Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
10.08.2022 01:32 - ЗАЩО ЛИ никой не знае ???
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 3985 Коментари: 3 Гласове:
4

Последна промяна: 10.08.2022 03:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Нанси Пелоси реагира на нападението на ФБР в резиденцията  Мар-а-Лаго на Тръмп, казва, че властите са имали „оправдание“

Председателят на Камарата на представителите Нанси Пелоси реагира на нападението на ФБР в имението Мар-а-Лаго на бившия президент Тръмп във Флорида във вторник.

Пелоси казва , че не разполага с вътрешна информация, но очаква, че властите трябва да са имали "оправдание" за нападението. ФБР изпълни заповед за обиск в курорта на Тръмп в понеделник, търсейки документи, които бившият президент е взел от Белия дом, докато напускаше поста си през 2021 г.

„Всичко, което знам за това, е това, което е обществено достояние. Бях изненадана, че мигаше на телефона ми снощи, така че всъщност нямам какво да кажа, освен че за да имаш такова посещение, се нуждаеш от заповед .. За да имате заповед, имате нужда от обосновка.
И това казва, че никой не е над закона, дори президент или бивш президент на Съединените щати", каза Пелоси, Д-Калифорния, пред "Morning Joe" на MSNBC.
„Но всичко това трябва да ни стане известно след време. Но аз не знам за това. Знам, че е имало бърборене. Повече от бърборене за президентските документи и как те трябва да бъдат запазени за историята. И нека да видим каква е била обосновката за нападението. Просто не знам", добави тя.

СВЪРЗАН С КЛИНТЪН АДВОКАТ КАЗВА, ЧЕ ТРЪМП МОЖЕ ДА БЪДЕ ,,ЗАПРЕЩЕН" ОТ ПРЕИЗБИРАНЕ ПОРАДИ АКЦИЯТА НА ФБР, ЦИТИРА КОДЕКС НА САЩ

Тръмп обяви, че ФБР е нахлуло в имението му в понеделник, заявявайки, че то  е „под обсада“.

„Нищо подобно не се е случвало на президент на Съединените щати досега.
След работа и сътрудничество със съответните правителствени агенции, тази необявена атака в моя дом не беше необходима или подходяща“, каза Тръмп.
 „Това е неправомерно поведение на прокуратурата, въоръжение на съдебната система и атака от страна на радикалните леви демократи, които отчаяно не искат да се кандидатирам за президент през 2024 г., особено въз основа на последните проучвания, и които също ще направят всичко, за да спрат републиканците и Консерваторите в предстоящите междинни избори."


„Подобно нападение може да се случи само в разбити страни от Третия свят. За съжаление, Америка сега се превърна в една от тези страни, корумпирани на невиждано досега ниво“, каза Тръмп, твърдейки, че агентите на ФБР са проникнали в неговия сейф. 

Тръмп обяви в понеделник, че неговата дворцова резиденция във Флорида е била нападната.
 Източници казаха на Fox News Digital, че търсенето е във връзка с материали, които Тръмп е взел със себе си от времето си като президент. Източници също казаха, че Националната администрация за архиви и досиета е препратила случая към Министерството на правосъдието, което е възстановило 15 кутии с класифицирани материали от дома. 

Запознат източник каза пред Fox News, че нападението е извършено рано сутринта в понеделник. Източникът каза, че агентите са донесли „кракер за сейфове“ и са разбили „сравнително нов“ сейф в Мар-а-Лаго. Източникът каза пред Fox News, че "няма нищо в това".

Греъм също каза във вторник, че фактът, че нападението се е случило само три месеца преди големи междинни избори , е съмнителен и каза, че ще има огромно възмущение, ако нещо подобно се случи на демократ. 

„Ние сме 90 дни преди избори. ФБР изпрати агенти в дома на бивш президент, водещият претендент за номинация за 2024 г., и искам да знам защо“, каза Греъм. „Знам, че правя това 90 дни преди избори, замириса на политика… Можете ли да си представите, ако ролите тук бяха разменени?“

Греъм каза, че няма проблем с ФБР, но смята, че има история на лоши действия по отношение на Тръмп, особено по отношение на разследванията му за предполагаема руска намеса в президентските избори през 2016 г. , което беше опровергано.

Някои членове на ръководството на Републиканската партия в Сената направиха коментари, подобни на тези на Греъм, изисквайки прозрачност относно търсенето. Но лидерът на малцинството Мич Макконъл, R-Ky., отказа коментар, когато беше попитан за нападението във вторник.  

Междувременно високопоставените демократи в Конгреса като цяло се въздържаха да правят остри изявления непосредствено след нападението. Председателят на Камарата на представителите Нанси Пелоси, D-Calif., обаче посочи, че има висок доказателствен стандарт за правоприлагащите органи, за да получат заповед за обиск. 

 Всичко, което знам за това, е това, което е обществено достояние. Бях изненадана, че мигаше на телефона ми снощи, така че всъщност нямам много какво да кажа, освен че за такова посещение се нуждаете от заповед .. За да имате заповед, имате нужда от обосновка. И това казва, че никой не е над закона, дори президент или бивш президент на Съединените щати", каза Пелоси пред "Morning Joe" на MSNBC.
ФБР обискира дома на бившия президент Доналд Тръмп в понеделник във връзка с разследване на документи, за които се твърди, че Тръмп е взел от Белия дом, докато е бил президент...без съдебна заповед!!!

Лидерът на мнозинството в Сената Чък Шумър, DNY, атакува реакцията на Републиканската партия на нападението на Тръмп по време на изява в MSNBC в понеделник, като каза, че много републиканци имат „малко уважение към върховенството на закона“. Шумър обаче не се обърна директно към акцията на ФБР. Говорител на Шумър каза, че лидерът на мнозинството в момента няма допълнителни коментари за нападението.

Помощник от Демократическата партия в Сената каза на Fox News Digital, че висшите демократи в камарата изчакват да постъпи повече информация за акцията, преди да направят важни коментари или да предприемат големи действия в отговор на нея. 

==================================================
Тръмп отряза „Виждам, че идва бурята“

Това трябва да изпрати ужас в тъмните сърца на врага, който ще бъде на страната на приемащия.

Не се заблуждавайте, ТЕ ЗНАЯТ, че срещу тях действа сложен план и нещо голямо е готово да бъде отприщено.

Безпрецедентните атаки срещу Тръмп и това движение са опит да се противопоставят на това, което знаят, че ги очаква, ако се провалят.

Те също така знаят, че всичко, което са опитвали досега, е дало обратен резултат и че Тръмп сега е по-силен от всякога.

Бурята идва.
Ние го знаем.
Те знаят това.
И Тръмп със сигурност знае това.

Откритото телеграфиране на такава реторика означава, че сме достигнали крайъгълен камък и вече няма нужда да бъдете тънки.

Медиите могат да кажат каквото искат за Q. Това само разкрива страха им от това, което са на път да загубят.

„Деволюцията би била обратното на Новия световен ред.
Как събуждате хората?
Четири години на постоянен побой, за да събудите хората.

Всички искаха арестите да се увеличат.
Но сега, поглеждайки назад, нямаше да има разлика.
Ако арестуваха Пелоси и т.н... те имат 10 демона, подредени за всяка позиция. Арестите не означават нищо.
Трябва да променим системата.

Как да се справим с населението под хипноза .
И децентрализирането изглежда е единственият легитимен план..."
С други думи: това не беше само за поредните четиригодишни избори, а за връщането на властта на хората.
 Ако хората не се събудят, те никога няма да разпознаят скритите връзки, които са били върху тях през цялото това време.

Трябваше да е толкова

пателпатриотично

imageСенатор Линдзи Греъм, RS.C., каза във вторник, че очаква ФБР да предостави повече информация на обществеността за нападението си в дома на бившия президент Доналд Тръмп.  (Фокс нюз)

====================

Уязвимите демократи в Камарата на представителите пазят до голяма степен мълчание след нападението на ФБР в имението Мар-а-Лаго на бившия президент Доналд Тръмп в Палм Бийч, Флорида.

Fox News Digital се свърза с всеки от 21-те демократи, които се кандидатират за преизбиране в райони, считани за „сменяеми“, както и за „слаби“ и „вероятно републиканци“, и ги попита за реакцията им на необявения рейд, който привлече остра критика и от двете страни на пътеката.

Никой от тях не отговори
Искат го МЪРТЪВ,защото се тресат от страх,защото знаят какво ще им се случи!!

image

източник:
https://www.foxnews.com/politics/trump-fbi-raid-lindsey-graham-says-mar-a-lago-search-increases-likelihood-runs-president-again-2024

image

ПРЕДИ НЯКОЛКО ДЕНА ИМАШЕ МИТИНГ НА КОЙТО ХОРАТА ИСКАХА ДА ГОВОРИ..

image

image









Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. mileidi46 - Нападението беше широко осъдено, ...
10.08.2022 01:45
Нападението беше широко осъдено, включително от някои демократи като опозорения бивш губернатор на Ню Йорк Андрю Куомо, тъй като критиците призоваха ФБР, Министерството на правосъдието и Белия дом да обяснят привидно внезапното действие.

Събитието също подхрани спекулациите, че Тръмп може да е близо до обявяването, че ще се кандидатира отново за президент през 2024 г., вероятно по-рано от първоначално планираното, като се има предвид, че до междинните избори остават още три месеца.
цитирай
2. mileidi46 - https://www.facebook.com/daher.fd.7/videos/1129727321283024
10.08.2022 01:50
А това е ,,действащият президент"


Джо: Руснаците са ми откраднали ръкава, проклетите руснаци са ми свили ръкава.
Стюардесо, обади се на департамента!
Джил: Ох, Джо! Първо, аз съм жена ти, второ тази седмица сме на китайска вълна, и последно, ръкавът ти е отзад.
Джо: А, ок. Оф, свалиха ми очилата. Проклети иранци.
Джил: китайци, Джо. Тази седмица са китайци.
цитирай
3. mileidi46 - https://www.facebook.com/100006831453390/videos/1214135802654239
10.08.2022 04:15
https://www.facebook/100006831453390/videos/1214135802654239

Mai dimenticare per chi abbiamo combattuto e vinto!!! 💙
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8346916
Постинги: 2049
Коментари: 15603
Гласове: 32634
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930