. от мястото на инцидента се намира най-голямата военна химическа лаборатория в Европа. А това може би дава отговор на въпроса - защо точно Скрипал? Ами защото живее близо до лабораторията, а "продуктът Новичок" е много труден за пренасяне на големи разстояния.
Втори въпрос - на какво почива твърдението, че само Русия може да създаде отровата повалила Скрипал и дъщеря му, след като създателя на това БОВ от 15 години живее в САЩ и постоянно плюе по Русия?
Трети въпрос - още един руски химик участвал в разработката на "Новичок" се появи и изказа. Според думите му, това вещество отровило Скрипал, не е "Новичок", ако беше, то щеше да ги убие, а покрай тях и още десетки други хора. Според този химик, това е вещество синтезирано на базата на "Новичок", но неотговарящо на оригинала.
Що се отнася до версията ви за самоубийство, не мисля, че тя е вероятна. Човек не се самоубива по такъв мъчителен начин, дори да приемем, че е луд мазохист, то какво да кажем за дъщеря му.
Светът се намира във война, тя се води с всички средства, само без бойни действия... за сега. Допинг скандал и лишаване на Русия от участие на олимпиадата, намеса в изборите в САЩ, хакерски атаки по цял свят... и т.н. постоянен медиен скандал. Повечето от обвиненията срещу Русия са повече от абсурдни, но принципа е масирано тиражиране и постоянни нови обвинения, та затова и Скрипал. А какво ще бъде следващото руско "провинение"? Поживем, увидем.
цитирай
19. vmir - Леон,
21.03.2018 18:50
уважавам опита ти да защитиш руснаците, първо, защото немалко руснаци заслужават уважение и второ, защото те смятам за честен човек, който оценява истински добри неща, а не наглец, който безсрамно представя черното за бяло.

Когато обаче се позоваваме на интерес, редно е добросъвестно да посочим и съдържанието му в контекста на руските изборни обещания и послания към руската публика:
1. Няма ли интерес Путин да изглежда, че може да си прави каквото си поиска и където си поиска по света? ("Властелинът на света" - както чуваме и от родните путлеристчета в блога?)
2. Няма ли интерес Путин да зарежда путлеристчетата с усещане за държане на света под контрол?
3. Няма ли интерес Путин да всее страх, чувство за безсилие или поне колебание в опонентите си?
4. Няма ли интерес Путин да демонстрира недосегаемост за хората си, независимо от деянията им?
5. Няма ли интерес Путин да изпълнява обещанията си, че "предателите ще умрат"?
6. Няма ли интерес Путин да манифестира пред махаленските патриоти, че съответствие между изявления и дела е фатално за съдбата на Русия?

Тези интереси не са единствените, особено като се отчете, че за "Руския мир" незачитането на останалите е особено висша ценност, а невинните уверения на Путин са тържество над "балъците" които си въобразяват, че могат да се мерят с дядя Вова.

Приятна вечер, приятелю!

цитирай
20. leonleonovpom2 - Здравейте, прятелю!
21.03.2018 20:23
Благодаря ви, че оценихте моята, наистина неутралност
Изхождам от познанията си в тази област Бил съм началник на химическа служба на полк, само на 23 години! В началото не ме приеха сериозно, но накрая искаха да остана Повериха ми дори възлова задача в учение на Варшавския пакг!
Минаха години наистина....
Но в описанията за случая не се връзват нещата за БОВ Знам какво е зарин, но това чудо го превъзхожда много!
Може и журналистите да предават неточно нещата, може да се подава лъжеинформация, но не е необходимо двама души да бъдат тровени с най-мощната отрова
Те даже са живи/ дано да оцелеят/
Но политиката е такава Честен политик е равностойно на честна от публичен дом!

Налазили са ме паразитите в блог бг! Единият от тях е моят двойник
Ако не е рожден син на литератора на блога, със сигурност е осиновен!

Хубава вечер на всички!
цитирай
21. leonleonovpom2 - Здравей, приятелю!
21.03.2018 20:32
born написа:
За да не обвиняват несправедливо Русия.
В такъв случай моята прецизна версия отпада като меродавна.
Присъединявам се към справедливия призив да си признаеш коленопреклонно това престъпно деяние, както и личното си участие в престъплението. Ако не си признаеш- -ще премина към строги санкции - през сезона няма да стъпя в "Хепи"- Бургас, както и отказвам да ползвам гаровата тоалетна. Ако дотогава не си признаеш - ще потърся съдействието на БХК за организиране на целия им бургаски контингент при ползването на централния плаж за тоалетна.


Не, не преминавай Стефане, към крайни действия!
Признавам се, че благодарение на алхимизма ми банките за глюкоза и спринцовките станаха прозрачни? Че акумулаторните кутии издържаха на сибирски студ!И ред други неща!
Нещо по-важно! Признавам си, че благодарение на алхимизма, който практикувам поне 25 часа в денонощие , детинска задача за мен е да ликвидирам баща и дъщеря от над две хиляди километра! Имена не уточнявам!
Всичко ,което някой ми приписва, признавам!

Хубава вечер, Стефане!
цитирай
22. leonleonovpom2 - Така е, едва ли би го оставил. Без ...
21.03.2018 20:44
rustam написа:
Така е, едва ли би го оставил. Без мерки за сигурност.
Тайната е разбулена!!! Ела да хвърлиш едно око при мен.


А, оставил съм коментар № 2 без отговор?
Това е безкрайно несправедливо от моя страна!
При любезна покана да се запозная с неизвестни за мен страни от биографията ми
Да , имам двама биографи / на обществени начала/ ,които нижат ЖЕМЧУЖИНИ за мен! Ценен съм, за това само го правят! !Едните, ЧЕРВЕНИТЕ, се появяват за първи път в света! Фантастично!

Това ме ласкае и ме издига в собствените ми очи! Безкрайно!
Хубаво, че се намират все още в България такива добродетелни хора! Ето, любезно ме кани човечецът, да надзърна при него! Да видя първо богатата трапеза! Съпроводена с луда веселба! Защото ,ако навън ги усетят, веднага ще ги прилапат като изключително ценни! Такива хора там са страхотен дефицит!
А ние тук не ги и оценяме подобаващо!
Крайно време е да се коригираме! И да ги издигнем в култ!
цитирай
23. leonleonovpom2 - Здравей, Краси!
21.03.2018 20:55
merlin68 написа:
Да интересен случай, а преродения в Борис Джонсън, Шерлок, го реши за няколко минути - Елементарно "Новичок", това си е на руски, значи руснаците са виновни, на който не му понася, значи не е демократ.
Иначе има още някои интересни въпроса по случая, например - на 15км. от мястото на инцидента се намира най-голямата военна химическа лаборатория в Европа. А това може би дава отговор на въпроса - защо точно Скрипал? Ами защото живее близо до лабораторията, а "продуктът Новичок" е много труден за пренасяне на големи разстояния.
Втори въпрос - на какво почива твърдението, че само Русия може да създаде отровата повалила Скрипал и дъщеря му, след като създателя на това БОВ от 15 години живее в САЩ и постоянно плюе по Русия?
Трети въпрос - още един руски химик участвал в разработката на "Новичок" се появи и изказа. Според думите му, това вещество отровило Скрипал, не е "Новичок", ако беше, то щеше да ги убие, а покрай тях и още десетки други хора. Според този химик, това е вещество синтезирано на базата на "Новичок", но неотговарящо на оригинала.
Що се отнася до версията ви за самоубийство, не мисля, че тя е вероятна. Човек не се самоубива по такъв мъчителен начин, дори да приемем, че е луд мазохист, то какво да кажем за дъщеря му.
Светът се намира във война, тя се води с всички средства, само без бойни действия... за сега. Допинг скандал и лишаване на Русия от участие на олимпиадата, намеса в изборите в САЩ, хакерски атаки по цял свят... и т.н. постоянен медиен скандал. Повечето от обвиненията срещу Русия са повече от абсурдни, но принципа е масирано тиражиране и постоянни нови обвинения, та затова и Скрипал. А какво ще бъде следващото руско "провинение"? Поживем, увидем.


Благодаря ти за подробностите по случая!
Знанията, които имам за БОВ ме карат да мисля , че е самоубийство На база подадената информация Ако наистина има трети човек при усамотените баща и дъщеря, той самият би трябвало да е самоубиец И как са се озовали, да ги наречем ампулите при убиеца отново?
Една жена, като се настани в хотел, първата и работа е да разтовари куфарите от тоалетите си Да не се мачкат Мъж може и да ги остави там....
Реално, ако всичко е истина, виждам два варианта:

- Тя е съпроводена от убиеца в самолета и до хотела! Той влиза и взима ампулите, знае къде са!
От този момент е самоубиец Следователно арабин или чеченец Такъв, който е готов на такъв акт!
Само ,че самоубиец няма?
- Пришитите към тоалета ампули са в дъщерята Тя облича този точно тоалет Ето ,тук е несигурността на тази схема Усамотяват се с баща и на пейката и при движението ги чупи! Но никой не е усетил/ почти/ действието на тази свръхмощна отрова
Следователно, както ти казваш, безобиден аналог!

Но последиците с аналог също могат да са ужасни

Както през 1961 година край Куба, при блокадата! Американците улавят атомна съветска подводница , искат да я проверят! За да я накарат да изплува пускат учебни дълбочинни бомби. Безобидни! Усещат се, каква ще бъде реакцията и по червения телефон се обаждат в Москва, като обясняват ,че бомбите са учебни и актът не е агресивен
Но в Москва нямат връзка с подводницата Капитанът дава нареждане да изстрелят атомно торпедо към най- големият американски военен кораб! Той ще се изпари! Но още двама души трябва да го подкрепят от помощниците му! Такъв е уставът Единият не се съгласява и войната се разминава! Защото само тя е можела да последва от торпилирането!
Хубава вечер, приятелю!!
цитирай
24. leonleonovpom2 - Поздрави, Вмир!
21.03.2018 21:30
vmir написа:
уважавам опита ти да защитиш руснаците, първо, защото немалко руснаци заслужават уважение и второ, защото те смятам за честен човек, който оценява истински добри неща, а не наглец, който безсрамно представя черното за бяло.

Когато обаче се позоваваме на интерес, редно е добросъвестно да посочим и съдържанието му в контекста на руските изборни обещания и послания към руската публика:
1. Няма ли интерес Путин да изглежда, че може да си прави каквото си поиска и където си поиска по света? ("Властелинът на света" - както чуваме и от родните путлеристчета в блога?)
2. Няма ли интерес Путин да зарежда путлеристчетата с усещане за държане на света под контрол?
3. Няма ли интерес Путин да всее страх, чувство за безсилие или поне колебание в опонентите си?
4. Няма ли интерес Путин да демонстрира недосегаемост за хората си, независимо от деянията им?
5. Няма ли интерес Путин да изпълнява обещанията си, че "предателите ще умрат"?
6. Няма ли интерес Путин да манифестира пред махаленските патриоти, че съответствие между изявления и дела е фатално за съдбата на Русия?

Тези интереси не са единствените, особено като се отчете, че за "Руския мир" незачитането на останалите е особено висша ценност, а невинните уверения на Путин са тържество над "балъците" които си въобразяват, че могат да се мерят с дядя Вова.

Приятна вечер, приятелю!



Благодаря ти за добрите думи!
Наистина се мъча да съм неутрален
Не съм сляп привърженик на никой! Особено на политик! Като дете и до ден днешен харесвах и харесвам само Джон Кенеди! Който наистина спаси света от гибел и плати с живота си за това!
Спомням си като дете как се криехме в мазетата на училището и ужасът, който изпитвахме
Путин харесвам за това ,че спаси една разпадаща се държава! Че там можеха да избухнат войни и вълна от бежанци да залее Европа-десетки милиони, пред които сегашният проблем щеше да е нищо!
Е, не е светец, не се заблуждавам
Но поне ликвидира опасностите за Европа от към Русия Емигрантските Другите иотиват на запад, но с крадените си пари
Европа не опитва с добро към Русия да я приобщи Все пак е най-голямата европейска страна
При условия, гарантиращи сигурност за двете страни
Да опита с добро, пък като не минава- със санкции, тогава!
Не е моя работа да правя оценки, но за ситуацията вина имат и двете страни!

Хубава вечер, приятелю!
цитирай
25. leonleonovpom2 - Апостолофф, криво си ме разбрал!
21.03.2018 22:36
leonleonovpom2 написа:
apostapostoloff написа:
не можеш да прецениш дали вече си се напил. Или все още не си... Нали?...


Апостолофф, току що съобщиха ,че било създадено ново министерство- Пиянството на един народ!
Ти да не си от него или ....да не би, да си самият....?


Аз не казвам ,че си пияница, а , че вероятно си оглавил министерството! За пиянството на един народ!? Който ти много обичаш!
Това е висока чест за тебе и за народа също, защо се засягаш!
И нормално е най- качественият трезвеник да го оглави, а не върл пияница!

Наздраве!
цитирай
26. nedovolen - Хубаво е да се виждат правилните ...
22.03.2018 09:29
Хубаво е да се виждат правилните качества и постъпки в хората, не неправилните. Което забелязах в поста и много от коментарите.
цитирай
27. katan - Прочетох постинга и част от коментарите.
22.03.2018 11:34
Написаното от теб, Иване ми се стори много логично. Освен това ти се доверявам като на отличен специалист, на когото малко му трябва, за да разгадае всяка формула.
И все пак: "Кому эта выгодна?"
Във всеки случай в онзи момент ми се струва, че не на руснаците ...

Хубав ден!
цитирай
28. leonleonovpom2 - Поздрави, Николай!
22.03.2018 11:48
nedovolen написа:
Хубаво е да се виждат правилните качества и постъпки в хората, не неправилните. Което забелязах в поста и много от коментарите.


Много правилна и точна забележка!
Критиката не е оплюване и няма общо с него!
Затова се принудих да обясня на някои " спецове", че тяхното не е критика, а злобно оплюване Да не посоча и нещо много по- точно!
В критиката напълно добронамерено се посочват и приносите на обекта й И на автора естествено! Не може да ги няма!
Но това разминаване се получава, когато нямащи си хабер, се занимават с нещо, за което смятат ,че са върха!

Хубав ден, приятелю!
цитирай
29. leonleonovpom2 - Здравей, Катя!
22.03.2018 11:55
katan написа:
Написаното от теб, Иване ми се стори много логично. Освен това ти се доверявам като на отличен специалист, на когото малко му трябва, за да разгадае всяка формула.
И все пак: "Кому эта выгодна?"
Във всеки случай в онзи момент ми се струва, че не на руснаците ...

Хубав ден!


Благодаря ти за хубавите думи! Ти си добър, добронамерен човек!
Е, все пак, не съм безгрешен И аз не съм подминат от грешките!
Все пак важно е човек да заложи на доброто, на добронамереността!
Похвали първо човека! След това посочи грешки, които смяташ ,че е допуснал, но внимателно!
Не го притискай - Карнеги го е казал!
Защото ще се съпротивлява Всеки , животно дори ,не се дава, като го притиснеш!

Хубав пролетно - зимен ден, Катя!
цитирай
30. goro6 - Кьорфишек
20.09.2018 08:12
Леон, прекрасно е, че даваш възможност на такива като нас да си поддържат мозъците в дейно състояние. Мнения много и логики също. Кой има интерес да извърши тази мерзост е много сложно да се установи, въпреки блестящите анализи, които правят посетителите на твоя блог. Възниква друг въпрос/и/. Отровени ли са действително семейство Скрипал? Живи ли са? -доказателства липсват. Забраната да се видят с роднините си, недопускане на руски специалисти, просташкото държание на Индивида Джонсън, засекретяването. Отговора след 30 години. Факт е само голото обвинение, на което дори и хора от контингента на Иво Христов не вярват. Тереза Мей, Тръмп и другите лидери знаят много добре как стоят нещата, но те са на принципа - лаф да става, шум да се вдига, за да не мисли плебса за важните неща в живота. Вярват с чисто сърце и душа само заклетите русофоби, за които вярата, че ако я няма Русия, света ще стане земен рай, е аксиоматичен закон. Имат си основания островитяните да дразнят сибирската мечка. Нали сте чели изречението -"ако за 24 часа английските войски не напуснат Суецкия канал, Британския остров ще бъде изравнен със морето". И напуснаха. Е, това унижение няма как да се прости.
За нещо повече от дребни закачки силите не достигат.


цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: leonleonovpom2
Категория: История
Прочетен: 9134807
Постинги: 1348
Коментари: 29643
Гласове: 102592
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031