Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.02.2022 09:11 - И още за т.н. антифашисти ...
Автор: getmans1 Категория: Политика   
Прочетен: 2995 Коментари: 45 Гласове:
7

Последна промяна: 03.02.2022 09:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
     ... ПОНЕЖЕ И ЗАЩОТО ВЧЕРА ЗАБЕЛЯЗАХ, ЧЕ ПОЛИТИЧЕСКАТА ПОДГОТОВКА 

           НА АКТИВНИТЕ В БЛОГА АНТИФАШИСТИ НЕЩО КУЦА РЕШИХ И ДНЕС 

           ДА ПОМЕСТЯ ПОДХОДЯЩ МАТЕРИАЛ. САМО С О.Т. ЯВНО НЕ СТАВА



          Престъпността на една книга или какво се крие под каталожен номер
                       QK 89-27698 в най-престижната библиотека на Ню Йорк

Наред с убийствата, най-пъкленият грях на Българската комунистическа партия спрямо собствения й народ е твърдението й, че в страната ни е имало масов фашизъм

 
image

Авторът

  Нася Кралевска, САЩ 

В най-престижната библиотека на Ню Йорк – „Пъблик Лайбръри“, под каталожен номер QK 89-27698 откривам книгата на Борис Илиев „Революционният Народен съд“. Проверявам – съхранява се и в Конгресната библиотека във Вашингтон.
Зачитам въведението. Началото му звучи правдиво: „Идеята да напиша настоящия труд ми даде другарят Митко Григоров“ – споделя авторът. И добавя угоднически: „Разбира се, не можех да откажа да изпълня предложението на заместник-председателя на Държавния съвет. Веднага се залових за работа.“ Следва откровението: „Революционният Народен съд по замисъл и изпълнение, по многобройността и тежестта на престъпленията, предвидени в Закона за Народния съд, по широкомащабната дейност, която проведе с висококвалифицирани състави, издаващи присъди в името на българския народ, е 

събитие от изключителна историческа важност,

 каквото няма равно в нашата история.“ 
Е, тук може да се каже, че авторът е не само правдив, но и скромен. На негово място  бих заявила без притеснение – и в световната история.

След края на Втората световна война в Западна Германия са подведени под съдебна отговорност 91 000 членове и привърженици на Националсоциалистическата германска работническа партия. Само 6500 от тях са осъдени, от които - 12 на смърт. Международният военен трибунал в Нюрнберг - както ни съобщава самият Борис Илиев, призовава на съд 24-има германски военнопрестъпници. На подсъдимата скамейка сядат 21. Съдът заседава единадесет месеца. Осъжда единадесет – на смърт, трима – на доживотен затвор, останалите – на двадесет, петнадесет и десет години лишаване от свобода. Трима са оправдани. И то в нацистка Германия – държавата с грозни злодеяния срещу мира и човечеството по време на хитлеризма!

Какво всъщност се случва в седем милионна България по данни на Борис Илиев? Непълни, както той любезно се извинява на читателите.
У нас действат 135 състава на Народния съд. Книгата ни съобщава присъдите, издадени от седем от тях. Те са: 132-ма души – осъдени на смърт, 95-ма – на доживотен затвор, 284-ма – „с тежки, но справедливи присъди“. Страшно става, като прибавим към тези цифри броят и тежестта на присъдите на не цитираните 128 състава  на Народния съд. 

Страшно и абсурдно!  

Излиза, че след разгрома на нацистка Германия са осъдени на смърт 23-ма души. А в България с десетина пъти по-малобройно население, без управляваща фашистка партия, без участие във военни действия и без унищожаване на еврейското малцинство САМО Народният съд – не споменавам тук другите убийства и изтребления – осъжда на смърт 2730 нещастници и на строг тъмничен затвор - 6876 мъченици.
Излиза, че нашите, българските комунисти са решили, че ние сме държава много по-фашизирана от Германия. И че имаме повече злодеяния срещу мира и човечеството от хитлеристите. 
Наред с убийствата, това е

 най-пъкленият грях на Българската комунистическа партия

 спрямо собствения й народ – твърдението й, че в страната ни е имало масов фашизъм. Една фикция, която тази партия измисли, за да обезглави народа, да затвърди властта си и да оправдае престъпленията си пред света. 
Толкова по „замисъла“ и по „широкомащабната дейност“. Сега е ред на „изпълнението“ и на „висококвалифицираните състави“. Отново ще черпим данни от книгата.   
Борис Илиев с гордост ни съобщава, че с народните съдилища ние изпреварваме всички други държави. Започваме още през октомври 1944 година. Работим бързо, денонощно. За дни издаваме десетки смъртни присъди. Добър пример са процесите на министрите, регентите, дворцовите съветници и народните представители. „След четиринадесетдневна напрегната работа“ почти всички през нощта на 1 срещу 2 февруари 1945 г. попадат в общ гроб. 

Със същата нечувана в съдебната практика експедитивност се хвали и самият автор на книгата – председател на Дванадесетия съдебен процес на Народния съд. Назначен на тази длъжност на 16 март 1945 г., за десет дни той подготвя дело с 176 подсъдими. След месец произнася присъди над 110 от тях. Двадесет са смъртни.
Илиев ни напомня и Закона за съставите на народните съдилища. При тринадесетчленен състав – 4 назначени съдии, другите - лица, посочени от областния комитет на Отечествения фронт. При петчленен състав – 1 назначен съдия. Останалите – от съответния областен комитет. Не ще и дума „високият професионализъм“ нито на „съдиите“, нито на 150-те „народни обвинители“. Интересно би било да се провери, колко от тях имат завършено гимназиално образование.
Но нищо не смущава разпаления автор. След дълги тиради за високата компетентност на съда, той спокойно ни разказва спомени. Обвинителният акт се връчва на подсъдим едва, когато той застава пред съда. Друг случай – след „професионалното следствие“ пред съдиите е доведен погрешно задържан съименник на търсеното лице. И ред подобни ситуации. Невъзможно е да ги изброим. 

Само се питаме: Как ли се е почувствал Борис Илиев, когато „поразителните злодеяния“ в Катин и Виница се оказаха съветско дело, а за същата констатация Народният съд осъди български граждани? Повярвал ли е на публикуваните по време на гласността чудовищни разкрития за съветската действителност? Сетил ли се е, че Народният съд осъжда на смърт 16 журналисти, на доживотен затвор – 12 и с тежки присъди – 69, само защото са предупреждавали българите какво всъщност представлява сталинският режим?
Не. Как ще се сети! Та нали точно тогава – през 1988 г., Илиев издава книгата си „Революционният Народен съд“ чрез Издателството на Отечествения фронт. Книга, за която претендира, че трябва да се ползва като помагало за „възпитание на идните млади поколения“. 
Невероятно, но факт. Такава беше българската гласност.
Стига съм критикувала. Искам да се каже и нещо добро. „Трудът“ звучи съвременно. Трябва само да заменим думите „Германия“ със „Съветски съюз“, „фашисти“ с „комунисти“, „цар“ с „генерален секретар на БКП“, „Югославия и Гърция“ с „Чехословакия“, „евреи“ с „български турци“, „Бранник“ с „ДСМС“, „Български работнически съюз“ с „Централен съюз на профсъюзите“, „германски агенти“ със „съветски агенти“. И да се замислим върху съжденията на автора, че е нужно жестоко да се наказват незаконно забогатели стопански дейци, разхищавали народно стопанство и „осъдили народа на глад и мизерия в продължение на години“. Същото той твърди и за „продажни народни представители“, журналисти, съдии, прокурори, изпълнявали нареждания на диктаторски режим. 

Редно е и да признаем – Борис Илиев е ербап човек. Той, който е издавал смъртни присъди без право на обжалване 

по заповедите на една партия и на една окупирала ни държава,

 завършва книгата, провиквайки се след 43 години: „А на убийците – вечно проклятие!“
Чудя се на сегашните ни комунисти. Колко войнствени бяха бащите им, пък и те самите. А сега взеха, та се уплашиха. Та ние искаме само съд. Законен. С доказателства. Без диктат от чужда държава. Извършен от професионалисти с морал и съвест.
И по българските и световните библиотеки да има нови книги – с истината и за престъпниците, и за невинните. Защото трябва веднъж завинаги едните да се разграничат от другите. 
Във всички периоди на българската история.

Статията е включена в сборника с публицистика и интервюта „По кривите пътеки на българския преход (и още)“ от Нася Кралевска, подготвен за печат от ИК РИВА, София



Гласувай:
7



1. hristiqnskaprosveta - Тая свиня...
03.02.2022 09:18
.. на снимката, при първа възможност ще стане комунистка, ако се върнат на власт комунистите и даже и рефрени ще повтаря, докато припадне, но сега е в другия коловоз, този на антикомунистическите кретени, които за пари и майките си ще продадат.

П. С. Цялата ВСВ я изнесоха на раменете си именно руснаците, а не американци, британци, французи и които и да е било друг. :)
цитирай
2. get - До getmans1 - Ха сега де! - на това горното - и идиотче не върви да му кажеш ?
03.02.2022 10:20
- И като за такова му обяснявам?
Какво казва национал-революционера Г. Ст. Раковски - за така любимите "братушки"?

„Мъки чакат всеки българин, влязъл в железните нокти на Русия”!

Променили ли са се нещата - близо сто години след казаното от Раковски - Не!
- Защото Горки пише от свое име за "братушките" при "социализма"?

"Ние, русите, несъмнено сме достигнали "сравнително високо равнище на културност" - за това най-добре свидетелства тази ЖАДНОСТ, С КОЯТО СМЕ се СТРЕМИЛИ И СТРЕМИМ, ДА ИЗЯДЕМ, племената и народите, политически враждебни нам."

- Кога ЗАПОЧНАХА ВАРТОЛОМЕЕВИТЕ НОЩИ - ИЗЯЛИ БЛИЗО ТРИДЕСЕТ ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ? - Не бе ли, след като Съветска Русия ни обяви НЕОБОСНОВАНАТА С НИЩО ВОЙНА през Септември 1944 год.
- Кога завърши доубиването, НА НЕУДОБНИТЕ БЪЛГАРИ И оцелели след първата вълна репресии - чрез "народен съд" ?
Ами когато с помоща на Щика на Мръсно-червената армия ни бе поставено от НИКОГО НЕИЗБИРАНО И СГОДНО НА СССР - марионетъчно правителство в България!
цитирай
3. hristiqnskaprosveta - Шизофреника Гет,манс...
03.02.2022 10:37
... си имал и втори профил от които си говори на първия профил. :D Голям майтап. :D

Копирам статистика за психодесните тъпаци и русофобо-олигофренските чукундури, кога е било по - добре за България, преди или сега. Ето и малко факти:


Народна Република България от 1944 г.
до 1989 г. в цифри и факти .

Металообработващи машини: През 1988 г. сме произвели 17 440 броя. За сравнение, през цялата 2014 г. сме произвели едва 1930 броя.
Електрокари: През 1988 г. – 47 400 бр. – През 2014 г. – 180 бр.
Мотокари: През 1988 г. – 35 100 – През 2014 г. – 210 бр.
Домашни хладилници: През 1988 г. – 111 000 бр. – През 2014 г. – 0 бр.
Цветни телевизори: През 1988 г. – 124 300 бр. – През 2014 г. – 0 бр.
Памучни платове: През 1988 г. – 362 млн. кв. м. – През 2014 г. – 8 млн. кв. м.
Вълнени платове: През 1988 г. – 45 млн. кв. м – През 2014 г. – 2,4 млн. кв. м.
Месо: През 1988 г. – 565 600 тона – През 2014 г. – 150 000 тона Тоест- 4 пъти по-малко
Мляко: През 1988 г. – 2,5 млн. литра – През 2014 г. – 70 хил. литра. Тук спадът е потресаващ – 34 пъти по-малко количество!!!
Зеленчукови консерви: През 1988 г. – 344 000 тона – През 2014 г. – 67 000 тона.
ИЗНОС:
Електронни калкулатори: През 1988 г. – 46 700 бр. – Сега 2014 г. – 0 бр.
Електрокари: През 1988 г. – 44 700 бр. – През 2014 г. – 0 бр.
Телефонни апарати: През 1988 г. – 630 000 бр. – През 2014 г. – 0 бр.
Радиотелефони: През 1988 г. – 121 000 бр. – През 2014 г. – 0 бр.
Пресни плодове: През 1988 г. – 139 000 тона – През 2014 г. – 7 000 тона.
Домати: През 1988 г. – 78 900 тона – През 2014 г. – 1 100 тона.
КОНСУМАЦИЯ НА:
Прясно мляко – литри на човек за 1 година:
През 1988 г. сме консумирали 195 литра мляко на година – През 2014 г. – 20 литра
Месо: През 1988 г. – 75 кг. – През 2014 г. – 32 кг.
Яйца: През 1988 г. – 263 бр. – През 2014 г. – 143 лв.
Плодове: През 1988 г. – 109 кг. – През 2014 г. – 50 кг.
Захар: През 1988 г. – 35 кг. – През 2014 г. – 7 кг.
цитирай
4. hristiqnskaprosveta - Ето и статистика за монархофашистите..
03.02.2022 10:41
... къде сме били по БВП на човек от населението:

Таблица 1. БВП на човек от населението в

някои европейски страни в 1939 година.

Страни

долари

%

Великобритания

8456

100,0

Дания

7832

92,6

Германия

7557

89,4

Швейцария

6695

79,2

Норвегия

6317

74,7

Франция

6058

71,6

Белгия

6057

71,6

Холандия

6006

71,0

Чехословакия

5095

60,3

Австрия

4724

55,9

Финландия

3926

46,2

Испания

3842

45,4

Гърция

3620

42,8

Италия

3196

37,8

България

2967

35,1

Полша

2801

33,1

Унгария

2522

29,8

Португалия

2323

27,5

Румъния

821

9,7

Машаала фашаги, най - бедната държава, преди 1944 год. и сега пак натам отиваме. :)
цитирай
5. germantiger - 1. hristiqnskaprosveta же...
03.02.2022 10:45
1. hristiqnskaprosveta

жената с този ник е известна с останалите си над 10 профила - радостина, панацея, ив, зав итн

профил с ник ХРИСТИЯНСКАпросвета е фенка на червените руски комунисти атеисти - забележително

......

и не, не я изнесоха руснаците войната - когато британци и французи се биеха с германия, то руснаците бяха нейни съюзници

и не,в тихия окена американци и други воюваха с япония години наред без руснаци

и не, никакви руснаци не са превзели, върнали или освободили париж, рим, брюксел, амстердам итн - идете и кажете на французи, белгийци и холандци, че руснаците са ги освободили

и баш ГОЛЯМОТО НЕ - явойната я изнесоха над 180 народности в състава на ссср

......

и да - самите западняци бяха съюзници на изродите комуняги

и да - за престъпленията на англичани и американци съд нямаше, няма и да има

и да - убийците и престъпниците от запад си измиха ръцете с други

а иначе червените уроди ние добре знаем са убийци номер 1 в историята

ПС
християнскапросвета трие коментари в профила си, но това не ме учудва- както добре знаем комунягите обичат цензурата, както обичат цензурата и всички килимявки били те католически, православни и пр. идиоти вярващи в дедото на небето
цитирай
6. germantiger - ИМА ЛИ ГЛАДНИ КОМУНИСТИ СЕРЕ МИ ...
03.02.2022 10:50
ИМА ЛИ ГЛАДНИ КОМУНИСТИ

СЕРЕ МИ СЕ
цитирай
7. hristiqnskaprosveta - Смях в залата...
03.02.2022 10:53
germantiger написа:
1. hristiqnskaprosveta

жената с този ник е известна с останалите си над 10 профила - радостина, панацея, ив, зав итн

профил с ник ХРИСТИЯНСКАпросвета е фенка на червените руски комунисти атеисти - забележително

......

и не, не я изнесоха руснаците войната - когато британци и французи се биеха с германия, то руснаците бяха нейни съюзници

и не,в тихия окена американци и други воюваха с япония години наред без руснаци

и не, никакви руснаци не са превзели, върнали или освободили париж, рим, брюксел, амстердам итн - идете и кажете на французи, белгийци и холандци, че руснаците са ги освободили

и баш ГОЛЯМОТО НЕ - явойната я изнесоха над 180 народности в състава на ссср

......

и да - самите западняци бяха съюзници на изродите комуняги

и да - за престъпленията на англичани и американци съд нямаше, няма и да има

и да - убийците и престъпниците от запад си измиха ръцете с други

а иначе червените уроди ние добре знаем са убийци номер 1 в историята

ПС
християнскапросвета трие коментари в профила си, но това не ме учудва- както добре знаем комунягите обичат цензурата, както обичат цензурата и всички килимявки били те католически, православни и пр. идиоти вярващи в дедото на небето



Винаги съм знаел, че фашагите сте тъпаци по рождение, но сега за сетен път се убеждавам, че сте и прости и познавате историята на Европа и света по време на ВСВ.

И Съветска Русия изнесе цялата война на гърба си, а западните педали не допринесоха с нищо за победата над нацизма/фашизма. ;)

И помощта на Запада за Русия е супер минимална и нищожна. Дори няма и 11 млн. долара, една нищожна сумичка за "подкрепа" на съветските войски, това е! :)
цитирай
8. hristiqnskaprosveta - Каквото и да си говорим...
03.02.2022 10:58
... Русия спаси Европа камеради. ;)

В историята и политиката няма място за емоции и чувства, а само за факти и валидни аргументи с които си служат опонентите. Ето защо голямата грешка, която допускате е че взимате емоционална страна и това ви играе лоша шега. ;)
цитирай
9. ramone - уау,
03.02.2022 11:05
България пред Полша и Унгария по БВП, а съществена разлика има чак от Австрия нагоре (Австрия!).
Това звучи доста сериозно ако е вярно.
цитирай
10. get - До 8. hristiqnskaprosveta - Каквото и да си говорим... Каквото и да говорим ЖИВОТА ОТСЪДИ! ... Западна Европа успя ... ?
03.02.2022 11:28
hristiqnskaprosveta написа:
... Русия спаси Европа камеради. ;)

В историята и политиката няма място за емоции и чувства, а само за факти и валидни аргументи с които си служат опонентите. Ето защо голямата грешка, която допускате е че взимате емоционална страна и това ви играе лоша шега. ;)


... успя да се спаси от Руския национал-фашизъм!

Поради предходната, и по причина, РУСКИЯ соицал-ИМПЕРИАЛИЗЪМ ... по-Голямата и мно-о-го по-"добре развита" промишленост и икономика на българския псевдо-"социализъм". Същият САМ по СЕБЕ СИ, СЕ СРУТИ през 1990 год.!

- От което КОЙ Е ПРАВИЯ ... Гуруто на социализма Маркс, било той в хитлерова Германия или Руска съветия ... или Самият Живот с НЕУМОЛИМАТА МУ ИСТИНА ?!!
цитирай
11. germantiger - ШАХ И МАТ - запада помага на алкашите
03.02.2022 12:00
какво руснаците получават от „лошите американци” срещу „гадните германци”, това е ленд-лиз само от САЩ, на СССР много дава и Великобритания. „Сурса”/ресурса или източника е Twenty-First Report to Congress on Lend-Lease Operations, op. cit., p. 25.

САМОЛЕТИ 14 795

ТАНКОВЕ 7 056

ДЖИПОВЕ 51 503

КАМИОНИ 375 883

МОТОЦИКЛЕТИ 35 170

ТРАКТОРИ 8 071

ПТО И ЗЕНИТНИ ОР. 8 218

АВТОМАТИ 131 663

ВЗРИВНИ ВЕЩЕСТВА 345 735 ТОНА

ТОВАРНИ ВАГОНИ 11 155

ЛОКОМОТИВИ 1 981

ТОВАРНИ СЪДОВЕ 90

ЕСМИНЦИ/МИНОНОСЦИ 302

ЦВЕТНИ МЕТАЛИ 802 000 ТОНА

НЕФТЕНИ ПРОДУКТИ 2 670 000 ТОНА

ХИМИЧЕСКИ ВЕЩЕСТВА 842 000 ТОНА

КОЖИ 49 860 ТОНА

БОТУШИ 15 417 000

ПРОДОВОЛСТВИЕ, ПРОДУКТИ „ЗА ЯДЕНЕ” 4 478 000 ТОНА

Пропускам отделно машини, двигатели, копчета дори итн;
цитирай
12. germantiger - ШАХ И МАТ ТЪПА ПУТКО ;)
03.02.2022 12:01
какво руснаците получават от „лошите американци” срещу „гадните германци”, това е ленд-лиз само от САЩ, на СССР много дава и Великобритания. „Сурса”/ресурса или източника е Twenty-First Report to Congress on Lend-Lease Operations, op. cit., p. 25.

САМОЛЕТИ 14 795

ТАНКОВЕ 7 056

ДЖИПОВЕ 51 503

КАМИОНИ 375 883

МОТОЦИКЛЕТИ 35 170

ТРАКТОРИ 8 071

ПТО И ЗЕНИТНИ ОР. 8 218

АВТОМАТИ 131 663

ВЗРИВНИ ВЕЩЕСТВА 345 735 ТОНА

ТОВАРНИ ВАГОНИ 11 155

ЛОКОМОТИВИ 1 981

ТОВАРНИ СЪДОВЕ 90

ЕСМИНЦИ/МИНОНОСЦИ 302

ЦВЕТНИ МЕТАЛИ 802 000 ТОНА

НЕФТЕНИ ПРОДУКТИ 2 670 000 ТОНА

ХИМИЧЕСКИ ВЕЩЕСТВА 842 000 ТОНА

КОЖИ 49 860 ТОНА

БОТУШИ 15 417 000

ПРОДОВОЛСТВИЕ, ПРОДУКТИ „ЗА ЯДЕНЕ” 4 478 000 ТОНА

Пропускам отделно машини, двигатели, копчета дори итн;
цитирай
13. germantiger - ШАИ МАТ ТЪПА ПУТКО - пак и пак и пак ще го постна
03.02.2022 12:01
какво руснаците получават от „лошите американци” срещу „гадните германци”, това е ленд-лиз само от САЩ, на СССР много дава и Великобритания. „Сурса”/ресурса или източника е Twenty-First Report to Congress on Lend-Lease Operations, op. cit., p. 25.

САМОЛЕТИ 14 795

ТАНКОВЕ 7 056

ДЖИПОВЕ 51 503

КАМИОНИ 375 883

МОТОЦИКЛЕТИ 35 170

ТРАКТОРИ 8 071

ПТО И ЗЕНИТНИ ОР. 8 218

АВТОМАТИ 131 663

ВЗРИВНИ ВЕЩЕСТВА 345 735 ТОНА

ТОВАРНИ ВАГОНИ 11 155

ЛОКОМОТИВИ 1 981

ТОВАРНИ СЪДОВЕ 90

ЕСМИНЦИ/МИНОНОСЦИ 302

ЦВЕТНИ МЕТАЛИ 802 000 ТОНА

НЕФТЕНИ ПРОДУКТИ 2 670 000 ТОНА

ХИМИЧЕСКИ ВЕЩЕСТВА 842 000 ТОНА

КОЖИ 49 860 ТОНА

БОТУШИ 15 417 000

ПРОДОВОЛСТВИЕ, ПРОДУКТИ „ЗА ЯДЕНЕ” 4 478 000 ТОНА

Пропускам отделно машини, двигатели, копчета дори итн;
цитирай
14. germantiger - ШАХ И МАТ ТЪПА ПУТКО - пак и пак докато си научиш урока ;)
03.02.2022 12:02
какво руснаците получават от „лошите американци” срещу „гадните германци”, това е ленд-лиз само от САЩ, на СССР много дава и Великобритания. „Сурса”/ресурса или източника е Twenty-First Report to Congress on Lend-Lease Operations, op. cit., p. 25.

САМОЛЕТИ 14 795

ТАНКОВЕ 7 056

ДЖИПОВЕ 51 503

КАМИОНИ 375 883

МОТОЦИКЛЕТИ 35 170

ТРАКТОРИ 8 071

ПТО И ЗЕНИТНИ ОР. 8 218

АВТОМАТИ 131 663

ВЗРИВНИ ВЕЩЕСТВА 345 735 ТОНА

ТОВАРНИ ВАГОНИ 11 155

ЛОКОМОТИВИ 1 981

ТОВАРНИ СЪДОВЕ 90

ЕСМИНЦИ/МИНОНОСЦИ 302

ЦВЕТНИ МЕТАЛИ 802 000 ТОНА

НЕФТЕНИ ПРОДУКТИ 2 670 000 ТОНА

ХИМИЧЕСКИ ВЕЩЕСТВА 842 000 ТОНА

КОЖИ 49 860 ТОНА

БОТУШИ 15 417 000

ПРОДОВОЛСТВИЕ, ПРОДУКТИ „ЗА ЯДЕНЕ” 4 478 000 ТОНА

Пропускам отделно машини, двигатели, копчета дори итн;
цитирай
15. germantiger - ШАХ И МАТ, другарко комунист ;)
03.02.2022 12:03
твоето невежество е ирелевантно за историята

предателството към истината и лизането на руски пишки е твоята специалност

направи една свирка на другаря путин и успокои както себе си така и джуджето вова ;)
цитирай
16. germantiger - ама ти много знаеш за нас фашагите а ...
03.02.2022 12:12
ама ти много знаеш за нас фашагите а ;)

ааа мъжка курво с женско дупе

казах ти - пиши на лс телефон и ще се чуем след минута

с таз господин и с тоз госпожа е така хаха

ние фашагите наистина сме кофти хора

ДЯДО МИ Е УБИЛ ДВАМА РУСКИ ВОЙНИКА И ЕДИН Е ОСТАВИЛ ДА АГОНИЗИРА В СНЕГА

казвал съм, писал съм, че с това се гордея и е изключителен факт в родовата ми история

ако желаеш още факти да ти споделя за нас фашагите дай да се чуем
цитирай
17. germantiger - другарю жена много държа да се ...
03.02.2022 12:16
другарю жена

много държа да се чуем

вдигнете си гащите, съберете смелост,успокойте дишането

и напишете един номер на лс

хайде де вие шумкарите сме баш мъже, не сте джендъри

айде сега да чем колко си мъж на жена си или на мен жена ще ми станеш
цитирай
18. vmir - Цитирам от постинга:
03.02.2022 12:16
"Чудя се на сегашните ни комунисти. Колко войнствени бяха бащите им, пък и те самите. А сега взеха, та се уплашиха. Та ние искаме само съд. Законен. С доказателства."

Че, защо да искат доказателства, след като могат да лъжат, мамят и претендират както им е изгодно??? Да не забравяме, че допреди броени години най-истерично "доказваха", че и малко несъгласие с тях е отявлен фашизъм, който няма да допуснат. Когато душата е петимна за кражба, едва ли прави голяма разлика между обектите на обсесиите си. Да откраднеш и продадеш три вагона въглища (например) и да се кълнеш, че вагоните са били пълни с твои книги в които пишело еди какво си, за тях си е славна рутина и повод за върховна гордост.
цитирай
19. germantiger - ...
03.02.2022 12:22
чакам и още няма номер телефон - защо бе ?

нали сте смели другарите, непобедими, легендарни

разписанието ми за деня:

след малко ще излизам да разхождам кучето на майка ми

после след час и нещо имам малко къщна работа в дома ми

след това хранене, посел тренировка

през всичкото това време ще поглеждам отвреме-навреме в блога

чакам телефон труженико, ударнико и Херой на труда
цитирай
20. germantiger - великолепен цитат
03.02.2022 12:28
"Чудя се на сегашните ни комунисти. Колко войнствени бяха бащите им, пък и те самите. А сега взеха, та се уплашиха. Та ние искаме само съд. Законен. С доказателства."
цитирай
21. germantiger - ех тия железни другари :) ех тия зачервени моми
03.02.2022 14:02
тишина... докато ме е нямало - тишина

на лс нищо, на коментар също нищо
цитирай
22. getmans1 - БАС ХВАЩАМ, ЧЕ МОЕТО ПСУВАНЕ Е ПОД 0,01 ПРОЦЕНТА ОТ ЛЪЖИТЕ НА ТИЯ ДВАМА, О КЛЕВЕТИТЕ ИМ, ОТ ВНУШЕНИЯТА ИМ ... МОИТЕ ПОСТИНГИ СА НАЛИЦЕ 99,99 ПРОЦЕНТА
03.02.2022 14:11
... ЛИЦЕМЕР1951, НИ НАЙ-МАЛКО НЕ СЕ СВЕНИ ОТ ПСУВНИТЕ НА КОРИШИТЕ СИ - ДОКАЗАНО

2.
vencivaleri1951 написа:
- Вчера споменах в постинга на Гетьо за Херцен и опита му да даде свобода на крпостинците си
11:21
и да ги оземли и да ги оборудва с необходимия инвентар. Удря на камък, защото хорицата не щат свобода, не щат земя, искат да са си крепостни защото има от време на време непродородни години, а тогава баринът ги хранел, и най важното по празниците давал водка, кървавица, сланина.
Гетьовците са същата история. Соца е бил винаги благослонен към тях Дериорманският получава по думите му максимална пенсия, първа категория труд му е признат. Това значи на практика , че е получавал по голяма заплата от мен/без ДМС/ при несравнимо по малка отговорност и общо взето нормиран работен ден, плюс всички бонуси за първа категория-отпуска, храна санаториум/СПА/ и т н Ной иска обаче конкуренция, пазар и т н Обзалагам се , че не е и пробвал да се включи в проект, да се пробва на частния фронт, не е бил сериозно активен в политическото състезание. Стига му да има право да си каже приказката-тоест да напсува когото си иска На другият гетьо, ме липсва пищовът, липсва му властта над селото...И обвинава комунисти и путинисти за комплексите си
"Кошка принесла котят Это Путин виноват" Путин е "подполковника" ...Само че путин да преди да стане подполковник е завършил университет , чиито възпитаници и преподаватели се изучават навсякъде и зали на уиверситети , оркестрини-носят имената му. И е завършил със силен успех за да отиде в академията на КГБ. А като се демобилизира става доктор по право Говори свободно английски, немски, ползва френски. Пее блус както видяхме не лошо, забавлява се и на пияно...А полковника от селското РПУ какво може? "


6.
blackpredator написа:
- общото Рамоне е,
12:42
че голямата си пенсия, Делиорманския дължи не на личните си качества,
а на комунизЪма
Путин е само за напомняне на факта
обективизъм, ала колежката му Айн Ранд от университета :)


цитирай
23. 1997 - Правилно ли съм разбрал?
03.02.2022 14:12
В контролираната от СССР Германия не е имало нито един хитлерист, осъден на смърт?
Абе , хора. И до скоро, като установят някой хитлерист, се води процес и се случва да бъде осъден на смърт.
Престъпленията на нацистите са без давност.
Смърт на фашизма, свобода на народа!
цитирай
24. getmans1 - . . . ТИГРЕ, няма и да ги чуеш най-в...
03.02.2022 14:19
... ТИГРЕ, няма и да ги чуеш най-вероятно ... накъде повече да се излагат - Я, виж вчрашният ми постинг


germantiger написа:
тишина... докато ме е нямало - тишина

на лс нищо, на коментар също нищо

цитирай
25. hristiqnskaprosveta - Принпципно...
03.02.2022 14:43
... като психиатър, съветвам разни психично болни хора да си пият хапчетата. :)

За лудия селяндур, които се мисли за германец, бих му изписал да пие кодеин с диазепам за коректор. А за Гетманс (пак същия олигофрен - шизофреник с ника Герман тигър), бих препоръчал повече студени компресии.

2 пъти на ден по едно хапче Кодеин. С Рубестерол и Диазепам за да не се побърка съвсем кретена. :D

Морален победител - Християнска просвета. Пълни загубеняци - Гетманс и германски педал-олигофрен. :D
цитирай
26. hristiqnskaprosveta - Само спокойно пичове, няма да се ядосвате, има лечеиние за вашата болест....
03.02.2022 14:54
getmans1 написа:
... ТИГРЕ, няма и да ги чуеш най-вероятно ... накъде повече да се излагат - Я, виж вчрашният ми постинг


germantiger написа:
тишина... докато ме е нямало - тишина

на лс нищо, на коментар също нищо




Психично болни като вас, имат надежда за въстановяване. Само трябва да си пиете хаповете редовно и да не се ядосвате, че да не направите някоя беля или да се нагълтате с белина. :)

Сега вече е ШАХ и МАТ !!!
цитирай
27. hristiqnskaprosveta - Мисля, че това лекарство ще ви помогне...
03.02.2022 15:16
...

Клозапин (Лепонекс)

Клозапин е психиатрично лекарство и е първият атипичен антипсихотик. Използва се основно за лечение на хора с шизофрения и шизоафективни разстройства, които са имали неадекватен отговор към други антипсихотици или които не са били в състояние да понасят други лекарства поради екстрапирамидни странични ефекти.

Това лексарство може да Ви облекчи. Препоръчвам по две хапчета на ден за германския тигър и за теб Гетманс. :)
цитирай
28. germantiger - ами това е разликата между ориги...
03.02.2022 16:12
ами това е разликата между оригинала и ментето :)

аз и гетманс сме различни хора и няколко човека ни знаят на живо

но за другаря в женска поличка истината няма значение и никога не е имало

истината може да се установи в разговор и среща

ном другаря е заешко сърце :) за него истината не е важна

важно е да си пише руските лайна

таааа 11 милиона и 10 лодки какво стана :) хаха

а теелфон що не написа

а на лс защо ми се обясняваш вместо по мъжки да се чуем

кажи бе диванен герой :) хохо
цитирай
29. germantiger - ей джендърчо не ми философс...
03.02.2022 16:13
ей джендърчо

не ми философствай

бъди мУж и да се чуем

през панела или монитора не може да си изтърва ръката - бъди спокоен
цитирай
30. germantiger - ей шубе
03.02.2022 16:14
11 милиона и 10 лодки хаха

пиши телефон заешко сърце ;)

женчо, неженка, не се обяснявай - само в разговор
цитирай
31. germantiger - :)
03.02.2022 16:18
ей дришня ;) ей бляд

нали сте най-големите мъже вие руснаците и партизаните

хахаааа ей капутко

заешко сърце
цитирай
32. ramone - тайгър,
03.02.2022 17:15
не че нещо, ама християнската просвета просто се ебава. не я взимай на сериозно.
твоя си работа де...
цитирай
33. hristiqnskaprosveta - Мда..
03.02.2022 17:37
germantiger написа:
ей дришня ;) ей бляд

нали сте най-големите мъже вие руснаците и партизаните

хахаааа ей капутко

заешко сърце



Абсолютно завършен стадий на психо- неврологична шизофрения, придружена с нервни изблици и комплекси за малоценност. Препоръчвам Клозепин по две хапчета дневно, след хранене и едно хапче Кодеин, преди сън. :)
цитирай
34. blackpredator - "тайгъре"
03.02.2022 17:48
я разкажи, как дядо ти, свалил
один червеноармеец от баба ти
като истински тувинец в блога си
германШойгу..
цитирай
35. germantiger - не че нещо, ама християнската пр...
03.02.2022 18:58
ramone написа:
не че нещо, ама християнската просвета просто се ебава. не я взимай на сериозно.
твоя си работа де...


аа не че нещо, но аз се гавря

не мислиш че след следващите мои думи в лс би трябвало като мъж да се заяви

ил да продължа какво ще кажеш рамона, не че нещо хаха

виж ние добре знаем че ти си женчо и заешко сърце :)

колкото и да се криеш зад лафчета

ето например ако ти сложа децата ти на хуя ми, някак ти трябва да реагираш след тия думи нали

ако си мъж трябва да приемеш предивикателството

или ако си гфо забия в жена ти до пъпа й и вътре неродената ти дъщеря ми духа

някак заслужава си след тия мили мой думи да се чуем не мислиш ли неженка хаха

хайде де, не може да си толкова страхлив - нима са те шибали и били в казармата и ти е харесало та си толкова търпелив ? ;) ооо
цитирай
36. germantiger - я разкажи, как дядо ти, свалил ...
03.02.2022 19:01
blackpredator написа:
я разкажи, как дядо ти, свалил
один червеноармеец от баба ти
като истински тувинец в блога си
германШойгу..


ти я кажи колко смел беше на срещата с жоро

;)

знаеш ли ако си говорим сериозно ти направи дори капитал стърахл;ивецо

в днешно време хора като теб дори изтъкват страха си като хитрост, като игра

ти сериозно лио имаш топки в гащите си или добре съзнаваш, че един мъж неможе да е страхливец като теб

в друго време, на друго място - хора като теб биха се скрили от срам, но днес :) ооо днес ти си горд че не си се показал, че си избягал, че си страхливец
цитирай
37. germantiger - аууу героя ми той
03.02.2022 19:02
Я МИ КАЖИ

ТИ СТРАХЛИВЕЦ ЛИ СИ ИЛИ ХИТРЕЦ :) ?

о хо хооо

я ми драсни

ти в живота винаги ли си подвивал опашка и обръщал дупе пред мъже
цитирай
38. germantiger - айде да си направим експеримент...
03.02.2022 19:03
айде да си направим експеримент

кой мъжкар от капутите тук ще си даде номера да се чуем

кой не е човек, а желязо... а ?

хаха
цитирай
39. germantiger - ей мургав, ей черньо ПОМНИШ ЛИ ...
03.02.2022 19:07
ей мургав, ей черньо

ПОМНИШ ЛИ ПЪРВИЯ МЕСЕЦ КАК ТЕ БЕШЕ СРАМ

помниш нали... няма как да не помниш...знм

как се покриваше, гънеше, мълчеше на моменти

ние помним колко си мъж ти марципане

аз още тогава, лично за мен си теб те приключих и калкулирах колко струваш

баща ти не те ли учил как да си мъж ?!

ами иди на гроба му и го питай на руски
цитирай
40. germantiger - дааа
03.02.2022 19:09
как съм ги тормозил таквиа в казармата

само тормоз, ден и нощ стрес, страх и шамари

мъжленца като теб трябва да бъдат мачкани за урок на другите

надявам са поколението ти да е женско само, щото ти мъже не можеш израсти
цитирай
41. germantiger - ЕТО КАК СТОЯТ НЕЩАТА ФИНАЛНО ...
03.02.2022 19:37
ЕТО КАК СТОЯТ НЕЩАТА ФИНАЛНО

има постинг на гетмнас

червения влиза и първи храчи и ПИШЕ ГЛУПОСТ ЗА 10 ЛОДКИ И НЯКОЛКО МИЛИОНА

АЗ КОРИГИРАМ НЕВЕЖЕСТВОТО ИЛИ ЛЪЖАТА НА ОНЗИ - аз поправям незнанието му

след това онзи сере

аз му отгиоварям и го надминавам в срането

включва се черния страхливец блеки

сере по мен - той първи, аз него не съм го споменавал

и ПОСЛЕ АЗ МУ ОТГОВАРЯМ И ГО НАДМИНАВАМ В ГАВРАТА

и аз съм лошия ще кажете хаха

аз който ви поправям историческото незнание

аз който след вас и в отговор на вас сера, макар и да ви надминавам в гаврата и цинизма

тра вие започнахте - вие разбирате точно този език, точно този стил вашия

просто аз съм го живял това на улицата, в мъжки колектив и казарма тук ви в чужбина

това е моята нива и за това аз съм по циничен простак

НО ЗА ПОСЛЕДНО ПОВАТРЯМ

ИСТИНАТА Е ЧЕ

- ЧЕ ВИЕ НЕЗНАЕТЕ ИСТОРИЧЕСКИ

- ВИЕ ПЪРВИ ПРОВОКИРАТЕ И ДВАМАТА ПРОСВЕТЕНИЯ И ЧЕРНИЯ

- ВИЕ ГО ПОЛУЧАВАТЕ С ЛИХВИТЕ... и аз съм лошия ли хо хооо нима ?!

и онзи ме пита какво съм имал срещу русия

ТЪПАКО - КОГАТО ПИША ИСТОРИЧЕСКА СПРАВКА И ИСТИНА ТОВА НЕ ЗНАЧИ ПРОТИВ

АЗ С РУСНАЦИ ПРОБЛЕМ НЯМАМ - С ТЯХ СЪМ ПО-БЛИЗЪК ОТКОЛКТОО С АМЕРИКАНЕЦ ВЖИВОТА

даже им се кефя на руснаците заслуижено за някои неща

проблема ми е с вас - невежите, лъжците и уж мъжете - посерковците с други думи

лека вечер курви
цитирай
42. blackpredator - ти остай го Фаринели
03.02.2022 20:11
кажи ко става с черния тувински трън,
у бялото германско дупе
резултата сигур е като аурора бореалис..
цитирай
43. hristiqnskaprosveta - Тоя, като цяло е пълен олигофрен...
03.02.2022 21:59
blackpredator написа:
кажи ко става с черния тувински трън,
у бялото германско дупе
резултата сигур е като аурора бореалис..



Даже си му личи по писането, какъв ненормалник е. Че и за германец се мисли... голям смях... :D
цитирай
44. hristiqnskaprosveta - Лудия ненормалник с ник герман тигър, успокои ли се вече... :D
03.02.2022 22:03
... Горкичкият, много ми е жал за психично болен човек, като него. Явно болестта му се усложнява и му трябва адекватна медицинска помощ, за да не превърти съвсем. :D
цитирай
45. vmir - 41. germantiger, Мъжките курви са по-противни от женските, защото заблуждават,
03.02.2022 23:42
че имат какво да дадат на мъжа.

germantiger написа:

проблема ми е с вас - невежите, лъжците и уж мъжете - посерковците с други думи

лека вечер курви


А притежават само една куха кратуна, поради което все кратуни сънуват.

цитирай
46. get - До 43. hristiqnskaprosveta - Предупреждавам !?
04.02.2022 08:43
hristiqnskaprosveta написа:
blackpredator написа:
кажи ко става с черния тувински трън,
у бялото германско дупе
резултата сигур е като аурора бореалис..



Даже си му личи по писането, какъв ненормалник е. Че и за германец се мисли... голям смях... :D

- Който може НЕ САМО ДА ПРЕПЕЧАТА - следното?
hristiqnskaprosveta написа:

Втората световна война била разпалена от СССР с пакта „Рибентроп-Молотов“, като разбира се ни звук, че преди СССР подобни споразумения с Германия сключват всички водещи страни в Европа.


- Но да внушава за същото, че е вярно ... Това е диагноза?
А// За липса на историческа култура
... или ако знае истината - но заблуждава че е вярно, е психопат.
Б// диагнозата се усложнява поради ... липсващ морал!
От което става видно, че се страда от ПО-ТЕЖКАТА ПАТОЛОГИЧНА ФОРМА, наричаща се ... социопатия !
цитирай
47. vencivaleri1951 - В този постинг на драгия Гетьо, ще кажа, че както авторът, така и той не знае какви състави третира Процеса в Нюрнберг
04.02.2022 17:19
Този процес /мисля, че за първи и последен път/ осъжда политически режим-национал социализма, като персонално са съдени оцелели членове на супер елита-политически, стопански, военен
Още в Ялта е взето решение отделните страни самостоятелно да съдят лицата извършвали престъпления срещу човечеството, геноцид, умъртвявания...
За първите два от изброените състава няма давност и съвсем доскоро се издирваха и доставяха на правосъдието подобни обвиняеми. Най усърдни в това бяха евреи и поляци. Евреите търсеха "оцапани с кръв/ нацисти и усърдни колаборационисти от цял свят. Осъдени бяха стотици. Англичаните дори осъдиха на доживотен затвор Хес, който избяга от райха със собственоръчно управляван самолет и каца в Британия. само защото е бил отговорен фактор /2ри/ в Райха, но на практика няма лично участие във варварщината на нацистите-той и от нея/варварщината/ бяга.
За кой ли път ще напиша, че законопроектът за специализирания съд у нас е дело на Никола Петков и ГМ Димитров-Гемето. Подкрепят го всички фракции в парламента. Излишно е да казвам за кого работеха споменатите двама-англичаните отвориха досиетата им и се оказа , че присъдите срущу им са били перфектни.
Излишно е да казвам, че бащата на сегашния политически шеф на НАТО е един от учередителите на спец съда в Норвегия, в резултат на който са екзекутирани значително повече осъдени , отколкото в нас. Казвам екзекутирани, а не осъдени
В края на краищата след 10 ти ноември кръвнина у нас получават по малко от 4000души сред приетия закон в НС за възмездяване на наследниците на репресираните . Може цифрата да не е точна, но това е документалната част на нещата. Над 4000 души документално са жертвите от бомбардировките над София-безсмислени като тактика и жестоки като акт. За тях кръвнина няма, за тях в Делиормана и Варненско не си спомнят. Както не си спомнят, че т н Народен съд бе необходимо условие за мирен договор и това условие е точка от договора в Париж
Да припомня ли че жена не осъждана у нас по тези състави, което не можем да кажем за цивилизовани страни като Франция , Италия, Германия, Австрия...
във Франция и Италия до проститутките стигат-публично ги стрижат преди процесите
А колкото до колегата със статистическите данни.
Четете и си спомняйте, как сте живяли в семпла , но подредена и произвеждаща страна , която бе 9млн, а днес е на изчезване
цитирай
48. getmans1 - За кой ли път ще напиша, че законо...
04.02.2022 18:15
vencivaleri1951 написа:
За кой ли път ще напиша, че законопроектът за специализирания съд у нас е дело на Никола Петков и ГМ Димитров-Гемето. Подкрепят го всички фракции в парламента. Излишно е да казвам за кого работеха споменатите двама-англичаните отвориха досиетата им и се оказа , че присъдите срущу им са били перфектни.
Излишно е да казвам, че бащата на сегашния политически шеф на НАТО е един от учередителите на спец съда в Норвегия, в резултат на който са екзекутирани значително повече осъдени , отколкото в нас. Казвам екзекутирани, а не осъдени
В края на краищата след 10 ти ноември кръвнина у нас получават по малко от 4000души сред приетия закон в НС за възмездяване на наследниците на репресираните . Може цифрата да не е точна, но това е документалната част на нещата. Над 4000 души документално са жертвите от бомбардировките над София-безсмислени като тактика и жестоки като акт. За тях кръвнина няма, за тях в Делиормана и Варненско не си спомнят. Както не си спомнят, че т н Народен съд бе необходимо условие за мирен договор и това условие е точка от договора в Париж
Да припомня ли че жена не осъждана у нас по тези състави, което не можем да кажем за цивилизовани страни като Франция , Италия, Германия, Австрия...
във Франция и Италия до проститутките стигат-публично ги стрижат преди процесите
А колкото до колегата със статистическите данни.
Четете и си спомняйте, как сте живяли в семпла , но подредена и произвеждаща страна , която бе 9млн, а днес е на изчезване


... И за да ще бъдеш опроверган но ... друг път, че сам едва ли "помниш" последният ни разговор на тази тема Жалкото е, че този разговор го водехме преди 3-4 месеца
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: getmans1
Категория: Политика
Прочетен: 6072997
Постинги: 2742
Коментари: 26495
Гласове: 9634
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031