Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.10.2022 08:28 - чак..такава СВИНЩИНА!!
Автор: marana69 Категория: Тя и той   
Прочетен: 2434 Коментари: 1 Гласове:
5

Последна промяна: 04.10.2022 08:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

Наталия Андреева –

РОСИНАНТИ И ЖАЛКИ КРАНТИ

20. септември 2022 

Лъчезарната глупост

ПОСЛЕДНИ ПРОСТОТИИ НА ШЛАГЕРНАТА ТЕКСТОПИСКА МАРГАРИТА ПЕТКОВА!

Кривокракото Марго, дето е спорно дали може да мине пет метра без подкрепа от някого, пак се изръсило с нова простотия. Отъркалата се о Тодор Живков и Джагаров пиянска соц текстописка и пишман поетеса, дето осмя без причина бившите си мъже и остана без  никого, ако че лъже да е с някого, сега се заела да се занимава с чуждите чинии и да се бърка у хорските работи.
На 27 юни синът й Николайчо – написан на латиница и кирилица, последните 2 букви, във фейса имал рожден ден. Лошо няма. Да е живо и здраво поостарялото момче.
Планини от торти имало, реки от шампанско – лошо няма, таман мама Марго ще се напие като в Джагаров запой, мир на славните времена в СБП.
Но-о-о-о-о… мама Марго била родила не 2 деца, а 2 легенди, дето другите нямат такива. Не може да се откопира да ви покажа „гениалните “ й мисли.
Де бре, Марго. Едната легенда почина от рак и остави две деца, дъщеря й, на 36 години.
Николайчо това го чака. Раковите предпоставки са заложени в хороскопа му.

Това е изходило едно недоразумение на природата в blog.bg, бълващо там денонощно отровни храчки под името rosiela. Зад тази нестихваща омраза към всичко талантливо е скрита някоя си Росица Копукова, сполучливо преименувана от някого на Росинанта Карлукова, а жертва на нестихващата й махленска простотия за пореден път е станала поетесата Маргарита Петкова.

Нямам нищо против критиката. И Маргарита, както всички нас, си има своите грехове и трески за дялане. Но да въвличаш в битките си починалата й от рак дъщеря и да вещаеш смърт на друго нейно дете

Е РЯДКА СВИНЩИНА!!!

Нямаше как да попадна на Копукова, ако тази нещастница не беше започнала да спами отмъстително сайтовете ми. Със смехотворното обвинение, че съм изтрила някакъв неин профил, от завист към успехите й и защото съм елементарна. Това, разбира се, не е вярно, трила съм само свои профили във Фейсбук, когато ме наказват продължително заради изричането на някои истини за ислямската инвазия в Европа, като преди това си изтривам кореспондентите, за да не остават следи от тях в този шпионски сайт. Ако Копукова се е намирала в моята приятелска листа, била е изтрита с всички останали, без да знам коя е.

Не че сега, като знам, съм особено зарадвана.

Това създание буди отвращение с болестотворната си грандомания, денонощно самохвалство и графоманство, както и с външния си вид на изоставена от целия мъжки род чудомирова сваха. Няма да коментирам тук навика й да говори за себе си в 3 л. ед. ч., ....за това си има психиатри.

Позачетох се в блога й и се ужасих от патологичната й акцентуваност върху литературата – сякаш в живота й няма нищо друго, не бих се изненадала, ако наистина няма. Странното е, че никой не й противоречи и не оспорва смехотворните й претенции.

Спомням си как споменаването на кармичния закон в моя статия за една пребоядисана в синьо болшевишка снаха отприщи лавина от плюнка отгоре ми: била съм кълнала недоправената внучка на червения клан Зареви. Особено ми се разгневи един от епигоните на Борис Христов – екскомунистът Владимир Попов. Под благовидния предлог, че защитава от посегателства едно невинно дете, той защити всъщност правото на снахите на болшевишките кланове, комунистите, кандидат-комунистите и съпрузите на партсекретарките да продължат да лапат на синята трапеза, както бяха лапали на червената. Това беше предизвикало гнева на светиня му – застрашавах джоба им с изказвания за грешките на СДС и обвързаността им с тоталитарното минало.
 

Малко след това СДС загуби изборите, на власт се върнаха победоносно чрез наследниците си титулярите комунисти и лапачката за сините комунисти свърши.

Спомних си случая, защото днес никой вече не реагира на действителни клетви.

Грозна е тази гавра с физическата безпомощност на талантливата Маргарита, със смъртта на красивото й момиче, и никой не е бог да предрича смъртта на сина й. Напомням – има карма, но никой от нас не й е господар, още по-малко изперкалата симеоновска стихоплетка Копукова.

Не съм очаквала, че на мен – дъщерята и племенницата на политзатворници от Белене – ще ми се наложи да издигам глас в защита на дъщеря на офицер от УБО, но благородството, истината и дарбата задължават. Другото е от Лукавия.

 

IN MEMORIAM:

image

Красавицата Надежда Огойска, дъщеря на Маргарита Петкова. Повикана обратно в Рая, да краси света на Бог.





 



Гласувай:
5



1. marana69 - ...най-лу да та мара-го4ева, вънн, отровоо 100год!!
04.10.2022 10:34
ти си 5ххх по @роста, и лоша....
махай се от от Платформата,нещастен паразит
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: marana69
Категория: Тя и той
Прочетен: 1349083
Постинги: 1085
Коментари: 5747
Гласове: 1302
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031