Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.01.2021 08:00 - източният хороскоп за жените
Автор: bven Категория: Тя и той   
Прочетен: 694 Коментари: 0 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 


„РОМАНТИЧЕН ИДЕАЛ”, „ЖЕНА-БОЕЦ”, „СЪЛЗЛИВА ЛЕЙДИ” ИЛИ „СТАТУЯ НА СВОБОДАТА”?

„Красивата жена се нрави на очите, а добрата – на сърцето… Едната е прекрасна вещ а другата – съкровище…”

                                                                                                                   Наполеон

Жените винаги са били загадка за мъжете, макар не един и двама мъже да са опитвали да разгадаят женския характер. Същото важи обаче и за силния пол – жените трудно разбират това, което „се мъти” в мъжките глави. Ето защо в този и следващия брой на вестника ще ви помогнем в търсенето на някои отговори.


Жените Кон, Тигър и Куче са романтички


Външният вид на тези жени, както и техните мисли, идеали, стил на живот и поведение, са подчинени на романтичната любов. Техният разум обаче не съответства на всичко това. Това са логични, хладни, аналитични личности, без излишни емоции. Тези дами са праволинейни, безкомпромисни, с комплекси за малоценност, амбициозни и едновременно с това самоунищожителни.

Те са способни да направят зашеметяващо впечатление, но, за съжаление, нямат вътрешна сила, която да задържи трайно този техен образ. Ето защо несъответствието между думи и дела, планове и реализация, които са характерни за жените като цяло, така ярко се проявяват именно у нежните представителки на тези три зодии. Благодарение на тяхната външност и маниер на поведение, никой от околните не се съмнява в силата им. Никой, освен самите дами.

Често тези жени са на границата на психологическия срив. Те винаги се стремят да вървят напред и никога не са доволни от постигнатото, защото вечно се съмняват в себе си и в успехите си.

Външният вид на тези дами е забележителен и почти никой не може да остане равнодушен към красотата им. Те не могат да бъдат само украшение на живота, а имат нужда да действат. Надарени са с високи интелектуални възможности, но рядко са талантливи. За сметка на това обаче, са добри лидери и се справят блестящо, когато са началници.

Когато се влюбят, жените от тези зодии често обгръщат в романтичен воал своите избраници. Но когато свалят розовите си очила, любовта им се изпарява.

Представителки на зодия „романтичен идеал“ са: Мерилин Монро, Роми Шнайдер, Патриция Каас, Лайза Минели, Инеса Арманд и др.

Жените Петел, Змия и Бик са силни

Представителките на тези зодии са амбициозни, напористи, праволинейни. Те притежават изключителна, висша форма на волята – воля на разума. И тъй като такава силна воля трудно се управлява и обуздава, тези дами са си изградили образ на жена-боец, на която обаче напълно й липсва новаторство. Тяхната сила е в политиката, в управлението. Те нямат конкуренция сред останалите жени и не се страхуват дори от мъжка конкуренция. Раздвоеността и „войнишкият” им език често им пречи да направят политическа кариера.

Разумната воля е чест спътник на любовта при тези дами. Затова и именно любовта е тяхната „ахилесовата пета”, но и техният източник на вдъхновение. Нежните представителки на трите зодии си съставят таблица с качества, които мъжът до тях трябва да притежава, но е почти невъзможно някой мъж да отговаря на техните изисквания. Тези жени сами избират мъжете до себе си и са може би единствените в зодиака, които се стремят да постигнат три неща едновременно: да създадат здраво семейство, да бъдат щастливи майки и да постигнат големи успехи в кариерата си. И най-странното е, че повечето от тях го постигат.



Представителки на зодия „жена-боец” са: Индира Ганди, Маргарет Тачър, Корасон Акино, Мария Стюарт, Екатерина II и др.

Жените Плъх, Маймуна и Дракон са обаятелни



Представителките на тази тройка зодии са олицетворение на женската красота, изящество, изтънченост и слабост. Те създават впечатление на ефирни същества, които нямат нищо общо с грешната Земя. Със своето присъствие на планетата те напомнят на мъжете колко красота и любов ги заобикаля. Красотата им обаче е студена – в отношенията си с мъжете те не са „страстни амазонки”, а са по-скоро „ледени кралици”.

В семейния живот тези дами се стремят към благополучие и покой – те биха били извънредно щастливи, ако могат да прекарат живота си в „салонна” обстановка, където изобилства от красиви и скъпи вещи. Нерядко те презират бита си или търпеливо, но отчуждено се примиряват с него.

Жените от този тип имат трезв ум, здрава мисъл – те просто искат материално благополучие и спокойствие. Освен това изключително се вълнуват за своето здраве, здравето на близките си и спокойно съществуване. Ако обаче не получат от живота спокойствието, което искат, тези жени са способни на непредсказуеми изблици на гняв. А липсата на желаните от тях неща дори може да ги доведе до психически травми.

Бидейки олицетворение на женската слабост и беззащитност, тези дами по женски преодоляват трудностите – с помощта на капризи, истерии, сълзи, т.е. много бурно и емоционално.

Като цяло характерът на тези нежни представителки е труден. Хитри по природа, те имат дипломатически качества. За брак са добри, стига мъжете до тях да знаят предварително техните характерови особености.

Представителки на зодия „сълзлива лейди” са: Марина Цветаева, Жорж Санд, Екатерина I, Габриела Сабатини и др.

Жените Глиган/Свиня, Котка/Заек и Коза/Овца са независими


В това трио са най-загадъчните женски знаци. Външното им спокойствие и невъзмутимост крият техните мистични мисли, магическа сила и власт над мъжете. Именно тук е и тяхното раздвоение – тези жени притежават достатъчно трезв поглед над живота, но когато дойде време да действат, те се доверяват на всичко друго, но не и на аналитичния си ум. Те по-скоро ще повярват на сънищата си, отколкото на реалността.

От всички жени в зодиака само тези три типа са напълно независими от мъжете. Те имат воля и не служат на любовта, затова са абсолютно свободни. Тези жени са способни да отстояват докрай своята независимост, независимо колко сили ще им коства това. А те имат огромна сила и това е тяхната воля – тя може да бъде стихийна, дори разрушителна, защото често подтиква своята притежателка към велики жертви, подвизи, открития и даже престъпления.

Жените от тези зодии могат да блеснат във всякакъв вид дейност, за която са нужни вкус, гостоприемство и добро представяне. Те са интелектуалки, които постоянно се стремят да получат нови знания и много четат.

Бракът не е самоцел за тези дами – те съвсем спокойно могат да минат и без него. Но, от друга страна, те са по-способни от всички други да поддържат свежи съпружески отношения и идеална хармония в духовната, сексуалната и домакинската сфера на брака. С две думи, това са жени, които могат да направят мистична картина от реалния живот.

Представителки на зодия „Статуя на свободата” са: Мери Бекер, Елена Блаватска, Елена Рьорих, Ванга, Анна Шмид.

Превод от руски: Анна Димитрова/http://psihobg.com/?p=1816



Гласувай:
9



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14867472
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава