Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.09.2022 15:01 - Българският нобелов лауреат
Автор: gardener Категория: Забавление   
Прочетен: 2013 Коментари: 3 Гласове:
6

Последна промяна: 25.09.2022 15:46

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Оскар за кого? Защо няма да "имаме" нито Оскар, нито Нобел, но ще си останем горди българи. Как простотията се превърна в елит и защо си обича Путин. Това от философските ни "щколи" ли довтаса или си е обикновената ни подлагана "благодарност", гарнирана с нормален стокхолмски синдром, а защо не и хронично безпаричие на качествените българи. Защо тук не са уважени хора като най-големият за мен писател и "библиотекар" на новата ни история - Добронамерен, който е г-н Рашев от Стара Загора (поклон, човече, обичам те, живей - дълго, дълго) или Планините на България(един чуден Българин и невероятен човек с музикален и безпогрешен вкус и експертиза) или варненският автор от горната част на блога ми, който мисли като човек на Света или дори крайният германец, който се разочарова от съгражданите си... все ценни българи и умове, а други, споделящи собствената си кочина са по тачени, както и други наблюдения за няколко месеца, в които "търся" истински Български умове и дарования като хоби в този "пистелски" блог. И едно цензурирано мнение, много Байгаювско и много мое, все пак сме една генетика и с Алеко и с Гапю, което не е доказано за генетиката. Та един известен българин на име Ушев е оспорил преди 10-тина дена "нашата" номинация за "Оскар". Ето и моите ганювски размисли по темата, ах..., защо не мога да израстна до Алеко или да се върна в родния Чикаго на дядо.
"С Ушев или без Ушев, никой няма да обърне внимание на кой да е филм "произведен" тук. Липсата на обща култура и вродения дебилизъм на местния кино "елит" е обясним. Обикновени селски простаци 1-2 поколения граждани, след 44 година - нямат натрупвания и са видимо смешни в напъните си да правят "изкуство". Всъщност, "киното", както и всичко друго в Родината е в ръцете на отбор въшливи изроди, свикнали само да обират парите за кино и какво да е друго, да хапват, пийват за сметка на народа и да чукат прости, местни ... проститутки, но с претенции за бъдещи актриси. Така е и в Холивуд, май. Там имат натрупвания, а тук само "сирене" по некъпаното си тяло. Разбира се има и интересни изключения, но те са с регионален вид и не представляват интерес за никого, защото са непродаваеми. Не може да се очаква от родината на Радев и Борисов, Доган и Бойкикев нищо свястно и значимо, освен простащина, дебилизъм и власт на най-долната, най-мръсната и най-курвенскта прослойка от полухора, родени в мръсотията на предходното общество и живели в "сладкия" живот на долния преход, където сексуалният промискуитет е допустим между черни животни и бели селяндурки. Та, Ушев, какъвто и да е се е доказал като гей и аниматор, има тук там някой като Финци - син, който обича България от Германия, но той не е българин, много - много. Сега да копна поста, щото ще го изтрие местната червена, елитарна и селска сган." Бъдете здрави и се къпете, зимата ще е студена, а ядрената война чука в главите на другарете и другарките ни. Венсеремос, галеба. Ще се видим в нобеловия комитет или в пенклуба, ако оживеем, но се къпете, всяка баня е повод да ви честитя чистотата, и образува културни натрупвания в мръсните ви души.



Гласувай:
6



1. vladtepes - Нобелов лауреат
25.09.2022 16:00
България има учен икономист на световно ниво проф. Ал. Томов, създал две важни икономически теории - теория за ширпотребата и социалдемократически икономически модел и приложил ги успешно в Кремиковци и ЦСКА . Отдавна заслужава Нобелова награда за икономика за разработките си.
цитирай
2. pipinana - .....
25.09.2022 18:22
.......
цитирай
3. gardener - хъм
27.09.2022 15:30
vladtepes написа:
България има учен икономист на световно ниво проф. Ал. Томов, създал две важни икономически теории - теория за ширпотребата и социалдемократически икономически модел и приложил ги успешно в Кремиковци и ЦСКА . Отдавна заслужава Нобелова награда за икономика за разработките си.


Говорим за Сашо, познат на населението като Апашо. Изследвал съм внимателно този човек. Разбира с наличната информация от първа ръка - т.е. от неговите "съратници" или изработени от него лица. Особено хитър другар, син на "другаре" "професори" от БКП. Принципно, хитри селяндури и слуги на Тошко от село Правец, слуги на циганин, при това зле образован боклук. Какво да кажа по темата за другаря Томов, не може да му се отрече комбинативен ум, лека култура, натрупана в СССР и Англия, владеене на английски и руски език, но това е екзистенц минималното изискване да си местен тарикат. Не обича да плаща този алчен, човечец, стиснат е и повечето му приказки са лакърдии с цел да излъже още някой с парички и да му ги издърпа от ръчичките. Обикновен, местен, червен измамник, това е за сега.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gardener
Категория: Забавление
Прочетен: 458028
Постинги: 217
Коментари: 619
Гласове: 1910