Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.06.2023 18:03 - ТРИФОНОВО/РАДЕВАТА ПРОСТАЩИНА - ВЕЧЕ НА....
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 2595 Коментари: 2 Гласове:
5

Последна промяна: 09.06.2023 18:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg


И аз не мисля, че Русия стои зад атентата срещу ВЕЦа.

Явно това е дело на украинците или може би на диверсанти, работещи за тях. От онези същите взривили газопроводите. Не виждам защо руснаците ще лишават Крим от вода. 

ТРИФОНОВО/РАДЕВАТА ПРОСТАЩИНА – ВЕЧЕ НА НИВАТА НА ИНТЕЛЕКТНИКИТЕ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ.

     Над тази ужасяваща простащина, която копирам, се размислих сериозно. Тя е коментар към тролов постинг на един кух ник, зад който вероятно се крие екип. От името на този троль в нета се висват уж статии от разни западни медии, предимно немски, поради което в Центъра му дадохме псевдоним Гюнтер Регел. За времето на една обиколка на Луната около земята той помества много статии, нито една от които вероятно не е действителна. Този троль няма цел в блога, а задача – да обясни, че не Русия нападна Украина, а се е случило точно обратното и че сега целият свят е срещу агресора, Украина. Още един коментар към подметваческия постниг на трола има от една дама, но той е така силно емоционален – против укронацизЪма - че аз се притеснявам за нея да не почне да й зъкъснЕва. Защото на такива, дето им закъснЕва, никой не им предлага.

   Отбелязвам, че доста президентови сподвижники са на същото мнение като автора на статията и коментиралите я.  Едни от тях искат мир, другите са пас /пацифисти/, трети не дават да се изнася оръжие за Украина, защото то причинява смърт.

   При неразрешим стар спор, Русия ли нападна Украина или обратното - сега нов спор в нета – кой взриви язовира до Нова Каховка. Същите тези президентови сповижники много добре знаят отговора – укрофашистите. Които взривиха и газопроводите Северен поток.

   Кой може да се ловне на този заподметнат от кухия троль нетов пенис! Мисля, само някой ненормален, глупак, интеликтник,  който е намерил удобна ниша, припозната от него като поминък и си я пази, фалшив интелектник или пък зависим такъв, комуто при казус дърпат конците.  Има и други опции, но в тях не влиза нито един човек с морал и достоинство. Според мен пациентите на д/р Цветеслава Гълъбова биха могли да разсъждават по подобен начин, разбира се, и директорката на болницата им.

   А тоя, дето подозира кой е взривил язовира и газопроводите сам себе си счита за интелектник, при това с талант. За мен обаче он е въздух под налягане и с пример от музиката ще покажа,  че той е сгрешен човек:

   Вместо да слуша музиката на Моцарт и да се възвисява от нея, он го подозира в плагиатство и търси статии на тази тема. И е намерил, копирал и ги разпраща на тия, дето не вЕрват, че Моцарт е плагиатствал. Ако другите не могат, то музикантите само като чуят в какво съмнява интелектника, ще си направят извода що за „интелектник” е той, при това с претенции за трикомпонетник – интелект, разум и талант.

    Не, не е такъв според мен. Преценката, която давам за него и лека за мен, защото аз не притежавам нито един от тези компоненти. Става въпрос за вятър и мъгла, в която заблуденият, да не казвам сгрешеният, не вижда пред себе си пътя на естественото си Божие употребление на земята. Нивото му не разрешава да различи гьот от амджик, а той, от нивото си, на което сам се поставя -  на трикомпонетнтник -  обяснява как мисли. Според мен погрещно, но ползвам случая да му напомня, ако отвори постинга ми, че има и още по-трудни неща за различаване на този свят, които едва ли са по силите му – бок от фашкъ...

     Прилагам линк с едно произведение на Моцарт, доСта сложно, четиригласно, като имам и въпрос:

     От кой композитор Моцарт го е изплагиатствал?

     Аз знам отговора. Знам и от кого е изплагиатствал полифоничното провеждане на гласовете, ще въведа таг: Бах.

  Ще приложа и още едно произмедение на този плагиатор. 






Гласувай:
5



1. vencivaleri1951 - Коста аз знам кой е ударил ВЕЦа
09.06.2023 19:37
Рахманинов-с което да напомни за юбилея си. Игнорирай я тази гадинка!
цитирай
2. planinitenabulgaria - Ще проверя, но сега в Центъра спешно работим по друга тема.
09.06.2023 22:46
vencivaleri1951 написа:
Рахманинов-с което да напомни за юбилея си. Игнорирай я тази гадинка!


Блогово машкарче на 72 със съхранена сексуална мощ е написало в постинг, че предпочита за контакт по същество дами, които са с оперирани маточни шийки, което означава и отстранени матки. За яйчниците - нито дума. Неотговарящите на това изискване он ги връща или им изисква много сериозен набор от документи. Сега пишем прошение до него за мотивите му, защото става въпрос за една доста сложна операция при жените, наричана от суверена "основен ремонт".
После ще се занимаваме със стената на ВЕЦ-а.
От оперативни сведения научихме, че коментиралата постинга за взривячите на стената е с оперирана матка и отрязани тръби към яйчниците й. Значи - става за контакт по същество. Ако тази информация е интересна за Вас, Вие знаете как от тук нататък...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12293674
Постинги: 4567
Коментари: 10794
Гласове: 18370
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930