Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.07.2022 15:33 - На час по лъжичка, за да няма пресищане...
Автор: batogo Категория: Хоби   
Прочетен: 2430 Коментари: 1 Гласове:
14

Последна промяна: 09.07.2022 10:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
         " ... НО ПО ДЕЛАТА ИМ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ"  –  е казано ясно и точно в Светото Писание и това е основната житейска Мъдрост и Истина!!!
         В юлското утро на 2022 година България доживя, след 78 годишно перманентно налагане на руския интерес върху националното ни развитие, интереси и достойнство като народ и държава, да постигне отзоваване на 70 руски агент-дипломати, работещи срещу суверенитета и националните интереси на държавата и народа ни.
         Най-сетне, в пост-комунистическата ера на носталгиците и русофило-робите, превърнали властта в средство за лично облагодетелстване и налагане на бездуховен, лицемерен, грабителски настроен към българското и роболепен към руското и кремъл модел на поведение и развитие, продукт на алчност и невежество, все пак се намериха млади, почтени, достойни, твърди радетели за свободата, просперитета и националното ни достойнство, които да се опълчат на тумора КГБ,ФСБ, дипломатически корпус и на цялата руска мафиотска клика, спъваща развитието на Отечеството ни, и да се осмелят да прогонят агресивните му и подмолни метастази от територията на България.
          Неподатливи на изнудване, манипулативни влияния, подкупи и заплахи, тези млади, интелигентни, осъзнати, образовани и почтени личности, уважаващи себе си, народа си  и държавата си, създадоха нов тип обединение, което недвусмислено нарекоха "Продължаваме Промяната".
          Тази, базирана на мъдрост, знания, воля и истина, нова организация спечели изборите и стана реален изразител на промяната и развитието, започвайки да работи срещу беззаконието, корупцията и политическите далавери. 
          Тези действия на "Продължаваме Промяната" за промяна на модела на управление и произтичащите от това реални действия, мобилизира всички вредни за Отечеството ни икономически и политически интереси срещу новата формация.
          Явно почувствали се застрашени от загубата на власт и контрол, тези вредни за развитието и просперитета на държавата ни икономически и политически субекти недвусмислено показаха и доказаха своята истински лицемерна и зловредна за България същност.
           Кампанията срещу "Продължаваме Промяната" , нейният министър-председател Кирил Петков, финансовият министър Асен Василев и цялата парламентарна група разкри пред мислещите, будни и осъзнати избиратели истинските, користни намерения, подбуди и цели на цялата опозиция, проявени чрез вота на недоверие. Вотът изкара наяве цялото грозното лице на една координирана мафия, целяща да граби, продава и предава Отечеството ни на руската ненаситна ламя, която открай време смята България за основна пречка пред кремъл за овладяване на проливите и черно море.

       С цялата ми загриженост, бъдете почтени, осъзнати и будни!
Ако ви харесва, седете  криво, но винаги отсъждайте право и справедливо, по съвест, защото в Истината е спасението на всички ни!

                                                                                                                             Огнян Узунов
                                                                        



Гласувай:
14


Вълнообразно


1. kossef - Към, цитирам те, ". . . 70 руски ...
01.07.2022 17:34
Към, цитирам те, "...70 руски агент-дипломати, работещи срещу суверенитета и националните интереси на държавата и народа ни." бих прибавил и зависимите от Русия ДС митрополити приобретили Църквата ни в оазис на пан славянския култ - за единение на "славянските" народи в източноправославен отпор на "еретиците" от Запад... Оги, вече повече от три десетилетия Църквата ни, както и Държавата ни са завоювани от мутри. Кирил Петков с поведението си по Великден подсказа на един от ДС мутрополитите какво е мнението му към тях. Така че не само държавата, а и Църквата ни трябва да се отвоюват... И за това е необходимо по-широко самоосъзнаване на народа ни за подкрепа и осъществяване Промяната. Приветствам те.
цитирай
2. batogo - !!!:))) Благодаря ти за подкрепата и точното, истинно допълнение, Kossef!
02.07.2022 06:03
Абсолютно съм съгласен с казаната от теб безспорна Истина! Бог да те благослови!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: batogo
Категория: Хоби
Прочетен: 1779472
Постинги: 652
Коментари: 4524
Гласове: 41534
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031