Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
19.08.2022 17:46 - ГНЕЗДОТО НА ...ЛЪЖЦИТЕ И ПРЕСТЪПНИЦИТЕ
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 1527 Коментари: 2 Гласове:
7

Последна промяна: 19.08.2022 18:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ИЛИ НЕВИДИМАТА ВОЙНА СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО.

 Брус Рейнхарт е името на съдията, разрешил нахлуването в имението Мар-а-Лаго на Доналд Тръмп.
Продуктът на Принстън, бивш прокурор, защитник, е известен със своята педантичност.
Магистрат от 2018 г., Райнхарт изглежда като високо уважавана фигура в правната общност на златния окръг на Палм Бийч.
Той положи клетва като федерален магистрат през март 2018 г., след като беше назначен с мнозинство от съдиите на Окръжния съд на Съединените щати в Южна Флорида.

Кандидатите за позицията трябва да са членове с добро реноме на най-висшия съд в щат или територия и да бъдат проверени от група за заслуги, съставена от адвокати и не-застъпници от общността.
 В официалната биография на съдията се посочва, че той „се е занимавал с досиета, обхващащи пълния набор от федерални престъпления, включително наркотици, насилствени престъпления, обществена корупция, финансови измами, детска порнография и имиграция“.

Едно от най-горещите му досиета досега, като адвокат по наказателни дела, беше защитата на конгресмена демократ Тим ​​Махоуни, депутат от Флорида, който се надпреварваше на платформата на „вяра, семейство и лична отговорност“, докато поддържаше поредица от извънбрачни връзки.

По-късно Махоуни беше разследван от ФБР за това, че е наел една от любовниците си да работи в офиса му в Конгреса, преди да я включи в предизборната си ведомост.

Непряката връзка с Епщайн

Ако не беше толкова фрапантен случай, името му щеше да се появи в края на хрониката на тези часове, но една подробност от учебната му програма за момент засенчва основната история.

Рейнхарт всъщност е бил защитник на някои бивши сътрудници на Джефри Епщайн, магнатът с известни познанства, арестуван за сексуално насилие и международен трафик на непълнолетни, който почина в затвора при мистериозни обстоятелства преди две години.

Тези служители включваха неговия асистент и предполагаем вербовчик на непълнолетни проститутки, Сара Келен, и Надя Марчинкова, една от сексуалните робини на Епщайн, самата тя по-късно замесена в мръсните обиколки на милиардера, която получи имунитет в спорна сделка за признаване на вината през 2007 г.

По това време , Райнхарт току-що беше подал оставка от прокуратурата на Южна Флорида и на следващия ден се занимаваше със случаите на Келен и Марчинкова.

По-късно Райнхарт беше съден в гражданско дело от две от жертвите на Епщайн, които го обвиниха в нарушаване на политиките на Министерството на правосъдието.

Райнхарт в крайна сметка отрече обвиненията и настоя, че не е част от федералното разследване на Епщайн, както съобщават Politico и New York Post.

Делото за правата на жертвата, заведено през 2011 г., доведе до твърдения, че Райнхарт е нарушил политиката на Министерството на правосъдието, като е сменил длъжността си и е използвал достъпа си до поверителна информация по случая, за да си осигури работа при Епщайн.

Райнхарт отрече да има достъп до "поверителна, непублична информация по аферата Епщайн", но прокуратурата на САЩ твърди друго, според Miami Herald.

Дарения за партии Райнхарт също е редовен двупартиен дарител в предизборни кампании, направени в САЩ: финансовите записи на федералната кампания показват, че през 2008 г. той е дарил 1000 долара за президентската кампания на президента Барак Обама и още толкова на Фонда за победа на Обама, съвместен комитет за набиране на средства.
Преди това той е дарил на бившия републикански губернатор на Флорида Джеб Буш през 2016 г., когато се кандидатира за президент.

Държавните архиви показват, че в няколко изборни цикъла Райнхарт е дарил няколко хиляди долара на шепа кандидати, включително Дейв Аронбърг, както и на кандидати, които се състезават за позицията на съдия, държавен прокурор, обществен защитник и демократ, който се е кандидатирал за Камарата на представителите на Флорида .

Нищо шокиращо, като се има предвид как се възприема финансирането на политиката в САЩ, което е право на всеки гражданин.
Веднага след като името му беше обявено, мрежата полудя и в Twitter има много хора, които искат главата му под вика "Импийчмънт на Брус Рейнхарт"; има хора, които след това викат към сюжета, като се има предвид, че биографията на Райнхарт вече не е достъпна от уебсайта на неговия съд за справка.

Рейнхарт, непотвърдена новина, също изглежда е в борда на доверието на синагога в Южна Флорида.
Лоялните на Тръмп, нетърпеливи да поставят под въпрос легитимността на нападението на ФБР, се развихриха в мрежата, като посочиха несъответствието между ролята му в случая Епщайн и строгите предписания на еврейската религия.
От Синагогата обаче все още не са отговорили на пресата на искането за каквито и да е разяснения.


image


ДЖЕСИ:
Те изпратиха въоръжени агенти на ФБР да нападнат Тръмп заради Закона за президентските архиви?
Първо, не можем дори да вярваме, че тази заповед не е ,,повредена".
ФБР изготви фалшива заповед последния път, когато шпионираха Тръмп, подправиха доказателства, фалшифицираха документи.
Как да знаем, че не поставят доказателства точно сега?
И те казват, о, вярвайте на ФБР, че съдия е подписал това.
Съдията е дарител на Обама, който защити Джефри Епщайн!


https://www.facebook.com/watch/?v=1103184636964191

TRUMP
https://www.facebook.com/watch/?v=73686088
7595581

image

ТОЗИ ПОНЕ ДА БЕШЕ СИ ОБРЪСНАЛ МУСТАКА...

image
=================================================================

image



Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

1. mileidi46 - Двоен стандарт ,каза губернатор РОН ДЕ САНТИС-Филаделфия
19.08.2022 18:05
Тези агенции вече са въоръжени, за да бъдат използвани срещу хора, които правителството не харесва. И вие погледнете нападението при Мар-а-Лаго. Опитвам се да си спомня. Може би някой тук може да ми напомни кога са направили заповед за обиск в къщата на Хилъри?“ ДеСантис твърди. „Спомням си, че създадоха фалшива конспиративна теория за тайно споразумение с Русия. Помня това. Това не беше вярно. Това беше злоупотреба с власт.”

„Те прилагат закона въз основа на това кой им харесва и кой не им харесва. Това не е република. Е, може би ще е бананова република, когато това се случи.

Губернаторът реагира незабавно, осъждайки акцията срещу
Тръмп на „режима“ малко след като ФБР нахлу в частната резиденция на 45-ия президент в Палм Бийч, Флорида, миналата седмица.

„Нападението на MAL е още една ескалация във въоръжаването на федералните агенции срещу политическите опоненти на режима, докато към хора като Хънтър Байдън се отнасят с детски ръкавици“,
цитирай
2. sorossadistfucking - Ако си направите труда да анализирате мерзостите идващи от Саш и ги отнесете към демоНкратическата или републиканска партия на Саш става ясно:
19.08.2022 21:16
Световна Мерзост номер 1 стана Първата Атомната бомбардировка в света по времето на демоНкрата-президент...ТРУМАН.
НАТАТЪК много мерзости СЪС СВЕТОВНА ПЕЧАЛНОСТ, се сътвориха под ЦИЛИНДЪРА НА ОНКЪЛ СААААМ...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8320406
Постинги: 2045
Коментари: 15596
Гласове: 32617
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031