Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.08.2022 14:19 - Световните правителства се подготвят за събитие с ниво на изчезване (ELE); CDC се обръща към всеки стълб на COVID театъра
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 1587 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Световните правителства се подготвят за събитие с ниво на изчезване (ELE); CDC се обръща към всеки стълб на COVID театъра

12.08.2022 г. / От Майк Адамс /


image

Имаме две бомбени истории, които да ви представим в днешната статия и подкаста за актуализация на ситуацията (показан по-долу).

Първата история се отнася до нова информация от търговски доставчици, показваща, че правителствата по света трупат доставки както никога досега, изглежда в очакване на Събитие на ниво на изчезване (ELE), което заплашва да унищожи огромното мнозинство от човешките същества, живеещи днес.

Втората история се отнася до внезапното преобръщане на CDC по отношение на всички ключови стълбове на COVID театъра: маски, карантини, социално дистанциране, ваксини, тестване на асимптоматични пациенти и др. Изведнъж CDC по същество призна , че всичко е било театър от самото начало и никога не е било подкрепено от действителна „наука“ на първо място.

Можете да видите пълния ми коментар за двете от тези извънредни истории в подкаста Актуализация на ситуацията, показан тук, с допълнителни редакционни обяснения, намерени по-долу:

Brighteon.com/189b2b22-ea87-4fd2-90e9-4088198d93af

 

 

 

Правителствата се подготвят за събитие с ниво на изчезване (ELE)

В момента в цяла Америка правителствените агенции изкупуват дълъг списък от оборудване за оцеляване и готовност , изчерпвайки доставките, които остават достъпни за цивилни. Мащабните държавни покупки в момента включват:

  • Съхраняема храна, MRE и спешни хранителни доставки.
  • Боеприпаси и огнестрелни оръжия.
  • Уреди за нощно виждане.
  • Компоненти на високоефективни ОВК системи.
  • Хапчета с калиев йодид (за защита на щитовидната жлеза от радиационно увреждане).
  • Градински семена и торове.
  • Дизелово гориво, масло за дизелов двигател и други компоненти, свързани с транспорта.

Тези доставки се транспортират от милиони палети в подземни пещери, бункери и дори градове , които се управляват от правителствата по света. Например, вече не е тайна, че дори нацията на Тайван управлява масивна подземна база на военновъздушните сили , пълна със собствени хангари за самолети, построени в пещери, заедно с пътища за рулиране на самолети и транспортни алеи, всички под земята. От TheDrive.com:

Тайванските военновъздушни сили, известни също като Военновъздушните сили на Република Китай или ROCAF, пуснаха необичайни снимки на операции по товарене на оръжия, извършени в силно укрепения подземен комплекс, подобен на пещера, свързан с базата на военновъздушните сили Chiashan. Снимките предлагат много рядък поглед вътре в мрежата от подземни тунели, в които се намират някои от най-способните изтребители на ROCAF...

image

И това е информация, базирана на това, което се оповестява публично. Това, което действително съществува, което е класифицирано , е много по-обширно. В Съединените щати правителството на САЩ е построило масивни подземни градове и бункери с тунели, които ги свързват през хиляди мили подземни транспортни тунели, някои от които разбира се се използват за трафик на хора.

Въпросът тук е, че правителството на САЩ се подготвя за края на света, докато казва на цивилните, че всичко е наред . На хората никога няма да им се каже да се подготвят за каквото и да било. Хората са хранени на вълците и са оставени да умрат, докато правителството утроява собствените си планове за извънредни ситуации COG (Continuity Of Government) и се опитва да провокира Трета световна война както с Китай, така и с Русия, докато вътрешният режим води война на тиранията и насилието срещу американския народ чрез ФБР, IRS, DOJ, ATF, EPA и др.

CDC се обръща, признавайки, че цялата шарада на „ковид театъра“ е огромна лъжа

Също така днес се разглежда удивителното преобръщане на насоките за COVID от CDC, който прекара последните 2,5 години в разпространяване на лъжи и пропаганда на шарлатанска наука по света, което доведе до ненужната смърт на милиони хора по света.

Изведнъж сега CDC казва, че техните предишни насоки вече не са приложими. Те се отказаха от исканията си за маски, ваксинирани срещу неваксинирани хора, социално дистанциране, задължителни карантини, недопускане на изложени на опасност деца от училище и дори за провеждане на тестове за covid на асимптоматични хора (т.е. тестване на тези, които дори не са болни).

Това е шокиращо, цялостно преобръщане на повечето от лъжите, налагани от CDC от години, и повдига въпроса: Ще получат ли всички служители, които бяха уволнени заради съмнение в предишните „насоки“ на CDC, сега обратно? Ще им върнат ли заплатите?

Ще отмени ли Big Tech цялата цензура и деплатформиране на хора, които поставят под въпрос лъжите на CDC?

Ще има ли извинение от съучастническите медии, които разпространяваха пропагандата на CDC през последните 2+ години?

И какво ще бъде направено, за да се компенсират всички деца и семейства за болката и страданието от ненужни блокирания, политики за задължителни маски, жестока изолация на деца, политики за маски в авиокомпаниите и всички други примери на медицинска лудост, която управлява Америка от началото на 2020 г. ? Няма ли някакво национално извинение , което ни се дължи?

Ами всички малки предприятия, които бяха унищожени? Унищожените животи? Браковете, които бяха заличени? Болничните убийства, извършени в името на спазването на CDC?

Време е да бъдат повдигнати криминални обвинения срещу всички висши ръководители на CDC, FDA, NIH, NIAID и всички останали, замесени в тази масивна глобална измама, която унищожи милиони животи, докато генерира десетки милиарди долари печалби за корумпираните фармацевтични гиганти.

Това обръщане на CDC само признава, че сме били прави през цялото време. Цялата театрална постановка на covid беше шарлатанска научна схема от първия ден и хората, които отказаха да се подчинят на абсурдните „насоки“ на CDC, сега са напълно оправдани.

Научете повече в днешния подкаст за актуализация на ситуацията (по-горе).

Къде да научите повече и да сте информирани

Всеки ден откривайте повече пакетирани с информация подкасти, необработени разузнавателни доклади и интервюта:

https://www.brighteon.com/channels/HRreport

Следвайте ме на:

Brighteon.social: Brighteon.social/@HealthRanger (моите извънредни новини се публикуват първо тук)

Telegram: t.me/RealHealthRanger (извънредните новини се публикуват тук на второ място)

Truth Social: https://truthsocial.com/@healthranger

Gettr: GETTR.com/user/healthranger

Парлер : Parler.com/user/HealthRanger

Rumble: Rumble.com/c/HealthRangerReport

BitChute: Bitchute.com/channel/9EB8glubb0Ns/

Clouthub: app.clouthub.com/#/users/u/naturalnews/posts

Присъединете се към безплатния имейл бюлетин на NaturalNews.com, за да бъдете информирани за извънредни новини всеки ден.

Изтеглете текущите ми аудио книги — включително Ghost World, Survival Nutrition, The Global Reset Survival Guide и The Contagious Mind — на:

https://Audiobooks.NaturalNews.com/




Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39741284
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031