Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.10.2022 07:58 - Зеленски е призовал НАТО за изпреварващ удар по ядрения арсенал на фашисткия канибал
Автор: kkabakciev Категория: Технологии   
Прочетен: 2519 Коментари: 16 Гласове:
3

Последна промяна: 07.10.2022 07:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Знам, че никой не ме пита, но и аз искам същото. Не бива светът да чака един фашистки изрод-канибал да хвърли някъде ядрена бомба. Трябва да бъдат унищожени ядрените арсенали на този дивак и на цялата путлеристка сволоч около него. А Зеленски със сигурност знае какво говори - в смисъл, че подобно решение не е от сферата на фантастиката, а е практически възможно и НАТО има потенциал за него.



Гласувай:
3



1. marana69 - пенсионерите, ще ''молят'' ПутИн,да пусне...бомбата Гъба @
07.10.2022 08:25



тази Буля, е една от Водачките на РФ черна пропаганда в България!!
членува в Комунст партия, Че Гевара, Ст Загоеа - Расса Путинова,Ракетата..

1. pensioners - По повод искането на Зеленски да се нанесе превантивен ядрен удар по РФ
04:48
Дмитрий Медведев се е изказал по повод искането на Зеленски да се нанесе превантивен ядрен удар по РФ:
"На този идиот психиатрите трябва да му направят превантивно трепанация на черепа. Докато не е сътворил още повече беди и за своя народ и за всички останали."
цитирай
2. morskipesni - Вий, тъквоз'..
07.10.2022 08:52
.. не само гнъсен нъционалин придател, ми' и милитУрист- пудстрикател? Тук вече хорЪтЪ 'ептен ни съ сдържът, ъплодирЪт Въ мощну, приминават от спонтанни рУкоплескания ф ниспирни, низатихващи увации.
цитирай
3. vencivaleri1951 - Изглежда имате един и същи дилър със Зеленски
07.10.2022 12:08
Имаш ли поне малка представа от това което предлагатЕ със Зеленски
Има ядрен арсенал в Калининград например. Да допуснем, че руснаците ще чакат скръстили ръце 10-30 минути как носителите ще им ударят силози, подводници, стратегически бомбардировачи и т н В Калининград падат две-три бойни глави -стотина килотона . Калининград е потопен, стопен и т н какво се случва обаче с Полша, Швеция, същата Украйна,Полша, Германия Прибалтика...Тоест десетина балтийски държави са Чао.
Друг вариант-няколко подводници непрекъснато патрулират по Източното крайбрежие на Атлантика Удар по тях, потапят ги, взривяват им се торпедата , отново със стотина килотона/5 Хирошими/ Какво следва- Цунами от десетки метри , вряла и радиоактивна нълна тръгва към американското крайбрежие.
Същото и в Баренцово море ....
И това , без Русия да опита да се защити
А тя ще го направи, още повече, че носитилите и за момента са сериозно по бързи.И да ти обясня нещо за което се пише напоследък, но не си го чел , или разбрал
Отговорът на всяка подобна атака не може да не се случи, дори Главнокомандващ и щаб да са мъртви-тоест да няма кой да натисне копчето -фигуративно казано. Тоест
след определени автоматични запитвания , системата автоматимно нанася удари по определени цели. Бойните глави на американци и руснаци са в паритет общо взето-по около 6 хиляди. Наясно ли си какво се случва със стотици хиляди килотона изстреляни. Не е въобще важно дали ще бъдат пресрещнати, дали няма да попаднат в целите-Светът в голямата си част го няма Европа потопена и стопена, северна Америка също, Обитаемата част на Русия също...
И прочети реакциите на Запада на това ваше предложение със Зеленски.
Янките /Пенагонът/ побълзаха да кажат , че не виждат никаква подготовка на Русия за адрен удар-тактически, стратегически и т н
цитирай
4. missana - Към автора на материала.
07.10.2022 12:33
От приложената снимка се вижда, че сте зле физически. Вероятно инстиктивно ви се иска бърза смърт - за избавление. Но от материала ви личи, че сте не по-малко зле и психически. Оставете по-младите от вас да си поживеят още. Ако толкова обичате Зеленски станете за него това, което е бил Патрокъл за Ахил. Той може и да ви ощастливи.
цитирай
5. kkabakciev - Относно позволяващите си да ми говорят на "ти". Да се запознаем
07.10.2022 12:57
Аз съм доктор на науките в България, член на Гръцката академия на науките Atiner, автор на един вагон книги, които се четат по света. Една дузина са мои, други две дузини са мои преводи на английски на големи български специалисти в различни области на науката, културата и пр. Няма да позволя на екземпляри от улицата да ми говорят на "ти" - и предупреждавам, че, ако продължат просташкото си поведение, мненията им няма повече да бъдат допускани тук. Дори иначе да са мисловен продукт на гении. Всички върховни специалисти по путлеризъм имат предостатъчно възможности да се изказват в Интернет - не е необходимо да го правят в моя блог.
цитирай
6. vencivaleri1951 - За тикането извинете-имате право
07.10.2022 15:37
Хвала и за книгите, хвала и за степените. Степени има и в дома ми В Случая една е важна-кандидат на военните науки и званието-генерал Баща ми.
Тук не става въпрос за путинист, или не. Аз съм комунист и няма как Путин да ми е кумир. Тук става въпрос, че предлагате абсурдно действие Практически ядрена държава, колкото и малко да са бойните и глави- С Корея, Индия, Пакистан, Франция, Англия не може да бъде победена на практика Не можеш да удариш С Корея без да засегнеш Южна, Япония, Китай, Русия...А последните две ще отвърнат С Корея също ще удари и нека на 10 ракети 8 да бъдат прихванати , то щетите от двете ще са ужасни.
Искам да се спра само на едно нашумяло в последно време торпедо на руснаците "Посейдон" То е автономно Подводница в мирно време го оставя някъде в море или океан и то "чака" Чака да бъде активирано-може след 10илетие, от хиляди километри
В зависимост от дестинацията може да е наземна цел, може да предизвика мощно радиоактивно цунами. Представете си към Флорида,Калифорния мощно цунами с вълна десетки метри Представети си по пътя на подобни цунамита флот, самолетоносачи, подводници. Или влизащата в момента на въоръжение "САРМАТ"
Скорос 10 маха -10хиляди км в час Поразявя 150хил кв кмм-Великобритания е към 140 В момента никое ПВО не я засича. Американците обичат да дават подходящи имена на различните оръжия- Сатана2 е името на "Сармат" Байдън даде точно определение за нея, на въпроси на журналисти-"Ракета, като ракета, само дето не може да бъде прихваната" Край на цитата
Ще завърша със следното
Западът е богат, с далеч по сериозни военни бюджети, по голям числен състава армия-обучена , въоръжена и т н Никой не спори за превъзходството му. Винаги е било така и през вековете Русия е оцеляла и има тази територия защото колкото пъти този Запад/още от кръст походи/ е влизал , оставал е на 2 м под земята. Тоест те макал и грешки често да правят умеят да воюват и оръжието им е венаги било ОК, когато и тоалетна хартия нямаха. И днес украиниц и българин
цитирай
7. vencivaleri1951 - прдъл
07.10.2022 15:45
предлагат начин как да бъде унищожена Русия А не смятате ли, че Западът нееднократно е проигравал в щабовете си и на учения всякакви варианти за справяне с Русия Вие със Зеленски им открихте" топлата вода" А да си спомняте със Зеленски поне една спечелена война от украинци и българи през последните векове? И кой постави България /отново/ и Украйна на картата като суверенни държави?
Още един път извинете за "тикането" Не съм фен на Путин определено, но и "истината ми е скъпа" -може си го човекът
цитирай
8. kkabakciev - Русия била имала военен потенциал. Ама половината от тоя потенциал е отдавна разпродаден
07.10.2022 16:08
И онова нещо Сармат щяло било да унищожи цяла Великобритания. Хахах! Само дето половината му чаркове са изконсумирани под формата на водка. Отделен въпрос, че американците знаят къде се намира нещото и ще го ликвидират още преди канибалите да са взели да го подготвят. Отделен въпрос, че нещото може, след като излети - ако изобщо излети, да реши да падне върху путлеристите и путлеристките. Лъжите и малоумията за путлеристките аналогов в мире нет се дрънкат от дъртите кремълски ци---ки, пардон гражданки на Рим, с пагони. И винаги се намират папагали, които да ги повтарят. Нищо, нека да става весело.
цитирай
9. kkabakciev - Байдън каза, че Путлер ще нападне Украйна. А българските путлеристи скочиха и зареваха, че Байдън бил дементен
07.10.2022 16:29
А американците били кравари. Оказа се, че Байдън не е дементен, а е сто процента прав. И американците не са кравари, а са измислили, между другото, HIMARS, който разпердушинва путлеристките канибалски шайки. И се знае, че HIMARS е само едно от многото американски оръжия, които путлеристките изроди, канибали и алкохолици никога не могат да произведат. Защо? Защото са прости, некадърни и крадливи. След като българските путлеристи казаха, че Байдън бил дементен, а той се оказа прозорлив, те не се скриха вдън земя, а продължиха с просташките си изцепки да тровят Нета. Нищо. Не им обръщаме особено внимание. А ВСУ, САЩ, ЕС, и целият Западен свят си знае работата - чиято цел е ясна. Няма да я обяснявам тук, щото я знаят и путлеристите с най-промитите мозъци. Сега за Зеленски. Зеленски не е военен експерт (и Байдън не е) - а му е казано какво е положението и му е предложено да поиска от НАТО изпреварващ удар по ядрения арсенал на фашистката изродска недодържава (както я наричат в Украйна). Лично аз нямам познания по въпросите на войната. Но изцяло се доверявам и на Байдън, и на Зеленски, и на украинските военни - които доказаха, че са от много висока класа. Слава Украине!
цитирай
10. morskipesni - ИзсВинети,
07.10.2022 17:44
'мъ нещу 'ноги станъхми дофтурите у урталъкъ. Тъ съ запряти (тъй мънинку), дъ ни рикъ по скромну.
цитирай
11. vencivaleri1951 - Вижте господине, казах хвала на дактората Ви, книги и прочие, но
07.10.2022 18:04
ще бъда откровен , за което извинете Влизате в територия в която сте неподготвен, ама силно неподготвен. Вие явно обичате да слушате и четете себе си.
Нашият спор е за това, дали е проста работа/а и с възможен успех/ да се атакува ядрена държава. Вие ми пишете пълни недомислия. Разпродаден бил ядрен арсенал при разпадането на СССР или загубен, разхитен и т н... Как става това.? Как изчезва дори една бойна глава? как изчезва неин носител? Кой я е купил, за какво му е и как ще я ползва-с какво В момента руснаци и американци преговарят за нов договор по ограничаване на ядрените си бойни глави. Двете страни знаят до голяма степен възможностите си, знаят силозите си, мощността , скоростта на носителите си. До скоро присъстваха на разменни начала на учения, на изпитания. Космически държави са , с общи някои програми. До Мъск, американците купуваха всичките двигатели за ракетите си от Росатом-НАСА имам впредвид. В момента рускиня летя с ракета на Мъск. Пиша ги тези неща за да мислите, а не булевардно да се ежите. Мога да Ви напиша и за качествата на някои американски постижения в тази материя Вие ми пишете за Химърсите, какво общо имат те с темата Тази ракетна платформа е осъвременена "Катюша"-нищо по различно от нремето на Циолковски.
Когато ви говорех за Посейдон, за Сармат имах впредвид за скорост на носителя и за енергията която се отделя при разпада на ядрения заряд в бойните глави и , че тази енергия прави безсмислени ядрените войни. Вие просто не разбирате какво Ви пиша
Впрочем, прочетох отигинала на изказването на Зеленски Журналистите , както винаги гледат да си продадът "новините"
Човекът не казва ядрен удар никъде/може да си е променил написаното/ Пише , че НАТО трябва да нанесе превантивни удари по рука военна инфраструктура и това е съвсем различен изказ Ето например от Турция удрят с вашите Химърси Крим, и дразнещия Зеленски мост С две думи, Зеленски подканя Западът директно да влезе в конфликта, което не е ново, както и желанието му веднага в НАТО
цитирай
12. marana69 - ....ще има як бой..по ''арсенала на канибала )) дааа...так точно..
07.10.2022 18:06
kkabakciev написа:
И онова нещо Сармат щяло било да унищожи цяла Великобритания. Хахах! Само дето половината му чаркове са изконсумирани под формата на водка. Отделен въпрос, че американците знаят къде се намира нещото и ще го ликвидират още преди канибалите да са взели да го подготвят. Отделен въпрос, че нещото може, след като излети - ако изобщо излети, да реши да падне върху путлеристите и путлеристките. Лъжите и малоумията за путлеристките аналогов в мире нет се дрънкат от дъртите кремълски ци---ки, пардон гражданки на Рим, с пагони. И винаги се намират папагали, които да ги повтарят. Нищо, нека да става весело.

цитирай
13. marana69 - ...миссанко, дрънкаш, глупости,особено по полит и военни казуси..
07.10.2022 18:09
не ти отива поведението, на 68 те лазарника..
и, агресивните..путетични..претенции..зОпри се малко..
идва ти, в повече, критическата @



4. missana - Към автора на материала.
12:33
От приложената снимка се вижда, че сте зле физически. Вероятно инстиктивно ви се иска бърза смърт - за избавление. Но от материала ви личи, че сте не по-малко зле и психически.
цитирай
14. notfun - радвам се да забележа, че си ме прочел, Внимателно, Товаришч ))
07.10.2022 18:50
стига се прай на Военен спецялист..
НЕ разбираш ТАЙНАТА /Окултна
Геополит Наука...
ти, трупаш, просто.фактологии, да НИ разясняваш.СМИ..
никаква полза,от това...
Венции, стигаа ,смяхх сополи и..сълзи...Зачети си в Хегел, поне,
Другарю, Ленино Марксист...басси..живееш 65 г назадЕ )
................

11. vencivaleri1951 - Вижте господине, казах хвала на дактората Ви, книги и прочие, но
18:04
ще бъда откровен , за което извинете Влизате в територия в която сте неподготвен, ама силно неподготвен. Вие явно обичате да слушате и четете себе си.
Нашият спор е за това, дали е проста работа/а и с възможен успех/ да се атакува ядрена държава. Вие ми пишете пълни недомислия. Разпродаден бил ядрен арсенал при разпадането на СССР или загубен, разхитен и т н... Как става това.? Как изчезва дори една бойна глава? как изчезва неин носител? Кой я е купил, за какво му е и как ще я ползва-с какво В момента руснаци и американци преговарят за нов договор по ограничаване на ядрените си бойни глави. Двете страни знаят до голяма степен възможностите си, знаят силозите си, мощността , скоростта на носителите си. До скоро присъстваха на разменни начала на учения, на изпитания. Космически държави са , с общи някои програми. До Мъск, американците купуваха всичките двигатели за ракетите си от Росатом-НАСА имам впредвид
цитирай
15. kkabakciev - vencivaleri1951 вероятно знае същината и размерите на корупцията и кражбите в армията на путлеристите, но се прави, че не знае
07.10.2022 19:01
[quote=vencivaleri1951] Разпродаден бил ядрен арсенал при разпадането на СССР или загубен, разхитен и т н... Как става това? Как изчезва дори една бойна глава? как изчезва неин носител?"
vencivaleri1951 разправя приказки от 1001 нощ как нямало било как крадците да изядат и изпият ядрените глави. Сякаш ядрените глави са единствените части на ядрените оръжия и сякаш никой не знае, че в путлеристката армия почти абсолютно всичко се краде. Цитат от YouTube видеото How Corruption Destroys Armies - Theft, Graft, and Russian failure in Ukraine: "Corruption in Russia is endemic, corruption in the Russian defence sector (like many around the world) is a catastrophe. From the highest levels of procurement fraud, down to the level of the enlisted personal hawking diesel, copper, and even explosives for petty cash, corruption has been a constant thorn in the side of all efforts to modernise the Russian army and mould it into an effective fighting force." Лично аз от военна техника не разбирам, но от коли разбирам. Шофьор съм от 50 години. Карах 2 г. в армията руски камиони - големи, както и две руски леки коли след това - две десетилетия. Днес карам американски и западноевропейски. Хахах! Разликата е от земята до небето. Руските коли са абсолютен боклук. Прототипичният руснак в Русия, освен алкохолен идиот, е некадърен и крадлив. Има и кадърни руснаци наистина. Но след падането на комунизма който руснак е кадърен, отиде да работи на Запад. Днес този процес на загуба на интелектуален кадрови потенциал разрушава путлеристка Русия - наред с всичко останало около санкциите, и ще я ликвидира напълно. Чуйте как авторът на видеото обяснява за римската циганка, подвизаваща се като първи генерал на Путин. Тази римска циганка е богата като Крез, и дори нейната 18-годишната дъщеря има палат за стотици милиони долари. Хахаха! Хахаха! Макар че не е много смешно, а тъжно и трагично, че е възможно в 21 век да съществува такава дивашка, корумпирана, крадлива и изостанала страна.
цитирай
16. kkabakciev - Относно превантивния удар и защо украинците трябва да влязат в ЕС и НАТО
07.10.2022 19:16
[quote=vencivaleri1951] пише: [Зеленски] не казва ядрен удар [...] Пише, че НАТО трябва да нанесе превантивни удари по рука военна инфраструктура и това е съвсем различен изказ. [...] С две думи, Зеленски подканя Западът директно да влезе в конфликта, както и желанието му веднага в НАТО.
Хахах! Първо, аз написах: "Трябва да бъдат унищожени ядрените арсенали на този дивак и на цялата путлеристка сволоч около него." Не съм казвал, че това трябва да стане с ядрено нападение, ясно е, че би трябвало да бъде конвенционално. Второ, относно Украйна веднага в НАТО - и моето желание е същото. Защо? Защото украинците живеят от три десетилетия в демокрация - и имаха време да разберат що е то, що е човешки права и що е достоен живот в държава, част от Цивилизования свят.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kkabakciev
Категория: Технологии
Прочетен: 635993
Постинги: 262
Коментари: 428
Гласове: 503
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930