Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.08.2021 14:58 - Ето плана за игра Covid за глобален геноцид и поробване на човечеството
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 1814 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 19.08.2021 14:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

image

 http://themillenniumreport.com/2021/06/heres-the-covid-game-plan-for-global-genocide-and-enslavement-of-humanity/?fbclid=IwAR0nDyn2GXfM0EexHruA0xqe0UQQjzZ2dKCTW9dKQ-WABm8fVjGRGXxUgEI

Ето плана за игра Covid за глобален геноцид и поробване на човечеството

 

Анатомия на международното местопрестъпление на Covid Plandemic

Представено от Държавата на нацията, разследващ престъпленията срещу COVID -кресла

Това, което следва, е шокиращо преднамереният конспиративен заговор за стъпка по стъпка за извършване на глобален геноцид и сериозно изтощение на населението по целия свят чрез различни видове биологични оръжия COVID-19 и последвалата програма за свръх ваксиниране срещу Covid .

Като се има предвид огромната дълбочина и широта на тази световна схема за умишлено убиване и/или нараняване на възможно най -много човешки същества, е ясно, че всяко голямо правителство, глобалистическа институция, корпорация Fortune 1000 и неправителствена организация (особено здравеопазването), която се контролира от Глобалистическата кабала на Новия световен ред трябваше да е знаела предварително за тази изключително сложна престъпна схема. Следователно всеки от тях остава безпристрастен съзаговорник в най-голямото престъпление, което някога е било извършено срещу целия човешки род.

Сега ето какво немислимо нагли, отчаяни и безразсъдни престъпници от Covid щателно планираха предварително с голямо внимание към злонамерените подробности.

1) Първо, измамниците на Covid доста крадливо и стратегически пуснаха поредица от биологични оръжия по цялата планета в големи райони на метрото, където военното разполагане на 5G се проведе през 2019 г.

2) След това те целенасочено обозначиха сложното биологично оръжие-SARS-CoV-19-за да заблудят правителствата навсякъде, както и да объркат и объркат международната здравна общност. Това не е коронавирус и никога не е бил изолиран научно; но е по-вероятно смес от различни патогенни микроорганизми, която включва бактериален, паразитен и/или вирусен компонент.

3) След това те съзнателно разпространиха изключително дефектен комплект за PCR тест за COVID-19, който гарантирано дава многобройни фалшиви положителни резултати, както и фалшиви отрицателни. Тези комплекти бяха мистериозно складирани по целия свят за бързо разпространение преди първото пускане на COVID-19 в Ухан, Китай. Дълго замърсените тампони от носа също бяха използвани за ваксиниране на тестваната жертва или за предаване на COVID-19 към тях.

4) Междувременно водещите контрольори на тази изключително сложна биотерористична операция бяха решени да предотвратят одобряването на каквито и да било планове, средства за защита и/или протоколи за лечение на COVID-19 от всяко правителство на Земята. В световната история никога не е имало толкова силно координирана кампания за отхвърляне на доказаните лечения за смъртоносна зараза.

5) Бързо и ефективно забранявайки употребата на успешни лекарства за COVID-19 в световната общност от нации, те поставят основата за разработването и прилагането на фалшиви ваксини в рекордно кратко време. Различните инжекции, изстрели и удари съдържат способности за промяна на гените и имат множество вредни ефекти върху човешкия биоорганизъм, които нямат нищо общо с превенцията на COVID-19.

6) Различните силно експериментални инжекции Covid, всяка от които има неразкрита различна цел, са произведени преди изкуствената пандемия, която започна през януари 2020 г. След това те бяха разпространени на предварително избрани нации, за да бъдат приложени на определени кръвни линии, за да се произвеждат засега неизвестни неблагоприятни ефекти.

7) Въпреки извънредния брой смъртни случаи и степента на нараняване на ваксината, причинени директно от изстрелите на Covid, глобалните масови медии (MSM) бяха насочени да не съобщават тези жизненоважни данни на широката общественост. Вместо това MSM е използван, за да излъже фалшивия успех на „ваксините“ и да ги продаде на всеки човек на планетата, сякаш има утре.

8) По този начин непознати и неинформирани хора бяха измамно принудени и принудени да получат неодобрена „ваксина“, която беше категоризирана САМО като „Разрешение за спешна употреба“. Този универсален модел на измама-„ваксина с неинформирано съгласие“-беше неразделна част от внедряването на ваксинационните програми по целия свят.

9) Дори децата сега се нанасят с изключително опасните и смъртоносни „ваксини“ срещу COVID-19, като много от тях изпитват сърдечно възпаление, наред с други сериозни симптоми и медицински заболявания. Често фаталните кръвни съсиреци стават все по -очевидни с всеки изминал ден, както и други сериозни нежелани реакции, които се появяват след ваксинацията с нарастваща честота. През цялото време докладът на МСМ за реалните рискове практически не съществува.

10) Особено през ранните етапи на тази предварително планирана пандемия стандартният медицински отговор не е да се издават насоки за лечение на COVID-19 преди хоспитализация. Този огромен институционален провал е напълно безпрецедентен както в обхвата, така и в мащаба. Умишленото спиране на жизненоважни лечения и подходящи лекарства беше истинската опора в този план за извършване на геноцид.

11) След като настъпи хоспитализация, медицинските протоколи, които се прилагаха рутинно, станаха основната причина за смъртта, а не COVID-19. Лекарите по целия свят се оплакват, както никога досега в историята, че медицинското лечение е ОГРОМНА част от проблема; и със сигурност не е част от решението. Планираният резултат беше избиване на световното население чрез медикаменти, при което ятрогенната смърт (и болестта на Covid) е настъпила в рекорден брой.

12) Подобно на испанската грипна пандемия от 1918 г., очевидно е предварително планираната медицинска реакция, отговорна за високата смъртност сред възрастните хора и тези с множество съпътстващи заболявания. През 1918 г. именно смъртоносната комбинация от аспирин и морфин допринесе за смъртта на над 100 милиона души по света. Днес както вентилаторите, така и тежката седация са били систематично използвани в болниците за убиване на безброй жертви на COVID-19.

13) Всичко сочи, че подобна книга за геноцид ще се използва през 2020 г. и след това в интерес на обезлюдяването на планетата и поставянето на ваксинираните от Covid под пълен контрол. Решаващият въпрос тук е, че само 10% от смъртните случаи и нараняванията от ваксини обикновено се отчитат, така че знаем, че смъртността от COVID-19 и нараняванията от инжектиране на Covid всъщност са много, МНОГО по-лоши, отколкото се съобщава.

Предишният списък с примери за груби медицински злоупотреби, престъпни деяния по небрежност на правителството и подли схеми, извършени от СЗО, B & MGF и Big Pharma , особено катастрофалното въвеждане на „ваксините“ срещу COVID-19, потвърждава прозрачното намерение за извършване на глобални геноцид. Тази чернокожа операция, организирана от NWO, и зловещ псиоп също демонстрират силното намерение да се извърши тайното разгръщане на ГОЛЯМАТА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ (глобален план за прилагане, което да пороби човечеството) вследствие на човешката катастрофа.


Държавата на нацията, разследващ престъпленията срещу COVID на фотьойлите,
10 юни 2021 г.

___
https://stateofthenation.co/?p=68511




Гласувай:
5



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39737965
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031