Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.08.2021 12:47 - Ащар - Бъдете готови мои войници
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 770 Коментари: 0 Гласове:
-1

Последна промяна: 05.08.2021 13:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
    • Преди 11 часа
Ащар - Бъдете готови мои войници  

Скъпи братя и сестри на планетата Земя! Аз съм АЩАР ШЕРАН!

 
 

С голяма радост идвам за пореден път, за да разпространя чувството за победа и да ви демонстрирам, че сме по -близо от всякога до големите събития. Бъдете сигурни, нищо не е извън контрол. Всичко се случва, както е внимателно планирано. Всяко събитие, всяко движение на големия борд на тази планета, беше внимателно планирано и се постига 100% успешно. Всеки ден, колкото повече светът ви изглежда луд, толкова повече се чувства, че хората полудяват, защото всичко изглежда необичайно; всичко изглежда много по -лошо, отколкото някога е било, и както често сме казвали, воалите са паднали, няма повече маски за сваляне.

 
 

Така че това, което виждате днес, винаги е съществувало, винаги се е случвало, но всичко е било скрито под килима, вътре на таванско помещение или в мазе, забравено с времето. Не виждайте всички промени като отрицателни, трябва да видите истината; истината, която е била потискана и внимателно скрита в продължение на хилядолетия и хилядолетия. Само тогава, като видите истината, ще повярвате. Така че не разбирайте, че изключително изострените нагласи, абсурдните и ужасяващи открития, цялото политическо движение бързо да се опитате да прикриете собствените си грешки, цялото медийно движение, за да покажете, че вашият свят е свършил, че няма надежда; всичко това е част от преувеличена програма за страх и бих казал отчаянието на онези, които знаят, че вече са загубили властта над планетата.

 
 

Затова ви казвам, не се изненадвайте от нищо, защото не всичко, което се случва, е истинско, много са само новини. Ако ще разследвате, конфронтирайте се, няма да намерите казаното. Разбира се, по -голямата част от хората тук, които ме слушат, не са настроени за новини, но бих казал, че огромната маса на планетата все още е такава. И с тази новина същата тази голяма маса излъчва все по -голям страх. И с това намерение ще се изричат ​​все повече и повече лъжи, докато отчаянието и липсата на вяра се вградят в сърцата на всеки.

 
 

Гледаме ли всички останали? Разбира се, че не, всяка стъпка, която предприемат, ние правим 10 в допълнение към тяхната. Така че много скоро това представяне пред медиите ще приключи. Единственото оръжие, което все още имат на планетата, е това. Вече няма оръжия. И тогава можем да потвърдим и нека не подценяваме, че това е мощно оръжие, но скоро ще замълчи; и тогава цялата тази фалшива сила ще падне на земята. Но в този момент вашата планета ще започне да кипи.

 
 

Не самата планета физически, човешкият ум ще заври. Тъй като не всеки ще може да усвои истините, те ще бъдат жестоки и изключително болезнени за огромното мнозинство, които днес влагат всичките си вярвания в кукли, облечени като добри момчета и които прекарват целия си живот в примамване на умовете да ги манипулират. Трудно е да се установи, че човек е манипулиран, това е отвратително; затова казвам, че умовете ви ще кипнат. И точно в този момент вие, които вече имате истината, знанията, мъдростта за всичко, което ефективно е било направено на тази планета в продължение на векове, не можете да се оставите да се поддадете. Вие ще бъдете тези, които ще поддържат стълбовете на тази планета изправени; вие ще бъдете тези, които ефективно ще действат като стълбове на светлината.

 
 

Така че осъзнайте, че трябва да останете непоклатими, за да може планетата да продължи направо към възнесението си. Не може да се каже как да го направите, нито как да получите всичко, което ще се случи. Всеки от вас вече е достатъчно ориентиран как да го направи.

 

Затова бих казал, че би било интересно всеки от вас да напише няколко реда. Как постъпвате ... Какво да правите при спешни случаи? Обадете се на някого, обадете се на номера ... Затова ви предлагам да направите буквар: какво да правите, когато истините излязат наяве? И избройте всичко, което знаете, всичко, което вече знаете, и всичко, което ще трябва да направите. И казвам още малко, всеки трябва да направи своя списък. Защо? Защото всеки се чувства по -удобно да прави едно нещо от другото. Така че това не е рецепта за торта; изправете се, изправете се, изправете се, няма значение, всеки ще трябва да намери своята точка на баланс. Може да има човек, който няма да направи нищо, просто седи на земята и седи свързан с Гея; и за него това е достатъчно. И ще има този, който ще се моли, моли, моли се, ще държи ума зает с молитва, да не мисли за нищо. Кой греши и кой е прав? Няма грешно или правилно, всеки ще трябва да има свой собствен начин да поддържа светлинен стълб.

 
 

Затова го направете, направете този списък и го пуснете, защото в часа на отчаянието няма да си спомните нищо, ще бъдете толкова изумени от това, което ще се случи с хората около вас, че ще забравите какво трябва да направите. И те в крайна сметка ще бъдат хванати във вълната на отчаянието и кипенето. Така че направете списъка и го оставете готов. В този момент вземете този списък и го следвайте вярно, без да пропускате нито една стъпка. И никога не забравяйте, че всички ние сме тук, за да ви подкрепяме, да ви държим и да ви защитаваме. Това, можем да кажем, е първият ред в списъка: Приближете до мен всички Същества на Светлината, които са около мен. И дайте име на всички, които познавате или искате да бъдат около вас. Това е първият ред; останалото идва по -късно.

 
 

Така че като командир на целия този флот, който е около вашата планета, в този велик процес на възнесението на тази планета, аз препоръчвам: Мои войници, бъдете готови! Времето за спокойствие изтича, ако мислите, че времената са достатъчно тежки, не сте видели нищо. Така че просто вярвайте, вярвайте и се доверявайте. И нашата армия от Светлина и Любов ще поддържа тази планета балансирана, ще поддържа всеки стълб светлина на тази планета изправен, като по този начин помага на всеки брат да намери своя вътрешен мир.

 
                 image


СЛЕДВАЙТЕ ТОВА ПОСЛАНИЕ КАТО СЕ ЗАЕМЕТЕ С ВСИЧКО ,КОЕТО ЩЕ ВИ ДЪРЖИ  В ПОЛОЖИТЕЛНИЯ СПЕКТЪР ,ФИЗИЧЕСКОТО ОЦЕЛЯВАНЕ И ВИСОКОТО САМОЧУВСТВИЕ И ВЯРА  В ТОВА ,КОЕТО СЛЕДАВА.
      В БОЙНИТЕ ИЗКУСТВА ИМА ВЪТРЕШНИ ТЕХНИКИ : 
 1. НА "ОТДРЪПВАНЕТО" - НАБЛЮДЕНИЕ ОТ СТРАНИ  НА СЛУЧВАЩОТО СЕ БЕЗ ДА СЕ СМЕСВАС С ПРЕЖИВЯВАНИЯ И ДРУГО
 2. ЗАЗЕМЯВАНЕ - СВЪРЗВАНЕ С ЗЕМЯТА,ВСЕ ЕДНО СИ ПУСНАЛ ДЪЛБОКИ КОРЕНИ В ЗЕМЯТА С ЛЕКО НАПРЯГАНЕ НА ХОДИЛА И ПРЪСТИ ,ПРАВИЛНО УМЕРЕНО ДИШАНЕ ,ВИЗУАЛИЗАЦИЯ НА ПРОЦЕСА.

 ПОМИСЛЕТЕ ЗА ТОЗИ ЕКСТРЕМЕН МОМЕНТ СЕГА. НАПРАВЕТЕ ОГЛЕД И ПРЕЦЕНКА ЗА СЕБЕ СИ И КАВО ДА ПРАВИТЕ И МИСЛИТЕ.
 ТОГАВА МОЖЕ ДА ИМАТЕ И БЕЛЕЖКИ КАК ДА СЪДЕЙСТВАТЕ НА ДРУГИТЕ.
..
     СВЕТЛИНАТА Е В НАС. СВЕТЛИНАТА  СЕ УСТАНОВЯВА НА ТАЗИ ПЛАНЕТА ЧРЕЗ НАС . ПОДГОТВЕТЕ СЕ .БЪДЕТЕ ГОТОВИ ДА СТЕ ВСИЧКИ КАТО ЕДИН ЗА ДА ДОЙДЕ НОВИЯТ СВЯТ.!






Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 658669
Постинги: 1499
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031