Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.08.2022 14:17 - Размисли
Автор: olivie Категория: Хоби   
Прочетен: 1219 Коментари: 2 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
      Ние си приличаме с украинците по съдба, защото и нас никой не ни иска за друго, освен за пушечно месо и източник за кражби. Ние бяхме приети в ЕС, но голи, по желание на Франция, която поиска затваряне на част от Козлодуй, в полза на Румънската АЕЦ... Ако не бяха САЩ да ни ударят едно рамо, но не с биолаборатории, а така, "невинно" с валутен борд, не се знае къде щяхме да ударим дъното. Но случайно ли е това? Като се замислиш, не е, а много, по американски прагматично. Откак Р. Плевнелиев посети Папата, като го дари с огромното Великдинско яйце и декларацията на окупираната от масони ГЕРБ, че "няма да променят официалната история", ми стана ясно, че с това не правят реверанс на Папата и католицизма, подкрепено после с отношението на ББ към БПЦ, а на САЩ... Ние, по каноните на американската конституция сме, колкото и да не ви се вярва, американски поданици. Според текстовете на този документ, на всички хора, с доказана генетична връзка с американските индианци, автоматично се признава американско гражданство. Далеч съм от претенциите на Обама, че трябва да бъда раждан в Америка за да стана президент, което той успя да суспендира... Още на времето, в пътеписа "До Чикаго и назад", великият А. Константинов написа факти за изуминителната прилика в народните тъкания на индианците пуебло с шопските шивици, а американците отговориха с промяна на името пуебло в ХОПИ. Според легендите на това племе, нехните ежедневни ритуални танци поддържат живота на планетата и Америка, а денят в който престанат да танцуват и се отправят на север, "костенурката ще се обърне" - разбирай Америка. Древното знание, съответстващо на горното е легендата за "Старец и дракон" и тяхната кармична връзка. Няма да стигам до пророчеството от Фатима, за да не ви заболи глава, а и не това е темата. Важното е да знаете, че въпреки, че няма публикувани генетичните изследвания, показващи нашето древно родство с индианците хопи, от "вадещите зъби" американски екипи в Родопи, ние не сме никакви славяни, още по-малко украинци, а американци, според действащата им конституция! Кой е имал за цел, освен гърците, "макетата" и "укритата" да ни открадне историята, тепърва ще изясняваме. Кактo казват гърците, който иска нека взема от нашата история с пълни шепи, тя и без това не е вярна....:)



Гласувай:
1



1. panazea - Да , с индианците сме били заедно !
07.08.2022 14:51
Едните са тръгнали на Изток ореди 32000 години , прекосили са Беринговия провлак и са достигнали до Америка , като на вълни са се спускали на юг.
Другият клон е тръгнал на Запад и е пребродил много земи.
Носили сме със себе си познанието за Вселената , символът за Щастие , Символите в шевиците , танците и ритмите, които са ритмите на Вселената . И цялото познание сме го пренесли до народите , които са го приели.
цитирай
2. radostinalassa - Ние нямаме монголоидни гени...
07.08.2022 16:06
освен привнесени 3%. В Азия са намерени скелети на бели хора с мартеници. Такива са живеели и в Америка.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: olivie
Категория: Хоби
Прочетен: 842872
Постинги: 383
Коментари: 615
Гласове: 1665
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031