Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.01.2021 15:46 - Днес, 19.01.2021г., цензурата на Ю Тюб изтри осми мой клип с предупреждение за изтриване на видеоканала
Автор: sthamanuviro Категория: Новини   
Прочетен: 914 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 01.02.2021 06:26

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Днес, 19.01.2021г., цензурата на Ю Тюб изтри осми мой клип с предупреждение за изтриване на видеоканала

 

image

 

Днес, 19.01.2021г., цензурата на Ю Тюб изтри осми мой клип с предупреждение за изтриване на видеоканала. Клипът има заглавието "Полицаите не ги хваща Кой-кой-вид-19, тъй като болестотворни "вируси" НЕ СЪЩЕСТВУВАТ!" Той показва как през лятото на 2020 г. десетки полицаи, заградили протестиращи против Новия Световен Ред, пият вода от общи пластмасови бутилки! 

 



 

https://stamat.org/wp-content/uploads/video/Полицаите не ги хваща Кой-кой-вид-19.mp4

 

 

image

 

Не ги ли е страх, че ще се "заразят" и "веднага ще умрат" от всесилния "Коронавирус"??

Естествено, че НЕ!!! НЕ СТАВАЙ СМЕШЕН!

ТЕ ЗНАЯТ, ЧЕ:

"Кой-кой-вид-19“ е измама-прикритие, която служи за инсталирането на Новия Световен Ред – Тиранията на Постхуманизма! Отворете си очите и вижте как всички Държави бяха поставени във Военно положение! Днес, вече Цивилизацията се управлява от Единното Световно Правителство на Тиранията на Постхуманизма! А измислените ВСЕСИЛНИ и НЕВИДИМИ "вируси" са използвани, за да всяват страхова психоза в цялото Човечество и то доброволно да се откаже от СВОБОДИТЕ СИ!

 

БОЛЕСТОТВОРНИ ВИРУСИ НЕ СЪЩЕСТВУВАТ! Изучавайте НОВАТА ГЕРМАНСКА МЕДИЦИНА на Д-р ХАМЕР, както и изследванията на Д-р ЩЕФАН ЛАНКА! Всички болести, които не са причинени от отравяне, са на ПСИХИЧНА основа! Неправилната и вредната хранителна диета, стресът, паниката и СТРАХОВАТА ПСИХОЗА, разпръсквани от масмултимедиите, подкрепени от микровълновата радиация НАВСЯКЪДЕ около нас, включително и от 5G мрежите, работещи на 60GHz, причиняват така наречения "ГРИП" и всички хронични заболявания, убиващи Човеците, за които СЕГА се твърди, че са починали от несъществуващия "Кой-кой-вид-19"!

 

Това е специално подразделение на Полицията! Полицаите се извикват отвреме навреме, за да разпръскват "безредици", тоест, когато Човеците дръзнат да се изправят срешу своите поробители! Това подразделение се състои от стотици полицаи и те не могат в никакъв случай да са като едно "семейство"! Фактът, че те, всичките, пият вода от общи бутилки еднозначно доказва, че тези полицаи, всичките, знаят, че няма НИКАКЪВ КОРОНАВИРУС! ТЕЗИ ПОЛИЦАИ ОТ СПЕЦИАЛНИТЕ ЧАСТИ ЗНАЯТ, ЧЕ СА СЪБРАНИ ТАМ НА СПЕЦИАЛНО МЕРОПРИЯТИЕ, ЗА ДА РАЗПРЪСКВАТ ДЕМОНСТРАЦИЯ ПРОТИВ ОТНЕМАНЕТО НА СВОБОДИТЕ НИ С ЦЕЛ НАЛАГАНЕ НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД, КОЕТО НЯМА НИЩО ОБЩО С НИКАКВИ ИЗМИСЛЕНИ "ЗАРАЗИ"!

 

Полицаите също така много добре знаят, че боят с палки не може да предпази никого от "вируси!!!!


МИР и ЛЮБОВ!

19-ти Януари 2021 година

СТАМАТ












Гласувай:
4


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sthamanuviro
Категория: История
Прочетен: 393561
Постинги: 251
Коментари: 62
Гласове: 168