Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.05.2013 18:58 - Талмудизъм. Стратегии на юдаизма. Религиозното превъплащение на евреите. Сефарадски евреи и евреи Ашкенази. Хазарският хаганат Част 1. Автор: fascindoo
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 4759 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Темата е огромна и необятна, затова ще започна с Бенджамин Харисън Фрийдман *, американски евреин и писател. И по-точно с негова книга "THE HIDDEN TYRANNY" (ПРИКРИТАТА ТИРАНИЯ). Ето как започва той: "Повечето евреи не искат да го заявят открито, но нашият бог е Луцифер"
Горното твърдение е точен цитат на думите на Харолд Уолъс Розентал, бивш главен съветник на тогавашния американски сенатор Джейкъб Джавитс, който загуби изборите през 1980 година.

image

 Бенджамин Х. Фрийдман

.......................................

Аз, Уолтър Уайт-младши, за последните 17 години директор и издател на ежемесечника УЕСТЪРН ФРОНТ, разбрах за горделивите изказвания на г-н Розентал във Вашигтон и това ме подтикна да се срещна с него и да го интервюирам, за което трябваше да му платя определена сума.

Г-н Розентал вече беше публично заявил преди това, че евреите ще доминират напълно над целия свят и, че те контролират всяка страна на политическия живот в САЩ и всеки аспект на средствата за масова информация. В края на краищата, аз се срещнах с г-н Розентал, интервюирах го и записах на касетофон нашия разговор с негово знание и съгласие.

По време на срещатата ни, която продължи по-дълго от очакваното, г-н Розентал стана нетърпелив, груб и вулгарен (всичко това е записано на касетата) и започна да си иска хонорара за интервюто преди то да е приключило. Тъй като интервюто се получи доста дълго, през 1977 година ние публикувахме първата част от него, която нарекохме ПРИКРИТАТА ТИРАНИЯ –
THE HIDDEN TYRANNY.

Копия от ръкописа на записа се търси от хора от целия свят. Сега ние публикуваме и останалата – втора част.

Първата част е прочетена от повече от 7 милиона души. Когато и тази втора част бъде прочетена и разпространена, надяваме се въздействието върху хората да бъде още по-голямо.

Това зависи само от вас – читателите.

Преди да постигнем някакво споразумение помежду си, в началото ние се разбрахме с г-н Розентал, че той ще отговори на неограничен брой въпроси, като е напълно честен и според това, което му е известно. Поради този факт именно, аз се спречках с него към края на интервюто и го обвиних, че не постъпва честно по отношение на един въпрос, който му бях задал –

"Знаете ли КОГА и ЗАЩО започва историята за евреите като "богоизбран народ"?

Тогава той каза –

"Повечето евреи не го признават, но нашият бог е Луцифер. Затова аз не съм лъгал и ние сме НЕГОВИЯ ИЗБРАН НАРОД. Луцифер е съвсем жив."

А сега да продължим с интервюто, което беше записано на касетофон.

Моите въпроси са отбелязани с В. –  (въпрос), а отговорите на г-н Розентал с Р.


Инвервюто своевременно публикувах в plevenonline.com ...


И по-нататък:


Драги читателю, след като касетофона беше вече спрян, аз обвиних Харолд Розентал, че не си е изпълнил докрай споразумението между нас, като не е отговорил истинно на въпроса ми дали евреите са избрания от Бога народ.

 

На което той отвърна –

 

"Ние сме избрания от бога народ… Повечето евреи не биха си го признали, но нашият бог е Луцифер – затова аз не съм лъгал като казах, че ние сме "избрания народ". Луцифер е съвсем жив."


Аз онемях. Нищо повече не можех да кажа. Аз бях наблюдавал този арогантен, надут човек как се променя така, както като хамелеонът сменя цветовете си. Много пъти той показа омраза – да, дори беше отровен.

 

В края на интервюто, аз се усещах омърсен от престоя си в неговото присъствие.

СКРИТАТА ТИРАНИЯ БЕШЕ РАЗКРИТА

Много от това, което каза Харолд Розентал изкара на повърхността една действителност, която някои от нас вече познавахме – но тази еврейска подлост изглежда още по-шокираща, когато е разкрита така накуп.


Твърди се, че Х. Розентал е бил убит, защото се е разприказвал твърде много. Това е разбираемо, ако е казал истината, защото нещата, които той разкри преди 7 години, днес виждаме, че са вече действителност.

 

Като пример бих цитирал потресаващото използване на негрите според еврейския план и присъствието на черните навсякъде. Ние тогава отдадохме и малко значение на думите за контрола върху църквата. Изглеждаше ни невероятно.

 

Днес, през есента на 1983, Върховния съд одобри определени наказания за щатските църкви.


Когато Розентал правеше тези твърдения за контрола над църквата, ние мислехме, че той се перчи, но днес виждаме, че преследването на църквата и нейните свещеници е ФАКТ.

 

Ако ви кажеха преди 6 години, че щерифът и трима негови заместници ще причакват в тъмното, посред нощ, да арестуват пастора Еверет Силевен в Омаха, Небраска, само затова, че е възнамерявал да възстанови ежедневните си образователни свещенически служби в баптистката църква в Луизвил, вие нямаше да повярвате. Но днес това е просто само един друг изглеждащ на пръв поглед фантастичен епизод от една невероятна случка в американската история.

 

Организираното еврейство действа непоколбимо и окончателното репресиране на християнството чрез такси и законови разпоредби вече е ФАКТ.


Врагът не идва – ТОЙ ВЕЧЕ Е ТУК!

 

На християнството, църквата и религиозните свободи, на целия американски начин на живот и на бялата раса е обявена война.

 

Има ли други свободи, които да си заслужава да отстояваме, за които да живеем, да се бием и да умрем?

 

Ако не, нека тогава станем и говорим, за да бъдем чути.

 

Времето да се борим за свободата си е докато все още имаме свобода да го направим!


Християните са солта и светлината на земята. Солта и светлината са независими (суверенни) качества. Време е вече християните да изразят Божествената суверенна власт – и ако чрез инструмента на правителствената власт един народ е подтикван към унищожение, то въстанието е не само право, но и задължение на всеки член на този народ!


Ние имаме нужда от истински американци, за да защитим Америка от еврейската тирания и има милиони свободолюбиви, пламенни американци, които чакат знак.

 

Нека се сплотим и да не позволим на тези чуждоземни дяволи да разрушат нашата велика нация.

 

Когато американският народ открие и осъзнае какво са извършили отвратителните евреи, неговият гняв няма да знае граници, и ще потекат реки от кръв.
(за сега цветът на шрифта не може да се промени!?)

Източник: http://vazrajdane.ucoz.ru/publ/2-1-0-8

(сайтът от 1 г. е блокиран)



... продължава с Част 2 ...


 

 

Мои бележки:


* Бенджамин Харисън Фридман р. 1890 у. 1984 (на английски: Benjamin Harrison Freedman) е влиятелен еврейски общественик и индустриалец, живял в Ню Йорк.

Бенджамин Фридман е противоречива личност сред еврейската общност, тъй като отхвърля фундаментални постановки за историята на евреите, като застъпва радикално становището на Артур Кьостлер за хазарския произход на източноевропейските, полски и германски евреи ашкенази. От своя страна еврейската общност го обвинява в предателство и оказване на дестабилизаращо влияние върху американското и световно обществено мнение, понеже възгледите и твърденията му застрашават съществуването на Израел.

 

Спорът ескалира и Фридман приема християнството и в частност католицизма. Произведенията му засягащи основно юдаизма са забранени във Федерална република Германия, предвид нацисткото минало и наследство в страната.


** Талмуда или Талмуд – тайната библия на евреите, за разлика от явната им Библия. Ето как го (я) жписва Жан Бойе в книга, издадена още през 1895 г. във Франция:

  • Талмудът съдържа една лъжлива устна традиция на закона, който е даден на Моисей от Бога. За да оправдае правото на евреите да експлоатират и да заробват другите народи първо ги подценява като ги поставя наравно с животните, които живеят и работят, за да служат на господарите си. Бава Мециа пише в Талмуда следното:
     “Вие евреите сте избраните пък другите нации не е дори правилно да се наричат хора, но животни (гоим)” [1]
  • Съгласно казаното от Йебамот в Талмуда, Бог казал на евреите:
    “Децата и потомците на чужденците са наравно с потомците на животните” [2]
  • Талмуда се употребява от равините за фанатизиране на младите евреи превръщайки ги в закоравели расисти и империалисти:
    “Душите на евреите имат привилегията да бъдат части от Бога, да бъдат съществото Божие” [3]
    “Еврейската душа е най-ценната и най-приятната на Бога от всичките души на другите хора по света, които произхождат от дявола и са същи с душите на животните” [4]
  • Омразата и отвращението, които еврейската религия проповядва на последователите си против другите нации, отива толкова много надалеч, че Ебен Хаезер слага в устата на израелския Бог следната фраза:
    “Какво е проститутка? – Всяка жена, която не е еврейка” [5]
  • Съгласно този цитат е възможно да обясним защо евреите са най-големите търговци на така наречената плът в целия свят. И потвърждавайки тези заповеди и морални правила Вавилонския Талмуд споменава следната заповед, която е дадена на евреите от техния Бог:
    “Избийте най-избраните между езичниците” [6]
  • Евреите обосновават правото си да изтребват интелектуалците от другите нации с тази предполагаема Божия заповед. Но еврейският Бог налага на избрания си народ да постигне пълно господство в света:
    “Където и да се населят евреите, предопределено е на тях да станат господари и колкото време нямат абсолютната власт, трябва да считат себе си като пленници и заточеници, дори и ако господстват в известни нации. Докато наложат господството си над всички нации не трябва да спрат да твърдят: “Какво изтезание! Какво възмущение!” [7]
  • Кабалата, една поредица от книги писана от равини с пантеистични възгледи, която се старае да разтълкува скрития смисъл на Стария Завет, смятан за божествено вдъхновение от православните евреи, в преувеличенията си стига дотам, че определя самите евреи като богове в сравнение с останалите хора, които биват поставени до равнището на по-низши животни:
    “Бог се яви на земята в лицето на евреите. Евреин, Юда, Юдах, Йевах, Йехова значи Бог, едно и също нещо.
    Eвреинът е живият Бог или въплъщение на Бога, небесният човек, Адам Кадмон. Другите, наричани човеци, са земни същества от по- долнопробна раса. Съществуват само да слугуват на евреите” [8]
  • През средновековието и днес, когато християнството защищава себе си от еврейското насилие, папите и царете вярваха, че политическото и религиозно насилие на евреите произлизаше от Талмуда и други книги. Затова наредиха такива книги да се съберат и да се изгорят публично. Същата наредба бе дадена от халифите, султаните и емирите на исляма. Всичко това обаче бе напразно, защото евреите по хитър начин ги скриха и ги преиздаваха.Тези и други расистки и империалистически учения се разпространяват и днес в еврейските училища или в курсове, които работят тайно за еврейските деца по къщите, понеже родителите им са променили вярата си и се представят публично като мюсюлмани, християни или членове на други религии, но прикрито си остават евреи. Учението е задължително за всички.
  • Родители, които не изпращат децата си през подходящата възраст в еврейското училище или да учат тайно частни уроци, се наказват толкова строго, че всички родители внимават обезателно децата им да приемат проповедта на Библията и на Талмуда, които ги превръщат в най-фанатични, груби и империалистически агенти, каквито никога не са съществували в човешката история. Ако въпреки по-горното, някое дете или младеж по каквато и да било причина не завърши задължителните уроците по Библия и Талмуд, отнема му се за цял живот правото на гласуване в еврейската община и на избор на ръководни длъжности.
  • Така читателите могат да разберат по какъв начин еврейската нация, която толкова умело е нахлула в народите на света, е успяла да превърне (посредством тези учения) всичките евреи във фанатизирани агенти на еврейския империализъм, тъй като работят и живеят с фанатизъм, чрез корупцията или революцията, изпълнявайки нарежданията на ръководителите си, въпреки че публично представят себе си като мирни граждани на нацията в която са нахлули.
  • Други ръководят бунтове и революции, за да предизвикат падането на патриотичните правителства, като ги заменят с правителства ръководени от еврейския завоевателен механизъм за поробване на нещастния народ – тяхна жертва.
  •  Расовата дискриминация, която се прилага в израелската държава за сметка на арабите, не е нищо друго освен резултат на расизма, който е прилаган от евреите.
  •  
  • При образуването на израелската държава антиционисти евреи не искаха основаването , докато еврейската комунистическа диктатура не залее целия свят и тогава биха могли да вършат каквото си искат без ни най-малка съпротива.


[1] Вавилонски Талмуд, Текст
Baba Metza, Fol. 114, 2.
[2] Вавилонски Талмуд, Текст
Yebamoth, Fol. 94, 2.
[3] Jalqut Chad, Fol. 155a y Sela Fol. 262a.
[4] Sela Tal. Fol. 4, sela Fol. Ic. Sepher Ha-Nechamma, Fol. 221, fourth column and Jalqut Chad Fol. I54b.
[5] Eben – Ha-Eser 6 and 8.
[6] Вавилонски Талмуд, Aboda Zara, Текст 26, Tosephote.
[7] Вавилонски Талмуд, Sanhedrim, Текст, Fol. 104, I колона.
[8] Cabala – Pentadeucum, Fol. 97, I колона.


От книгата на Жан Бойе: "НАЙ-ВЪРЛИТЕ ВРАГОВЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО", издадена през 1895 г. във Франция. (Четете книгата в
pdf-формат...)
Още за Талмуда

... (От Уикипедия, свободната енциклопедия)

НЯКОИ ЦИТАТИ ОТ КНИГИТЕ НА ТАЛМУДА...



/
ПРЕВОД И РЕДАКЦИЯ ЗА ПЛЕВЕН ОНЛАЙН ПОРТАЛ:

д-р инж. Никола Тодоров, доцент

 
копирано от:
http://fascindoo.blog.bg/politika/2013/05/31/talmudizym-strategii-na-iudaizma-religioznoto-konvertirane-n.1115679





Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28312979
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031