Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.09.2022 14:32 - Да поплачем и за Англия
Автор: leonleonovpom2 Категория: История   
Прочетен: 4172 Коментари: 25 Гласове:
32


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Първо, мир на духа на Английската кралица и светлина по пътя, по който е поела!

Освен ,че е със синя кръв, жена, майка и баба е  и нищо човешко не и е било чуждо!

Тя намери сили ,против кралските традиции ,да изпрати Даяна с поклон и по този начин да загърби грешките на младостта й!
Може привидно да изглежда синекура длъжността и, а за някои и дори излишна, но това,  да си непрекъснато под погледите на всякакви хора, е огромно натоварване, на което малцина биха могли да издържат в продължение на 70 години! Само кралят Слънце е издържал-72 години, но все пак,близо 14 от тях е бил непълнолетен!
От различни епохи са, трудно може да се правят сравнения

И за нас този ден можеше да бъде ден за траур? Предвид чудото, случило се преди два дни!  За щастие, основният удар на смерча е бил в лозята и голямото чудо се е разминало.... Но, сигнал, ,че вече не сме застраховани от такива бедствия Защо, има учени в тази област, да си кажат тежката дума- грешка ли е, случайно ли е или вече е нещо нормално!?

Англия плаче за кралицата, ние също роним искрени сълзи за нея, редно е една сълзица да пролеем и за опечалена Англия!

Англия, родината на големия Гладстон, който от трибуните на парламента с плам е защитавал Българския народ, жертва на кланетата през Априлското въдстание ! И разбира се- до него антиподът Дизраели, определено враг на Българите Обаче, за разлика от Гладстон, облечен с власт и способен да материализира омразата си към нас!?

Да припомняме ли ,кой е основен виновник да не се осъществи  проектът Санстефанска България? Кой е получил за награда Кипър за тази " работа", без да изстреля и един фишек дори!

Е,   частично си е изкупила вината при Съединението въпросната страна ! Принудила е Османската империя да не се намесва!
Както се казва пито и частично платено Защото ,за спечелената с наши усилия война ,не сме получили никакво обезщетение?

За да се намеси ,вече начисто , при Втората Балканска война! Естествено ,срещу нас, в пренареждане на постигнатото на бойното поле!

И Ньой !Ах ,този Ньой! Добре ,че е бил президентът на САЩ тогава Уилсън!
Милата, опечалена днес Англия е щяла, без капка милост, да ни ликвидира!?

Да споменаваме ли бомбардировките през ВСВ и отново Парижкия договор!

Да, в политиката ,както и във всяка друга човешка дейност са възможни грешки
Но в такива случаи има и извинение !Да ,просто извинение, нищо друго, знак, че си осъзнал грешката си и съжаляваш ,че си я допуснал!
Тесногръди, с дребна душица личности  ,не са способни на подобен жест!?  Смятат, едва ли не, че въпросът с извинението е на живот и смърт! И драпат, готови са и на ръце да ходят ,но само и само да не се извинят!?

Кралицата е жена!
Те не е Слънце,  да освети и нашата история и ролята на Англия в нея, за съжаление-печална! Но хора от университетите, световно известните, от двора -образованите, биха могли да и подшушнат, че на едно райско място в Европа има една държавица, на която Англия е причинила огромно  зло! Може би и без да си дава сметка ,какво прави!

Добре е да се извини, нищо друго! Антличанинът е известен с джентълментството си, то няма да пострада от това, напротив, ще се затвърди като такова!

И ние нямаше да се връщаме повече върху този въпрос, станал причина за всичките ни незаслужени страдания, резултат на него!

Но за нас английското джентълментство не се прояви! Вероятно е много скъпо?

Е, насила хубост не става, а пък и не бива!

Поклон пред кралицата!



Гласувай:
32



Следващ постинг
Предишен постинг

1. monarh1991 - Здравей, приятелю!
19.09.2022 15:12
Тя е роднина с нашия цар, който е братовчед на баща й Джордж Шести. И с Батенберг. Нямат ли и Уиндзорите българска кръв от старите ни династии? Да, едно простичко извинение е в реда на нещата. Бих добавил сред приятелите на България и Лейди Странгфорд, помага на пострадалите българи след въстанието, даже Вазов й е посветил стихотворение. Също и Мерсия Макдермот, биограф на Апостола.
цитирай
2. barin - Здравей, Адаш. За мъртвите или д...
19.09.2022 15:41
Здравей, Адаш. За мъртвите или добро или нищо. Изпратихме кралицата, сега изгледах погребението. Мисля, че тя не беше злобен човек. Управлява дълго в години, когато колониалните империи се разпадаха.
Поздрави!
цитирай
3. radostinalassa - Англия е от хиляди години смъртен враг на Русия..
19.09.2022 16:08
А Русия е наш прокси аватар, така че саксите не ни обичат. И няма да го направят, затова се назначават за наши управници еничари и евери.
цитирай
4. leonleonovpom2 - Здравей, приятелю!
19.09.2022 17:14
monarh1991 написа:
Тя е роднина с нашия цар, който е братовчед на баща й Джордж Шести. И с Батенберг. Нямат ли и Уиндзорите българска кръв от старите ни династии? Да, едно простичко извинение е в реда на нещата. Бих добавил сред приятелите на България и Лейди Странгфорд, помага на пострадалите българи след въстанието, даже Вазов й е посветил стихотворение. Също и Мерсия Макдермот, биограф на Апостола.


Наша кръв, покрай Асеневци, има във всички кралски дворове При Хабсбургите- също!
Затова говоря, едно просто извинение !
Учудващо е ,че го няма, всеизвестни джентълмени са !Естествено, че трябваше да дойде от кралицата Наясно съм, че тя е трябвало да получи информация, няма вина!
Дядо ми е разправял, как през ПСВ, позиционна война, нашите минавали в тила с разузнавателни тройки,- на англичаните Те ги засекли и им направили засада При схватката убили един от нашите, а другите ранени, единият дядо ми, пленили
След лечението, получили ИЗВИНЕНИЕ!
Командирът на взвода, който ги пленил, получил наказание за неизпълнение на заповедта А тя била само да ги пленят Тридесет човека срещу трима, изненадани, защо е трябвало да стрелят?
А след това ,когато корабът болница, с който са пътували за Египет ,единствен не е бил потопен от немски подводници, защото знаели ,че на него има Българи, екипажът и медицинският персонал със сълзи ги прегръщали! И благодарели! Казвали ,че на тях дължат живота си, те са техните спасители!
Три години и половина е бил в плен дядо ми, чак през 21-ва година са освободени, но през цялото време Българите са се радвали на специално отношение към тях! Даже дядо ми , е можел да стане английски зет, но е отказал, за мой късмет! Пленниците ,със специален английски влак са пратени от Цариград за България,след като са освободени Където са позрещнати тържествено, с духова музика и много народ на всяка гара, до София!
Защо са се скъпили за едно извинение, които иначе е в кръвта им!?

Всичко най-добро, приятелю!
цитирай
5. leonleonovpom2 - Здравей, Адаш!
19.09.2022 17:27
barin написа:
Здравей, Адаш. За мъртвите или добро или нищо. Изпратихме кралицата, сега изгледах погребението. Мисля, че тя не беше злобен човек. Управлява дълго в години, когато колониалните империи се разпадаха.
Поздрави!


Аз, в постинга, лоша дума за нея ,не сэм казал! Нейната роля не е да взема решения , а да ги узаконява!
Или , решението за евентуално извинение трябваше друг да го вземе, а на нея да се поднесе за утвърждаване!
Аз, за Чарз например, като го гледам, се съмнявам ,че ще може да се справи с този товар! Според мен, в рамките на година ще абдикира в полза на големия си син
И кралицата трябваше да направи това, докато Чарз беше в силите си Но и неговият живот беше много объркан!!

Всички най- добро, Адаш!
цитирай
6. leonleonovpom2 - Здравей, Радостина!
19.09.2022 17:39
3. radostinalassa - Англия е от хиляди години смъртен враг на Русия..
16:08
А Русия е наш прокси аватар, така че саксите не ни обичат. И няма да го направят, затова се назначават за наши управници еничари и евери.
цитирай

Изтрий

Не ,не бих нарекъл Англия смъртен враг на Русия!
По- скоро е любов, но странна! Англия държи дори и като съюзник, под око Русия Може би, за да и свърши работата и...толкава Тогава излиза на преден план, да обере лаврите!
Така е била и при двете войни-за освобождаване на Гърция и България- наблюдател! Единственият пряк конфликт е в Кримската война, ве се сещам за друг ,по- значителен, но с Франция и Турция, заедно!
Иначе , Англия има заслуга за създаването на Русия като Велика сила, особено при Екатерина Велика и за военния й фло -също! т Екатерина Велика моли Англия, има родствени връзки с кралския двор, да пропусне безпрепятствено руския флот през Ламанша И не само това! Да не дава информация на Турция за предвижването му към Черно море Тогава Русия няма излаз на Черно море Молбата е изпълнена, турците са изненадани и флотът им е разгромен
Срещу Наполеон са съюзници, в двете световни войни- също
След революцията, отношенията са сложни!

Всичко най- добро!
цитирай
7. monarh1991 - Вчера...
19.09.2022 22:16
Вчера в предаването на Росен Петров по България Он Еър участваше Кристиян Шкварек. Той каза, че след ВСВ е станало т.н. translatio imperii. Британия е прехвърлила ролята си на най-голямата си бивша колония САЩ, те са един вид новата Британска империя. А преди това, че живеем в английски свят, доминиран от англосаксонците. Говорим на английски език. Затова това, което става там, е толкова отразявано. И че отношението на Великобритания към нас се определя от борбата за влияние с Русия през 19 век. Борбата на таласокрацията срещу телурокрацията, на силата, контролираща моретата, срещу тази, контролираща сушата. Когато Русия подкрепя България, Великобритания е срещу нас, и обратното както след Съединението. Това също го е прехвърлила на Америка. А Европа след Втората световна е загубила своята субектност. Сега разглеждам Кратка история на България от американеца Ричард Крамптън, той пише в предговора, че е чужденец и книгата му е насочена към чужденци, защото в англоезичния свят почти нищо не знаят за България и той цели да запълни тези пропуски. Като стана дума за извинение, не случайно споменах Мерсия Макдермот, която в интервю казва ,,Извинявам се за това, което Великобритания, е сторила на България". Но тя не е официално лице, друго си е да дойде от високо ниво. Но може би не е само с нас, не съм чул да се извинят на Ирландия за изстъпленията при Кромуел, глада през 19 век и потушаването на Великденското въстание. Иначе компенсират поведението си и със свалянето на знамената пред Владимир Вазов през 1936 г.
цитирай
8. leonleonovpom2 - Здравей, приятелю!
19.09.2022 23:20
Вярно е, когато Англия е сама срещу Германия, отчаяно иска помощ от Щатите Рузвелт склонява, но при едно условия След войната-край на империята Англия обещава и този коз използва за наемане на доброволци Например, обещаната веднага след войната независимост на Индия е обвързана с наемане на доброволци Един милион индийци се включват в армията й!
Вярно е и другото- че прави всичко обратно на Русия Не може Русия да не е зебелязала това и вероятно поради тази причина е била против Съединението?Въпреки ,че смятам ,че лудият Александър Трети отмъщава на братовчед си Батенберг, заради ревността, която изпитва към него! Смята че баща му го обича повече, а него пренебрегва!

Да, Мерсия се извини, наистина !Тя беше голям човек, дори само за това е достойна за уважение!
Явно такива само от бой разбират- случаят с генерал Вазов!
Затова слагачеството от наша страна няма да даде очаквания резултат Ще си спечелим само допълнително презрение от тях
Особени хора са, добри по своему!?

На едни преговори, придружени от експеримент, присъстваха двама англичани ,живеещи и работещи в Белгия Разговорът беше на английски Но след по-малко от час работа, казаха ,че се уморяват на английски? Искат на френски ? Преводачката беше в отпуска Ръководството каза ,че ще я прекратят ,но тя ще дойде утре Те се съгласиха и се приготвиха да си тръгват Помолиха ме да опитам, да не се губи денят Бях резервиран, не харесват професионален преводач ,все пак не мога да очаквам, че ще ме харесат и ще са доволни!? Изнесох деня Дойде преводачката на другия денНо те я препратиха ,да си продължава отпуската, аз се справям, няма нужда да ме сменя?
Непредсказуеми хора! Ще направят обратното, на това, което нормално очакваш от тях!
Но, упоритостта им, да не се извинят на нас, е непростима!

Лека нощ!
цитирай
9. zaw12929 - НЯМА НИЩО СТРАШНО НЯМА ДА НИ УВОЛНЯТ
20.09.2022 09:09
НЯМА НИЩО СТРАШНО НЯМА ДА НИ УВОЛНЯТ
цитирай
10. leonleonovpom2 - Здравей, Зав!
20.09.2022 09:20
zaw12929 написа:
НЯМА НИЩО СТРАШНО НЯМА ДА НИ УВОЛНЯТ


Да, така е!
Но в замяна, можем доволно да си поплачем!

Хубав ден!
цитирай
11. nedovolen - И аз погледнах част от церемонията ...
20.09.2022 13:03
И аз погледнах част от церемонията по снн, не че е престижна телевизия, ама нейсе.
Загледах се в символите наоколо. Много дракон, много змей. Какво е туй нещо.
От това човек трябва да се замисли. Не че не съм открехнат, за другите неведоми.
:))).
цитирай
12. panazea - Татко казваше:
20.09.2022 13:29
- Не плачи на чужди гробища !
Аз следвам завета му !
За мен онова семейство ми е чуждо ! Няма сега да обяснявам защо !
Може би заради бомбардировките над София и за много други неща ! Посочи едно добро нещо , което са направили за България? Освен да крепи Турция , за да я използва , да вземе Кипър , да вземе част от Сирия ! Има ли нещо добро , което да е направила за Света? Освен грабежи , убийства , козни и разпри между отделните племена. Даже Щатите са подвластни на тези !
Ограбвали са целия свят !
Не бих плакала за насилниците върху милиони хора !Колко милиони са умрели заради тях !
Сега чакам тази омразна на цял Свят институция да се разпадне ! Много пари струва на данъкоплатците си ! За козела , дето си харесва Камила , даже не искам да говоря ! Той е бутафорният образ на всичките си деди!
цитирай
13. pantaleev - Привет Иване
20.09.2022 15:35
Аз за кралицата не плача. Бог да я прости жената, но ми дойде малко в повече натягането на нашите медии все едно ние сме част от Английската монархия. Каквото било било - сега да видим какви ще ги върши новият Чарлз на световната сцена.
Поздрави! :)
цитирай
14. leonleonovpom2 - Поздрави, Николай!
20.09.2022 18:03
nedovolen написа:
И аз погледнах част от церемонията по снн, не че е престижна телевизия, ама нейсе.
Загледах се в символите наоколо. Много дракон, много змей. Какво е туй нещо.
От това човек трябва да се замисли. Не че не съм открехнат, за другите неведоми.
:))).


Да, те от висшето общество със синята кръв, са рептили!От една шайка са!
Със слънчеви батерии са, дремят, когато Слънцето ги огрее и се зареждат с енергия!
Както казва един известен древногръцки философ по адрес на жените, префразирано, поне смоци да са, да не са някои варани или крокодили!

Хубава вечер, приятелю!
цитирай
15. leonleonovpom2 - Здравей, Тони!
20.09.2022 18:22
12. panazea - Татко казваше:
13:29
- Не плачи на чужди гробища !
Аз следвам завета му !
За мен онова семейство ми е чуждо ! Няма сега да обяснявам защо !
Може би заради бомбардировките над София и за много други неща ! Посочи едно добро нещо , което са направили за България? Освен да крепи Турция , за да я използва , да вземе Кипър , да вземе част от Сирия ! Има ли нещо добро , което да е направила за Света? Освен грабежи , убийства , козни и разпри между отделните племена. Даже Щатите са подвластни на тези !
Ограбвали са целия свят !
Не бих плакала за насилниците върху милиони хора !Колко милиони са умрели заради тях !
Сега чакам тази омразна на цял Свят институция да се разпадне ! Много пари струва на данъкоплатците си ! За козела , дето си харесва Камила , даже не искам да говоря ! Той е бутафорният образ на всичките си деди!
цитирай

Изтрий


Прав е бил и то много, баща ти, Тони!
Хайде, протоколът го изисква също, изкажи съболезнования на държавно ниво, иди на погребение като държавен глава, иначе ще се изтълкува лощо и толкова!
И предателите, със закъснение да се замислят! Кой отиде на пагребението на Горбачов!? Плюят Путин, но не тачат и Горбачов?
Стара истина е, никой не обича предателя, защото утре и тебе ще предаде Така е постъпил и Мехмед Втори с предателя грък Лукас- обезглавили го на часа! Въпрос за размисъл ва слагачи и подмазвачи Последният ,защото е мазен ,по начало е неприятен, ще те изцапа!

Кралицата ,за 70 години, особено пък за последните 30, можеше да адресира едно извинение, поне, към нас В пари нищо не струва, но е безценно като човешки акт! Обвивявам тези от правителствата - Тачър, Блеър..... Хайде вторият е блейко, но Тачър, би трябвало да тачи благородническите гпадиции!?
Само дребни нищожества смятат извинението за унижение?
Напротив, издигаш се по- нависоко от мястото на което си, когато то поднесеш искрено!
От опиг го казвам! На извинил ми се ,без припомняне, съм изтривал всичко лошо и съм го запомнял с извинението Камък ми е падал от сърцето, въпреки стореното зло!
Прав е Николай, че са рептили, със студена кръв, благородниците!

Всичко най- добро , Тони!
цитирай
16. leonleonovpom2 - 13. pantaleev - Привет Иване 1...
20.09.2022 18:41
13. pantaleev - Привет Иване
15:35
Аз за кралицата не плача. Бог да я прости жената, но ми дойде малко в повече натягането на нашите медии все едно ние сме част от Английската монархия. Каквото било било - сега да видим какви ще ги върши новият Чарлз на световната сцена.
Поздрави! :)
цитирай

Изтрий

Пантич, здравей!

Съгласен съм с тебе, относно миналото, да махнем с ръка! Но, все пак, грябва да има някаква гаранция, уверение поне, че то няма да се повтори! И разковничето е в извинението! Чистосърдечно, без посипване с пепел на главата
Човек се учи от грешките си и няма за цел да ги повтаря!
Впрочем, в тази насока, ние с тебе сме един добър пример! Че то не струва пари, но върши чудеса!
Човек , извинил се ,вече не може да бъде враг, приятел е! Сбъркал е, признал си е, знак, че вече няма да го прави!

Хубава вечер, Пантич!
цитирай
17. kvg55 - leonleonovpom2,
20.09.2022 19:55
Британската монархия ми е през оная работа.
цитирай
18. leonleonovpom2 - Е, хубава работа, Краси!
20.09.2022 21:51
17. kvg55 - leonleonovpom2,
19:55
Британската монархия ми е през оная работа.
цитирай

Изтрий

Поне една сълзичка за монархията!
Някой ,вчера , беше оставил леген под телевизора Забелязох го ,преди лягане Бутам го с крак, да го изкарам Не мърда, пълен с вода?! Чудя се, кой ще остави пълен леген с вода под телевизора Гледам обаче и струйка от телевизора
И загрях! Това са сълзите на телевизионерите, предавали от Лондон! И на всички останали, попаднали в обсега на предаването!
цитирай
19. tota - Поздрави за постинга!
20.09.2022 23:48
С ритуала по поклонението на кралицата, те внушаваха на поданиците си и на света, че са били велики и още са такива. Как мислиш, нима случайно е избрана любимото и място за кончината - замъкът в Шотландия, а първата реч на новия крал Чарлз трети, беше от Ирландия. Това бяха внушения, че трябва да бъдат заедно, за да продължава да съществува монархията. Монархия въздигнала се по престъпен начин, владеейки народи и териториите им. Друго, което ме подразни, нашето българско сервилничене, след като знаем, каква е била политиката им и отношението към нас като народ. Медиите с една дума се оляха... За извинението имаш право, но ние, дали значим нещо за тях?
цитирай
20. leonleonovpom2 - Здравей, Ати!
21.09.2022 08:25
19. tota - Поздрави за постинга!
20.09 23:48
С ритуала по поклонението на кралицата, те внушаваха на поданиците си и на света, че са били велики и още са такива. Как мислиш, нима случайно е избрана любимото и място за кончината - замъкът в Шотландия, а първата реч на новия крал Чарлз трети, беше от Ирландия. Това бяха внушения, че трябва да бъдат заедно, за да продължава да съществува монархията. Монархия въздигнала се по престъпен начин, владеейки народи и териториите им. Друго, което ме подразни, нашето българско сервилничене, след като знаем, каква е била политиката им и отношението към нас като народ. Медиите с една дума се оляха... За извинението имаш право, но ние, дали значим нещо за тях?
цитирай

Изтрий

Благодаря ти за отзива и за добрите думи в него!
Да, господарският манталитет е вечен ! Калеко ми, бях петгодишно дете ,но го мразех, именно заради него! Защото беше с противоположно поведение от хората, с които растях и които обичах! И аз усещах това! Беше изпаднал от фабрикант до работник, въртящ гаечен ключ, но мисленето му беше господарско! Е, разбира се, намери начин да се приобщи и да промени битието си ! Стана толкова верен на партията, че години по- късно,случаен човек, като слуша разговорите ни и се абстрахира от възрастта ми, ще си помисли със сигурност, че фабрикантът съм бил аз!?
За извинението отдавна ми се върти в главата ,че трябва да напиша специален постинг! Защото , знам, че за него има неправилно мнение, дори и на най-високо ниво Че то, едва ли не е излагация за прибегналия до него!?
Дори и Велика сила като Англия мисли така
Та нима ,на държавно ниво ,не са наясно ,че не са постъпили правилно с нас? Или смятат ,че ние сме толкова тъпи, че даже не можем и да проумеем какво са направили с нас?
Тъпи не сме, но сме продажни и това е факт От извинние пари няма да паднат, няма келепир в него и затова не ни е интересно!
Хайде, преди бяхме отвъд завесата, но от 30 години, дори и като резерви, сме в един отбор И през тези 33 вече години, дори и нещо като извинене не се получи по наш адрес!?
Е, това вече не е джентълменско, Байганьовско е, той не счита за нужно да се извини!
Заради това, трябваше да сме по-резервирани в този понеделник! Да се отнесем с уважение наистина и с почит, но като към чужда, а не като към наша кралица!?
Да не се правим на по- католици от папата и на по-турци от султана!?
Защото прекаленият светец и богу не е драг!
А прекаленият лакей е неприятен и за господаря си? Смята го за по-долу стоящ и от улично куче!

Хубав ден, Ати
цитирай
21. pantaleev - leonleonovpom2
21.09.2022 10:10
Иване за някои неща от миналото да махнем с ръка! Като наистина някакви дрязги и развален микрофон и телефон от миналото. Но има неща от миналото в исторически план да кажем -не бива и не трябва да се забравят. Защото човек без минало е и човек без бъдеще :)))
цитирай
22. leonleonovpom2 - Здравей Пантич, отново!
21.09.2022 13:48
21. pantaleev - leonleonovpom2
10:10
Иване за някои неща от миналото да махнем с ръка! Като наистина някакви дрязги и развален микрофон и телефон от миналото. Но има неща от миналото в исторически план да кажем -не бива и не трябва да се забравят. Защото човек без минало е и човек без бъдеще :)))
цитирай

Изтрий

Така е, има неща, които могат да се подминат или човек да махне с ръка!
Но в случая с Англия нещата са сериозни и не са епизодични или случайни!
Има и някаква последователност
1878-1913-1919- 1944-46г!?

При това положение, ако изпитва някакво разкаяние за стореното, би трябвало да се извини, особено през последните 33 години! Нали вече сме съмишленици с Англия?

Хубав ден!
цитирай
23. shtaparov - (Англия е от хиляди години смъртен враг на Русия..)
25.09.2022 04:44
radostinalassa написа:
А Русия е наш прокси аватар, така че саксите не ни обичат. И няма да го направят, затова се назначават за наши управници еничари и евери.

Какви "хиляди години" сънуваш- Русия е създадена преди има-няма 3 века а Англия: преди 12-13 века!
цитирай
24. shtaparov - Английската кралица и всичките им ...
25.09.2022 04:48
Английската кралица и всичките им крале са г-н Никой в земята ми,понеже Елизабет също като Сталин е замесена в гнусната македонизация,на която бяха подложени Българите от 1944 г. насам! За това още не съм писал,но не съм забравил мръснишките й номера в подкрепа на титовизма- затова не я съжалявам,да ми прости Господ!
цитирай
25. leonleonovpom2 - Здравей, приятелю!
26.09.2022 08:52
24. shtaparov - Английската кралица и всичките им ...
25.09 04:48
Английската кралица и всичките им крале са г-н Никой в земята ми,понеже Елизабет също като Сталин е замесена в гнусната македонизация,на която бяха подложени Българите от 1944 г. насам! За това още не съм писал,но не съм забравил мръснишките й номера в подкрепа на титовизма- затова не я съжалявам,да ми прости Господ!
цитирай

Изтрий

Присъединявам се към написаното от тебе!
Светата истина е!

Хубав ден!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: leonleonovpom2
Категория: История
Прочетен: 9139132
Постинги: 1349
Коментари: 29651
Гласове: 102601
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031